11769
-
Jamaika king #9407 #9317
itt a játék vége.
az előző oldalt. leirtam. akit érdekel elég hossú úgyhogy érdekes ésn ézétek meg!
a játék fejelsztői wengem ajándékoltak meg a futior infkmációkal. -
Jamaika king #9406 játszik hogy nem mai a játék az idő fasfogát már megütötte rasjta a fogát. -
Wanille #9405 Offtopicban elkövettem azt a hibát h dzsámálkinget komolyan vettem. Nem kell! Ha így nézed, tök szórakoztató arc :D -
#9404 Sikerált köszi! :)
Visszatöltöttem a mentést és először felmentem hozzá na és akkor követett a fat fuck...
Még1x köff!! -
#9403 Kösd fel a macskádat a zsinórra, aztán meg verd szét rapittyára a cuccot, mondjuk baseballütővel. -
#9402 -
Jamaika king #9401 hát de msót itten lóg a zsinór madzag, drt minden elestem meg minden mi légyen meg hógy legyen??!! r -
Wanille #9400 A legjobb hatást akkor éred el vele, mikor kidobod a gecibe :D -
#9399 Mindenképpen józanul. -
Jamaika king #9398 vettem egy lojitek f25 nevű kórmánysettett a játékhoz. hógyan kell beözermelnie?? -
bgabor #9397 FreeRide küldetések?
A freeride pont a küldetések közötti szabad mászkálást jelenti. -
#9396 Okés, köszi, megpróbálom! :) -
#9395 http://forums.2kgames.com/forums/showthread.php?t=80322ezt nézd meg,de ne számíts Mafia 1 szintű élményre -
#9394 menj vissza, mert valahol egy ellenség élve maradt, joe meg el van bujva :D
(nekem is ovlt iylen..) -
IXEMGabeo #9393 gondolom itt a Mafiában nem lehet kormánnyal vezetni az autókat...elvileg a control beállításoknál ott van az autó gomb beállításai, tehát a kormányt a játék csak érzékelné nem? -
#9392 innen amúgy hogy menjek tovább? ha megmozdulok leesek
elég gyíkmátrix -
Ironman2 #9391 Na ezt jól megirtam! -
Ironman2 #9390 De amugy ott van a FAQ-ban.Akinek nem indul a játék,az nyomjon egy ctrl-alt-delete gombot,és válassza a mégse gombot -
#9389 Arra vagy kíváncsi ami a lua fájlokban van? Megnyitod őket jegyzettömbbel és kész. Ma pl. megcsináltam a 8 festéshez a lua fájlokat, pár perc volt az egész jegyzettömbbel... -
#9388 Csokis!
A konzolt szeretném használni. elolvastam a FAQ-t, De nem tudom előhívni!
Nekem alapból van nevezve a Mafia2.exe és mégse tudom előhívni!
A másik megoldást is megpróbáltam. De nem tudom ezeknek a scriptnek a kódját: maximális tuning, traffic off,allshop(az benne van),carfuel,carrepair,stb.
Örülnék, ha a konzolos probléma megoldható lenne!
Előre is köszi! -
#9387 -
#9386 Hali!
Chapter 14-nél járok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott hogy Joe-t és engem összevernek, aztán ki kell jutni az épületből, na most Joe nem akar követni engem de én ezt már csak akkor vettem észre mikor már itt voltam
Szerintem egy átvezető lenne itt ha Joe velem lenne
Valami ötlet?? -
release #9385 zsotesz kössz király vagy!:D -
#9384 nem
mi az hogy nem indul? pontosan? csak tölt.. vagy úgy mégis? -
Ironman2 #9383 Nem,sőt az a legjobb a futtatásához.Frissitsd a videókártya drivert,és a directx-et is! -
release #9382 nekem tökéletesen fut win7-alatt am az a küldetés amin elakadtam az derck megölése után van vki pls mit kell csinálni
-
zsotesz #9381 Rabolj boltot, vagy zúzz be kocsikat. Addig kell csinálni amíg nem lesz 27500 dollárod. -
gaaabi23 #9380 Hello én felraktam a játékot de akármit csinálok nem indul semmi reakció.
Win 7-em van az lehet a gond? -
release #9379 chapeter 13- vagy 14 térlépen semmi és ez van a bal felső sarokba: rabol vagy hoz vmi nincs vkinek vmi ötlete?? -
TDantes #9378 Engem a kocsik eredeti neve érdekelne. Bár a csajok is jöhetnének...de most a kocsik eredeti neve kellene, mint az első részben. -
TDantes #9377 Igen. Árulj cigit. Nagymenők film megvolt? -
#9376 Valaki nem tudja, hogy ki lehet-e szedni a playboyos csajokat a játékból?Vagy nincsenek valahol összegyűjtve?:d -
keysersoze #9375 Mintha a warez reklámozása tilos lenne. ^^ -
#9374 A cigi árulás még 10 percedbe se kerül.... -
Maksi #9373 Rettenetes nagy csalódást okozott nekem a játék. Épp akkorát, amekkora elvárásokkal voltam az irányában éveken keresztül, mióta beleszerelmesedtem az első részbe. Az százszor jobb volt a sztoriját tekintve, szabadabban lehetett az egész játékot végigvinni, ebben meg olyan lineáris az egész, hogy az életkedvem is elmegy tőle. Arról nem is beszélve, hogy a 8. fejezetnél járok, és szinte semmi mást nem kellett még csinálni, mint egyik helyről a másikra autókázni, meg gagyi feladatokat csinálni.. Baszki, áruljak cigit, amivel elmegy a játékból fél óra... meg az egész börtönös rész. Gagyi.
Kíváncsi leszek a folytatásra.. vajon még mit tartogat a játék.
Tény, hogy a játék csodálatosra sikeredett, fantasztikus a grafika, a tükröződések, a mozgások, a kocsik lemodellezése, reakciói a környezetre, az időjárásra. Kifejezetten tetszettek az NPC-k melléktevékenységei, ahogy tevékenykednek az utcán, meg itt-ott. Gyönyörű a táj, élő, lélegző az egész város. Viszont a karakterek arcán kívül minden mást elnagyoltak a grafikusok. 16x-os élsimítás mellett ne legyen már szögletes egy evőeszköz. Meg elég fura, hogy a nyaklánc a szereplő nyakára van tapadva, de még a kereszt sem fityeg rajta.
Jelen pillanatban azt kell mondjam, hogy számomra az első részben még a FreeRide küldetések is nagyobb játékélményt jelentettek, mint itt a főszál. Mellékküldetésekkel meg még egyáltalán nem is találkoztam. A zenék is nagyszerűek.
Remélem, hogy a későbbiekben lesznek netről letölthető küldetések, feladatok, mert így egy nagy nulla az, amit JÁTÉK gyanánt elvár az ember frenetikus és klasszikus Mafia játéktól. -
Gibor #9372 Oké, ne játsszál vele, -1 pistike, nem fog visszasírni senki. -
#9371 De szar, hogy ennyi idióta van errefelé... -
#9370 miért is ? ma vittem végig és nem semmi extra hogy meglegyen a pénz...asztalrül felszed.itt most több lehetőség :1.autokat zúzol be és így szeded össze.2. boltokat rabolsz főleg fegyver boltokat.3.autot is megy boltot is rabolsz. -
#9369 Miért nem töltesz be egy küldit,aztán annyi mászkálsz amennyit akarsz! -
#9368 Mondjunk azt nem értem h. miért csak automata váltóval lehet vezetni a kocsikat, míg a Mafia I-ben is benne volt a manuális váltás lehetősége, ami szerintem nagyon jó dolog volt, főleg h. a GTAkban ez eleve nem volt. Pl. a Truck-hoz nagyon nem illik az automata váltó de a hangja nagyon jól sikerült (főleg váltásnál), csak lett volna manuális váltás..