Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harmadszor is végigvittem a 14-es chaptert, és továbbengedett.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az lenne a kérdésem hogy a Végén mi van?Mi a nagy titok?Mi lesz Joe-val?mert õk ugye másik irányba mentek!
Am zsíííír game😄
Légyszi segítsetek!
A "Next-gen" konzolok megjelenésével, az M$ vállaltan elõtérbe helyezte a konzolos fejlesztések "támogatását", ezzel párhuzamosan a grafikai részletesség megnõtt, ami pedig hosszabbodó fejlesztési idõvel jár. Így valamin spórolni kellett, és amúgy is a konzol volt elõtérben, ami miatt megindult egyfajta árkádosodás, "casual"-osodás.
Nem kell csodálkozni, ha így a sok HC gémer 1; átment konzolra, 2 Ha a konzol nem elégítette ki vágyait, "abbahagyta" a játékot. (Ha csak magamból indulok ki, 5-6-7 éve 10-12 játék minimum a polcomon végezte évente, ma TALÁN 1-2-3, az se mind megjelenéskor, ugyan akkor már nem is érdekel egy csomó játék. Minek, árkád lövöldének? Matchbox fizikájú autós idiotizmusoknak? Felesleges.)
Szóval a Warez mellett az is közre játszik a csökkenõ eladásokban, hogy azt a játékos réteget, ami a 90'-es évek eleje óta kialakult, a konzolos eladási vággyal sikerült leszoktatni a PC-s játékról... És ez FIZEÕKÉPES kereslet volna világszerte, milliószám. Csak ezeket az embereket nem érdekli a konzolra fejlesztett, átportolt árkád lövöldék özöne. Azaz azt kívánom mondani, hogy az új játékosok bevonásakor nem figyeltek a "kemény magra" akik lassan elkoptak, tán megfelelõ gépük sincs már arra az évi 1-2 játékra, ami TALÁN az Õ igényeiket is figyelembe veszi.
http://www.freetvmaci.info/
Positive Mental Attitude
Köszi!
giga-mega packra bizony várni kell még.😄
Nem akarom végig olvasni az összes hozzászólást,egy kérdésem lenne,hogy lehet e ezt gamepad-al játszani,mert nem látja a game...pedig van...
Aúgy meg, hogy valami értelmeset is mondjak, én ahhoz a táborhoz tartoznék, ha egy játék megérdemli, akkor meg kell venni és nagyon csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy a Mafia 2 ilyen lesz, de talán majd egy mega pack belõle 1-2 év múlva a sok DLC-vel akciós áron egybe csomagolva. 😊
Next PC upgrade: 2022
mithuzi le meg mit nem? warezrõl van szó, a warez nem csak a krekk-re vonatkozik.
valamint ps3-ra letöltesz egy játékot a netrõl, lehet vele játszani, csak bann-t kapsz, amivel meg letöltöd és csak kiirod és nem tudsz játszani, az nem egyenlõ a pc-n lévõ mini-image megoldással, nem kell semmit lehúzni, bemész letiltod a dvd-t és TUDSZ JÁTSZANI. nem úgy mint a ps3 hasonlattal, ahol nem tudsz játszani. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
konzolon meg "hardware"-es védelmek vannak. nah én arról beszélek, hgy te konkrétan a reloaded-rõl írsz, míg ha jól látom volt warez korábban, csak nem szószoros értelemben egy krekk, hanem mini-image, ami most nem részletezném, hogy hány játékban lehet trükként használni, de létezik, tudnék konkrétan címeket is mondani....az egyik azonos az itteni sg-s nevemmel. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez 2005. április 1-jén jelent meg, többet nem is mondok.
Splinter Cell Chaos Theory (c) Ubisoft RELOADED
Ez meg 2006. 05. 26.
Folyamatosan nyomva tartod a spacet(védekezel).Majd mikor ütnek feléd és elhajoltál az ütés elõl akkor felengeded a spacet és akkor nyomod az ütés gombot(bal egér) és vissza tudsz támadni.Ennyi.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bekerültem a börtönbe és verekednem kell azzal a majom csávóval de hogy kell megverni?? az elején háromszor sikerül eltalálnom, de utánna képtelen vagyok megütni mindig csak õ talál be....
milyen ütésekkel lehet leteríteni? vagy hagyni kell hogy megverjen?
lécci segítsetek.
Igen, pusztán csak hozzáteszem ehhez a gondolatmenethez, hogy ez a dolog a pénzrõl szól, mindenki pénzbõl él, gondolom ebben úgy nagyjából nincs senkinek újdonság.
Elmúlt már a hõskor (kb. 15, de inkább 20 évvel ezelõtt) amikor egy játékot még lelkes(!!) emberek azért csináltak meg, mert kifejezetten élvezték és igyekeztek mindent úgy csináni, hogy a felhasználó minél elégedettebb legyen és a játék neve legendává váljon, ma az ilyen ritka már mint a fehér holló.
Egyre rövidebb idõ alatt próbálnak egyre több pénzt szerezni az emberek és ez az õ szemszügükbõl nézve teljesen jogos is. Ha én (vagy te, aki ezt olvasod) lenne a tõkés, aki igen súlyos 10 milliókat (néhanapján 100 milliókat) befektet egy adott játékba (mert ugye azt senki nem gondolja, hogy a fejlesztõk, tesztelõk, marketingesek, stb, ingyen dolgoznak 1-2 évig az adott projekten és ezt 2-300 embernél már nem kevés havi fizetés "a semmibe" ugye, amit a kiadó áll, aki menetközben (jogosan, õ pénze) igencsak belepofázik a fejlesztésbe, illetve a kiadási dátumba.) te is minél hamarabb pénzt akarnál vissza, tulajdonképpen nagyjából le is szarod, hogy hogyan...
de nagyon csekélyek a címek amik ebbe a kategóriában vannak...😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"ArmA alatt, ha warezolsz, akkor online ( ami a lényege ) random sirállyá változol, vagy éppen teljesen váratlanul a lövéseid pontossága drasztikusan romlik..."
ezt nem vágom, online nem nyomtam annyira nem hatott meg. miért wareznál a lövések pontossága nem ugyanazok mint eredetinél? 😄
Ha tennének a warez ellen, akkor lehetnének olcsóbbak a játékok, mert nem kéne eleve beleszámolni, hogy viszonylag kevesen veszik meg...
Kelet Európa hatalmas piac... itt pedig az ár a döntõ... magamból kiindulva, látatlanban is kiadnék 1-1 jónak ígérkezõ játékért 3-5000.-Forintot, viszont így, hogy 10000.- Forint körül vannak... 10x átgondolom mit veszek meg...
A Maffia2-t sem veszem meg amíg nem csökken az ára... viszont addig nem is játszok vele...
www.smart-bus.hu
Ahogy ezt olvastam egybõl a Starforce 3-as védelem jutott eszembe.
Idézet a Wikipedia-ról:
"the StarForce 3.0-protected game Splinter Cell: Chaos Theory was uncracked for 424 days."
Azért ezt én olyan kis idõnek nem nevezném. Amúgy meg szerintem ennél sokal egyszerûbb a képlet, mindenki PC-n nyomul (most nem a játék oldalra gondolok), mindjárt a középiskolás hacker palántáktól kezdve. Nem egy PC-s védelmet "ismeretlenek" (értsd: nem scene csapattagok) törtek meg, míg a konzolos dolgokkal lényegesen szûkebb réteg foglalkozik.
Próbálkoznak PC-s oldalon is rendszeresen védelmekkel, hol több, hol kevesebb sikerrel, azért azt, hogy nem próbálnak fellépni a másolatok ellen igencsak furcsa kijelentés, csak - én továbbra is ezt mondom - lényegesen nagyobb az emberanyag aki a védelmek feltörésén dolgozik mint pl. konzolon. (ahol ráadásul magában a konzolban van a védelem, a játékon ugyebár nincs)
utána kicsit unalmas volt ez a börtönösdi. de nem aludtam el rajta 😊
Megoldható lenne, ha akarnák... RoF-ban folyamatos net kapcsolat kell, van egy felhasználó neved az õ szerverükön, és azon keresztül tudsz belépni a saját játékodba...
A Steel Beasts Pro például hardverkulcsos... kapsz egy pendriv-ot, és csak azzal megy...
ArmA alatt, ha warezolsz, akkor online ( ami a lényege ) random sirállyá változol, vagy éppen teljesen váratlanul a lövéseid pontossága drasztikusan romlik...
Technikailag megoldható lenne én azt mondom... csak egyszerûbb, és ráadásul sajnos jövedelmezõbb elfordulni a PC-tõl... ez a warez dolog, meg jó indok erre.
www.smart-bus.hu
ez tökéletessen jól mondod, eszméletlen költséggel készül néhány játék, és mindenki elvárja hogy 5-6ezer forint legyen egy játék.
hát még 20.000ft se lenne sok ezekért, ha a belefektetett pénzt nézzük, nem is sok, csak mi részünkrõl itt magyarok....
ezért is torpant meg a dolog, hatványozódik a fejlesztési költség, viszont a konzol játékok például 100% tudom mondani, hogy ugyanannyiba kerülnek ma mint kb 10 évvel ezelõtt!!!!!!!
nah most akkor nézzük 10 éve mennyiért csináltak egy játékot? no és ma mennyiért? 😊
pc-n nem tudnak fellépni, nem is szándékoznak. Az MW2 és a sok DRM cucc a legjobb példa erre, bármivel próbálkoznak, pc-n megoldják, ha egy kis ideig várni is kell, megoldják.
Csak multi esetében fordul elõ, hogy meg tudják óvni játékukat, de az is kevés példa.
x-en fellépnek, és hatásos egyszerûen gépet bannolnak. a pc-nek ehhez konzollákellene válnia.
miért mi is van a ROF meg az ARMA-val? én arma-al nyomtam warezban ugyanaz az érzés, csak nincs hozzá szép színes doboz.
És itt elértünk oda, hogy miért csökken folyamatosan a játékok színvonala... rövid idõ alatt kell fejleszteni, és emiatt vagy szép lesz valami, vagy tartalmas... arra nincs idõ, hogy tartalmas is legyen, meg szép is... ergo marad a látványosság... ( tisztelet a nagyon kevés kivételnek )
www.smart-bus.hu
Ezt csak jó kifogásnak tartom... technikailag megoldható, hogy ne warezolják... lásd: RoF, ahol egyáltalán nincs warez, vagy lásd ArmA, ahol a warez nagyban rontja a játékélményt...
2010-ben kizártnak tartom, hogy a warez ellen nem tudnak mit tenni... nem akarnak, úgy mint microsoft... pedig jó lenne, mert, ha keményen fellépnének a warez ellen, akkor olcsóbbak lehetnének a játékok...
www.smart-bus.hu
Az bug lesz.
szerint Xbox 360-ra 11.5 , PS3-ra 8.5 milliót adtak el belõle.
PC-re nem találtam meg, de meglepõdnék, ha 3 milliónál több kelt volna el.
Amúgy meg az van, amit grebber ír, néztem én is azt a Wikipedia oldalt.
PC-re csak a SIMS, a WOW és a Starcraft fogy, konzolra lényegében meg minden. Lehet utálni a konzolt, (bár felesleges) de tény, hogy sokkal magasabbak az eladások rajta és nagyon sok csapat ezért vonult ki a PC frontról, nem a warez miatt, egyszerûen nem éri meg a plusz idegeskedést, idõt, munkát, hogy PC-re is eladjanak valamibõl még 1 millió darabot, mikor konzolra meg eladnak belõle 5 milliót.
Fejlesztõként én sem csúsznék egy játékkal 1/2-1 évet csak azért, hogy PC-n is normálisan meg legyen csinálva, fõleg, ha nem egy 500 fõs, óriás kiadó által anyagilag lényegében korlátlanul "támogatott" fejlesztõcsapatról van szó.
SIMS-ek, WoW, és most a Starcraft 2 (több mint 3 millió csak pc-re)
Next PC upgrade: 2022
A széfbõl el kell lopni a dokumentumokat, tudod, amirõl szó volt elõtte...
What about the forests?