Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSI: Empire Bay
Siettem. Autóm az egyik kanyart nem akarta bevenni, a jádán kötöttem ki. Szegény gyalogosnak esélyt sem hagytam. Kiszálltam, hogy megnézzem, mi van vele. Már nem tudtam rajta segíteni. A sapkája még motorháztetõmön volt.
Autómba visszaülve vártam meg a kiérkezõ rendõröket. Jöttek, megnézték, tényleg meghalt. "Ki üthette el?" - néztek körül. Miután autóm véres lökhárítója és a motorháztetõn maradt sapka nem vezette õket nyomra, gondoltam, segítek nekik. Kiszálltam, odamentem hozzájuk, "foglalkozz a saját dolgoddal" monsdattal szálltak vissza az autóba, és elhajtottak.

spyy55
<#gonosz3>

"Oszd meg és uralkodj"

Szétlövetni magad vagy 20x a raktárban.De ha életben maradsz jól játszottál ! 😄

Rendben,semmi gond ! 😄

Shep
Úgy látom a Mafia 2 = 14. fejezetben mit kell csinálni a dokkos rész után?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MikX
Nem konkrétan ellened irányult, egyszerûen fárasztó állandóan ugyanazt olvasni 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Szarkazmus szagot érzek...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bocsánat ha megzavartam volna a Mafia II topik törzstagjai nyugalmát.<#worship>Nem ez volt a szándékom.

MikX
Neviccelj, vérpistikének még az is nagy fejtörést okoz, ha magyarfeliratos modernvárférrel játszik.
Pedíg ritka nagy csõ arkád hent lövölde.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mandm
De ez nem kalandjáték!!!
Én nem találok semmi olyat ebben a játékba, ami ennyi embert megakaszt. És mégis. Sorba akadnak fent a játékosok a 14. fejezeten. Elképzelhetõ hogy elsõ pillanatban nem tudja, hogy mit is kell csinálni, de ha kb. 5 percig próbálkozik valamivel, akkor fel kell, hogy tûnjön neki, hogy kiírja a játék, hogy mit kell tenni. Nem, a legtöbb szalad ide és várja a megoldást. (de még két oldalt sem képes visszaolvasni) Egy szóval nem is hajlandó a játékkal játszani és gondolkodni. Csak lõni, meg hentelni akar és fikázódik, mert túl rövid a játékidõ és nem lehet úszni, meg fára mászni, makkot gyûjteni!

Azt írtad kalandjátékosok között is mozogsz. Hát akkor tudhatod, egy kalandjátékban nem nagyon írogatnak utasításokat a képernyõre. Neked kell rájönnöd, kikövetkeztetned, hogy hogyan tovább.
A Mafia-ban meg egyesek azt várják, hogy "Menj be a házba, vedd elõ a pisztolyt, lõj kétszer az asztal mögött bujkáló félszemû rabló szeme közé, majd vedd fel a fegyverét, ezután találd meg az elrejtett kulcsot a konyhában, a mosdó alatti szekrény jobb oldalában!"

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Azért a tehetetlenségnek is van egy határa... néha komolyan elgondolkodom azon, hogy egy-két figura, hogy jut haza egyedül iskola után... abba bele sem merek gondolni, hogy mi lenne velük, ha új helyre költöznének...

www.smart-bus.hu

M@TriX
szerintem meg nem gyengeelméjûeknek kellene alakítani a topikot...
Akit nem tud olvasni vagy szótárt használni az akadjon csak el <#eplus2>

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MikX
Már ne haragudj, de ha betéved ide valaki, akkor ahoz alkalmazkodjon a többi rendszeresen idejáró? Hátt sztem nem.

sikura
ehhh :\ Magamalattvagyok

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Teljesen mindegy a játék igényli ezért fel kell tenni max offolva lesz a játék beállításaiban.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Igazatok van abban hogy sokan nem olvasnak vissza mielõtt kérdeznek.De a kérdezés legalább megtöri azt a monoton játék fikázást.Ez van ezt kell szeretni,vagy nem szeretni!Egy kalandjátékos topikba bizony elég sokat segítjük egymást,mert nem mindenki tud angolul és attól még lehet jó ember.Több türelmet és toleranciát emberek !!

Dante73
PhysX akkor is kell...

http://www.freetvmaci.info/

ATI kártyád van nem? Azt irtad.Akkor el is felejtheted a PhysX-et

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Támogatom a banner alatti kiírást!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

sikura
Nekem is tud vki segíteni??? PLS!!!

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

MikX
De fogd már fel, hogy az az idegesítõ, hogy 20-30 Hsz-enként újra és újra elõjön ez a kérdés.
Lehet beszélgetni, de olyanról, amihez nemkell más, csak egy kis visszaolvasás, és megtalálod a választ, az felesleges, és egy idõ után idegesítõ, ha minden nap 50x megkérdezik ugyanazt.

BTW ki kéne írni banner alá jó nagy betûkkel, mert a faq nem elég, úgy látszik 😄

Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mit írt... a mondandójának nem az a lényege, amit leszûrtél belõle!

www.smart-bus.hu

Akkor még is mi a jó fityfenérõl lehetne ebben a topikban beszélgetni ?
Úgy látszik eddig tévedésben éltem ! Azt gondoltam hogy egy Mafia topikot azért hoznak létre hogy akinek kérdése van feltehesse,és aki úgy gondolja válaszol és segít.Vagy egyáltalán csak kifejti véleményét, a játékkal kapcsolatban.De ha gondolod beszélhetünk Vitó (a francba már elárultam a srác nevét megleszek kövezve )szép barna szemérõl,jól fésült hajáról,klassz bõr dzsekijérõl.Mirõl is másról, nem igaz ?<#csodalk>

littleNorbi
Értem, kösz!

mandm
Most már értem miért hiányolják sokan a sandboxot, meg a freeide mod-ot.
Egyszerûen nem képesek a kötött feladatokat megérteni ezért, egyszerûbb nekik a homokozóban ülni és lapátolna balról jobbra a homokot, majd mikor végeztek, akkor meg jobbról balra!

Tényleg, annyira nehéz rájönni egy játéknál, hogy hova írja a feladatokat?? Ha meg elsõnek nem értjük, akkor próbálkozni kell így, próbálkozni kell úgy. (Pl. a 14 fejezetben 2-3 percenként kiírja, hogy rabolj, vagy vigyél autót a bontóba, ha meg egy ajtó nem nyílik, akkor körbemegyek és megnézem hátha máshol van a bejárat és nem álldogálok ott elõtte "Szezám tárulj"-t mondogatva)

Annó 10-15 éve enyhe angol tudással, kéziszótárral és játszani akarással kalandjátékokat játszottam, amikben köztudott rengeteg a szöveg. És nem voltak ám fórumok, ahova benyögöm a problémámat, meg Google fordító, meg Sztaki szótár. (Igaz, nem is 15 órából állt játékidõ)
Véleményem szerint, aki a Mafia-ban elakad, az tényleg vegye inkább elõ a Super Mario-t és ugráljon a teknõsökön!<#lama>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

sikura
HELP!
Sziasztok a FAQ-ban nem találtam segítséget ezért ide írok!

Telepítéskor a PhysX-t nem tudtam telepíteni.
Ha nemtrõl szedek le PhysX drivereket azokat sem telepíti a gép... :S
Mit tegyek??
A konfig: Win7, Ati HD 4850 a többi követelmény meg oks.

MerlinW
Ne SG-rõl töltsd a demót, hanem Steam-bõl.

[merlinw.org]

penge96

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Letöltöttem az sg.hu-ról és máshonnan is a Mafia2 demót, de valami oknál fogva nem telepíti. Pontosabban elkezdi egy résznél nem megy tovább. Megkérdezi, hogy hova telepítse, majd telepíti majd felugrik egy ablak ahol az "Install Mafia 2 - demo"-ra kattintva semmi sem történik. Mi lehet a baj.
Meg szeretném nézni, hogy a gépem bírja-e a játékot.
Elõre is köszönöm.
A sufni-MOD készítõk ezerszer jobb kiegészítõket csinálnak, ráadásul ingyen és bérmentve. Rengeteg olyan játék van amihez job mod-ok vannak mint maga a játék.
penge96
xDDDD Ezen jót nevettem 😄 Amúgy nem ellened ment a komment, csak az idegesít hogy naponta 20x leírjuk hogy mit kell, és csak visszakéne olvasni. De mindegy, azért én is leírtam neked xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

spyy55
Elnézést uram, de nincs mindig ott a kék felirat felül és nem tudtam hogyan, vagy melyik gombbal hívhatom elõ, ha újra meg szeretném nézni... <#mf2><#levele>

a.carkey
Meg amelyik olyan helyre tett egy jármûjavítót, hogy sérülés nélkül az esetek 70%-ban nem lehet kijönni ...

A medve nem játék.

penge96
Kikéne menni az épületbõl ^^

Tényleg kit írtál és nem mit szóval My Bad :-)! Jimmy egy "problémamegoldó" és a DLC az õ fõszereplésével játszódik! Többet nem tudok róla sajnos még (videókártya elhalálozás miatt még az alapjáték is várat magára sajnos)

penge96
Beszarok komolyan, ott írja a játék a 14-es chapternél hogy Menj el autót bontani, vagy rabolj ki boltokat, hogy meglegyen a zsé a faszinak. Most komolyan kurva nehéz lenne elolvasni a játék utasításait??? (Bal felsõ sarok, kék felkiátójel kék szöveggel)

spyy55
Ezzel nem árultam el sok információt véleményem szerint. Max csak annyit, hogy 14!!! Semmi nincs benne...
Hogy mit kell csinálni, azt hol tudom megnézni?

M@TriX
poszterek, Playboyok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mflex
Rossz ajtónál állsz, menj be a kis sikátoron.

What about the forests?

JaSoN HuNTeR

Srácok itt tartok és hiába megyek oda az ajtóhoz nem tudok fizetni...:@ Miért?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Teljesen megõrültem 😊.Mióta végig játszottam a játékot az óta csak freeride módban hajtom a vasakat és tuningolom õket, és persze gumit füstölök.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Balazs15
mien utat és merre?😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

littleNorbi
Csak 15 fejezet van, miért van az, hogy az utolsó fejezetben a játék állása még csak 71%-on van ?

Olvass! Van még feladat! Amit kb 13 ezren megkérdeztek! nem olyan bonyolult rájönni!
Köszönjük Emese hogy elmondtad a végét!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

spyy55
HEY <#conf> ez csak 14 chapteres? Mert mikor kimurdel mindenki a kikötõben (14. chapter), akkor nem ad feladatot. Sehova. Otthon meg menteni sem lehet. Ez tényleg csak ennyi?
És hol van akkor az a FREE ride???

Utat...

Positive Mental Attitude

Balazs15
császtok!

Segitsetek! elakadtam a chapter 4 ben egy irodaházszerüségben kell keresni vmit ami tök üres vnmi find way az objectivem de nem vágom mit kéne keresnem...már mind a két szintet átnéztem és sehol semmi

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

B0GE5z
ja én is ugyan ezekre gondoltam driver legfrissebb beállitásokat meg már probáltam vagy 50 féleképp de nemhagyja abba<#falbav>