11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • szabii98
    Tecsak ne beszélj !
  • liszike
    Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok...!
  • SimonCar
    ne higgy nekik mind pimasz legény!!!
  • zyppy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vagy éct kapsz csak még gyorsabban megy le
  • Lacee86
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha egy sikátorban vhogy sikerül megerőszakolnod egy kurvát, akkor is feltöltődik az életerő. Csak elég nehéz, mert a büdös ribik nem nagyon hagyják magukat... :@
  • SimonCar
    nemis igaz!!! tudom hogy csak füllentettél pimasz köjök!!
  • Skynet
    Először végig kell menni az összes kajáldán és kocsmán, lelőni bent az eladókat,mert más mafiához tartoznak és emiatt mérgezett kaját/piát adnak.
    Ha végigmentél és lemészároltad mindet kiírja a progi hogy complete. Ne hagyj ki egyet se és ne halj meg közben,különben kezdheted előlről.

Sajnos kicsit bugos a progi ezért a lakásban is mérgezett cuccok vannak de már dolgoznak a patchen ami javítja.

• Tomy Lee
  • liszike
    Sziasztok!

Segitsetek plz!!
    Most szedtem le a játékot, qu.va jó!!
    De miért van az hogy eszek, eszek,iszok de még is ahogy kimegyek a kajáldából lemegy az életerőm szinte teljesen minden fehérbeborúl és marad úgy. utána megint elmegyek enni és ismét..
    Ez miért van?
  • Tomy Lee
    Csak 1 van a win7 codec pack shark007 vagy mi,más semmi+máshol nincs gond a hangal:(
  • koschwarz
    tuti teli van a géped mindenféle mocsok kodekpakkokkal...
  • Tomy Lee
    Nekem az a gondom,hogy átvezető vidik közben nincs hang:/
    Ötlet?
  • SimonCar
    köszi akkor szerintem a videókártyámmal lesz a gond.
  • koschwarz
    nem, nekem nem villogtak a betűk.
  • SimonCar
    sziasztok nem tudom ti láttátok e de nekem a játék főmenüjébe villógó betük jönnek be van akinek van valamije ami igy villog?
    most mielőtt bárki hülyének nézni nem a monitorommal van a baj, mondta haver ogy neki is villog a játék
  • koschwarz
    annak idején nem éreztem, hogy több autókázás lenne, kisebb volt a terep és maga az autózás sokkal izgalmasabb volt, mivel nézned kellett a térképet, nem mehettél át piroson, stb.

ÉÉÉÉS... tudtam, hogy az autózás végén lesz egy jó küldetés, amiért valóban érdemes annyit autózni. itt meg számtalanszor "csak" kaptam egy átvezető videót....ez a nem mindegy.
  • Ironman2
    Az első részben mégtöbb autókázás volt.Szerintem nagyon helyén van.Én élveztem a kocsikázást,és nem zavart sose a játékban.
  • koschwarz
    az elsőt vagy 5x vittem végig. ezt valószínűleg soha többet nem veszem elő, mert egyszerűen nem hiányzik a sok felesleges, időrabló (mesterséges játékidő-hosszabbító) autókázás.
  • forzajuve5
    off topic.

kérdésre pedig a válasz: rossz a crack. szedjél másikat. off topic bannerjében megtalálod
  • Joey19
    Hali.
    Érdeklődnék hogy tud-e nekem vki segíteni.A bajom az h a Mafia 2-t feltelepítettem megy is a játék meg minden, de az életem folyamatosan csökken:SHa vki tudna segíteni azt megköszönöném:)
  • spyy55
    Nem készült még el a FreeRide mentési lehetőség? Nem találom sehol.
  • Mayorpapa
    grat Merlin, ezen akkorát nevettem :) soha nem jutott volna eszembe...
  • smusher
    Nem kell azt megVASÁROLNI. Egyrészt megy tört exével, ahogy a kolléga említette, másrészt meg szar.
  • Ati04
    Ő Antonio, majd a hatodik DLC-ben játszhatunk vele
  • spyy55
    Nyereményjáték:
    Hogy hívják a fenti képen található legelső csókát, kalapban?
  • gege97
    ez a Vendetta DLC-mit is taralmaz?:P
  • MerlinW
    Megy az, csak kell hozzá a tört exe is.
  • forzajuve5
    épp most akartam írni, hogy nekem is ezt csinálta
  • wollnerd #10339
    Nem működik!
    Figyelmeztetést kaptam: " EZ A DLC FEL VAN TELEPÍTVE, DE NINCS MEGVÁSÁROLVA. KÉREM VASÁROLJA MEG."
    Szóval nem lehet berakni warez dlc-t az eredetibe.
  • strebacom
    Ez már megjelent...mikor jött ez ki wazze...én megrendeltem, de októberre igazolták vissza...
  • MerlinW
    Egyrészt rajta van a lemezen/Steam esetén a játék könyvtárában (sőt telepíti is a játékkal együtt), másrészt DX tartalmazza az összes verziót (DX9-10-11). Nem utolsó sorban websetup a legfrissebbet tölti le amiben nagyrészt a DX10-11-es frissítések vannak. A DX9 részéhez nem nagyon nyúltak lassan 2 éve.
  • M@TriX
    mi a bánatnak?
  • MerlinW
    Lehet, Steam nem foglalkozik vele, semmi köze hozzá, működik.
  • forzajuve5
    a játék megvan eredetiben, viszont a dlc-re már nem akarok pénzt kidobni, főleg a hozzászólásokat látva. kérdésem az lenne, hogy a warezról szedett Jimmy's Vendetta dlc-t betehetem az eredeti játékhoz? Steam nem veszi észre? vagy működik egyáltalán így? :) nem szeretném, ha banolnák az eredeti játékom cd kulcsát.
    tudom ez inkább off topicba való kérdés, de ott is feltettem pár nappal ezelőtt, de nem válaszoltak rá
  • McCartman
    milyen jo , hogy válszolsz az általad feltett kérdésre.
    rosszul sejted.
    Nvidiám van , ennek ellenére fenntartom a véleményem.
  • koschwarz
    hát végigvittem. korábban már leírtam a véleményem. annyit tennék hozzá, hogy nekem a börtönös rész nagyon tetszett, meg az, hogy beleszőtték az első rész legeslegutolsó videóját...ez szép volt.

egyébként meg ha ez volt az eredetileg sok alterantív befejezésből az úgymond legütősebb (ahogy azt a fejlesztők állították), amit inkább egyedüliként megtartottak, akkor inkább nem is vagyok kíváncsi a többire.

egyébként meg nem az a baj, hogy rövid, 8-10 óra alatt végigjátszható, hanem az, hogy mindez ráadásul mesterségesen van meghosszabbítva, a sok "autózz ide több percen keresztül-megnézel egy átvezetőt-autózz haza-használd az E gombot" megoldással.

nem ér fel az előző rész színvonalával. egyébként olyan 7.5/10-et adnék rá. az első rész 9.5/10 nálam (-0.5 csak az idiótán agresszív rendőrök miatt van).
  • barmi
    Ezt úgy tudod előállítani, hogy felteszed a made man dlc-t és a supercharge dlc-t ( előbbiben található az autó Roller 3000 vagy milyen néven, utóbbival pedig a paint shopban tudsz 3. szintű tuningot dobni az autóra és plusz festéseket is fel tudsz vinni rá és így kapod meg végeredményül ezt a járgányt :D)
  • csőcse
    jah meg divxwebsetup-t töltsd le meg mindenki más is akinek dx9-es a karija
  • csőcse
    Hehe itt a problémád 2GB
    több memó kell win7
    próbáld ki Xp-n sokkal jobban fut
    már csak a vga-d miatt is
  • penge96
    GTA-ba van...