Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
de pár tesztelõ indokolatlanul húzza le a sárga földig... amit nem értek. pl a GK-s teszt 98%-ban negatív jellegû. egy tesztet nem így szokás megírni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az egész város az elsõ 1-2 órában bejövõs aztán szépen körvonalazódik,hogy valójában dögunalmas és több sebbõl vérzik..
Se tömegközlekedés,se taxiba ülési lehetõség, sehol egy tûzoltó vagy egy mentõ. Még a demoban olyan jól megformált GETTÓ környék is el van cseszve,ugyanúgy mászkálnak a fegyveres fekák a puccos kertvárosban is.
Az ember ismétlõdések még az utcán elnézhetõek lennének,de amikor a börtönben egy szaros is szobában 6-8 emberbõl 4 ember ugyan az na az már gáz...
Lehet céltalanul autókázni és megtuningolni pár vasat,kb ennyi az egész,értelme nincs hamar megunható, péngyüjtés és boltrabolgatás felesleges,mivel a pénznek semmi értéke a játékban,komoly pénzt nem költhetünk semmire.
Nemsokára a game végére érek és nem mutat semmi olyat ami túlrakná a 6/10-es értékelésen a játékot,de szerintem nem is fog...
nem egy user panaszkodik erre. és hogy kevés az akció tartalmú gameplay is, az is tény. A történettel nincs gond, de a vége, hááát.... a hangulatával sincs gond, számomra kicsit többet ér 6 pontnál.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lehet kevés volt hozzá a teszter, neki az arcade GTA III féle rendszer tuti jobban bejött.
`Take a look to the sky just before you die`
Why so serious?
Az autós üldözések is olyan gyengék, hogy förtelem, az egyben én jobbra emlékszek. Meg tényleg ez, hogy nem lehet kilõni a kocsibõl, miközben õk tudnak ránk lövöldözni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
de ezt úgy se fogod vagy nem akarod megérten úgy sem 😄
Morvaigaben: Teljesen igazad van, erre nem is emlékeztem, 8 éve volt már 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Egyébként nem értem mi ez a tömegközlekedés perverzió, miért hiányzik ennyire mindenkinek? 😄 Én az elsõ részben egyszer nem próbáltam ki, pedig többször végigjátszottam 😊 Mindemellett elkezdtem a Mafia 1 et is újra játszani. Az elsõ 4 chaptert erõs 3 negyed óra alatt toltam le, melybõl fél óra A pontból B be vezetés volt. Na errõl ennyit 😊
Thank God, I\'m a Lada owner!
Thank God, I\'m a Lada owner!
A#1
éppen ezért is wrz ftw! <#vigyor1>#vigyor1><#mf1>#mf1>
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
púúúúú
5óra 10 perc alatt KO
Pedig ha sok küldi lenne benne, akkor agyba-fõbe verné a GTA 4-et, mert a hangulatával már most is alázza. Nem mintha a gta 4-nek se lenne jó a hangulata... de összértékben amúgy a GTA 4 veri a Mafia 2-õt, ez tény!
Mindenképpen bele fogom számolni a végértékelésbe 😞
http://www.tenke.hu
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mióta megvan a játék, egészen idáig egyetlen egyszer tudtam vele játszani, mert "physx sdk not initialized" szöveg miatt nem indult el.
Rengeteget bújtam fórumokat, míg végül egy AGEIA-s oldalon megtaláltam (ez volt régen a physx).
Menjetek a windows/system32 mappába és ott van két darab (nekem ennyi volt) physx file, egy cooking meg egy core nevezetû. Ezeket töröljétek, majd rakjátok fel a legújabb physx drivert. Nekem ezzel ment.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Köszi
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX