Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ezek csak szükséges pluszok :S

nyuny01
Ha lenne benne tömegközlekedés,Taxizás,az miért lenne akkora plusz?Nem értem!Ha a várost megunod 1-2 óra alatt,akkor ezzel a + két dologgal mi változna?Egy órával tovább élveznéd a gamet mert utazhatsz metrón?Vagy mi?Vagy akkor 6/10 helyett adnál 8/10-et? lol

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Prince23
Nem érted. én a történet végé miatt fanyalgok, csak az utolsó átvezetõvel van gondom. a sztori többi része pedig tényleg zseniális vagy szimplám jó. Mindenképpen átlagon felüli, még ha sok filmtõl is lopott...
de pár tesztelõ indokolatlanul húzza le a sárga földig... amit nem értek. pl a GK-s teszt 98%-ban negatív jellegû. egy tesztet nem így szokás megírni.

tommygear
hányinger cikk
gamekapocs mondjuk már rég leszerepelt nálam
AntiHero
Ezt az idiótát, direkt írta így, hogy mindenki mennyen az oldalra. Utálom az ilyen cikk írókat és utálom a Gamekapcsot is ezek után.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kit--Kat
De a mi a baj a történetével? Épp ez az, ez teszi zseniálissá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Skynet
Sok értelme nincs ennek a freeride lehetõségnek mert lófaxt nem lehet csinálni a városban,azt a kevéske lófaxt pedig bõven 2 misszió között kiélvezi az ember....
Az egész város az elsõ 1-2 órában bejövõs aztán szépen körvonalazódik,hogy valójában dögunalmas és több sebbõl vérzik..
Se tömegközlekedés,se taxiba ülési lehetõség, sehol egy tûzoltó vagy egy mentõ. Még a demoban olyan jól megformált GETTÓ környék is el van cseszve,ugyanúgy mászkálnak a fegyveres fekák a puccos kertvárosban is.
Az ember ismétlõdések még az utcán elnézhetõek lennének,de amikor a börtönben egy szaros is szobában 6-8 emberbõl 4 ember ugyan az na az már gáz...
Lehet céltalanul autókázni és megtuningolni pár vasat,kb ennyi az egész,értelme nincs hamar megunható, péngyüjtés és boltrabolgatás felesleges,mivel a pénznek semmi értéke a játékban,komoly pénzt nem költhetünk semmire.
Nemsokára a game végére érek és nem mutat semmi olyat ami túlrakná a 6/10-es értékelésen a játékot,de szerintem nem is fog...
Prince23
Miért nem tény az, hogy kevés küldetések vannak benne? GTA-hoz viszonyítva pl.
nem egy user panaszkodik erre. és hogy kevés az akció tartalmú gameplay is, az is tény. A történettel nincs gond, de a vége, hááát.... a hangulatával sincs gond, számomra kicsit többet ér 6 pontnál.

Kit--Kat
Nem különösebben, csak azért jobb érzés ezt diszkréten megoldani 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ez az ember hülye... Leszámítva, hogy szégyenletesen kevés autó van a játékban, az autózás lett az egyik legjobb része az egésznek. Hihetetlen milyen igényesen lett megoldva, tökéletes fizika, tökéletes viselkedés, a kornak megfelelõen.

Lehet kevés volt hozzá a teszter, neki az arcade GTA III féle rendszer tuti jobban bejött.

gergou
Hát hát, egyre jobban tetszik a játék 😊 Eddíg is csak pozitívan nyilatkoztam róla, s eztán is csak így fogok 😊 annyira mûvészien és aprólékosan ki vannak dolgozva a helyszínek, hogy sokszor hosszú percekig csak nézelõdök 😊

`Take a look to the sky just before you die`

Azért cikkíroként eléggé szégyellhetnéd magad, hogy ilyet írsz egy vélemény végére, hogy "ez tény".

Why so serious?

Balumann
A rendõrök nagyon jófejek ebben a játékban, a boltrablós küldetés után kõrözés alatt voltam, kb. 8 rendõr üldözött, én befutottam egy zsákutcába, ahol azért volt egy ilyen belsõ tér, oda bújtam a falhoz. Futottak felém, de láttam, hogy pont letelik a csík, és kb. már rám is láthattak, így egyszercsak megfordult az összes, és elkezdett visszafele sétálni hátratett kézzel. Megvártam míg elérnek az úthoz, és a végérõl lelõttem 2 rendõrt is, a másik rendõr megáll, megnézi a hullát, aztán megy tovább xD

Az autós üldözések is olyan gyengék, hogy förtelem, az egyben én jobbra emlékszek. Meg tényleg ez, hogy nem lehet kilõni a kocsibõl, miközben õk tudnak ránk lövöldözni.

penge96
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah megy az egyéb bûnök miatt is, amit a város és annak polgárai ellen követtünk el

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Volt az a küldi, mikor 6 tankállomásnál kellet ilyen hamis pecséteket vagy miket adni, és valaki beköpött, ezért sitteltek le

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

csövi!
amikor börtönbe kerültem elmondaná valaki hogy miért, mert azt a részt nem értettem?! 😊 köszi

Prince23
És történet szempontjából számít? 😊

Kit--Kat
Meglehet csinálni úgy, hogy ne találjon meg. Csak ügyesen kell taktikázni és folyamatosan mozgásba lenni.

Prince23
De ugyan az a verza, csak sokkal másabb😊

de ezt úgy se fogod vagy nem akarod megérten úgy sem 😄

Yoda001
<#nemtudom>

http://9gag.com/gag/5135249

Prince23
De ez milyen teszt már bakker. Állandóan csak lehúzta, egy pozítivumot sem írt le :S

gergou
Ne kötözködjünk, van angol középfokú nyelvizsgám kb 10 éve 😊

Morvaigaben: Teljesen igazad van, erre nem is emlékeztem, 8 éve volt már 😊

Ennyi erõvel minden játék Abõl Bre... Az más dolog hogy te megint elkezdted a Mafia elsõ részét és azóta se tudsz angolul és azóta se érted hogy miért kell Aról Bre menni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

morvaigaben
Nem kötözködésképpen gergou, de muszáj volt legalább egyszer magasvasúttal menned, mikor a bankrablós küldetésben Paulie-val a helyszínre mentetek <#kacsint>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

kijátsotam a játékot de azt irja hogy csak 70% kész még mit kéne csinálni?
Rage47
a 14-es chapter után meg teljesen megjött a kedvem az elsõ részhez😊 lehet ujra végigjátszom
nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Rage47
szerintem az emebrek nagy része nem is játszott az elsõ résszel, azért fikázzák 😊
gergou
Ejj, ezt a gamekapocs tesztet sem értem. Ha én hallgattam volna az itt szóló negatív véleményekre, akkor kihagytam volna a mafia 2 õt, s nagyon sajnálnám. Nekem még mindíg NAGYON tetszik. Nem értem hogy lehet a gagyi jelzõt használni erre a játékra. Rengeteg munka van benne, a város eddíg ebben a játékban sugározza a legnagyobb élethangulatot.
Egyébként nem értem mi ez a tömegközlekedés perverzió, miért hiányzik ennyire mindenkinek? 😄 Én az elsõ részben egyszer nem próbáltam ki, pedig többször végigjátszottam 😊 Mindemellett elkezdtem a Mafia 1 et is újra játszani. Az elsõ 4 chaptert erõs 3 negyed óra alatt toltam le, melybõl fél óra A pontból B be vezetés volt. Na errõl ennyit 😊

Penge88
Végülis igazad van. Rengeteg filmet istenítettek már, ami nekem nem jött be. Végig fogom vinni, de lehet nem lesz az a játék, ami hetekig monitor elõtt tart. Az 1-el hónapokig képes voltam játszani. Néha taxiztam, free ride extreme, de volt hogy csak egy sport kocsival akartam a szerpentineken száguldozni.

Thank God, I\'m a Lada owner!

nyuny01
Én a helyedben kipróbálnám,akik lehúzzák a játékot 90% tört verzióval játszott és itt rontják a levegõt,ahelyett hogy átmennének az OFF topikba!

Penge88
Hát én megjelenés elõtt lelkesedtem, hogy megveszem. De amennyi kritikát hallok (unalmas, stb.) azon is elgondolkodtam, hogy egyáltalán letöltsem-e... Istenem. Lehet jobb, ha elkezdem végigtolni az 1-et.

Thank God, I\'m a Lada owner!

celza8807
Szerintem, mivel elég lineáris a játékmenet, nincs benne több szál, meg kell, hogy találjon. De fene tudja.. (:

A#1

ez a shot olyan mint egy kép az elsõ Medal of Honorból, kb 😄
nyuny01
Szar game de azért végig tolom 10x... 😉

sziasztok! 8800GT, legújabb nvidia driver, legújabb directc, legújabb physx és így néz ki ez a sz*r:

kep1
kep2

ötlet? :S

Chapter 11 ben akárhová bújok az öreggel, mindig megtalál a muki. Az már ok, hogy lepedõt szerezzek a szennyesbõl a parkolóhoz, de eddig 3 helyrõl is kiszedett. Csak így megy tovább a történet, hogy a fickó megtalál, elenged? Nem lehet hogy valóban ne vegyen észre?
n3whous3
miért tolod ki boxon is? 😄 nem ugyanaz?

púúúúú

GP2100
Ez elképzelhetõ. Lassan az lesz, hogy megveszi az ember 10+ ezerért a játékot, kap egy menüt (esetleg egy pályát/küldetést elõtte), ahonnan a játék többi részét le kell töltögetni még +1-2 ezrekért. Rohadt dlc rendszer... <#levele>
éppen ezért is wrz ftw! <#vigyor1><#mf1>

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

De foglalkoznak vele,csak késõbb kapjuk meg Dlc formában.Mocskos marketing.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Prince23
Már harmadjára vittem végig PC-n, meg ma fogom elkezdeni a Boxos verziót 😊). elõször nekem 10 óra valamennyi percre sikerült a végigjátszás.kis híján 11 óra. de le kell vonni pár percet (30 percet mondjuk), mert szarakodtam az autópréselésekkel. Mint kiderült a pénznek semmilyen szerepe nincs😞 Ami szintén orbitálisan kevés. Tudod az a gond, hogy van egy kibaszott nagy város és a fejlesztõk nem foglalkoztak a többi küldikkel.

n3whous3
Ha nem lennétek akkora kockák, hogy egyhúzóra végig akarjátok tolni, nem 5 óra 10 percig tartana a játék. Ja és easyn a kutyám is végigtolja, legnehezebb fokozat alá nem tudom miért adjátok.

púúúúú

Prince23
Hát gyerekek, ez a mafia 2 átvezetõk nélkül piszkosul rövid. nem éárthatott volna több akció gameplay:S
5óra 10 perc alatt KO
Pedig ha sok küldi lenne benne, akkor agyba-fõbe verné a GTA 4-et, mert a hangulatával már most is alázza. Nem mintha a gta 4-nek se lenne jó a hangulata... de összértékben amúgy a GTA 4 veri a Mafia 2-õt, ez tény!

Mindenképpen bele fogom számolni a végértékelésbe 😞

tenkenorman
így van. elég "nyílt" a játék úgyhogy hamarosanmodok tucatjai jönnek szerintem.

http://www.tenke.hu

Ez még csak a kezdet, lesz ebbõl használható verzió is. <#smile>

Köszi szépen! Reménykeltõ. Talán találnak még modding lehetõségeket és akkor ezt a game-t is a közösség fogja azzá tenni, amilyennek lennie kellett volna.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

ziasztok.

Mióta megvan a játék, egészen idáig egyetlen egyszer tudtam vele játszani, mert "physx sdk not initialized" szöveg miatt nem indult el.

Rengeteget bújtam fórumokat, míg végül egy AGEIA-s oldalon megtaláltam (ez volt régen a physx).

Menjetek a windows/system32 mappába és ott van két darab (nekem ennyi volt) physx file, egy cooking meg egy core nevezetû. Ezeket töröljétek, majd rakjátok fel a legújabb physx drivert. Nekem ezzel ment.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

le kell õket lõne is ellopni a kocsikat a teleprõl. legallábis az lenne logikus. szoval szeritnem lõdd le õket. egy próbát megér. én még nem próbáltam ki csak simán ez a logikus.

Hi! Egy kérdésem lenne: Akárhányszor megyek a roncstelepre, illetve Derekhez a kikötõbe munkáért mindig elküldenek a francba. Akkor mi a franc értelme van annak, hogy jelölve vannak a térképen? Vagy késõbb adnak mellékküldetést?
Köszi

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX