Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayorpapa
nem sok egy 7-8 éves játékért az a 2240 Ft? (plusz postaköltség)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nor3i
Bár hozzáteszem a jimmy-s dlc-ben mar vannak kihivasok!
Ugyhogy akár még meglepetést is hozhat a jövö,de ha igy van akkor méginkabb gusztustalanok!<#eplus2>

Nor3i
teljesen egyetértek veled!
szerintem össze lehetne hozni 1 forumot ahol az elégedetlen rajongok,számon kérhetnék a gyártót.

mandm
Egy szóval sem állítottam, hogy nem lehetett volna az elsõ rész hangulatát elérni, vagy felülmúlni
Azt hogy a játék miért marad el a várakozástól (ami jogosan volt nagy) nem tudom. Én is tényként írtam le, hogy bizony elmaradt. Sõt elmaradt önmagától.

Tehát nem elõre léptek, nem egy helyben maradtak, hanem bizony visszaléptek! Emiatt a nagy hiányérzet.

Ha ez lett volna az elsõ rész, akkor azt mondjuk jó játék. De nem, ez már a második! Sajnos!

Lehet nagyobb lett volna a siker, ha az új grafikai motorral kiadják az elsõ rész küldetéseit.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Skynet
Ezért sokakban nagy a hiányérzet?
Inkább azért van szinte mindenkiben hiányérzet mert lerí az egész játékról hogy mocksos módon megkurtították szándékosan hogy DLC formájában egészítsék ki teljes játékká plusz zsetonért.....
Elmehetnek a játékukkal a francba egy forintra se számítsanak tõlem, csak sajnálni tudom azokat akik beruháztak a 10 órás "demo"-ra...
Hiányérzet?
Az hogy se mentõ se tûzoltó,se egy nyomorék freeride,semmi mellékküldetés,semmi tennivaló a városban,pénznek értelme zéró, motiváció arra hogy újra végigvigye az ember nulla, 10 órányi gameplay sandbox címhez mérve qrvakarcsú ,ráadásul a vége egy nagy nulla (DLC vagy várhatja minden hülye a MAfia 3-at,mert szartak befejezni a játékot értelmesen?)...Lehetne még hosszasan sorolni,felesleges mindenki tudja látja érzi...Ez nem hiányérzet hanem gusztustalan hanyag szar munka,ami nemhogy a 13ezres pcviszonylatban túlárazott kategóriát nem éri el,de még szaros 5.000ft-ot sem ér....
Mayorpapa
Ja, és keresem a játék elsõ részét is originalban, 1000 HUF-ot megadok azért is. Így ha valaki megválna fájó szívvel e két nagyszerû játéktól, szívesen várom a jelentkezését!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

gordon 24
Ez egy nagyon okos hozzászólás😄

Ha valaki 8000ft ért vette, meg nem ugyan azzal játszik mint aki warez verziót töltött le?😄

A véleménye ugyan úgy számít egy warezosnak mint egy eredeti gameval játszónak, mivel ugyan azzal játszik.

De mivel pl nekem eszem ágába nincs egy ilyen gameval online játszani, így kb ki is találhatod milyen verzió van meg belõle.

Ettõl függetlenül, nem szaroztam le. Mert jó game.. Csak nekem az 1 jobban bejön. Ezt írtam le lejebb is és most is..

Downhill!!

Mayorpapa
Tisztelt gamerek! Azoktól, akik szidják a játékot, és 8 ezer magyar forintért vették, szívesen megveszem 4000 Ft + postaköltségért, így nem kell otthon tovább megtûrniük és minden nap nézniük ezt a csúnya és rossz játékot. Privátba várom a sok-sok jelentkezõt! (de tényleg)

gordon 24
Igy van, na és ha most elolvasod mégegyszer amit leírtál rá is jössz mi hiányzik a 2 bõl😄

Tök szép meg miinden, de nincs meg benne az a plusz, az a dolog ami az 1 ben ott volt. Azok a dolgok, amik nem csak arról szóltak, hogy löd szét a faszi fejét. Ebben a játékban csak ez a lényeg, nekem is sok minden hiányzik, az unalamas vasutazás Paullal hogy nézd meg a bankot, amit ki fogsz rabolni..
Szóval üres de szép😄

Nincsenek benne ezek a dolgok. Igazából pont az ami a Mafia pont az hiányzik belõle.

Minden csili vili megvan, szépek az autók jók a grafika dolgok, de ennyi itt van az elõny felsorolásának a vége. Ezen felül mindenben veri az 1.

Downhill!!

MikX
Azért ne állítsuk azt, hogy lehetetlen lett volna egy olyan hangulatú játékot csinálni. Ha nem csak a csilivili grafikára figyelnek, meg a szenzációhajhász feature-ökre, akkor azért oda lehetett volna tenni.
Így sem rossz, nekem bejön ez a 50-es évek Rock 'n Roll stílus, kocsikkal, környezettel, ehez a grafika is jó, csak sajnos nem áll mögötte tartalom, és ez elrontja az egészet.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

spyy55
Ez még nekem is sok(k) volt... <#vigyor2>

mandm
Ha jól emlékszem a Mafia 1 elsõ "küldetése" az volt, hogy 5-6 fuvart kellett teljesíteni a taxival. Annak idején meg is ijedtem, hogy ennyi a csak játék. De mégis, akkor senki sem nyafogott, hogy mi ez a szar.
Igaz, akkor az egész környezet annyira új volt, hogy csak lestünk.
Addig egy játék vagy egy kitalált fantasy világban játszódott (orkok, zombik, varázslók, mesebeli hõsök), vagy valami hipermodern távoli jövõben.
Erre visszavittek minket a a 30-as évekbe, a válság kellõs közepébe, alánk raktak egy 8 lóerõs tákolmányt, ami 30-cal se bírt menni, kezünkbe meg baseball ütõ, vagy egy colt 8 skulóval. Na ezzel menj irtani a gonoszt (vagy éppenséggel a jófiúkat). Nem ám plazmaágyú, meg freeze spell. Mindeközben közben szólt a jazz meg a dixie. Szerintem sokunkat meglepett ez és nem gyõztük élvezni az egészet. Ha látnánk akkori magunkat, fülig érõ szájjal taxiztunk önfeledten a városban, míg nem egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy gengszterek közé keveredtünk. És csak sodort magával minket a hangulat és a sztori.

Most meg már felkészülten vártuk a Mafia 2-t. Ami tényleg kevesebb mint az eredeti. A mi várakozásaink meg többet vártak még annál is. Emiatt sokakban nagy a hiányérzet.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Yoda001
- az autók nem úgy kanyarodnak, mintha sínen mennének (pedig az NFS-ben én ezt láttam, és annak tökéletes a fizikája)

ezek után mit lehet gondolni a listáról...? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

grebber
Tele oltári nagy baromságokkal!

Next PC upgrade: 2022

<#eljen> Na emberek! Ez színtiszta tömény szarkazmus, amit itt olvashatunk!

De nagyon szépen megkreált lista ez Timbu (és most nem vagyok irónikus :-D , vagy mégis?)<#rolleyes>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

xD xD

longhaul
Mit kell letölteni a Download Content menüben? Gondolom Küldetéseket, és melyik menüpont alatt.

Köszönöm

OMSI FOREVER!!!

tenkenorman
tudom hogy szarkasztikus vagy, de melyik dlcben van freeride?

http://www.tenke.hu

Szerintem is egy rakás sz@r! Az indokaim:
- nem olyan sorrendben vihetem végig a fejezeteket, ahogy akarom
- nincs metró és magasvasút (ugyan soha nem használnám õket, de nincsenek)
- nulla angoltudással csak annyi jön le, hogy lövöldözni kell, és sosem találom meg, hogy hova kell menni
- az autók nem úgy kanyarodnak, mintha sínen mennének (pedig az NFS-ben én ezt láttam, és annak tökéletes a fizikája)
- nincsenek játékautomaták
- milyen dolog már az, hogy van olyan út, ami rajta van a térképen, mégsem tudok elmenni oda. Sokkal jobb lenne, ha egy hiperrealisztikus szigeten játszódna az egész
- nekem nem jó, hogy a DLC-ben van free ride! Én a történet közben akarok free ride-olni! Miért nem hagyhatom félbe az összetartozó fejezeteket, hogy közben taxis küldetéseket csinálhassak?
- miért nincs benne repülõgép, hogy átrepülhessek más városokba?
- a kikötõ is teljesen felesleges, minek az, ha nem használhatom a hajókat? Inkább lenne egy hosszú kõfal a tengerparton

Nálam is halk a háttérzene,de mondjuk nem is baj

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

longhaul
A téli táj engem is lenyûgözött, a téli táj alatt a zene is nagyon odailõ, de nem halkabb egy kicsit? Pedig a beállításoknál 100% maximumon van.

OMSI FOREVER!!!

A téli táj meg lenyûgözõ egyenesen.Fõleg mikor elindulsz,és lepereg a hó az autóról,ilyent még sose láttam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Igen,nekem is ez tetszett a legjobban,fõleg mikor mentem fel az obszervatórium felé a küldetésben,még meg is álltam,mert nem hittem a szememnek,olyan gyönyörü minden.

tenkenorman
Na jah. Lehet szapulni hogy rövid meg ez nincs meg az nincs, de ami van az elég komolyan ottvan... amikor elõször megláttam a tükörr jég utakat, aztán meg este a szembe jövõ forgalom lámpáinak fényeit ledöbbentem

http://www.tenke.hu

De sok bajotokok van.Mindjárt meg is kérdezik:Miért nem piros hó esik?

spyy55
Ejjj, miért nem raktak bele éjszakai hóesést is?! <#confused>

A fordítás hogy áll, nem tudjátok? Egy SDSTool v1.0.3 nevû cuccal okosan bontható az .sds file, és lehet fordítani a tartalmát. Nem szívesen vágnék bele, ha valaki(k) már jól állnak vele, de csatlakoznék, ha kell.

a.carkey
Nem fos, de közel sem annyira ütõs, mint volt anno a Mafia elsõ része. Ez így pontos.

Más.
Találkozott már valaki olyannal, hogy bentmarad egy küldetést jelzõ pont a térképen, és egészen a játék végéig elkisért? (Több chapteren át olyan volt, mintha két küldetés lenne.)

A medve nem játék.

GameMenu mod! <#smile>

Mayorpapa
"Kojak-et sem értem mit keres a kiegészítõben." Ez nagyon tetszett, jót nevettem rajta, thnx Rodman6! <#taps>

blbogus
azt hiszem a felbontás volt a bibi.. alapból szélesre volt állítva és az nem tetszett a monitornak, tökre meglepõdtem mikor sikerült úgy átállítanom hogy nem is láttam mit csinálok 😄 amúgy egyelõre az elsõ rész jobban bejött..

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

Nem szar ez a játék hanem f0s. Teljesen más hangulatra számítottam anno a trailerek ls képek alapján. Semmi egyediség nincs benne ami az elsõ részt jellemezte. Meg ilyen unszimpatikus fõszereplõk... Kojak-et sem értem mit keres a kiegészítõben.
TaRka0107
Indítsd újra a gépet, nekem megoldotta.😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

gordon 24
köszi! Mondjuk ez elég negatívum. Az 1 kezelte. Igaz akkor még momom volt. Hát mindegy akkor billezek. Thx,

Downhill!!

RatBaG
kétszínû kocsiknál hogyan lehet váltani, hogy melyik részét fesse a kasztninak?
régebben úgy rémlik, hogy ment, de most sehogy se jövök rá...

Per Aspera Ad Inferi.

Hát ez így elég gyenge, de nagyon durva feelingje van 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
game.cameramanager:GetPlayerMainCamera(0):EnableFPV(game.game:GetActivePlayer(),true)

[merlinw.org]

Caby
tudtommal csak gamepadot kezel, kormányt nem.

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

blbogus
sziasztok! ha nem baj nem olvasnék vissza 10k hszt hogy volt e másnak is ilyen gondja.. az a probléma hogy játék indítása után a kép nem jelenik meg rendesen, vízszintes vonalak jelennek meg amik vibrálnak ahogy változik a kép, pl az intro, ha egyáltalán az az intro.. ha valakinek van ötlete mitõl lehet azt szívesen fogadom.. (videokarim elég jó és legfrissebb a driver is)

a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline

gordon 24
Csõ urak!

Kérdés.. Kormánypadot (g25) hogy lehet felismertetni a kütyüvel?

Jelenleg nem érzékeli bent. Így csak a bill konfigurációt tudom csesztetni a többi csak van, de nem tudok hozzá nyúlni.

Tipp???

Elöre is THX!

Downhill!!

M@TriX
gépedet újraindítottad?
memóriahibának tûnik vagy valami HW bugnak. Nem húzod véletlenül a VGA-d?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

The Protector
LOL.kurvanagy gyépés pöcs vagyok.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

longhaul
... És hogyan lehet földalatti küldetést csinálni?

OMSI FOREVER!!!

kill3r21
engem az érdekelne hogy a autó belsõ nézetet vajon elö lehet e csalni
Yoda001
én nem tudom, de ilyen nagyított hányásban én szívesen vezetnék

http://9gag.com/gag/5135249

Sziasztok!a 7. fejezetbe kezdtem bele,de valamiért elõjöttek ezek a textúra bugok Mi okozza õket?,Eddig ilyen nem volt! Itt a kép!

Nem szeretem a lámákat és társaikat

wollnerd
Sziasztok! Miért fagy ki a game ha lefuttatom a autoexec.lua fájlban szereplõ trafficoff kódját??<#help>
Köszi!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

MerlinW
Ehh, ezt a Vendetta DLC-t még letölteni sem érdemes, nemhogy megvenni...

[merlinw.org]

Crazy Hearse 😊
Hifi is van benne, ott a fadobozos mélynyomó a csomagtartóban 😊