Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár ez sztem eléggé fasság a játékban, mert ott megy el az orrunk elõtt, nyilván látja, hogy konstatáltuk, hogy nem egészen úgy van a Tony gyerek ahogy otthagytuk és nyilván utána megyünk
- Így is kiemelkedik a tucatjátékok közül. Nem tudom, emlékszik-e még valaki a Keresztapa címú játékra...
- Tudja hozni a Mafia 1 hangulatát, ha felülmúlni nem is.
- Be kellene látni, hogy a kiadók és a fejlesztõk is pénzbõl élnek. 7 év fejlesztési idõ pedig nem kis pénzbe kerül, amit nem elítélhetõ módon a kiadó szeretne viszontlátni. És akkor talán nem szûnik meg egy újabb tehetséges csapat.
- Más játékoknál is elõfordul, hogy bizonyos dolgokat kivesznek, mert vagy nincs idejük befejezni (a halasztás persze tovább növeli a költségeket), vagy egyszerûen úgy ítélik meg, hogy nem is olyan jó a funkció. Pl. a Flatoutnál is be volt tervezve, hogy majd versenyek között a sofõrrel mászkálhatunk, ami végül kimaradt. Vagy a AoE3-nál egy is teljesen újraírták a kereskedési rendszert. Ha kimaradt az ablakon kilövés vagy az ágy alá bújás, az már nem valószínû, hogy DLC-vel bekerül.
A segítségeteket kérném mert elakadtam.
Mikor Tonnyt agyon verik az útcán a sárgák,azt írja kövessem az autót.
Követem is de meddig kell ? Meg se ölhetem õket,mert azonnal vége.
Akkor mit kell csinálni ?
Jelenleg egyetlen konzolt sem überel, legfeljebb grafikában ha játékról van szó, sem exkluzív kínálatban sem játékminõségben nem überel a pc.
Konzolon történõ FPS irányítás tökéletesen megoldott, használható,hozzászokás kérdése,az egyetlen dolog amitõl lemarad a pc egérhez képest az a sebesség. Viszont így konzolon mindenki egyenlõ eséllyel indul,nincs egér minõségbõl,fps-bõl,grafbutításból fakadó elõny multi címeknél.
Ps3 játékfejlesztés veszi a legtöbb idõt,mert prociból kell szinte mindent megoldani benne. Ez elég sok fejlesztõnek probléma,így sok játék ami multiplatfrom gyengébben muzsikál. Viszont akik tudnak vele fejleszteni azok olyan jtáékokat raknak rajta össze ami nincs más platformon (Unchartedek,GT,stb)
A PC-re pedig jó hogy egyre többen szarnak,szánalmasan csekély eladásokat produkál a konzolokhoz képest,holott közel ugyanannyian (ha nem többen) tolják pc-n.😊
Persze lehet jönni SC2 eladással,a gond csak az hogy húzócím és bizony van benne warez elleni védelem. Battlenet. Aki multizni akar SC2-vel (márpedig a multi a játék fõ része) annak meg kell venni.
Ha beleszórják a lan-t és simán megoldható lenne a warezmulti még 2 milla sem ment volna el belõle.
Szóval valóban egy demo-t kaptunk vagy tech demo-t kinek hogy tetszik. De akkor mi volt a Mafia II demo? Egy egy gigás vicc? <#vigyor2>#vigyor2>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sajnos ebbõl sem lesz semmi, de mondjuk írták mindig még hogy kiadják ha kész lesz. Kibírtunk volna még több idõt nem srácok?
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nincs rá igény..
mondjuk FPS jatekok irányítása joyjal valo iraníitasa sem tul megoldott.😄
nade tényleg off.😄
www.smart-bus.hu
Ez nem konzol vs. PC toppic.
Jó lenne, ha ez így is maradna.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
1. Könnyebb mint a PCre? PS3ra kell 4654632 hardvert tesztelni?
2. Ezt meg úgy értem, hogy õk minden szart megvesznek, még akkor is, ha kritikán aluli a játék. Addig PCn... hát mi szart nem veszünk. De pl ha minõségi, mint az SC2, akkor megveszik itt is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Könnyebb feljeszteni" --> Jelenleg PS3-ra a legnehezebb, legbonyolultabb
" igénytelenebbek, akik játszanak" --> Jah, nyilván az összes exkluzív játékot ismered, és ez alapján mondod ezt.
Ne magyarázzunk már hülyeséget, fõleg, ha halvány fingunk sincs a dologról...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Parasite Eve 2, best game EVER!
A fegyverboltos, miután a bolt elõtt megmutattam neki, hogy nem megyek be, mert már van fegyverem, lövöldözni kezdett. Elbújtam az ajtófélfa mögé. Nem jött ki, csak lõtt kifelé. Egy rendõr volt olyan balga, hogy bement megnyugtatni. Golyóval a hasában végezte... mint ahogy nyolc további társa is.
Meg kellett tennem.
A hazámért.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
(... ja, és az autó is egy dlc-bõl van, a made man dlc-bõl. Azt is megtalálod az off topik fejlécében! )
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Mondjuk olyan érzésem van, hogy aki a Sims "közelében" van, az így sem nyomorog nagyon. 😊
@Barmi:
Ilyen gépet (#9918), hogy lehet összehozni? Bocs, de mostanában nem olvastam a topikot...
What about the forests?
Positive Mental Attitude
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Feltettem a játékot, elindítanám, az egérnél látszik a töltés kis ideig, majd semmi sem történik. Nemtudjátok mi a gond?
Elõre is kössz!