Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na,akkor kezdhetem ujra a küldetést.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

M@TriX
jah, nekem mázlim volt, mert egy kétüléses sportkocsival mentem arra a misszióra
(persze akkor még nem tudtam hogy hasznos lesz, csak éppen azt loptam 😊)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

8.fejezetnél nagyon elakadtam,mikor üldözni kell az autót.Lehetetlen utolérni,gyors mint az állat.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Vehetõ Steam-en a Jimmy's Vendetta DLC, de 8 euró!

spyy55
Nekem is hiányzik pl. a "magas-metro", ami az elsõ részben is volt. Az irányjelzõkrõl már nem is beszélve... stb...stb...
És a város mérete sem lett nagyobb, mint az egyben. De azért elismerés a hangulatért és a sok-sok vidiért...

Irónia ON: Lesz olyan DLC! Természetesen ingyen kapod majd.... Irónia off

Mégis honnan a pitvarból tudhatnánk.... ! Reméljük lesz ilyen:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"a jókora város jóformán csak dísz"
Mintha ez elsõ részben nem az lett volna. Ez nem GTA.

Basszátok meg, nem bírom ki hogy nem szállhatok fel azokra a fain kis mozdonyokra a vasútállomáson. Mondjátok hogy lesz valami DLC amiben megnyílnak ezek a járgányok és ezek a piros lámpák is jelentenek valamit rajtuk!!!!!
Lacee86
Hát nem az optimalizálásával vagy a bugokkal van a probléma, hanem más bajai vannak a játéknak. Dióhéjban: nagyon rövid, sablonos küldetések (bár vannak élvezetes pörgõsebb részek, de kevés), teljesen lineáris, a jókora város jóformán csak dísz. Persze a hangulata megvan azért, meg végül is el lehet tölteni vele kellemesen azt a 10-15 órát, amíg végigviszi valaki, de a 12-13e Ft-os árért nagyon keveset ad.
Nálam amúgy gyenge 7 pont, inkább 6,5.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

longhaul
És a játszhatóság skálán mennyit adnátok, (1-tõl, 10-ig) Arra értelmezem, hogy nem búgos, nem szaggat, mert olvastam a fórumot hogy ennek ez a baja a játékkal, a másiknak épp hogy megy, mert nem AMERIKÁBAN élünk mi Európaiak, hogy költsünk ,

OMSI FOREVER!!!

MikX
Mert már megjelent a demo1.1, dobozban árulják az üzletekben.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

longhaul
Amikor letöltöm a demót, a hivatalos oldalról ezt irja ki:

Sorry, but you're not permitted to view these materials at this time.

click here to return to the main page

OMSI FOREVER!!!

MikX
Ajajajj... egy hét bünti. Hát szabad ilyet csinálni? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tenkenorman
ne is mond mert elsírom magamat. miért adtam el a ps2-t 😄 csak a gt miatt vettem.

http://www.tenke.hu

Falconer
Biztos kérdezték már, de garázsból hogyan lehet kocsikat törölni?
Thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Szia!

Gondolom bejelentkezve próbáltad....ha nem ez is lehet gond!

Skynet
7 év fejlesztési idõ lol,ezt sem ezesetben sem a starcrafz behazudott fejlesztési idejének nem tudom elhinni.

Egy Gran Turismo 5-öt ahol több mint 1000 autót modelleznek le kívülrõl,belülrõl,és picivel több mint 300 autót olyan szinten hogy a mûszerfalon még a patentok és kis baxok is miniméterre gyönyörûen a helyükön vannak, megcsinálják ennek a töméntelen mennyiségû autónak nagyjából a fizikáját,vezetési jellegzetességeit,benyomnak több mint 70 pályát, frankó online multi módot rank listával autókra/pályákra osztva.
Mindezt processzorból megoldva a jelenlegi játékgeneráció leggyönyörûbb autós játékát megalkotva. Na itt elhiszem hogy 6 év a fejlesztés.

Ennek a játéknak a fejlesztõje/ a kiadó egyöntetûen pénzéhes mocskos faszkalapok,csak sajnálni tudom aki megvette a játékot,és veheti hozzá a DLC-ket külön hogy az amúgy is túlárazott játékot teljes formájában tudja élvezni.
MikX
Dédédédédééé

yesname
Frappáns 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Balazs15
sokszor kell mer ez egy evés szimulátor is egyben two in one csak ne egyél tul sokat mert elhizol

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

MerlinW
Többnyire akkor jön elõ ez a bug, ha nem fizetsz eleget a játékért, és amikor nem az OFF-topikot olvasod.

[merlinw.org]

totti10
bug lenne?

hajrá,lilák!

tenkenorman
nem mondta...

http://www.tenke.hu

Csak ezt ne mondd, hogy nem véres! Én ki is nyírnám a sógoromát, ha lenne egy igazi Tommygunom 😄
totti10
normálsi dolog az hogy bemegyek kajálni ,kijövök és kb 3 perc mulva megint jön a szivdobogás hang? :S ilyen sokszor kéne kajálni?

hajrá,lilák!

a.carkey
A Red Dead szerintem az utóbbi évek egyik legjobbja ebben a kategóriában.

A medve nem játék.

köszi megpróbálom
igen, én szívtam vele. Csak a chapter újrajátszása segített, de az is csak harmadszorra.
Van, akinél gép-újraindítással megoldódott a probléma, nálam nem 😞

Balazs15
császtok

Elakadtam vhol a legelején:S egy könyvtárba vagyvmi nagy irodában vagyok chapter 4 asszem vagy 3...és vmit keresnem kell de már mind a két szintet át vizsgáltam és nem találtam semmit😞

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Hi!
14. chapetrnél vagyok JOe-val kimenekültükn az építkezésrõl elvittem a dokihoz. Visszaviszem a pénzt a szemuveges muksonak 27000-t lemegy a video, aztan nem történik semmi csak loading folyamatosan. Másnál is elfordult ez?
spyy55
Na, mikor is jön az a magyarosítás?

MikX
"de valamiféle hiányérzet kísértett végig"
Tudod mi volt az? A szabadságérzet hiánya... Amirõl egy sandbox játéknak alapnak kéne lennie...
Sokan leszólják a GTA IV-et, Red Ded-et, de elindítod a játékot, és nem az az érzésed, hogy egy csõjátékkal játszol, van szabadság.

De ezekbõl látszik, hogy a k*csög kiadó vágatta ki, mert nemhinném, hog a fejlesztõk maguktól kidobálták volna a játék felét, hamár egyszer megcsinálták. Dehát ebben a korban élünk, ahol megveszel egy full játékot, ami valójában jó ha felér egy demoval, és majd aztán DLC fomában réköltöd majd a 3-4szeresét. És a vérpistike összehugyája magát, hogy milyen jó, hogy adnak ki DLC-ket, és mennyire jólesz, ha anyuci megveszi.
Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy miértisne warezoljon, csakhát warezzal a fejlesztõket is károsítjuk, ez a baj sajnos.

WoW 😄

van egy küldetés, hogy 30mphval kell menni 5 percig, körbementem így az autópályán, de mégsem sikerült teljesíteni, van valami trükkje?

Nekem pl. az egyik hídon is sikerült .DDD :::

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

csőcse
jah aham muti töltsd fel yutubra de ne azt amikor feltöri q-val
hanem hogy hozzá érsz ütéssel a kocsihoz

Én Firefoxot használom,és az eszközök/elõzmények törlésénél van a sütik törlése.Letiltani ne tiltsad,mert sok helyre nem fogsz tudni belépni,mert engedélyezni kell a sütik használatát

chrome-al, és explorer-rel se jön be, sütiket meg nem tom hogy kell letiltani
Használj másik böngészõt,vagy töröld a sütiket

Most is be lehet ütni

sajna megint nem jön be az OFF-topik 😞
csőcse
azért az 1-nél nem lett jobb<#nyes>
a saját korában a szentgrál volt mert hozott rendesen újításokat mindentéren és jobb volt a gta-nál
MOST érezhetõ a vissza esés mintha elfelejtettek volna programozni
mert az 1-ben még be lehetett ütni kézzel vagy ütõvel a kocsiablakot vagy a kasznit most meg hozzá se érsz se hang se semmi vicces

Encore
Azért túlozni nem kell, aki meg akarta venni az meg is vette. Sosem értettem azokat, akik valami apróság miatt beírják, hogy " kár, pedig ha izé és izé akkor megvettem volna.." Ez hülyeség, akkor nem is akarta igazán megvenni.
11 órányi gameplay kb 2x annyi mint egy átlagos mai game és csak egy kicsivel drágább mint a többi, viszont sokkalta igényesebb még így is, mint a piacon lévõ játékok! Akinek ez nem éri meg...
Az elvárásokat pedig azoknak nem hozta, akik valamilyen oknál fogva GTA-t vártak...
A hangulatra pedig nem lehet panasz, mert azt hozza, ha nem is éri el az elsõ rész szintjét, de azért ott van ez...
csőcse
A KONZOL: PHV 2008-10-13 directX

A jelenkort meglehetõsen komoly kompatibilitási problémák és általános szétszórtság jellemzi. Az új DirectX 10 API – elõdjeivel ellentétben – nem tudta egyértelmûen kijelölni a grafikai fejlõdés zavartalan ösvényét. Az interfész alkalmazását az esetek többségében gazdasági szempontok ellenzik, melynek gyökerei kifejezetten a PC-s játékipar helyzetére vezethetõek vissza. A reformok kora címû cikkben részleteztük a Microsoft új API-jának forradalmi újításait. Röviden összefoglalva a DirectX 10 legfontosabb elõnye, hogy az egyszerûsített alapok mellett a programok fejlesztése is könnyebbé válhat. Problémát vet fel azonban, hogy egy multiplatform játék a konzolokon nagyságrendekkel magasabb eladásokat produkál. Ennek köszönhetõ, hogy a fejlesztõk nagy többsége az aktuális projekt konzolos változatára koncentrál. A program PC-s verziója jobb esetben egy igényes konzolport lesz. A rosszabb esetet pedig nem érdemes részletezni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Xenos kompatibilis tesszellátor

A fenti bekezdésbõl már kitalálható, hogy a PC-s játékok grafikai fejlõdését inkább a konzolok képességei fogják meghatározni a közeljövõben. Ez persze messze nem azt jelenti, hogy a DirectX 10 és a 10.1-es API egyes újításait senki sem fogja használni, viszont a költségek kímélése érdekében a többség nem fog élni ezzel a lehetõséggel. Innentõl kezdve érdemes a Microsoft Xbox 360 és a Sony PlayStation 3 képességeinek az irányából vizsgálni a PC jövõjét. A Sony rendszere eléggé kötetlen lehetõségeket teremt hat darab, egyéni igényeknek megfelelõen felhasználható SPE magjának köszönhetõen. A fejlesztõk képzeletének csak a teljesítmény szab határt. Meglehetõsen nehéz megmondani, hogy a programozók a PlayStation 3 exkluzív programoknál milyen csapásokon közlekednek majd, de alapvetõen ez a PC szempontjából szerencsénkre teljesen irreleváns=lényegtelen.

Az Xbox 360-nak viszont sokkal kötöttebb lehetõségeket rejt a hardvere, ami elõrevetíti a fejlesztõk lehetõségeit a használható eljárások tekintetében. A Microsoft gépének egyik adu ásza az Xenos nevû grafikus processzorban megbúvó, úgynevezett programozható tesszellátor. Ez az egység az elsõ lépésben az eredeti modell poligonjait kisebbekre bontja fel, majd a Displacement Map segítségével pozicionálja a vertexeket. A programozható megnevezés is innen ered, a vertexek helyét egyénileg lehet definiálni. Maga az egység azonban a beégetett, fix funkciós algoritmusok alapján bontja fel a felületet. A tesszelláció maximum tizenötszörös lehet. Ez azt jelent, hogy egy tetszõleges modellt az eredeti állapothoz képpest tizenötször lehet tesszellálni. Példával szemléltetve a dolgot, az egyik legegyszerûbb beépített algoritmus segítségével egy háromszög alakú patchet fel lehet bontani úgy, hogy oldalainak felezõpontjait összekötjük. Ennek köszönhetõen máris négy háromszög keletkezett. A Xenos GPU ezt a folyamatot tizenötször tudja egymás után végrehajtani. Könnyen ki lehet találni, hogy ez az egység számtalan erõforrást szabadít fel az Xbox 360 központi processzoráról és memóriájáról, mivel a rendszer erõforrásait az alacsony részletességû modell terheli. Emellett a fejlesztés is könnyebb, hiszen elég az alacsony részletességû tárgyakat elkészíteni, amit a tesszellátor majd a megfelelõ minõségi szintre javít.

Multiplatform fejlesztés esetén nagy valószínûséggel az Xbox 360 képességeinek feleltetik majd meg a játékot a programozók, így a tesszellációs egység használata reális fejlõdési irányt sejtet. A PlayStation 3 sem probléma, mert befoghatók az SPE magok tesszellálni, vagy el is készíthetõk a magas poligonszámú modellek. A PC helyzete már közel sem ilyen rózsás. Ha a projekthez csak alacsony poligonszámú modellek készültek, akkor pusztán a PC-s port végett nem fognak annyi erõforrást befektetni, amennyi szükséges a jobban kidolgozott tárgyak használatáért, ellenben a Radeon HD2000/HD3000/HD4000-es széria rendelkezik Xenos-kompatibilis tesszellátorral, így azok használata lehetséges.

A DirectX 11 kompatibilis tesszellátor

A szélesebb látókör kedvéért rögtön az elején érdemes tisztázni, hogy a Xenosban és a DirectX 11-ben használt tesszellátor nem kompatibilis egymással. A Xenos tesszellátora logikai szinten rögtön az Input Assembler mögött helyezkedik el. A rendszer használatához direkten kell címezni az egységet. A PC-n is hasonlóan kell majd eljárni a megfelelõ eredmény elérése érdekében, mivel csak az AMD rendelkezik kompatibilis kártyákkal, így nem szükségesek egyéni rutinok az optimalizált mûködéshez. A DirectX 11-ben viszont egy masszívan felépített struktúra kapott helyett. Ez a rendszer három, szorosan összefüggõ logikai szintre osztható: Hull Shader, Tesszellátor, Domain Shader. A Hull Shader szintjére érkeznek meg a feldolgozásra váró adatok. Itt lesz beállítva a testekre vonatkozó tesszellálás mértéke, illetve kijelölésre kerül az elõre beépített módok közül a fejlesztõ által kiválasztott algoritmus. Ezután az adatok patchként lesznek továbbítva a fix funkciós tesszellátorba. A patchek tulajdonképpen vertex tömbök, amiket az adott objektum geometriai vázának szétszeletelésével lehet elõállítani. Nagyon fontos azonban, hogy ezek nem jelentenek szükségszerûen poligonokat. Egy példával élve három vertex képezhet egy olyan a térbeli alakzatot is, ami tulajdonképpen két szakasz. Ezeket is tökéletesen lehet tesszellálni. A Hull Shader ezen kívül minden patchhez megjelöl egy kontroll pontot, amely a Domain Shader szakaszban kerül majd felhasználásra. A második szinten a tesszellátor elvégzi az utasításoknak megfelelõen a feladatát, és az úgynevezett területi pontokat a harmadik szintre irányítja, amibõl a Domain Shader a displacement map, a kontrollpont és a tesszellációs mérték segítségével kialakítja a végleges felületet.

A DirectX 11 tesszellátora egy tökéletes kiterjesztése a Xenosban helyet foglaló egységnek. Minden változtatás csak az elõnyére vált, emellett a tesszelláció maximális mértéke már akár hatvannégyszeres is lehet. Megjegyzendõ azonban, hogy hagyományos értelemben még mindig nem programozható a rendszer, így a fejlesztõk nem kapták meg az egyénileg definiált tesszellációs algoritmusok kreálásának a lehetõségét.

És csodálkoznak,meg sírnak ha mindenki warezol.

"Tudja hozni a Mafia 1 hangulatát, ha felülmúlni nem is." - nem, nem tudja.

" Be kellene látni, hogy a kiadók és a fejlesztõk is pénzbõl élnek. 7 év fejlesztési idõ pedig nem kis pénzbe kerül, amit nem elítélhetõ módon a kiadó szeretne viszontlátni. És akkor talán nem szûnik meg egy újabb tehetséges csapat" - Belátjuk. Mi is pénzbõl élünk, ha esetleg nem tudnád. Nem 7 éve fejlesztik a játékot. Ha tehetséges csapat lenne, egy igazi mafia2-õt kaptuk volna. Sztem rohadtul nem a mi hibánk lesz ha megszûnik bármelyik is.

" Más játékoknál is elõfordul, hogy bizonyos dolgokat kivesznek, mert vagy nincs idejük befejezni..." - az hogy más játékokban is elõfordul, nem lehet mentség. Teszem azt irl felrobbantasz egy épületet, és azzal védekezel hogy "de hát mások is szoktak ilyet csinálni"? Meredek hasonlat, de remélem érted a lényegét 😊

Egyébként az elvárásokhoz nem tudtak felnõni. Ha nem történt volna meg a mafia, mindenki áradozna hogy milyen fasza kis gengszteres játék. Mérföldkövet vártunk, és egy átlagon kicsivel felülit kaptunk. Szerintem.
Ha 7 év volt a fejlesztési idõ minek vesznek ki teljesen elkészült küldetéssorozotatokat amikkel anno reklámozták a játékot ? funkciókat ? + ha 7 évig ültek rajta és kész a game elviekben, nemértem utána minek úgy megcsonkítani , hogy félkésznek lássa aki játszik vele?😄 egész egyszerû kell a pénz 2-3 ezer(jó esetben) \ 2 ruháert + 1 fegyverért meg 1 autó modellért nálunk 1 kicsit sok 😄 boxra már 2 is megjelent dlc-k közül nemkis pulykakopasztás lesz ez a játék 😞 Ez így bazi nagy csalódás az elvárások után. A félreértések elkerülése végett én nemvagyok felháborodva csak szomorú , hogy ennyire a pénz diktál ... és az vesse rám az elsõ követ aki szerint 14 ezer forintért (boxos vagyok) ennyi fért bele maximálisan a dobozos változatba.

Holnap meg jön a DLC...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

de biztos halálkomolyan gondolta.<#idiota>
Úristen! Ezt nem gondoltad komolyan?