11769
-
Lothargia #10607 Vagyis a kód csak egyszer vagy többször is felhasználható?
Valamint a jimmy's vendettához kell az eredeti game?? -
fapipa #10606 Kérdezném aki már eljutott a végére : a börtön utáni részekben lesz még téli pálya ? ( esetleg lehet-e váltani az időjárást ?)
-
Lothargia #10605 Sziasztok!
Kölcsönben van nálam 1 PS3as Mafia2 és ki szeretném próbálni a betrayal of jimmmy küldetést, de nem szeretném hogy akitől kölcsönkaptam ne tudjon vele játszani (m még nem próbálta ki)
Szóval ha beírom a kódt akkor az már csak azon az egy ps3on működik???
köszi -
#10604 köp centi -
#10603 Írd utánam:)
- Thompson
- köbcenti
-
Caboose #10602 Azt se tudod miket írsz... "köp centi"... egyébként te honnan tudod, hogy a játékban szereplő autóknak mekkora lökettérfogatuk van? Atya ég süt rólad, hogy egyáltalán nem értessz a témához, de azért erőlteted... -
#10601 Te milyen autókról beszélsz? Max. 80? Esetleg a teherautók... A játékban lévő autók döntő többsége elég nagyköbcentis nyomatékos motorral rendelkezik! Az, hogy a végsebesség nem a mai megszokott értékeket tükrözi, főleg a váltóknak köszönhető. Ezeknek az autóknak ált. 3 gangos automata váltójuk volt. (esetleg 3 gangos manuális, sőt még sok szinkronizálatlan kéziváltós típus is volt a 40-es 50-es évek amerikai modelljei közt) A kerék kipörgése teljesen indokolt (akárcsak a csúszás fékezéskor), hisz a billentyűkkel nem lehet adagolni se a féket se a gázt, se a kormánymozdulatokat! Próbálj meg úgy vezetni akár csak egy 100 lóerős autót, hogy csak padlógáz/padlófék - hirtelen heves jobbra/balra kormánymozdulatok...hisz a billentyűzettel autókázáskor ez történik...
Kukkants be az autószalonba, ott megtekintheted az összes járgány teljesítményadatát.
Ja, és a valódi autónevek mod felrakása is javasolt! -
#10600 A szesztilalom idején lehet, de a 40-es 50-es években már nemigen szaladgáltak Tommy-val... -
#10599 Az lehet, de nem olyan kaszninál, meg köp centinél. -
Caboose #10598 Egy V8-as nem indokolja a kipörgést? :D Olyan nyomatékot ad le már alacsony fordulaton, hogy azok az ócska régi gumik simán kipörögnek ha úgy indulsz... -
#10597 DE egy V8-as motor sem indokolja a kipörgést. -
#10596 Igen ez szerintem is érdekes; nem tudom milyen erősek voltak az akkori motorok, de az biztos, hogy maga a kasztni súlyos darab volt, gondolom vasból, meg ugye amcsiautók, nem épp pehelykönnyűek, szóval hacsak nem 3-400 lovas motorok voltak bennük, nem kéne, hogy így viselkedjenek. Az mondjuk igaz, hogy én ha kocsit loptam, az nem valami lepukkant járgány volt, hanem valami stílusos gép és azoknak a valóságban is V8-as motorjuk volt. Amit még vezettem a játékban azok nagyobb kamionok meg buszok, azok rendben voltak. -
#10595 Optionsban valahol, talán a gameplay vagy ilyesmi, pontosan nem emlékszem. De nem kell sokat turkálni hozzá a menüben, hogy megtaláld. -
#10594 Ha már itt tartunk, nekem az nem tetszettek, hogy ilyen motorok esetében (80km/h max) kipörögnek a kerekek.
Ezt valahogy nem hittem el. -
#10593 Szimulátor/arcade mód, azt hol lehet beállítani? Észre sem vettem. -
#10592 Én meg az árkádos módit nem próbáltam, szimulátor módban volt végig, ott is csúszott, ha nagy sebbésségről fékeztél le, sőt ki tört a hátulja is néha. A kanyarok bevétele nagy tempónál trükkös volt, sokszor haltam meg, amiatt hogy a rendőrök hátulról épp csak megpöckölték a kocsimat és megpördültem (pont mint a filmekben). -
ratgab #10591 MAfia 2-ben engem csak az zavart (tudom, hogy hülye árkádos gondolkodásmód), hogy ha fékezni akartam még csúszott 5 métert a kocsi... (szimulator módot nem próbáltam)
Távolharcra, m1 garand, közel shoti, középtávra 1911, ha gyorsan kellett ölni akkor magnum, ha sokan jöttek Tommygun! Nekem ezek voltak a favoritok! -
#10590 Igen, nagyon jó. Sokkal pontosabb, mint a Tomson.
Bár ennek a fegyvernek a be tételével szerintem a játék hangulatát vették el, egy kis mértékben . Ugyanis a gengszterek tommy-t használtak, és nem MP04-et! -
#10589 Szerintem a godfather autóirányítása rosszabb a GTA-nál, bár nekem az se tetszik, nekem árkádosabbnak tűnt érzésre.
Az MP40 nekem nagyon bejött (rágugliztam, hogy az-e, amelyikre gondolok és az); távolra is jó és gyorsan öl. Gyakran használtam távolabbra, ha épp nem volt nálam valami távolsági cucc. -
ratgab #10588 Jah a jó kis Mauser c96 pisztolyt majd elfelejtettem! Az is jó, gyorsan lehet vele osztani a halált, viszont kicsi a tár, hamar kifogysz és az ellen nem túl sok ilyet dobál, így pótolni sem egyszerű 1 tűzharc közepén! -
ratgab #10587 Pc-n én ilyen 1 gombbal rácélzokkal nem találkoztam, opcionális volt max, autóvezetés klasszikus gta-s. Nekem nagyon tetszett a godfather1 meg is van eredetiben.
#10586 m1 garand amire te gondolsz, jól használható, gyorsan lehet vele osztani a skulót és pontos, a német puska a k98 viszont 1 lövés, utána újra ki kell biztosítani a fegyvert, ami lassúvá teszi, de szintén pontos.
Nekem egész végig a kedvencem az 1911-es pisztoly volt, magnum jó, de lassú, a kis forgótáras 6 lövetű meg nem az igazi. Grease gun-t nem kedveltem a géppuskák közül, ott a tommy viszi a pálmát. Mp40 szerintem nem ilyen lassan lőtt annak idején, ez kicsit el van baszarintva.
Shoti tényleg jó! -
#10586 ami még pozitívum az a fegyverek használhatósága. Ezt ritkán találják el akciójátékokban, hiába a sok fegyver az ember megkedvel 1-2-őt és azzal nyomul végig. Itt azért szükség van a különböző kaliberekre, amik jól ki is vannak egyensúlyozva. A revolver lassú de egy lövéssel halált okoz, a pisztoly gyorsabb, de kevésbé erős, a shotgun közelről atomjó fegyver. A 2. VH.-s fegyver (talán springfiled, nem ismerem nagyon a fegyvereket) nagyon jól használható, mint kezdetlegese mesterlövész fegyver, a gránátok erejét nem kell részleteznem. Minden szituációhoz lehet alkalmas fegyvert találni. -
#10585 godfatherben a nevetséges autóirányítás (atomárkád) és a nehézkes irányítás (karakter) vette el a kedvem. Például, a tűzharc, hogy egy gombbal rácéloz pontosan az ellenfélre nekem csak a tűzgombot kell nyomnom. Nem tudom az egész valahogy összecsapott hatást keltett.
A Mafia 2-ből én is hiányolom az autólopós megtanulós rendszert. Meg a zárnyitós dolog is feleslegessé vált, hisz inkább betöri az ember az ablakot és kész.. -
ratgab #10584 "Koktéldobálós 3 perc" Na ne röhögtess! 3 db golyó a szeme közé, és fekszik alszik! Bejáratból kilőttem magnummal! Én amúgyis amikor csak lehetett fejlövésre mentem! -
ratgab #10583 Engem a molotov ölt meg, kiszedett a fedezék mögül vele..., de ha folyamatosan a bejáratnál váltod a fedezéket, akkor mindig mögötted csapódik be a molotov! -
ratgab #10582 Azért az első rész autólopós (előbb tanuld meg, hogy kell elkötni) mechanizmusa nekem nagyon hiányzik! 1 nagy udvarban tárolhattad, nézegethetted a szerzeményeidet!
-
ratgab #10581 Nekem tetszett a Godfather 1, a 2. rész már kevésbé... -
Line #10580 Nekem xp-m van és játszottam a demóval. Semmi probléma nem volt vele. Vagy más a teljes gém? -
#10579 Nagyon rosszul célzol akkor, mert igaz, hogy kicsivel több kell neki, de simán kinyírható. Az egész hangáros vagy garázsos rész kb 3-4 perces meló. Az előtte lévő, juss el az épületig rész sokkal tovább tart. -
Rodman6 #10578 Bénák vagytok mind mint a segg. Beállsz egy teherkocsival az ajtóba oszt mögüle kilövöldözöd őket. kb. 3 perc + 3 míg kinyiffan a koktéldobálós is, mert ő a terminátor, nem elég neki 3 golyó. Így lesz 45 perc eme összecsapott szardarab összehazudozott játék akcióideje. Még volt pofájuk olyan képeket kiadni tavaly a játékról amik benne sincsenek. Utálom ezt a szemfényvesztést. -
#10577 Szerintem flipperezzél inkább:) -
#10576 Köszönöm, megoldottam. Igazából túl nagy hévvel mentem be. Most viszont nem tudom, hogy mit kell csinálni...
Lekaszaboltam mindenkit és most mia búbánatot kell tennem?
Kezdek belefáradni... -
#10575 Nemtom.. ha tényleg nincs DX9 support, akkor nem. -
#10574 Már hogy ne menne. -
#10573 xp-n nem is megy? :O -
#10572 "Egy egy történetet mesél el, nem két mondatban akarták lenyomni a torkodon a következő küldetés miértjét, hanem megpróbálták a motivációkat kibontani és jobban megismertetni a karaktereket."
ez tökéletes is volt a játékban. pont én vagyok az, aki imádja a már-már filmes átvezetőket, scriplelt jeleneteket, mert szerintem így lesz beleélős egy történet. kár hogy, a kemény 10 óra játékidőből, csak azért hogy ezeket megtudjuk, legalább 4 órát csak autózni kellett. őszintén: mi a lófütty értelme volt annak, hogy reggel felkelünk, csörög a telefon, gyere ide-oda, odaautózol, megnézed az átvezetőt, elautózol máshová...ennyi erővel meg lehetett volna ezt oldani úgy is, mint az első részben. vagyis: mint egy filmben, egyszerűen jön az egyik "jelenet" a másik után. és minden jelenetben ott van a játék, egy konkrét izgalmas akció.
egyáltalán nem úgy látom a dolgot mint te. az első részben fel sem merült bennem, hogy mennyi felesleges autózás van. itt meg már rosszul voltam, amikor mutatják a reggel felébredős jelenetet a telefoncsörgéssel együtt...
én nagyon mesterséges játékidő-hosszabbításnak éreztem ezt az egész játékmechanizmust.
a többiben igazad van, illetve én egyetértek. -
Nos #10571 ok, nem teljesen, de azért szerintem megér egy próbát
-
Nos #10570 http://comment.blog.hu/2010/09/21/boardwalk_empire_elore_kurvak_gengszterek
a film -
#10569 Minimum
Windows Vista or 7 (XP not supported)
Intel Core 2 Duo 2ghz or AMD Athlon X2 2.4ghz
2GB of RAM
NVidia 8400GS or ATI HD2400 (DX9 not supported)
16gb harddisk space -
#10568 Szvsz simán.
De van benchmark mellékelve hozzá. Tehát, ha felraktad, belépsz, és az extrákban meg tudod nézni.