Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ugyhogy akár még meglepetést is hozhat a jövö,de ha igy van akkor méginkabb gusztustalanok!<#eplus2>#eplus2>
szerintem össze lehetne hozni 1 forumot ahol az elégedetlen rajongok,számon kérhetnék a gyártót.
Azt hogy a játék miért marad el a várakozástól (ami jogosan volt nagy) nem tudom. Én is tényként írtam le, hogy bizony elmaradt. Sõt elmaradt önmagától.
Tehát nem elõre léptek, nem egy helyben maradtak, hanem bizony visszaléptek! Emiatt a nagy hiányérzet.
Ha ez lett volna az elsõ rész, akkor azt mondjuk jó játék. De nem, ez már a második! Sajnos!
Lehet nagyobb lett volna a siker, ha az új grafikai motorral kiadják az elsõ rész küldetéseit.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Inkább azért van szinte mindenkiben hiányérzet mert lerí az egész játékról hogy mocksos módon megkurtították szándékosan hogy DLC formájában egészítsék ki teljes játékká plusz zsetonért.....
Elmehetnek a játékukkal a francba egy forintra se számítsanak tõlem, csak sajnálni tudom azokat akik beruháztak a 10 órás "demo"-ra...
Hiányérzet?
Az hogy se mentõ se tûzoltó,se egy nyomorék freeride,semmi mellékküldetés,semmi tennivaló a városban,pénznek értelme zéró, motiváció arra hogy újra végigvigye az ember nulla, 10 órányi gameplay sandbox címhez mérve qrvakarcsú ,ráadásul a vége egy nagy nulla (DLC vagy várhatja minden hülye a MAfia 3-at,mert szartak befejezni a játékot értelmesen?)...Lehetne még hosszasan sorolni,felesleges mindenki tudja látja érzi...Ez nem hiányérzet hanem gusztustalan hanyag szar munka,ami nemhogy a 13ezres pcviszonylatban túlárazott kategóriát nem éri el,de még szaros 5.000ft-ot sem ér....
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ha valaki 8000ft ért vette, meg nem ugyan azzal játszik mint aki warez verziót töltött le?😄
A véleménye ugyan úgy számít egy warezosnak mint egy eredeti gameval játszónak, mivel ugyan azzal játszik.
De mivel pl nekem eszem ágába nincs egy ilyen gameval online játszani, így kb ki is találhatod milyen verzió van meg belõle.
Ettõl függetlenül, nem szaroztam le. Mert jó game.. Csak nekem az 1 jobban bejön. Ezt írtam le lejebb is és most is..
Downhill!!
Tök szép meg miinden, de nincs meg benne az a plusz, az a dolog ami az 1 ben ott volt. Azok a dolgok, amik nem csak arról szóltak, hogy löd szét a faszi fejét. Ebben a játékban csak ez a lényeg, nekem is sok minden hiányzik, az unalamas vasutazás Paullal hogy nézd meg a bankot, amit ki fogsz rabolni..
Szóval üres de szép😄
Nincsenek benne ezek a dolgok. Igazából pont az ami a Mafia pont az hiányzik belõle.
Minden csili vili megvan, szépek az autók jók a grafika dolgok, de ennyi itt van az elõny felsorolásának a vége. Ezen felül mindenben veri az 1.
Downhill!!
Így sem rossz, nekem bejön ez a 50-es évek Rock 'n Roll stílus, kocsikkal, környezettel, ehez a grafika is jó, csak sajnos nem áll mögötte tartalom, és ez elrontja az egészet.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Igaz, akkor az egész környezet annyira új volt, hogy csak lestünk.
Addig egy játék vagy egy kitalált fantasy világban játszódott (orkok, zombik, varázslók, mesebeli hõsök), vagy valami hipermodern távoli jövõben.
Erre visszavittek minket a a 30-as évekbe, a válság kellõs közepébe, alánk raktak egy 8 lóerõs tákolmányt, ami 30-cal se bírt menni, kezünkbe meg baseball ütõ, vagy egy colt 8 skulóval. Na ezzel menj irtani a gonoszt (vagy éppenséggel a jófiúkat). Nem ám plazmaágyú, meg freeze spell. Mindeközben közben szólt a jazz meg a dixie. Szerintem sokunkat meglepett ez és nem gyõztük élvezni az egészet. Ha látnánk akkori magunkat, fülig érõ szájjal taxiztunk önfeledten a városban, míg nem egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy gengszterek közé keveredtünk. És csak sodort magával minket a hangulat és a sztori.
Most meg már felkészülten vártuk a Mafia 2-t. Ami tényleg kevesebb mint az eredeti. A mi várakozásaink meg többet vártak még annál is. Emiatt sokakban nagy a hiányérzet.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
ezek után mit lehet gondolni a listáról...? 😊
http://9gag.com/gag/5135249
De nagyon szépen megkreált lista ez Timbu (és most nem vagyok irónikus :-D , vagy mégis?)<#rolleyes>#rolleyes>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszönöm
OMSI FOREVER!!!
- nem olyan sorrendben vihetem végig a fejezeteket, ahogy akarom
- nincs metró és magasvasút (ugyan soha nem használnám õket, de nincsenek)
- nulla angoltudással csak annyi jön le, hogy lövöldözni kell, és sosem találom meg, hogy hova kell menni
- az autók nem úgy kanyarodnak, mintha sínen mennének (pedig az NFS-ben én ezt láttam, és annak tökéletes a fizikája)
- nincsenek játékautomaták
- milyen dolog már az, hogy van olyan út, ami rajta van a térképen, mégsem tudok elmenni oda. Sokkal jobb lenne, ha egy hiperrealisztikus szigeten játszódna az egész
- nekem nem jó, hogy a DLC-ben van free ride! Én a történet közben akarok free ride-olni! Miért nem hagyhatom félbe az összetartozó fejezeteket, hogy közben taxis küldetéseket csinálhassak?
- miért nincs benne repülõgép, hogy átrepülhessek más városokba?
- a kikötõ is teljesen felesleges, minek az, ha nem használhatom a hajókat? Inkább lenne egy hosszú kõfal a tengerparton
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
OMSI FOREVER!!!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.tenke.hu
Más.
Találkozott már valaki olyannal, hogy bentmarad egy küldetést jelzõ pont a térképen, és egészen a játék végéig elkisért? (Több chapteren át olyan volt, mintha két küldetés lenne.)
A medve nem játék.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Downhill!!
régebben úgy rémlik, hogy ment, de most sehogy se jövök rá...
Per Aspera Ad Inferi.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[merlinw.org]
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Kérdés.. Kormánypadot (g25) hogy lehet felismertetni a kütyüvel?
Jelenleg nem érzékeli bent. Így csak a bill konfigurációt tudom csesztetni a többi csak van, de nem tudok hozzá nyúlni.
Tipp???
Elöre is THX!
Downhill!!
memóriahibának tûnik vagy valami HW bugnak. Nem húzod véletlenül a VGA-d?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem szeretem a lámákat és társaikat
Köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Crazy Hearse 😊
Hifi is van benne, ott a fadobozos mélynyomó a csomagtartóban 😊