11769
-
#10367 Tecsak ne beszélj ! -
liszike #10366 Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok...! -
SimonCar #10365 ne higgy nekik mind pimasz legény!!! -
#10364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy éct kapsz csak még gyorsabban megy le -
#10363 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha egy sikátorban vhogy sikerül megerőszakolnod egy kurvát, akkor is feltöltődik az életerő. Csak elég nehéz, mert a büdös ribik nem nagyon hagyják magukat... :@ -
SimonCar #10362 nemis igaz!!! tudom hogy csak füllentettél pimasz köjök!! -
#10361 Először végig kell menni az összes kajáldán és kocsmán, lelőni bent az eladókat,mert más mafiához tartoznak és emiatt mérgezett kaját/piát adnak.
Ha végigmentél és lemészároltad mindet kiírja a progi hogy complete. Ne hagyj ki egyet se és ne halj meg közben,különben kezdheted előlről.
Sajnos kicsit bugos a progi ezért a lakásban is mérgezett cuccok vannak de már dolgoznak a patchen ami javítja.
-
Tomy Lee #10360 #10349 -
liszike #10359 Sziasztok!
Segitsetek plz!!
Most szedtem le a játékot, qu.va jó!!
De miért van az hogy eszek, eszek,iszok de még is ahogy kimegyek a kajáldából lemegy az életerőm szinte teljesen minden fehérbeborúl és marad úgy. utána megint elmegyek enni és ismét..
Ez miért van? -
Tomy Lee #10358 Csak 1 van a win7 codec pack shark007 vagy mi,más semmi+máshol nincs gond a hangal:( -
#10357 tuti teli van a géped mindenféle mocsok kodekpakkokkal... -
Tomy Lee #10356 Nekem az a gondom,hogy átvezető vidik közben nincs hang:/
Ötlet? -
SimonCar #10355 köszi akkor szerintem a videókártyámmal lesz a gond. -
#10354 nem, nekem nem villogtak a betűk. -
SimonCar #10353 sziasztok nem tudom ti láttátok e de nekem a játék főmenüjébe villógó betük jönnek be van akinek van valamije ami igy villog?
most mielőtt bárki hülyének nézni nem a monitorommal van a baj, mondta haver ogy neki is villog a játék
-
#10352 annak idején nem éreztem, hogy több autókázás lenne, kisebb volt a terep és maga az autózás sokkal izgalmasabb volt, mivel nézned kellett a térképet, nem mehettél át piroson, stb.
ÉÉÉÉS... tudtam, hogy az autózás végén lesz egy jó küldetés, amiért valóban érdemes annyit autózni. itt meg számtalanszor "csak" kaptam egy átvezető videót....ez a nem mindegy. -
Ironman2 #10351 Az első részben mégtöbb autókázás volt.Szerintem nagyon helyén van.Én élveztem a kocsikázást,és nem zavart sose a játékban. -
#10350 az elsőt vagy 5x vittem végig. ezt valószínűleg soha többet nem veszem elő, mert egyszerűen nem hiányzik a sok felesleges, időrabló (mesterséges játékidő-hosszabbító) autókázás. -
#10349 off topic.
kérdésre pedig a válasz: rossz a crack. szedjél másikat. off topic bannerjében megtalálod -
Joey19 #10348 Hali.
Érdeklődnék hogy tud-e nekem vki segíteni.A bajom az h a Mafia 2-t feltelepítettem megy is a játék meg minden, de az életem folyamatosan csökken:SHa vki tudna segíteni azt megköszönöném:) -
#10347 Nem készült még el a FreeRide mentési lehetőség? Nem találom sehol. -
#10346 grat Merlin, ezen akkorát nevettem :) soha nem jutott volna eszembe... -
smusher #10345 Nem kell azt megVASÁROLNI. Egyrészt megy tört exével, ahogy a kolléga említette, másrészt meg szar. -
Ati04 #10344 Ő Antonio, majd a hatodik DLC-ben játszhatunk vele -
#10343 Nyereményjáték:
Hogy hívják a fenti képen található legelső csókát, kalapban? -
#10342 ez a Vendetta DLC-mit is taralmaz?:P -
#10341 Megy az, csak kell hozzá a tört exe is. -
#10340 épp most akartam írni, hogy nekem is ezt csinálta -
#10339 Nem működik!
Figyelmeztetést kaptam: " EZ A DLC FEL VAN TELEPÍTVE, DE NINCS MEGVÁSÁROLVA. KÉREM VASÁROLJA MEG."
Szóval nem lehet berakni warez dlc-t az eredetibe. -
strebacom #10338 Ez már megjelent...mikor jött ez ki wazze...én megrendeltem, de októberre igazolták vissza...
-
#10337 Egyrészt rajta van a lemezen/Steam esetén a játék könyvtárában (sőt telepíti is a játékkal együtt), másrészt DX tartalmazza az összes verziót (DX9-10-11). Nem utolsó sorban websetup a legfrissebbet tölti le amiben nagyrészt a DX10-11-es frissítések vannak. A DX9 részéhez nem nagyon nyúltak lassan 2 éve. -
#10336 mi a bánatnak? -
#10335 Lehet, Steam nem foglalkozik vele, semmi köze hozzá, működik. -
#10334 a játék megvan eredetiben, viszont a dlc-re már nem akarok pénzt kidobni, főleg a hozzászólásokat látva. kérdésem az lenne, hogy a warezról szedett Jimmy's Vendetta dlc-t betehetem az eredeti játékhoz? Steam nem veszi észre? vagy működik egyáltalán így? :) nem szeretném, ha banolnák az eredeti játékom cd kulcsát.
tudom ez inkább off topicba való kérdés, de ott is feltettem pár nappal ezelőtt, de nem válaszoltak rá -
McCartman #10333 milyen jo , hogy válszolsz az általad feltett kérdésre.
rosszul sejted.
Nvidiám van , ennek ellenére fenntartom a véleményem. -
#10332 hát végigvittem. korábban már leírtam a véleményem. annyit tennék hozzá, hogy nekem a börtönös rész nagyon tetszett, meg az, hogy beleszőtték az első rész legeslegutolsó videóját...ez szép volt.
egyébként meg ha ez volt az eredetileg sok alterantív befejezésből az úgymond legütősebb (ahogy azt a fejlesztők állították), amit inkább egyedüliként megtartottak, akkor inkább nem is vagyok kíváncsi a többire.
egyébként meg nem az a baj, hogy rövid, 8-10 óra alatt végigjátszható, hanem az, hogy mindez ráadásul mesterségesen van meghosszabbítva, a sok "autózz ide több percen keresztül-megnézel egy átvezetőt-autózz haza-használd az E gombot" megoldással.
nem ér fel az előző rész színvonalával. egyébként olyan 7.5/10-et adnék rá. az első rész 9.5/10 nálam (-0.5 csak az idiótán agresszív rendőrök miatt van). -
barmi #10331 Ezt úgy tudod előállítani, hogy felteszed a made man dlc-t és a supercharge dlc-t ( előbbiben található az autó Roller 3000 vagy milyen néven, utóbbival pedig a paint shopban tudsz 3. szintű tuningot dobni az autóra és plusz festéseket is fel tudsz vinni rá és így kapod meg végeredményül ezt a járgányt :D) -
#10330 jah meg divxwebsetup-t töltsd le meg mindenki más is akinek dx9-es a karija -
#10329 Hehe itt a problémád 2GB
több memó kell win7
próbáld ki Xp-n sokkal jobban fut
már csak a vga-d miatt is -
#10328 GTA-ba van...