11769
-
Ironman2 #10527 ÁÁÁÁÁÁ direkt csinálja! -
Solt #10526 Óóó drága Szűz Anyám... a király pontos j-vel... hát baszki, ez a vég... szép kis új generáció... -
Ironman2 #10525
Pontos j-vel! -
#10524 -
Ironman2 #10523 Akkor most megtanulhatsz helyesen írni! -
mátyás kiráj #10522 KIJÁTCOTAM HÁT EZ HIHETETLEN!!!!!!!!! -
#10521 Most megint megcsináltam pár küldetést (ha végigvitted, akkor ugye újralehet játszani a missionöket) és egyik bossnál sem termelődtek újra. Sokan vannak az tény, de nem termelődtek újra.
Illetve nem tudom arra gondolsz-e, hogy mikor a célponttal végzel és írja, hogy go to the safe zone, akkor kifelé menet még jön néhány pali. Nevezhetjük erősítésnek, de kevesen szoktak lenni 2-3 ember és simán el is lehet futni előlük....
Amúgy azt a csapdás küldetést újra akartam játszani (a roncstelepes), ezúttal a közeli épület tetejére akartam feljutni (vezet fel rá lépcső lentről), de a kerítésen sem jutottam túl... Valahogy át lehet vajon jutni? Szereztem egy nagy teherautót, egy szintben álltam a kerítés tetejével, de nem engedett átugrani...
Az utolsó big bossos küldetést könnyebb mint némelyik másik. Távolról le lehet szedni a két kinti csókát, sőt az elsőt a körülötte lévőkkel együtt egy gránáttal a kerítésen túlról likvidáltam. :) A pincébe se nagy kunszt lemenni, onnan meg feljöttem és ott állt a big boss, de egy gyors sorozat kicsinálta... Szóval még csak megölni sem kell mindenkit. -
#10520 Mondjuk a DLC-ben elfért volna pár olyan küldetés, ami tényleg ki van számolva másodpercre. Mert így egyszerűen nincs értelme az órának.
A kocsilopós küldetések közt is volt pár érdekes. Volt, amit őriztek és úgy kellett ellopni, ellenben volt olyan, pl a rendőrségi busz, aminél én háborúra készültem mondván, hogy milyen nehéz lesz elszedni a zsaruktól, erre senki nem őrizte, ott állt az utcán a busz. Mondom ok, csapda, beülök és körbevesznek vagy 4es körözési szint. DE semmi. Simán bedöcögtem a célállomásra atrocitás nélkül. -
ratgab #10519 Jah! Megpróbálnak bekeríteni! Ha többen vannak, meg közel jönnek (ez főleg akkor zavaró, amikor az egyik balról, másik jobbról jön!)
Főgém utolsó küldijénél ez nagyon megfigyelhető, hogy a székek között oldalaznak (szerencsére Joe ott volt és segített... )
Már tegnap én idegből játszottam, karambol, rendőr utánam jön én meg berágtam kiugrottam a kocsiból és szitává lőttem őket!
Respawn meg csak a DLC-re jellemző szerintem (apropó egyik DLC-s bossznál folyamatosan termelődtek az ellenfelek, lelőttem vagy 100 gengsztert 1 kicsi területen! -
#10518 Ilyen nálam is volt, négyes körözési szint rohanok, mindenfelől rendőrök jönnek, meglátok egy fülkét, de van benne valaki. Kirángatom, beállok, erre fogpiszkálóvá lövik szét a fülkét, a kagyló már majdnem a kezemben volt. :D
Amúgy az MI szokott bekerítést alkalmazni, nem tudom észrevetted-e, nem mindegyik áll be fixen egy pontba és onnan lövöldöz, hanem próbálkoznak. Engem is leptek már meg hátulról, de sokszori nekifutásra észrevettem, hogy fedezékről fedezékre jön egyik másik, és oldalba támadnak.
Nem azt mondom hogy nincs idegesítő respawn, de én csak 1-2 alkalommal találkoztam ilyennel.
Amúgy ha négyes a körözöttségem, de mindenki halott látótávolságban, akkor eltűnik a körözési szint.
A gránát pedig elengedhetetlen kellék nálam mostanában, azzal gyorsan lehet tömeget oszlatni. :) -
ratgab #10517 Lelőttem és elmentem az egyik roncs mögé, eltelt 1,5 -2 perc és ott állt mögöttem (egyébként meg fejbelőttem, ha ettől se hal meg akkor nemtom mitől :-) )
Jah! Én is azt vettem észre, már rég vérben forgott a csávókám szeme, de még bőven sárgában volt az életerő! Azt csináltam már utána!
Kukás részt 2-jára megcsináltam, a kulcsa az volt, hogy gyorsan ki kell nyírni az ellent (bevallom én a rendőrrel se szaroltam, meglátam jön, már ment is szeme közé a golyó), így viszonylag egyszerű volt. Viszont utána 4-es szintű körözés már kicsit komplikált ( körbe rendőrök közelednek, mellettem telefonfülke, csávóka telefonál, ellököm onnan, na mondom király nem is akar bunyózni, mennék be telefonálni, erre bunyó, leverem, mennék a fülkébe, rendőr észrevesz, 1 sorozat a fülkébe, ami erre darabokra törik... XD Igazi LOL jelenet volt... utána 3 másodpercre meg agyonlőttek!) -
#10516 Az a helyzet, hogy nálam nem jelentkezett ilyen gyakran ez a probléma. A szeméttelepes lövöldözés is gond nélkül ment, akit kilőttem, az halott maradt.
Most lehet, hogy hülye kérdés, de biztos, hogy akit lelőttél az halott? Mert az gyakori, hogy elterül, de nem hal meg, hanem feltápászkodik egy idő után....
A küldetések itt nehezebbek, mint az alapjátékban, már már mafia 1-es nehézségű némelyik, fel kell készülni. HArry-nél töltsd fel a készleteidet, lőszerek, fegyverek, gépfegyverek, gránátok, stb... Az alapjátékban nem kellett lőszert se venned mert mindig volt elég, el tudtad venni a halott ellenfelektől, de itt jobban fel kell készülni az összecsapásokra. Én kicsit taktikázni is szoktam, hogy ahol meghaltam és tudom, hogy 2 irányból jönnek majd az ellenfelek, akkor az egyik irányt eltorlaszolom egy busszal vagy valami. Amikor a kuka mögött bújkáló manust kellett megvédeni, a kikötőnél, akkor is, egy nagyobb kocsival beálltam a manus elé. Ugye a háta mögött fal, egyik oldalt fal, másik oldalt a szemetes konténer határolta, a negyedik irányt lefedtem a kocsival és így a manushoz nem tudtak hozzáférni :D csak magammal kellett foglalkoznom... :D Szóval lehet és kell is taktikázni. -
ratgab #10515 Nekem indokolatlanul sok volt (hangsúlyozom) a DLC-ben a vezetés!
Rendőrökről meg annyit, hogy ha elraktam a fegyót visszasétált az utcára!
Idő kapcsán sose vártam meg, hogy lejárjon így nem tudok nyilatkozni, de jó tudni, hogy csak pont szempontjából lényeges!
Roncstelepen pont ez volt a problémám, hogy én mentem volna fedezékről fedezékre, ha nem lőttek volna onnan hátba, ahonnan már kipucoltam az ellent! Normalon nyomtam (lehet, hogy főjátékban elkényeztettek, hogy mindig volt valami társam), de azért elég gyakran kinyírtak, többször mint az alapgémben! Pl.: Írek elverése, majd kinyírása (nagy magabiztosan miután megagyaltam az egyiket kivágódok a sikátorból tudván, hogy csak ketten vannak erre, 8 ír kezd el lőni, gépfegyverrel, shotival, mindennel, mondanom sem kell, hogy fedezékig nem értem el (na ott haltam meg vagy 10-szer. Névlegesen ház oldalánál bújtam kinézve lelőttem párat, majd elfogyott a skuló a tárból, fedezékbe vissza töltés, közben balról és oldalról is elkezdenek lőni és ezt játszották el 10-szer)
matthias92: szerintem egyszerűen lelőné! Húú ott énis becummantottam elsőre (bejelenti a progi, hogy csapda, megállsz az teherautóval a sikátor közepén kiszállsz, és csak 3 felől jönnek! Megoldás: Nem állsz meg hanem bevágódsz a következő utcába, na ott már jöhetnek!)
DE persze lehet, hogy mindez a tört verzió hibája (megerősítést cáfolatot szívesen fogadok)! -
#10514 én nemjutottam a végére ennek a játéknak, dehát...
ami zavar:
Jimmy Vito házaiban lakik. Nem tudom, szegény Vito megtudná, mitszólna
Én már akkor elakadtam, mikor a cigarettát kellett szállítani. Folyamatosan van valami bibi, végülis a zsarúkkal lekapcsoltattam a felebandát, én meg szépen elkezdtem vinni, de mikor odaértem, és jött a lövöldözős rész, nem elég, hogy annyi időm nincs, hogy fegyvertráncsak, ésmár jön a sok gengszter, a rendőrök is odajöttek a lövöldözés hallatán, és kiket kezdenek el lőni? persze, hogy engem... -
#10513 Hát vagy a tört játék miatt vagy passz, de a Jimmys negatívumaidból szinte egyik sem volt jellemző nálam.
Az ellenfelek igenis használják a fedezéket, bár mikor sokan vannak és fölényben érzik magukat, akkor megpróbálnak lerohanni.
Egyszer találkoztam olyannal, hogy mögöttem termelődött újra ellenfél (egyszerre kettő).
A rendőröket pedig ki lehet használni, egyszer volt olyan gondom saját hibámból, hogy velük is meg az ellenfelekkel is bajlódnom kellett. Ha látod a radaron, hogy közeledik, akkor fegyvert elrak és fedezékbe vonul, a rendőr illetve rendőrök pedig elkezdik a még akkor is lövöldöző rossz arcokat irtani. Mikor a rendőrök meghalnak, újra fegyvert elő és hajrá... Nekem többet segítettek a játék során, mint ártottak.
Minden küldetés időre megy, de ha nem vetted volna észre csak két küldetésnél volt jelentősége, mert annyi időt adnak, hogy az alatt 2X-3X is meg lehet csinálni az adott missziót. Kétszer éreztem magam időszűkében, de akkor is a GPs helyett magam terveztem egy fele olyan rövid útvonalat és bőven időn belül maradtam.
A DLC némelyik küldetése számomra hozta a mafia nehézségét (nem easy-n természetesen). Például az általad említett roncstelepes hármas gyilok. Mesterlövészkedhetsz távolról, vagy ahogy én, fedezékről fedezékre. És meg lehet csinálni, még csak nem is az volt a legnehezebb küldetés a dlc során.
A sok kocsikázást nem értem, nem nagy a térkép egyik sarkából a másikba 10 perc alatt el lehet jutni, de átlagosan a küldetések közti autókázás kb 3-4 perc.
-
ratgab #10512 Pontosan! A rendszer jó lenne, a kivitelezés meg el van baa..va! -
#10511 igen, sajnos ez a megoldás, pedig olyan szívesen ellövöldözgetne az ember fedezékről fedezékre haladva ... -
ratgab #10510 Nem elég, hogy (most Jimmy-ről beszélek) egyedül leamortizálsz 1 hadseregnyi nehézfiút, de még a hátad mögül tommygunnal vakargatják a hátad a rendőrök, az már nem szórakoztató, hanem frusztráló,így az én olvasatomban messzire elkerülendő produktum!
De ki az akit ez szórakoztat? A fejlesztők nem látták, hogy ez nem jó így, hogy gyakorlatilag az emberke nem szórakozik hanem bosszankodik (jó példa az a küldetés, amikor 3 testvért kell kinyírni Bronszki bontójában: lelövöldözöm a bejáratnál a jónépet elmegyek az iroda melletti roncsokhoz és fedezékbe húzodom, egyszercsak azt veszem észre, hogy a hátam mögött, ott ahol már korábban kinyírtam 1 gépfegyveres tagot, újra termelődött a semmiből, persze mindezt akkor vettem észre amikor a hátamba kaptam 1 sorozatot! Legközelebb be se mentem a telepre: távolról puskával fejbelőttem a 3 bratyót és gyerünk tovább) -
#10509 egyetértek, kivéve azt, hogy szerintem is unalmas a sok autózás. persze, poén volt a beszélgetés autókázás közben (már ha nem egyedül vagy). de a legtöbb embernek azért nem tetszik ez a sok autókázás, mert a legtöbb esetben sok autókázás SEMMIÉRT (menj haza, nyomd meg az E gombot, vagy menj valahová, nézz meg egy videót). a mafia 1-ben minden autózás célja valami jó kis küldetés vagy akció volt, itt meg csak mesterséges játékidő hosszabbítás, de olyan pofátlan és nyilvánvaló módon, hogy az már fájt. -
#10508 Jah, GTA4-ben is volt olyn küldi, hogy szemem láttára teleportáltak be, meg éledtek fel a maffiózók full fegyóval. Ott mellettem. Egy ideig jól elvoltunk így, de ugye nekem véges a hp-m. :D -
ratgab #10507 Na végre én is végigértem! Én nem éreztem rövidnek, sőt egész hosszú (igaz 2,5 nap alatt végigtoltam), de számomra tartalmas volt!
Ha nem lenne az első rész ez a játék nagyon-nagyon jó lenne: Minőségi zene, kiváló grafika, remek szereplők, igazán kacifántos történet. Igaz tele van klisékkel, de mivel lehetne mással megbolondítani egy alvilágról szóló történetet: szex, pia, őrült maffiózók, összeesküvés, leszámolás, bunyó, pénz, óriási pénzügyi és egyéb bukások, autók, fegyverek van itt minden, amit egy ilyen jellegű történet fel tud vonultatni.
Viszont volt nekünk 1 első részünk kidolgozott autólopási rendszerrel, tömegközlekedéssel és azzal a bizonyos hangulattal (amit sajnos itt nekem csak időnként sikerült elcsípnem, pl. mikor felcsendül a mafia 1 zenéje a rádióban).
A rendőrök viszont iszonyat idegesítőek: Amikor csak egy picit is koccansz 1 másik autóval már köröznek, ami szintén az első pár alkalommal, hú de valós érzést kelt, utána meg csak a gond, hogy na már megint mehetek a telefonfülkékhez elsimíttatni a dolgot, vagy átöltözni.
Jah és ráadásul ha átmész a piroson le se sz...ják. Szóval vagy legyen szigorúbb (pirosnál is lekapcsol), vagy engedékenyebb. Úgy érzem itt a fejlesztők nem tudták eldönteni, hogy mit is akarnak.
Harcrendszer jó, fegyverek kidolgozottak, bunyó nekem kifejezetten tetszett (Riddick játékokat idézi, amik szintén jók voltak).
Viszont a sandbox lehetőség nagyon gyér: rabolhatsz boltokat, zúzzál autót, gyűjtögesd a körözési posztereket (amik a lőtéri kutyát nem érdeklik), gyűjtögesd a playboyokat (ez már sokkal, de sokkal jobb ötlet, mint a poszterek), öltözködj át (1x, 2x poén utána semmi extra), tuningolj autót (sok értelmét nem nagyon láttam). Ez számomra nagyon kevés 1 sandboxban!
Csodálkozva olvastam pár kollégának abbéli aggályait, hogy sokat kell vezetni, ez még csak az alapjátékban tűrhető is (hálisten a beszélgetős részek elterelték nagyon ügyesen a figyelmemet a monotonításról), de a DLC-ben...
Jimmy's Vendetta DLC: Na aki ezt jóváhagyta kiadásra, azzal el kéne beszélgetni! Hihetetlen unalmas, frusztráló DLC! A készítők azt hitték attól, hogy minden alkalommal a város egyik végéből a másikba kell autózgatni, azzal meghosszabbítják a játékot! A másik, az AI alapjátékban jó volt, nem öngyilkos merénylők voltak az ellenfelek, itt viszont azok! Kihasználva a számukból fakadó előnyt egyszerre 5-en 6-an rádrohannak, és csak az menti meg őket, ha kifogy az adott tárból a töltény, fedezék nem játszik, mert minden irányból jönnek, ha kifogy a tárad, töltés közben megölnek így reload. Jah és még időnként olyan is van, hogy a hátad mögött újratermelődik az ellen mp 40-el ( double facepalm) Hát mondhatom nagyon szórakoztató! Ehhez még hozzá adódik, hogy a rendőrök sem a 600 egyszerre tüzelő maffiózót basztatják (holott ők kezdték a lövöldözést), hanem téged lőnek le hátulról! Jah és mindez a szórakoztató "móka" időre megy! Hát mit mondjak csak gratulálni tudok a DLC készítő csapatnak!
Szóval alapjáték legrosszabb esetben is az egyszer érdemes végigjátszani kategória, a Jimmy főszereplésévél prezentált DLC-től meg mindenki meneküljön amerre lát, még torrentbe se, ha nem akarjátok lerontani az egész élményt teljes mértékben!
-
#10506 Eddig még egy GTA-t sem nyomtam végig...csak belekukkantottam kettőbe. Nem tudok hasonlítani igazán hozzájuk emiatt, és azt sem tudom mi maradt ki a Mafia 2-ből, ami be volt ígérve, mert nem követtem nyomon a játék megjelenéséig a sajtóhemzsegést...csak az alapján tudok ítélni és nyilatkozni, amit a jelenlegi Mafia 2-ben láttam. Ezt végignyomtam. (végig? ja...71%-nál lett vége...) Amit láttam: sok dolgot beleraktak, amit nem dolgoztak ki rendesen, és amit már láttam pl. a GTA-kban, de kidolgozottabban, így értelmetlen, és kár volt belerakni ebbe a játékba. Elvárásom pedig az első rész alapján lehet. Ennek a 2. résznek gyengébb a sztorija, nem komplex, kidolgozatlannak, befejezetlennek tűnik sok szempontból. Vannak jó dolgok, de sajnos van sok olyan is, ami mellett nehéz elmenni. Látod pl. a kaja-pia és a tankolás is ilyen...hisz ha kidolgozottabbak lennének ezek a részletek, nem tudtam volna végigvinni a játékot úgy, hogy fel sem tűntek ezek az ily módon lényegtelenségek, hogy mi a szerepe a kajának-piának és a benzinkutaknak (az egyik küldetésen kívül...) ...hozzáteszem egy játékot sem lóhalálában, nem olvasva, nem nézelődve viszek végig...egy darabig ebben is bőszen ettem-ittam, vizet folyattam, vécét lehúztam...villanyokat oltogattam, zenegépet kapcsolgattam, telefonkagylót emelgettem...de aztán beleuntam - lévén semmi komoly hatással nincsenek ezek a tevékenységek a játékmenetre vagy a történetre...
Mindegy...meglátjuk mit alkotnak a DLC-kkel, illetve a hobbi modderek mit hoznak még ki majd a játékból... -
jocking #10505 Ami meg mindig kibarad a panaszkodásokból, hogy mi hiányzik a játékból, ami eredetileg benne volt, az a ruhákkal kapcsolatos koszolódás és egyéb effekt. Láttam egy E3 videót, ahol pont a ruha koszolódásáról ömlengtek. Ebből mi került a játékba? Az az 1 nyamvadt küldi, amikor a nyakunkba szakad egy nagy adag sz@r, de ennyi. Nem koszolódik a poros úton, esőben nem ázik meg és a nadrág bokája se lesz sáros. -
jocking #10504 Én is egy autót használtam a JV kiegben, kb. a 6. küldetésnél kezdett el lefeküdni a benzinszintjelző. De hiába jelezte 0-nak a benyát, a kocsi még mindig ment, csak nem tudtam vele 50-nél gyorsabban menni és a motor is ki-kihagyott. De úgy, ahogy a mafia 1-ben kifogy a benzin, na ebben úgy soha nem fogy ki. -
#10503 "Hiszen minek vannak nyitogatható hűtőszekrények, bárok, kajáldák, ha az ég világon semmi hasznuk?!" - Visszatöltik az életerőt, ami teljesen nem áll vissza magától, csak egy szintig. Pia szintén.
"Minek zenegép, ha majdnem úgy funkcionál, mint a rádiók? (a zenegépnek épp az az értelme, hogy pénzért mi választunk, hogy milyen zene szóljon...)" - jogos.
"Minek benzinkút, ha sosem fogy ki a benzin?" - Én egy kocsival toltam végig. 3x fogyott ki a benzin.
"(ugyanez az autómosóra is igaz...)" - Az autók piszkolódnak, ha van kedvenc géped, azzal jársz, le is mosatod. Én azzal jártam, mosattam is rendszeresen. Mert erre ad lehetőséget a játék. Ha leparkolsz valahol, ott is marad a kocsid...
Én úgy látom, hogy de. Te kevered a GTA-val. Egy végigjátszást próbálj úgy, hogy elfelejted a GTA-t. Egész más lesz.
Amit a háttérről mondasz, az sajnos igaznak látszik, valószínű, ha több idő, pénz jut a játékra, kidolgozottabb lenne minden.
De ennek ellenére, ha nem azzal foglalkozol, hogy mi lenne ha, akkor ez egy komplett, nagyon jó játék. Sok az alaptalan elvárás, értelmetlen összehasonlítás a játékkal kapcsolatban. -
#10502 Azért kíváncsi vagyok, hogy hova lettek azok, akik zserint rövid, vagy nem nincsenek benne mellékküldetések, mert a Jimmy's Vendetta DLC nemcsak, hogy kb 8 órával megtoldja a játékot, de ad egy halom GTA stílusú küldetést (amik sokkal jobbak a mafia világában). Ha kicsit számolgatunk akkor még a DLc is megéri a 10 dollárt, hisz 8 óra az több, mint a mai átlag játékidő. Tehát vehetjük úgy is, hogy a DLC-vel plusz egy játékot kapunk (ami részben igaz is, hisz más a főszereplő és más dolgokat kell csinálni, csupán a város és az éra ugyanaz). Az alapjáték ára pedig kicsivel több csak, mint a nagy átlag, csak a nagy átlag nem ad 11-15 óra játékidőt, hanem csak feleennyit.
Lehúzás a DLC, mert utólag lett kiszedve a játékból, de mind az alapjáték, mint a DLc megéri azt az árat, amibe került. A kettő együtt kb 13.000 FT és ezért kapsz masszív 20 órányi játékot. Egy átlag 6 órás játékból több, mint három kéne, hogy ennyit nyújtson, az többe lenne.
Ne értsetek félre, nem rajongok az apró DLC-kért, az ilyen plusz fegyver, kocsi, ruha, lópáncél (aki érti érti, aki nem, nem) hidegen hagynak egy fillért nem adnék értük. De pl a Jimmy DLC és valószínűleg a Joe DLC simán megéri, hisz többet adnak, mint egy átlag játék. -
#10501 azt tudom, de úgy nagyon lassú.
kb 60 autót kéne bezúzni, boltokba meg alig van pénz. -
#10500 Kicsit félreértettél úgy tűnik. Én elsősorban nem arra gondoltam, hogy nekem igényem lett volna a felsorolt kihagyott lehetőségekre, hanem, hogy ha már egyszer beletették ezeket a GTA szerű játékokból megismert lehetőségeket, akkor úgy kellett volna, hogy értelme is legyen! Hiszen minek vannak nyitogatható hűtőszekrények, bárok, kajáldák, ha az ég világon semmi hasznuk?! Minek kajálni, ha semmi változás nem történik, csak az idő és a pénz megy a majszolgatással? Mi értelme bebaszni a kocsmában, ha csak szédelgünk egy kicsit, és ennyi? Egyszer poénból kipróbálni oké, de ennyi... (pedig nem nagy dolog lett volna kidolgozni, hogy minél többet piálunk, annál piásabbá váljon a pofánk a sztori folyamán...) Minek zenegép, ha majdnem úgy funkcionál, mint a rádiók? (a zenegépnek épp az az értelme, hogy pénzért mi választunk, hogy milyen zene szóljon...) Miért lehet bármikor felvenni a telefont, ha csak a sztori eseményeikor van értelme, amúgy csak egy nincsenek telefonszámok szöveget kapunk a pofánkba? Minek benzinkút, ha sosem fogy ki a benzin? ...de még ha ki is fogyna, tök mindegy, mert bárhol találunk autót, és egyszerűen nincs olyan hosszú autókázás a játékban a sztori folyamán, hogy érdekes legyen a dolog. (ugyanez az autómosóra is igaz...) A pénznek sincs sok értelme a játékban ilyen formában, hisz nincs nagyon értelme költeni...
Nem én szeretnék GTA-t a MAFIÁBÓL, hanem a fejlesztők mentek el a GTA irányába (még jobban, mint az első részben...), ám pont olyan dolgokat nem dolgoztak ki, amit ők maguk tettek bele. Vagy ki kellett volna hagyni a GTA-s elemeket, és ráerősíteni a történetorientációra (ami az első részben azért jobban sikerült), vagy pedig jobban kidolgozni a GTA-kból átvett elemeket.
Nyilván a háttérben az lehet, hogy kb. 50%-ban sikerült véghezvinni az elképzeléseket idő hiányában. Ez van. Már rég nem egy (vagy néhány) ember fejleszt egy játékot, így csak néhány jólbefutott, tőkeerős fejlesztő cég engedheti meg magának, hogy akkor jelenjen meg egy játék, amikor tényleg kész van...a többiek meg úgy ugrálnak, ahogy a kiadók fütyülnek...
Ettől függetlenül üde színfolt a játék a mai játékszoftver piacon, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. -
#10499 ott írja hogy RABOLJ,ZÚZZ BE AUTÓKAT!!!
dante:nekem nagyon tetszett a játék nagyon hangulatosra sikerült de érződik és sok helyről ki is szivárgott, hogy ez a játék sokkal komplexebb volt csak megvágták, kivágták zeket a részeket belőle sajnos...monjduk egy free ride és egy kormány kezelést beleraknának akkor enyhülne egy kicsit nálam a helyzet főleg amikor meg is ígérték, hogy benne lesz alapból...
-
#10498 nem az utolsó hanem 14-es misszió, úgy láttam van 15-ös is. -
#10497 Sziasztok!
Én XBOX 360-on nyomom autosave-el. Hogyan tudok menteni, mert autosave nem ment az utolsó küldetésnél és 30.000-et összeszedni egy húzásra nem egyszerű, vagy van rá valami trükk? -
#10496 1-4 ig a válaszom az, hogy vegyél GTA-t. EZ NEM AZ.
5.re pedig az, hogy 1, fogy a benya, 2, ott az autómosó. 3, ki lehet rabolni. Mi kellene még amit nem tud a benzinkút?
Nekem van egy olyan érzésem, hogy sokaknak nem eléggé GTA a játék. Ha meg az lenne, akkor az volna a baj. Vannak bugok, kihagyott ziccerek, és egyelőre úgy tűnik a DLC-k lehúzósak lesznek, (Bár, alig hiszem, hogy pl metrót, vagy magasvasutat hoznának, mert elsőre úgy tűnik, az az optimalizációnak esett áldozatul, és ha lehet, akkor inkább ne szaggasson, mint legyen benne vonat, amit úgysem használ senki) viszont semmi más gond nincs a játékkal. Legalábbis, ami engem illet. -
#10495 Autórajongónak tartom magam, de meg nem mondom egy ilyen régi járgányról, hogy 51-ben, vagy csak 57-ben létezett. A 70-es évek autó már más tészta, a legendákkal tisztában vagyok.
Nem a tizenévesek a célközönség (bár tőlük származik a bevétel nagy része), mégis látod, mindenkinek GTA kell, meg sandbox, holott ez nem az. Az első rész sem volt az. -
#10494 szarkazmus -
bgabor #10493 Már a fotó?
Hát, tegyél panaszt a vikipediánál meg a Google képkeresőnél. -
Vlala #10492 A Mafia 3 grafikája :)
Nem túl jó, ott a lökhárítónál elég pixeles, az árnyékok meg... no comment. :) -
bgabor #10491 Azért 50-es évek beli autók szép számmal vannak benne.
Ez gondolom elég ismerős, '57-es Chevrolet rendőrautó:
-
#10490 Hát ez a baj, hogy ez fel sem tűnt az egész játék alatt...akkor meg mi értelme? Sosem fordult elő, hogy kifogyott az üzemanyag...
...és még egy dolog, amit el is felejtettem: a zsaruk valami iszonyat bénák...csak akkor nem lehet lerázni őket, ha épp valami csotrogánnyal megyünk (de ugyan ki menne csotrogánnyal, amikor bárhol-bármikor lopható viszonylag gyors autó is...) vagy mindenhol fennakadunk, mindennek nekimegyünk...amúgy pikk-pakk lerázhatóak, és így a sebességhatár betartásának és a piros lámpánál ácsorgásnak sincs sok értelme sajna.
Kit-Kat: autó azért van elég szerintem a játékban, 50-es évek beliek is
Encore: a mai tizenéveseknek lehet, hogy fingjuk sincs erről, de azért aki egy kicsit is tájékozott autó- és zenetörténelem terén, annak egyből szemet szúr a dolog...és ennek a játéknak azért elsősorban nem a tizenévesek a célközönsége... -
jocking #10489 Lehet, hogy fogy a benzin, de hogy teljesen sosem fogy el, az is biztos. Próbáltam kifogyasztani egy jó hosszú autókázással, de amikor teljesen elfeküdt a mutató, még akkor is csak ki-kihagy a motor. Vagyis még az is kimaradt belőle, hogyha pl. kilövik a tankot, akkor határos időn belül leáll az autó. Mondjuk a tankot se lehet kilőni, csak felrobbantani, de ez is hülyeség. -
#10488 Nem történelem hű a játék de talán az első sem volt az. A hangulat miatt beáldozták a történelemhűséget. Mellesleg őszintén, ki az, aki google és forumok nélkül tudja, hogy xy autómárka csak 57-ben létezett 51-ben nem. Vagy, hogy ez a zene csak évekkel később jött ki. Állítom nem sokan, úgyhogy nem oszt nem szoroz.