Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha végigmentél és lemészároltad mindet kiírja a progi hogy complete. Ne hagyj ki egyet se és ne halj meg közben,különben kezdheted elõlrõl.
Sajnos kicsit bugos a progi ezért a lakásban is mérgezett cuccok vannak de már dolgoznak a patchen ami javítja.
<#hehe>#hehe>
★ 汤姆 李
Segitsetek plz!!
Most szedtem le a játékot, qu.va jó!!
De miért van az hogy eszek, eszek,iszok de még is ahogy kimegyek a kajáldából lemegy az életerõm szinte teljesen minden fehérbeborúl és marad úgy. utána megint elmegyek enni és ismét..
Ez miért van?
★ 汤姆 李
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ötlet?
★ 汤姆 李
most mielõtt bárki hülyének nézni nem a monitorommal van a baj, mondta haver ogy neki is villog a játék
ÉÉÉÉS... tudtam, hogy az autózás végén lesz egy jó küldetés, amiért valóban érdemes annyit autózni. itt meg számtalanszor "csak" kaptam egy átvezetõ videót....ez a nem mindegy.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kérdésre pedig a válasz: rossz a crack. szedjél másikat. off topic bannerjében megtalálod
Érdeklõdnék hogy tud-e nekem vki segíteni.A bajom az h a Mafia 2-t feltelepítettem megy is a játék meg minden, de az életem folyamatosan csökken:SHa vki tudna segíteni azt megköszönöném😊
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Because fuck you. That\'s why.
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2
Figyelmeztetést kaptam: " EZ A DLC FEL VAN TELEPÍTVE, DE NINCS MEGVÁSÁROLVA. KÉREM VASÁROLJA MEG."
Szóval nem lehet berakni warez dlc-t az eredetibe.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
<#szomoru1>#szomoru1>
[merlinw.org]
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
tudom ez inkább off topicba való kérdés, de ott is feltettem pár nappal ezelõtt, de nem válaszoltak rá
rosszul sejted.<#vigyor2>#vigyor2>
Nvidiám van , ennek ellenére fenntartom a véleményem.
egyébként meg ha ez volt az eredetileg sok alterantív befejezésbõl az úgymond legütõsebb (ahogy azt a fejlesztõk állították), amit inkább egyedüliként megtartottak, akkor inkább nem is vagyok kíváncsi a többire.
egyébként meg nem az a baj, hogy rövid, 8-10 óra alatt végigjátszható, hanem az, hogy mindez ráadásul mesterségesen van meghosszabbítva, a sok "autózz ide több percen keresztül-megnézel egy átvezetõt-autózz haza-használd az E gombot" megoldással.
nem ér fel az elõzõ rész színvonalával. egyébként olyan 7.5/10-et adnék rá. az elsõ rész 9.5/10 nálam (-0.5 csak az idiótán agresszív rendõrök miatt van).
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
több memó kell win7
próbáld ki Xp-n sokkal jobban fut
már csak a vga-d miatt is
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ílyen szuperül megcsinálták<#nevetes1>#nevetes1> mivel a konzol ennyit tud
Lenne egy problémám a Jimmy Vendetta dlc vel.Elinditom a Mafia 2 és ott a Vendettát és csak tölti de nem akar elindulni.Mi lehet a baj?
Zs
Gépigényem messze az alap alatt van és mégis szépen megy(M2)
Gta 4 közepes szinten vagyok és egy kicsit szaggat patch-ekkel is.Nem is izgat a Gta4 mert a Mafia jobb (100 x)
De a gépigény kérdés megzavar.
-sorry az offért 😊-
Az lenne a kérdésem bárki nálam okosabbhoz,hogy miért van az hogy a szám.gépem bõven teljesíti a GTA4 alap gépigényét mégis játszhatatlanul szaggat a játék,de a mafia 2 alap gépigényétõl messze le vagyok maradva mégis végig tudtam vinni a játékot,meg a Jimmy Vendettát is(96%-nál tartok) nem szaggat megy egész jól
Gépem DualCore E5400 2,7GHZ,2G Ram,Video Ati 3450(512 mb-valami rejtély folytán 1Gb-nak látja a W7 meg az everest meg az http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
)
Optimalizálás lehet a kulcsszó?
Ja Win 7 64 bit,mafia 2 1024*768 low beállításokon.
De meg igy is jobban fut mint a Saboteur meg a Godfather 2
Zsolt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.freetvmaci.info/
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro