11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • hykao #10687
    Eszembe jutott még két bosszantó dolog: a normális élsimítás hiánya (ha jól emlékszem a 8 évvel ezelőtti első részben állítható volt az élsimítás mértéke - 2x 4x ...ebben meg szerintem egy 2x-es lehet ha bekapcsoljuk...), valamint a töltésidő alatt megjelenő szövegek (olyan gyors a betöltés, hogy jó ha az első mondat feléig eljut az ember...)
    Utóbbi mondjuk egyben pozitívum is...(mármint a gyors betöltés, hisz sok mai játéknál még mindig van, hogy perceket kell várni a betöltögetésre...)
  • bertino
    nem lusta vagyok, de ettől még kurvaszar.
  • fapipa
    " skynNy "-re halgasson aki játszani is szeret nem csak darálni, egyetértek !
    (Én a storyk közben is wanted-oltam + play boy's + ach.-ek pl.30 különböző kocsit találni nagyon nem egyszerű,de érdekes.Sz'al így játszva k.va jó,és egyáltalán nem rövid. Tuti csontra kijátszom)
  • n3whous3
    Akkor legalább ne azt mondd, hogy kurvaszar és nagy csalódás, ha még uninstallálni is lusta vagy.
  • bertino
    hát.

azt én is el tudom dönteni, mikor fogom uninstallálni.

nem a közeljövőben.
    ha fáj, hogy valakinek más a véleménye a játékról, mint neked, ne uninstallt próbálj ajánlani neki, hanem ugorj át a post fölött ;)

erről ennyit.
  • lolSL
    steamen kocsi+ruha dlc-k

Mafia II DLC: Greaser Pack
    2,99€
    Mafia II DLC: Renegade Pack
    2,99€
    Mafia II DLC: Vegas Pack
    2,99€
    Mafia II DLC: War Hero Pack
  • Vlala #10681
    Megvicceltem egy taxist.
    Épp javította az autóját, én meg beleültem. Kivett a taxiból, meglátta a rendőr, villant a kenőpénz, de én közben már ismét az autóban ültem... mégegyszer kivett, és a történet megismétlődött.

És ugyanezt még tízszer... mennyi pénz van errefelé a taxisoknál? :)
  • mike01010101
    Igen, a Kane & Lynch 2-ben van multi. De egyebkent az is egy rovid jatek.
  • Gibor
    Kane & Lynch 2 multi lenne és csak felfezető? Mert az pl 4órával rendelkezik...
  • mike01010101
    Nem akarok vitatkozni, de ez a jatek a tortenetalapu jatekokhoz kepest rovid. Azokhoz kepest amik eros multival rendelkeznek es a sztori csak valamifele "felvezetes" 6-7 oras jatekidovel, azokhoz kepest nem rovid de ott a multi adja a szavatossagot. Nezz at a mass effect 2 topikba, arrol azt irjak hogy mar nem is igazan szerepjatek inkabb egy tortenet oriantalt akcio-kaland. Tehat ehhez hasonlo kicsit es annak ugy 30 ora az atlagos vegigjatszasi ideje.
    A mafia 2 nem rossz jatek, de rovid.
  • Vpter
  • Gibor
    /uninstall.... Nem tetszik nem játszol, 45x átvitatott témát felesleges újra és újra felhozni. Remélem lesz egy nap hogy itt ebben a tápigban mindenki felfogja hogy történet alapú játék, és mostani játékokhoz képest nem rövid, és kegyetlen mód lehet élvezni azt ami benne van.
  • bertino
    hát ebben van némi igazság.
  • Encore
    Sokszor mondják, hogy egy játékról addig nem szabad véleményt nyilvánítani, amíg nem játsszuk végig, de ez szerintem hülyeség. A játék első 1-2 órájából minden lejön. Meg ha kicsit végiggondoljuk, akkor osztályozzuk 1-5-ig a dolgokat. Játszom egy játékkal és a felénél azt mondom, hogy ez sz*r 1-est ér az 5-ös skálán. Erre azt mondják játsszam végig, mert majd a második fele.... De még ha igazuk is van és a játék 2. fele nagyon jó (amire nem nagyon volt példa, hogy az első fele sz*r a második meg szuper), és mondjuk kapna 5-ötöt, akkor a teljes játék végeredményben még akkor is csak egy erős közepes. Vagyis nem vesztettem sokat, azzal, hogy nem vittem végig.
    A lényeg, hogy már az elején tudni lehet, milyen lesz a cuccos.
  • bertino
    miért, hogy tudja meg az ember egy játék végét, ha nem játsza végig ?!

jolvan, nem 0át ér, de az egyik legnagyobb csalódás. :(
  • Encore
    Ezt kérdeztem, hogy akkor minek öltél bele 10 órát? És ahogy írtam a DLC-t ingyen ki tudod próbálni.
    Nem az a baj, hogy nem tetszik, ízlések és pofonok, de hogy nullát érjen ez a játék az egy kicsit, hogy is mondjam, fika gyanús. :)
    Ha valami nem jön be, nem játszom vele max 1-2 órát az alatt bőven megismerhető a mehcanika, a hangulat, minden...
  • bertino
    hiába játszottam 10 órát vele, ha egyszer még minimáis szinten se közelíti az első részt stílusban és feelingben.

akárhogy erősködsz, semmi extra nincs ebben a gameban.

csak a név adta szinte el, semmi más.

adjak lóvét dlc-ért, mikor az alapjátékról ez a véleményem ?
    nem adok pénzt érte, mert nem azért adtam lóvét a game-ért, hogy aztán később ujabb lóéért megkapjam a várt élményt, amit sztem meg se kapnék.

felejtős.
  • Encore
    Egy semmi egy nulla, amit azért mégis végigjátszottál, ami cirka 10 óra kellett, hogy legyen. Ha ennyire semmilyenek érezted, akkor minek játszottad végig? Azt ne mondd, hogy a sztori érdekelt, mert azt már az első pár küldetés után tudni lehetett, hogy nem egy darálós játék lesz.
    Sajnálatos, hogy a DLC-nek esélyt sem adsz (elvekre hivatkozva), holott pont az lenne, ami megadná azt a fajta gameplayt, amit szerintem elvártál. Még ha fizetned kéne érte (merthogy le is töltheted ingyen, bemásolod és megy is, de ez már off)...
  • bertino
    én alapjaiban gondolok a játékra.

ez egy 0.
    egy semmi.
    még annál is kevesebb.

nagyrészt mi tölti ki a játékidőt ? amit mindenki leírt már: kocsikázások. valaki nem azért költ egy szoftverre pénzt, mert nagyrészt kocsikázni akar benne.

A DLC-t kenjék a hajukra, ez nem jó hozzállás a dolgokhoz a fejlesztőktől, akár megvették őket kilóra akár nem.

jobb esetben 2 kocsikázás közt akad némi idő akciora is, már ha épp olyan fejezetnél van a játékos.

de ez az egész egy hatalmas orbitális csalódás.

kár érte.
  • Encore
    Jimmy's Vendetta DLC kell neked, abban lőhetsz ezerrel.
  • bertino
    nekem bejött kategóriába tartozik -.-
  • bertino
    jóformán alig kellett játszani valamicskét a gameban :@@@@@@@@@@@@@@@
  • koschwarz
    pedig a pandorum elég egy fostalicska film :DDD
    igaz, a maga módján az is élvezetes :DDD
  • rcsaby
    Lessz még kiegészitő a jimmy's vendetta-n kivül.
  • tenkenorman
    jóreggelt....
  • bertino
    15 fejezet ?!

Hát ezek a készítők teljesen megvakultak, most járok 14nél basszameg végre volt 1-2 komolyabb küldetés is, erre most fog befejeződni az egész ?

hát ez tiszta szégyen.

első rész 100x űberelte ezt a fostaliga gammát.

egy pandorum mozifilm nagyobb szórakozást nyujtott, mint ez, pedig az csak 20 font volt blu-rayen megjelenéskor!

a kutyafáját.
  • exact6
    Eredetileg a Jimmy's Vendetta meg a Betrayal of Jimmy az egy DLC lett volna, aminek a neve Rags To Riches (hacsak nem azis az alapjátékból lett kivágva). Ez tartalmazott volna 4 gengszterfőnököt (Bombers, Kínaiak, Olaszok, meg Írek) ahonnan kaptuk volna a missziókat. Ez lett felosztva két részre, hogy a Sonynak legyen valami exkluzív cucca (gondolom egy nokiásdoboz ott is gazdát cserélt :)). Így a PCsek az eredetileg terveztt kiegészítőnek csak a felét kapták meg (Olasz+Ír+pár autólopás). Amúgy ha érdekel valakit, hogy miket tartalmazott volna még a játék eredetileg, az nézzen szét itt, nagyon érdekes oldal:
    mafia2removedfeatures.wikia.com
  • bakvarnyu
    Mitől förtelmes a GTA4?
  • JethroHUN
    Ha otthon bontottad ki akkor már mind1... Boltba mindig meg kell nézni.
  • Lord Myn
    Pedig kell lenni füzetkének is, mert annak a hátulján van a kód (Jimmy's Vendetta reklám fölött). A tokban kell lennie, ha neked nincs, csak a térkép, akkor reklamálj.
  • syberia2
    de nekem nincs füzetkém, csak egy nagy térkép. ??
  • grebber
    Rabolj fegyverboltot vagy benzinkutat vagy pedig zúzass be autókat a roncstelepen!
  • rcsaby
    Honnan lehet pénzt keresni.Mert az eggyik küldetés kb a feléné kér 27500 pézt de nekem csak 26000 van.
  • MerlinW
    Általában a füzetkén/ben van, de van amikor a DVD mögé ragasztják.
  • Encore
    igen, a pénz értelmetlen ezen csiszolhattak volna. Akár úgy is megoldhatták volna, hogy a fegyverek meg a lőszer drágább lehetett volna és akkor lett volna értelme. Legalábbis én sokszor mentem Harryhez fegyverekért, mert nehezebb fokozaton nem lehet arra játszani, hogy majd a lelőtt manuszoktól elszedem, mert hiányos felszereléssel én leszek a halott manus, akitől elveszik a cuccot. :D
  • Gibor
    Igazad van, mondjuk a főszálban a pénznek semmi értelme, de akkoris, ha lenne mellékküldetés és nagyon gazdaggá tennénk magunkat vele, akkor gyakorlatilag felesleges lenne a fő küldetés hogy legyen még több pénzünk hatalmunk. Szóval szépen és jól leírtad, mert ez kb ígyvan :D
  • syberia2
    A telepítésnél a steam egy 20jegyű kódot kér. ???
  • Encore
    Azon gondolkodtam, hogy eleve a készítők valahogy utólag akarták a mellékküldetéseket bele tenni, nem pedig úgy vették ki. Ezt abból gondolom, hogy a főszál ugye a két figura életútja, felemelkedése és bukása. Ha lennének mellékküldetések, az alaposan hazavágná azt a szálat. Ha mondjuk túl sok pénzt keresel mellék missziókkal, akkor mi értelme lenne a főszálban lévő dolgoknak, nem lenne motivációjuk, hisz van pénzük elég. Vagy elkezdesz dolgozni egy másik családnak? Az megint csak a főszálnak tenne keresztbe, vagyis tenné logikátlanná, mint ahogy az is, hogy mint a maffia megbecsült tagja elkezdesz taxizni... Ne feledjük, hogy ez sokkal jobban a főszálra és a karakterekre épül, mint egy GTA, vagy akármi más.
    Talán jobb is, hogy utólag kerülnek ezek bele (annak nyilván nem örülök, hogy fizetni kell extra tartalmakért), esetleg valami expanzió formájában, más kisstílű főszereplővel lehetett volna egy GTA-t csinálni belőle, csak az meg már nem mafia.
  • syberia2
    ???
    Valaki megetenné h válaszol?
  • Gibor
    Csak megint GTA hoz hasonlítják mikor a Mafia-nak annyi köze van hozzá hogy ebbe is levan modellezve egy komplett város........