Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hány fejezet van?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
köszi
Informatikai analfabétáknak készítették, úgyhogy nem okozhat problémát😊
[merlinw.org]
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
- hol a mentés?
- hol a taxizási lehetõség mind vezetõként (Mafia 1), mind utasként?
- hol van a forgalom sûrûségének beállítása?
- hol van... hol van... stb, stb...
Vannak olyan részletek ebben a részben, amik tökéletesre sikeredtek, de sajna a kívánja a többit. Vagyis ha ez meg van, akkor miért nincs az is?
Inkább vártam volna még egy évet, hogy jobban átgondolják, mi hova, miért, hogyan... Mintha nem is látták volna az elsõ részt. (viszont a "kerti locsolásnál" ledöbbentem)
Hogyan történik a steames vásárlás pontosabban?
Még sose vásároltam online.
Köszi!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egyébként nagy arc a gyerek, aki a 6 éves üzire válaszolt XDDD
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bemegyek a fegyverboltba, veszek egy shotgunt, kipróbálom az eladón, aztán beállok a pultba kirámolni a kasszát. Jön a rendõr, meglátja a hullát, körülnéz, hogy ki lehetett az...
és nem jön rá!
Ha lelõsz egyet úgy, hogy nem lát meg rendõr, rádtámad a többi, és a rendõrök õket fogják tizedelni 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
hja , ez is milyen igaz.
most vagy hülyének nézik a játékost vagy igazuk van és tényleg ilyen hülye a felnövekvõ generáció , hogy ez kell neki. mondom ezt a magam 21 évével.<#idiota>#idiota>
aztán meg a szembe forgalom rádrántja a kormányt ha rádudálsz...
http://www.tenke.hu
[merlinw.org]
- tényleg a grafikára állt rá
- viszont ami tetszett: az MI nagyon jól mûködik, mikor akcióban egymásra puffantgatunk.
De lehetne sok jót és rosszat írni. Lehet a kettõ részbõl kellene összevonva egyet készíteni...
hangulat, karakterek, stb. jó. erre nem is fecsérelnék több szót. amitõl számomra az elsõ rész top3-as, azok a küldetések addig egy játékban sem látott hihetetlen változatossága és kellõ, fokozatos nehézsége. na ez a 2. részbõl totálisan hiányzik.
könyörgöm, egy teljes fejezet szól csak arról, hogy autózz ide, autózz oda...azért autózzak perceket, hogy megnézzek néhány videót? a másik fele, hogyaszongya, küldetés következõ részfeladata, csináld ezt, csináld azt...és ehhez keményen meg kell nyomni az E gombot...de arra volt idõ, hogy pl. a villanyt fel-le lehessen kapcsolni, meg autót lehessen tuningolni...röhej, mert eddig minden alap autóval minden feladatot könnyedén meg lehetett oldani. a legnehezebb fokozaton. nehézség: nulla. arról nem is beszélve, hogy a mafia 1-bõl kiindulva, pl. megálltam a piros lámpáknál, ha rendõr volt a közelben, amíg rá nem jöttem, hogy tök nem számít. az sem hogy betartsam a sebességet, mert simán le lehet rázni a zsarukat.
totális mértékû butulás, meredek visszafejlõdés, amit eddig a mafia 2 jelent számomra. olyan szinten érdektelen, hogy mikor leülök játszani, elõször inkább az alien swarmot indítom el. (itt lehet fikázni, hogy akkor ne játszak vele, jöhet a süket szöveg - hát egy kicsit igazuk is van, úgy érzem, nem sokat vesztek vele).
arról ne is beszélve, hogy az eddigi legellenszenvesebb fõhõst sikerült megalkotni, amivel eddig játékban találkoztam. tommy angelo-nál fel sem merült, hogy ne lenne szimpatikus, mert alapból olyan volt a felvezetés, hogy éppen feladja magát, mert rájön, hogy az a világ, amiben él, teli van csalással és árulással, és mindig érezni lehetett, hogy kicsit azért viszolyog azoktól a dolgoktól, amiket elkövetnek, és alapvetõen egyébként az ún. "jófiúk" sem jobbak (ahogy a mafia2 töltõképernyõjén is lehet olvasni, hogy "Lost Heaven velejéig rohadt város".
viszont ennek a vito gyereknek (eddig, asszem a 9. fejezetnél járok) tényleg csak a könnyû pénz a fontos, hogy nem akarja úgy végezni mint az örege, mert az aztán nem volt motiváció, hogy vissza kellett fizetni az uzsorakölcsönt. nem is beszélve arról, hogy egy puhapöcs, ha már maffiózó, akkor legyen értelem, és élvezze az életet...amit sztriptízbárban NEM mûvelt...
szóval, határozottan gyenge a folytatás. vannak jó momentumok, de mindvégig hiányérzetem van és bosszankodom, azt meg már kifejezetten rühellem, amikor a chapter elején vito felkel az ágyból, mert akkor már tudom, hogy megint vezetni kell. az elsõ részben meg minden ilyen utat kifejezetten vártam, örültem, hogy nézni kell a térképet, itt meg mankót adnak a gyökér játékosoknak, akik valszeg ki sem ismernék magukat egy térképen, vagy nem tudom, ezt miért így csinálták...
az, hogy rövid, már meg sem említem, néhány óra alatt eljutottam a játék 2/3-ig. a töketetlen autosave rendszerrõl nem szólva.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az is vérciki, hogy igazából egy-egy olyan bolt van, ahol elég jófajta a választék mind ruhában, mind fegyverben. A többiben max. számban ill. színben van különbség.
Az is idegesítõ, hogy annyi szabadság sincs, hogy legalább a hullát - amikor véletlenül elpatkol a WW2 veterán csapos - a saját akkor hozott autómba tehessem bele. Szóval ilyenek. Meg minek a sok szervíz ebben a kicsi városban? Meg a sok ruhabolt? Megélnek ezek egymás mellett?
Átemeltek sokmindent az elsõ részbõl (javító, speed limit, törésért köröz a rendõrség, stb.), de a sok ziccert meg kihagyták (pl. metro, ha már magasvasút nincs, vagy két part közötti átkelõhajó, villamos helyett buszhasználat, stb.).
Picit savanyú a szõlõ, pont azért mert az emberfia megvette (mégha nem is 13 ezerért), de akkor is hiányzik belõle annyi, hogy az ember tényleg úgy érezze: ismét egy tökéletes játékkal játszunk.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Tényleg nincsenek irreális elvárásaim de 8 év fejlesztés után ez azért ciki.
Mondjuk ezek az erõszakos globális beállítások az NV vezérlõpultodon csúnyán lassítanak mindent. Állíts mindent automatikusra az alkalmazás szabályozza az effekteket. Ha nem értesz valamihez, ne piszkáld😊
[merlinw.org]
OMSI FOREVER!!!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
http://9gag.com/gag/5135249
A honosításnál ott fityeg a "felirat" szavacska is! Ez lehetséges? Van már valakinek ilyen?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hihihi😊) Mindegy, most nincs kedvem magyarázni...😊
Beállításokban kapcsold ki a PhysX-et, és megoldódik a problémád.
PhysX-et csak GTX kártya esetén célszerû bekapcsolni, mondjuk semmi értelme, nem érsz semmi különöset vele, max lassabb lesz a játék.
[merlinw.org]
Köszönöm
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
Ha egy picit jobban él a város, több opció van benne (a lehetõségek megvoltak), a benzinkutas és a szervizes arcok nem mindenhol klónok, stb., és nem ennyire rövid, na akkor azt mondom tökéletes, de így sem volt rossz. Amúgy poén volt, hogy egy-egy akció után a rádióban az akció részleteirõl beszéltek, de valahogy kicsinek éreztem a várost is. Na ez van. Majd a következõnél tanulnak belõle, mint John Smedley az NGEbõl ...
A medve nem játék.
nekem azok a hangulatos küldetések hiányoznak csak amik az elsõ részt bearanyozták.
emlékeztek a töltés közben , missziók elõtt megjelenõ illusztrációkra? vagy arra a feladatra ahol egy hajóra matrózként fellógva és ott elvegyülve kellett hidegre tenni a város egyik illusztris személyét miközben épp beszédet tartott?
pedig ezzel a grafikával mekkorát szólhatott volna.