11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Vlala #10407
    Mert bután csinálod. Vannak a barnák, meg a kékek. A kékek nem bírják, ha fegyvet látnak nálad, vagy a barnáknál, a barnák viszont nem bítrják, ha fegyvert látnak nálad.
    Magyarán akkor fogj stukkert egy niggerre, amikor a rendőr téged nem, csak őt látja (a rendőr háta mögül célozni a legjobb), előveszi a stukit, a rendőr pedig jól hátba durrantja.
    Ha ez unalmassá válik, lőj fejbe egy négert, és bújj el. A többi néger az első rendőrig hadonászik a pisztolyával, azután ólommérgrezésben elhalálozik.
  • spy803
    Fegyvertartási engedély
  • spy803
    A küldetést kétféle képen lehet megcsinálni, Henry megtalál vagy nem.
  • tenkenorman
    miről beszéltek? nemvágom
  • wollnerd #10403
    Sziasztok!
    Mi volt az? Amikor a Jimmy-vel 2x is belebökettem a rendőrbe, figyelmeztetést kaptam, de Jimmy elővett egy papírt (nem pénz volt) odaadta a zsarunak, megnézte, visszaadta és integetve elment.
    (Hill of tara báros küldinél voltam)
  • spy803
    Jobbra menj az egész házban, míg eljutsz a garázs felőli erkélyig, utána mehettek a kocsival messzire.
  • spy803
    Dobozos is Steammel megy.
  • Mayorpapa
    igen, ezt gondoltam :) de én a dobozos vásárlókra gondoltam
  • MerlinW
    Csak Steam fiókkal egytt lehetne eladni, akinek a Mafia-n kívül van más Steam-es játéka, az nem nagyon fogja eladni.
  • Kontrakcio
    halisztok! magyar feliratot tudok halászni vhonnan?
  • Mayorpapa
    Még mindig nem akarja valaki eladni 4000 + postaköltségért a játékot? (aki nem 13-ért, hanem csak 8-ért vette, mielőtt megkövezne valaki) Eddig senki nem jelentkezett, pedig a legtöbben úgy tudom már szabadulnának tőle, nekem meg kell eredetiben :)
  • Solt
    Olyanok mint a mi "négereink"! :D
  • mflex #10395

Más:
    Ezek a niggerek B+, teljes fegyverarzenállal berontottam a gettóba és módszeresen elkezdtem kinyírni őket (hard fokozat), de ha bevadulnak a zsarukkal egyetemben, akkor öt percig sem bírom tartani magam! :D
  • SimonCar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kámon bóóóójssszz kezdőddiik a megadidzséé partiii.
    LETSZ HÁVŐ DIDZSÉ HEV MÁ NÁJSZ ÓVERDÓVÖÖÖÖR. LETSZ HÁVŐ DIDZSÉ HEV A NÁJSZ....
  • Solt
    Köszönöm, remélem segítettem!
  • Police88
    gratulálok
  • Skynet
    Kicsit lehuppant a motorháztető a menekülőautóm elejéről, de azért a kocsin maradt....

• Solt
    Ha az irónia átmegy, akkor gondolkodni miért fáj? Esetleg írd még ide a családi állapotodat, anyukád leánykori nevét, meg a címeteket... hátha arra is szükség van...

Ha most azon agyalsz miért vagyok ilyen bunkó, akkor segítek. Mert irritál a logód, meg a hülye kérdésed! Nincs a személyeddel semmi bajom, csak ez a páros ezt váltja ki belőlem.
  • Ironman2
    Próbált már valaki úgy elbújni Henry elől a házbanm a 11.fejezetben hogy nem talál meg?

A fürdőben sikerült elbujnom a kádban,erre pont bejött a szemét,és belelőtt a függönybe egy sorozatot

• Police88
    haha
  • Ironman2
    Gyors pénzszerzés
    -----------------
    Menj el a Bruwskis Scrapyard nevü helyre, ami egy roncstelep. Itt találsz egy autózúzó berendezést (úgy néz ki, mint egy konténer), aminek a közelében van egy autó is. Az autót lopjuk el. (Mivel nincsenek rendőrök a zár kinyitásával sem kell bajlódnunk.) Álljunk be vele a zúzóba, majd a vaslépcsőn felmenve kapcsoljuk be a berendezést. Szálljunk vissza az autónkba amivel jöttünk, és menjünk el a helység közeléből. Ha elértünk a híd alá forduljunk vissza, és azt fogjuk tapasztalni, hogy a bezúzott autó ismét a helyén van. Tehát megint pénzt kereshetünk vele a bezúzásakor.
  • Solt
    A kijelző mérete miatt max 15,6 fps-l menne...
  • Police88
    Ezen jól menne a game?
    Kijelző méret 15,6"
    Processzor típus AMD Athlon II Dual Core P320
    Memória méret 3 GB
    Merevlemez kapacitás 320 GB
    Grafikus vezérlő modell Radeon HD5470
    Akkumulátor teljesítmény 4400mAh
    Operációs rendszer nincs
    Kijelző felbontás 1366x768 pixel
    Processzor frekvencia 2,1 GHz
    Kijelző típusa WXGA
    Processzor L2 cache méret 0,5 MB
    Processzor FSB frekvencia 3200 MHz
    Chipkészlet gyártó AMD
    Chipkészlet modell RS880M
    Memória frekvencia 1066 MHz
    Memória max. bővíthetőség 8GB
    Memóriahelyek száma 2 db
    Memóriamodul DDR3
    Merevlemez sebesség 5400 RPM
    Optikai meghajtó SuperMulti
    Grafikus vezérlõ gyártó ATI
    Grafikus vezérlő memória 512MB
  • mike01010101
    Jimmy's Vendetta nagyon gaz. Szinte megcsufolasa az eredeti "mafia hangulatnak"
  • GhostR1der
    Jimmy's Vendetta egyszar... a másik DLC mikor jön PC-re?
  • forzajuve5
    internetről, vagy ahogy mondani szokták google a barátod :).
    de ha esetleg mégsem barátkozik velek akkor az off topic bannerjában találsz.
    de ha még az se menne akkor KATT (zöld hátterű fehér Slower Download feliratú gomb)
  • MerlinW
    Írj privát üzenetet, erre való:)
  • longhaul
    Kedves MerlinW!!! Kérdezni akarok töllwd valamit driver beállítással kapcsolatban. De nem tudom az e-mail címed, Priviben meg nem irtad ki.

az én e-mail címem:
    az emailom a következő
    ciparka [kukac] citromail [pont] hu

köszönöm
  • SimonCar
    ohh köszönöm az érdeklődést volbgang hercegúr máris viszem az ágyasokat a vifis szááállóóóba köszönöm
  • JimBim
    szia mindenkinek a fórumban! pici segítséget szeretnék kérni.a mafia 2 játékhoz honnan tudnék letölteni használható cracket? köszi előre is a segítséget.
  • SimonCar
    kösssziiiii rendes vagy köszi
  • penge96
    Aha, jó. Akkor vedd úgy hogy azt is bele írtam a hsz-be...:)
  • SimonCar
    tudom kinek címezted csak akartam hogy mondj egy példát pl: látod simoncar rendes ő megköszöni a mndata után a elismerést.
  • penge96
    Vagy te miről beszélsz?XD
  • penge96
    Nézd már meg hogy azt kinek címeztem. Köszi, ari vagy.
  • penge96
    Azt nem adja vissza, ha megnézed, a jel már fekete-fehér, ami azt jelöli hogy már elvégezted a küldetést, onnantól kezdve bármikor újra játszhatod!
  • SimonCar
    úgy mint én az 10369 es hsz be?? köszi :: ari vagy
  • penge96
    Te mit pattogsz? Az egy dolog hogy nem vetted meg a játékot, az egy másik hogy ott van KIBASZOTT NAGY BETŰKKEL HOGY OFF TOPIK, az meg megint egy másik hogy lusta vagy visszaolvasni, aztán arról ne is beszéljünk hogy egy kedves hozzászóló belinkelte neked a megoldást. Szóval ahelyett hogy elégedetlenkedsz inkább köszönd meg!
  • SimonCar
    vikááánááá fáááájj fááááj fááááj fááááj fájtórdísz láv, víkene ferevíne háájjááá szóóó cseril kóla vótam köszönöm
  • mafiahq
    DLC-ben az első küldetésnél amikor 4 kocsit kell megsemmisíteni a végén kiírja h. kész, pontot, mentés aztán újra ugyanazt a küldetést dobálja ez miért van?