11769
-
#10647 Már leírtam párszor, de az alapjáték kb 11 óra plusz a 10 dolcsis DLC 8 órányi pluszt ad mellékküldetéssekkel. Számoljunk 13 ezerért 20 órányi játék kb. Egy átlagos ma játékból 3 kéne, hogy ennyit adjon az sokkal drágább lenne.
Az meg érdekes, hogy még te is beismered, hogy a GTAIv unalmas egy idő után, de hosszab ezért jobb. Tehát jobban favorizálod a mennyiséget, mint a minőséget... Szíved joga...
-
#10646 Azért várunk többet, mert ez nem járja 10000Ft-ért kapsz 15 küldetést, és vegyél dlct is. érdekes a GTA4 100x nagyobb, és hosszabb, jó unalmasabb is de mégis csak több ugyan ennyiért, abban is scriptelt az összes küldetés ebben is, nem értem mért nem bírtak még hozzá rakni legalább 10et. -
Gibor #10645 Még ha egy kategória lenne a GTA IV meg a Mafia 2 akkor azt mondom oda pörkölhetne, de mivel a kettőnek semmi de semmi közük egymáshoz ezért megse emlísd, a GTA egy sandbox játék, ez nem. És az a baj hogy mindenki annak hiszi és mindenki többet várt. -
bgabor #10644 Fele? Nem hinném.
A kijött DLC alapján szerintem eredetileg is ekkorának szánták. A joes DLC-vel még hozzácsapnak öt pályát, aztán kész.
Sajnos tényleg elég halovány játék lett ez, minden DLC-vel együtt.
Pedig én reméltem a demó alapján, hogy jól odavág majd annak a förtelmes GTAIV-nek. -
spy803 #10643 Szerintem te inkább add el a PC-d, nincs rá szükséged. -
#10642 úgy nézd, hogy a fele játék kb hiányzik. -
#10641 Sziasztok!
Végig játszottam a játékot, hát ... nemtudom. Annyi előkészületet lehetett róla olvasni, többet vártam tőle. Sztem az 1 jobban elvolt találva, de ez csak az én véleményem. -
szeki80 #10640 Sziasztok! Én is elmesélem élményeimet ezzel a phossal kapcsolatban olyan Kezdet Phiaisan irtam!:) Még jó hogy nem adtam ki annyi pénzt ezért!:) Első verekedésnél elakadtam, 3x megüt fel se kel! Puhány olasz tésztazabáló!:( Második problémám ez a PhysX faxság!:( Ati-s kártyára rakjam rá!:D Mondom már vicces!:) Akkor itt abba is hagyom!:D -
#10639 "...Az asztalról összeszedtem.
És kitől kell behajtani a lóvét? És hogyan? És ki az uzsorás? A Docktól merre indúljak el?
köszi..."
Szia!
Kiírja a játék mennyit szedj össze! Menj be mindenhova, (kalap üzlet, hamburgeres, benzinkút, stb...) de NE lövöldözz, inkább verekedj, mert lövöldözésre ott lesznek hamar a rendőrők. Mindenhol a kasszából vedd ki a pénzt, miután "megrángattad" őket. Amikor megvan az összeg amennyit vinned kell, mutatni fogja az utat hova menj. -
syberia2 #10638 ?? -
#10637 "Gyakorlatilag elmondható, hogy a hidegháború első 20 éve alatt a kisebb, saját gyártókapacitással nem rendelkező nemzetek szinte mind levedlett második világháborús fegyvereket használtak a helyi háborúikban. "
Egyértelmű, a 6 napos háborúban is tigrisekkel harcoltak :D -
bgabor #10636 A Thompson 1928 a szesztilalom és a '30-as évek kultikus gengszterfegyvere volt. A '40-es évek végén és az '50-es években az amerika(és minden más ország) alvilágát ellepték a kiselejtezett második világháborús fegyverek, amelyektől a világ hadseregei igyekeztek megszabadulni, mert ők már a fegyverek egy új generációját(M14,AK-47) kezdték használni.
Szóval igen, használtak Thompsont az '50-es évek maffiózói, de nem a régi, dobtáras, 1928-as jelű verziót, hanem az szekrénytársas, jóval egyszerűbb és olcsóbb Thompson M1-et, amit az amerikai hadsereg használt a második világháborúban, és a háború után óriási készleteket selejteztek belőle. (az M3 Grease Gunnal is pont ugyanez történt)
A Thompson M1 szintén szerepel a játékban.
Gyakorlatilag elmondható, hogy a hidegháború első 20 éve alatt a kisebb, saját gyártókapacitással nem rendelkező nemzetek szinte mind levedlett második világháborús fegyvereket használtak a helyi háborúikban. -
#10635 Hello!
Miért fordul elő az hogy lövés közben egyszer csak átvált pusztakezes harcra? -
#10634 Igen, ezt jól látod! :) -
syberia2 #10633 ? -
#10632 Térkép...és ha már ott vagy: a bal felső sarokban mindig ott van, mi az aktuális feladat... -
#10631 Üres hibaüzenet, az nem biztos, hogy üres. Az sgn vagyunk ... -
Timbu #10630 És ki az uzsorás?
Látom téged is a történet fogott meg a játékban -
syberia2 #10629 Product code-t hol találom a dobozban??? -
#10628 Az asztalról összeszedtem.
És kitől kell behajtani a lóvét? És hogyan? És ki az uzsorás? A Docktól merre indúljak el?
köszi -
#10627 Összeszedted a pénzt az irodából?
Utána 25 vagy 27 ropit be kell gyűjteni, és kifizetni az uzsorást. -
#10626 Ez meg volt! Már ki is jöttem és a munkások megköszönték a segítségemet és minden jót kívántam nekik! :) -
#10625 Menj egész hátra a raktárhoz, ott a gennyláda molotovot dobál majd rád, néhány emberével körbevéve. Nyírd ki! -
#10624 Elakadtam! Kellene egy kis segítség!
Ott tartok, hogy mikor a kikötőben kinyírtam a munkásokkal az embereket, nem ad be küldetést vagy teendőt. Annyit ír mennyek Bruck-hoz. Elmentem, újrahasznosítottam a főnök kocsiját és semmi.
14 vagy 15 chapter.
Mondja már el valaki pls, hogy mi a teendőm! :)
Köszi -
#10623 Te is végig olvasod a hszt amire válaszolsz... -
#10622 Physics-et is tedd fel, nekem még a demónál volt olyan gond, hogy nem indult pedig mindent feltettem, majd leszedtem netről egy másik physics drivert és azzal működött.... -
#10621 Mit ír ki? -
Atti10 #10620 Felraktam egy friss directx-et, most már kiír egy üres hibaüzenetet:D. -
#10619 Talán nem raktad fel a hozzá való c++ redestibution package-et (rajta van a lemezen), vagy valami a directx-eddel van. -
Atti10 #10618 hát nem, csak ötleteket, hogy mi az ami okozhatja, semmi hibaüzenetet nem ír ki, a rendszerigény meg bőven megvan. -
#10617 Most komolyan konkrét választ vársz erre a kérdésre? -
Atti10 #10616 Hello!
Nekem nem megy xp alatt a Mafia 2, mi lehet az oka? -
fapipa #10615 Oké,csak azt a "tetős" wantedet akarom télen és most megcsinálni,
mivel elkezdtem felszedegetni a w.és p.boy-okat/chapter,hogy tovább tartson a fő story,mármint játékidőben,és talán így változatosabb.
(a börtön közepénél vagyok,úgyhogy akkor még visszamegyek)
Lothargiának is kössz.
-
#10614 Azzal nyilván még kevésbé, mint a Tommy-val... -
debicso #10613 sziasztok, joestét mindenkinek. Tegnap tettem fel a maffia 2-t, nagyon jo meg minden, csak nálam villognak az árnyékok bármit csinálok vele nem mulik el. bármilyen grafo beállitáson is nyomom csak villognak. másnál is volt ilyen probléma? vagy csak nálam? választ elöre is köszi -
#10612 De MP40-el sem nagyon. -
#10611 Igen, de nem csak egy küldetés, hanem sok küldetés. -
#10610 Töltsd le a Freeride mod-ot, és akkor lesz választható téli időjárás. (napszakok is választhatóak) -
Lothargia #10609 Sajnos utána már nem lesz téli pálya (pedig az nagyon hangulatos) és nem is lehet változtatni... -
ASR Godfather #10608 ezt a betyár os jimmy küldetést pc re is le lehet tölteni?