11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • MatchDiabolo
    ti meg miről beszéltek csúszka látótáv állítás nincs
    ílyen szuperül megcsinálták mivel a konzol ennyit tud
  • att88ila
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám a Jimmy Vendetta dlc vel.Elinditom a Mafia 2 és ott a Vendettát és csak tölti de nem akar elindulni.Mi lehet a baj?
  • tutorzso
    Látótávolság meg ilyenek messze nincsenek 10 szinten 3-4 de úgy is xar .mielőtt szóba kerülne bármilyen patchel crackel,de nem is izgat annyira a gta4,sőt örülök hogy a Mafia 2 megy de nem értem.Nem baj nem érteni kell,játszani
    Zs
  • tutorzso
    patch vagy nem .
    Gépigényem messze az alap alatt van és mégis szépen megy(M2)
    Gta 4 közepes szinten vagyok és egy kicsit szaggat patch-ekkel is.Nem is izgat a Gta4 mert a Mafia jobb (100 x)
    De a gépigény kérdés megzavar.
  • exact6
    Nameg persze nem szabad a látótávolságot meg ilyeneket felnyomni maxra. Nekem az összes csúszka 10-esen van és úgy jó.

-sorry az offért :)-
  • exact6
    GTA 4 nagyon érzékeny lett a procira a legújabb patch óta. Nekem is 2,7Ghz-es, és csak akkor lehet vele játszani ha az árnyékokat teljesen kikapcsolod. Úgy is belassul néha, de azért tűrhetőbb.
  • tutorzso
    HI
    Az lenne a kérdésem bárki nálam okosabbhoz,hogy miért van az hogy a szám.gépem bőven teljesíti a GTA4 alap gépigényét mégis játszhatatlanul szaggat a játék,de a mafia 2 alap gépigényétől messze le vagyok maradva mégis végig tudtam vinni a játékot,meg a Jimmy Vendettát is(96%-nál tartok) nem szaggat megy egész jól
    Gépem DualCore E5400 2,7GHZ,2G Ram,Video Ati 3450(512 mb-valami rejtély folytán 1Gb-nak látja a W7 meg az everest meg az http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
    )
    Optimalizálás lehet a kulcsszó?

Ja Win 7 64 bit,mafia 2 1024*768 low beállításokon.
    De meg igy is jobban fut mint a Saboteur meg a Godfather 2

Zsolt
  • Dante73
    ATI-d van?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sejtettem... Nv-sek, ezt ritkán fűzik hozzá. Amúgy nem rosz dolog alapból a PhysX, csak általában utólag rakják bele, feleslegesen. Itt, ebben a játékban spec jól mutat)
  • Hegyipapa
    Egy kis csúszkálás :)

• McCartman
    nem sokat vesztesz vele.:)
  • 2Pete
    Köszönöm!
    Közben én is erre jutottam, ki kell kapcsolnom mert a procival se gyorsabb.
  • Dante73
    PhysX-et kapcsold ki, vagy legalább állítsd driverben át, hogy a proci számolja.
  • 2Pete
    Oké, akkor most egy értelmes ember létszi...
  • Knabb
    Vagy csak tevagy sz*r, mert nem nagy egyáltalán... :D:D::D:DDD
  • 2Pete
  • 2Pete
    Tényleg ennyire magas a gépigény?
  • RedRiot
    The Ballad Of Gay Vito? :)
  • jocking
    Ez a Made Man DLC-ben van benne, és a Jimmy's Vendetta felrakása után lehet így kicicomázni.
  • kalee
    Na szóval ezt!!!
  • kalee
    Na egy újabb autós kérdés!!!Ezt a verdát hol a fenébe lehet megtalálni??Vagy ez is csak egy következő DLC-be lesz benne???
  • Szabi020
    de a 95% igen!
  • Balumann
    De nincs mindenkinek (külön) erősítője se... ;)
  • tenkenorman
    jogos.
  • Szabi020
    a digitáis hangkimenetet 5.1 ill 7.1 re értettem! ott az ersítőn van!
  • Balumann
    Digitális kimeneten csak az tudja kihozni a hangot, akinek a hangfalán van digitális bemenet. Amíg nem tudod, hogy van-e addig ne írj ilyet, mert félrevezeted. Analóg esetén 3 jackel lehet csak összekötni, hogy 5.1 legyen, ha 5.1 hangfal.
  • Szabi020
    Off topic, banner!
  • gege97
    Hello..!.Zenét lehet berakni a játékba??:Dköszöném:)
  • tenkenorman
    melyik DLC vel lehet superchargert rakni? már ezerszer kérdezték tudom de nnincs kedvem visszaolvasni:D
  • Vlala #10299
    Ez a kiegészítő sem rossz.
    Milk Truck + supercharger rulez :) (főleg a dallamkürt :))
  • spyy55
    Mikor lehet már menteni FreeRide-ban? Csináljátok már meg!!!
  • spyy55
    Ezt nem hiszem el
  • gadamka
    nekem meg a 2. fejezetnél asszem, miután fel robbantottam az piros roncs kocsit, azutáni résznél kilép a játékból. vki vmi tipp h mit csináljak?
    sima 2.1 a hangfal, köszi, megpróbálom
  • Szabi020
    Sziasztok!
    Milyen hangfalaid vannak? állítsd át sztereóba akkor szólni fog! Ha pedig 5.1 vagy 7.1 és nem szól akkor digitális hangkimeneten hozd ki a hangot és jó lessz!
    Az lenne a problémám, hogy a beszédből semmit sem hallok a játékban, csak a zenét, amit az átvezető videók alatt beszélnek, azt nem hallom. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
  • Ironman2
    Biztos nem eredeti a játékod!
  • B0GE5z
    most mát csak az lenne jó tudni hogy mér lép ki ha a 8. fejezetet töltené be
  • Ironman2
    Nekem ne hajolgassál itt!
  • B0GE5z
    köszi
  • Ironman2
    Engedélyezni kell a mentett mappák megjelenítése opciót a Windowsban.Nálam win7 van,ezért itt található a mentés:

Felhasználók/Neved/Appdata/Local/2K Games/Mafia2/Saves