Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Siettem. Autóm az egyik kanyart nem akarta bevenni, a jádán kötöttem ki. Szegény gyalogosnak esélyt sem hagytam. Kiszálltam, hogy megnézzem, mi van vele. Már nem tudtam rajta segíteni. A sapkája még motorháztetõmön volt.
Autómba visszaülve vártam meg a kiérkezõ rendõröket. Jöttek, megnézték, tényleg meghalt. "Ki üthette el?" - néztek körül. Miután autóm véres lökhárítója és a motorháztetõn maradt sapka nem vezette õket nyomra, gondoltam, segítek nekik. Kiszálltam, odamentem hozzájuk, "foglalkozz a saját dolgoddal" monsdattal szálltak vissza az autóba, és elhajtottak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pedíg ritka nagy csõ arkád hent lövölde.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én nem találok semmi olyat ebben a játékba, ami ennyi embert megakaszt. És mégis. Sorba akadnak fent a játékosok a 14. fejezeten. Elképzelhetõ hogy elsõ pillanatban nem tudja, hogy mit is kell csinálni, de ha kb. 5 percig próbálkozik valamivel, akkor fel kell, hogy tûnjön neki, hogy kiírja a játék, hogy mit kell tenni. Nem, a legtöbb szalad ide és várja a megoldást. (de még két oldalt sem képes visszaolvasni) Egy szóval nem is hajlandó a játékkal játszani és gondolkodni. Csak lõni, meg hentelni akar és fikázódik, mert túl rövid a játékidõ és nem lehet úszni, meg fára mászni, makkot gyûjteni!
Azt írtad kalandjátékosok között is mozogsz. Hát akkor tudhatod, egy kalandjátékban nem nagyon írogatnak utasításokat a képernyõre. Neked kell rájönnöd, kikövetkeztetned, hogy hogyan tovább.
A Mafia-ban meg egyesek azt várják, hogy "Menj be a házba, vedd elõ a pisztolyt, lõj kétszer az asztal mögött bujkáló félszemû rabló szeme közé, majd vedd fel a fegyverét, ezután találd meg az elrejtett kulcsot a konyhában, a mosdó alatti szekrény jobb oldalában!"
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
www.smart-bus.hu
Akit nem tud olvasni vagy szótárt használni az akadjon csak el <#eplus2>#eplus2>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
Lehet beszélgetni, de olyanról, amihez nemkell más, csak egy kis visszaolvasás, és megtalálod a választ, az felesleges, és egy idõ után idegesítõ, ha minden nap 50x megkérdezik ugyanazt.
BTW ki kéne írni banner alá jó nagy betûkkel, mert a faq nem elég, úgy látszik 😄
www.smart-bus.hu
Úgy látszik eddig tévedésben éltem ! Azt gondoltam hogy egy Mafia topikot azért hoznak létre hogy akinek kérdése van feltehesse,és aki úgy gondolja válaszol és segít.Vagy egyáltalán csak kifejti véleményét, a játékkal kapcsolatban.De ha gondolod beszélhetünk Vitó (a francba már elárultam a srác nevét megleszek kövezve )szép barna szemérõl,jól fésült hajáról,klassz bõr dzsekijérõl.Mirõl is másról, nem igaz ?<#csodalk>#csodalk>
Egyszerûen nem képesek a kötött feladatokat megérteni ezért, egyszerûbb nekik a homokozóban ülni és lapátolna balról jobbra a homokot, majd mikor végeztek, akkor meg jobbról balra!
Tényleg, annyira nehéz rájönni egy játéknál, hogy hova írja a feladatokat?? Ha meg elsõnek nem értjük, akkor próbálkozni kell így, próbálkozni kell úgy. (Pl. a 14 fejezetben 2-3 percenként kiírja, hogy rabolj, vagy vigyél autót a bontóba, ha meg egy ajtó nem nyílik, akkor körbemegyek és megnézem hátha máshol van a bejárat és nem álldogálok ott elõtte "Szezám tárulj"-t mondogatva)
Annó 10-15 éve enyhe angol tudással, kéziszótárral és játszani akarással kalandjátékokat játszottam, amikben köztudott rengeteg a szöveg. És nem voltak ám fórumok, ahova benyögöm a problémámat, meg Google fordító, meg Sztaki szótár. (Igaz, nem is 15 órából állt játékidõ)
Véleményem szerint, aki a Mafia-ban elakad, az tényleg vegye inkább elõ a Super Mario-t és ugráljon a teknõsökön!<#lama>#lama>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Sziasztok a FAQ-ban nem találtam segítséget ezért ide írok!
Telepítéskor a PhysX-t nem tudtam telepíteni.
Ha nemtrõl szedek le PhysX drivereket azokat sem telepíti a gép... :S
Mit tegyek??
A konfig: Win7, Ati HD 4850 a többi követelmény meg oks.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Kérlek segítsetek!
Letöltöttem az sg.hu-ról és máshonnan is a Mafia2 demót, de valami oknál fogva nem telepíti. Pontosabban elkezdi egy résznél nem megy tovább. Megkérdezi, hogy hova telepítse, majd telepíti majd felugrik egy ablak ahol az "Install Mafia 2 - demo"-ra kattintva semmi sem történik. Mi lehet a baj.
Meg szeretném nézni, hogy a gépem bírja-e a játékot.
Elõre is köszönöm.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A medve nem játék.
Hogy mit kell csinálni, azt hol tudom megnézni?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Srácok itt tartok és hiába megyek oda az ajtóhoz nem tudok fizetni...:@ Miért?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
És hol van akkor az a FREE ride???
Positive Mental Attitude
Segitsetek! elakadtam a chapter 4 ben egy irodaházszerüségben kell keresni vmit ami tök üres vnmi find way az objectivem de nem vágom mit kéne keresnem...már mind a két szintet átnéztem és sehol semmi
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit