Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Tecsak ne beszélj !

I met God. She's black

Köszönöm, hogy ilyen segítõkészek vagytok...!
ne higgy nekik mind pimasz legény!!!

zyppy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy éct kapsz csak még gyorsabban megy le

Lacee86
Ha egy sikátorban vhogy sikerül megerõszakolnod egy kurvát, akkor is feltöltõdik az életerõ. Csak elég nehéz, mert a büdös ribik nem nagyon hagyják magukat... :@

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

nemis igaz!!! tudom hogy csak füllentettél pimasz köjök!!

Skynet
Elõször végig kell menni az összes kajáldán és kocsmán, lelõni bent az eladókat,mert más mafiához tartoznak és emiatt mérgezett kaját/piát adnak.
Ha végigmentél és lemészároltad mindet kiírja a progi hogy complete. Ne hagyj ki egyet se és ne halj meg közben,különben kezdheted elõlrõl.

Sajnos kicsit bugos a progi ezért a lakásban is mérgezett cuccok vannak de már dolgoznak a patchen ami javítja.

<#hehe>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sziasztok!

Segitsetek plz!!
Most szedtem le a játékot, qu.va jó!!
De miért van az hogy eszek, eszek,iszok de még is ahogy kimegyek a kajáldából lemegy az életerõm szinte teljesen minden fehérbeborúl és marad úgy. utána megint elmegyek enni és ismét..
Ez miért van?
Csak 1 van a win7 codec pack shark007 vagy mi,más semmi+máshol nincs gond a hangal😞

koschwarz
tuti teli van a géped mindenféle mocsok kodekpakkokkal...<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nekem az a gondom,hogy átvezetõ vidik közben nincs hang:/
Ötlet?

köszi akkor szerintem a videókártyámmal lesz a gond.

koschwarz
nem, nekem nem villogtak a betûk.

sziasztok nem tudom ti láttátok e de nekem a játék fõmenüjébe villógó betük jönnek be van akinek van valamije ami igy villog?
most mielõtt bárki hülyének nézni nem a monitorommal van a baj, mondta haver ogy neki is villog a játék

koschwarz
annak idején nem éreztem, hogy több autókázás lenne, kisebb volt a terep és maga az autózás sokkal izgalmasabb volt, mivel nézned kellett a térképet, nem mehettél át piroson, stb.

ÉÉÉÉS... tudtam, hogy az autózás végén lesz egy jó küldetés, amiért valóban érdemes annyit autózni. itt meg számtalanszor "csak" kaptam egy átvezetõ videót....ez a nem mindegy.

Az elsõ részben mégtöbb autókázás volt.Szerintem nagyon helyén van.Én élveztem a kocsikázást,és nem zavart sose a játékban.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

koschwarz
az elsõt vagy 5x vittem végig. ezt valószínûleg soha többet nem veszem elõ, mert egyszerûen nem hiányzik a sok felesleges, idõrabló (mesterséges játékidõ-hosszabbító) autókázás.

forzajuve5
off topic.

kérdésre pedig a válasz: rossz a crack. szedjél másikat. off topic bannerjében megtalálod

Hali.
Érdeklõdnék hogy tud-e nekem vki segíteni.A bajom az h a Mafia 2-t feltelepítettem megy is a játék meg minden, de az életem folyamatosan csökken:SHa vki tudna segíteni azt megköszönöném😊
spyy55
Nem készült még el a FreeRide mentési lehetõség? Nem találom sehol.

Mayorpapa
grat Merlin, ezen akkorát nevettem 😊 soha nem jutott volna eszembe...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nem kell azt megVASÁROLNI. Egyrészt megy tört exével, ahogy a kolléga említette, másrészt meg szar.

Because fuck you. That\'s why.

Õ Antonio, majd a hatodik DLC-ben játszhatunk vele <#smile>

Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2

spyy55
Nyereményjáték:
Hogy hívják a fenti képen található legelsõ csókát, kalapban?

gege97
ez a Vendetta DLC-mit is taralmaz?😛

MerlinW
Megy az, csak kell hozzá a tört exe is.

[merlinw.org]

forzajuve5
épp most akartam írni, hogy nekem is ezt csinálta

wollnerd
Nem mûködik!
Figyelmeztetést kaptam: " EZ A DLC FEL VAN TELEPÍTVE, DE NINCS MEGVÁSÁROLVA. KÉREM VASÁROLJA MEG."
Szóval nem lehet berakni warez dlc-t az eredetibe.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ez már megjelent...mikor jött ez ki wazze...én megrendeltem, de októberre igazolták vissza...
<#szomoru1>

MerlinW
Egyrészt rajta van a lemezen/Steam esetén a játék könyvtárában (sõt telepíti is a játékkal együtt), másrészt DX tartalmazza az összes verziót (DX9-10-11). Nem utolsó sorban websetup a legfrissebbet tölti le amiben nagyrészt a DX10-11-es frissítések vannak. A DX9 részéhez nem nagyon nyúltak lassan 2 éve.

[merlinw.org]

M@TriX
mi a bánatnak?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MerlinW
Lehet, Steam nem foglalkozik vele, semmi köze hozzá, mûködik.

[merlinw.org]

forzajuve5
a játék megvan eredetiben, viszont a dlc-re már nem akarok pénzt kidobni, fõleg a hozzászólásokat látva. kérdésem az lenne, hogy a warezról szedett Jimmy's Vendetta dlc-t betehetem az eredeti játékhoz? Steam nem veszi észre? vagy mûködik egyáltalán így? 😊 nem szeretném, ha banolnák az eredeti játékom cd kulcsát.
tudom ez inkább off topicba való kérdés, de ott is feltettem pár nappal ezelõtt, de nem válaszoltak rá

milyen jo , hogy válszolsz az általad feltett kérdésre.<#nevetes1>
rosszul sejted.<#vigyor2>
Nvidiám van , ennek ellenére fenntartom a véleményem.
koschwarz
hát végigvittem. korábban már leírtam a véleményem. annyit tennék hozzá, hogy nekem a börtönös rész nagyon tetszett, meg az, hogy beleszõtték az elsõ rész legeslegutolsó videóját...ez szép volt.

egyébként meg ha ez volt az eredetileg sok alterantív befejezésbõl az úgymond legütõsebb (ahogy azt a fejlesztõk állították), amit inkább egyedüliként megtartottak, akkor inkább nem is vagyok kíváncsi a többire.

egyébként meg nem az a baj, hogy rövid, 8-10 óra alatt végigjátszható, hanem az, hogy mindez ráadásul mesterségesen van meghosszabbítva, a sok "autózz ide több percen keresztül-megnézel egy átvezetõt-autózz haza-használd az E gombot" megoldással.

nem ér fel az elõzõ rész színvonalával. egyébként olyan 7.5/10-et adnék rá. az elsõ rész 9.5/10 nálam (-0.5 csak az idiótán agresszív rendõrök miatt van).

Ezt úgy tudod elõállítani, hogy felteszed a made man dlc-t és a supercharge dlc-t ( elõbbiben található az autó Roller 3000 vagy milyen néven, utóbbival pedig a paint shopban tudsz 3. szintû tuningot dobni az autóra és plusz festéseket is fel tudsz vinni rá és így kapod meg végeredményül ezt a járgányt 😄)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

csőcse
jah meg divxwebsetup-t töltsd le meg mindenki más is akinek dx9-es a karija

csőcse
Hehe itt a problémád 2GB <#felkialtas>
több memó kell win7
próbáld ki Xp-n sokkal jobban fut
már csak a vga-d miatt is

penge96
GTA-ba van...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

MatchDiabolo
ti meg mirõl beszéltek csúszka látótáv állítás nincs
ílyen szuperül megcsinálták<#nevetes1> mivel a konzol ennyit tud

Sziasztok!
Lenne egy problémám a Jimmy Vendetta dlc vel.Elinditom a Mafia 2 és ott a Vendettát és csak tölti de nem akar elindulni.Mi lehet a baj?

Látótávolság meg ilyenek messze nincsenek 10 szinten 3-4 de úgy is xar .mielõtt szóba kerülne bármilyen patchel crackel,de nem is izgat annyira a gta4,sõt örülök hogy a Mafia 2 megy de nem értem.Nem baj nem érteni kell,játszani
Zs
patch vagy nem .
Gépigényem messze az alap alatt van és mégis szépen megy(M2)
Gta 4 közepes szinten vagyok és egy kicsit szaggat patch-ekkel is.Nem is izgat a Gta4 mert a Mafia jobb (100 x)
De a gépigény kérdés megzavar.
exact6
Nameg persze nem szabad a látótávolságot meg ilyeneket felnyomni maxra. Nekem az összes csúszka 10-esen van és úgy jó.

-sorry az offért 😊-

exact6
GTA 4 nagyon érzékeny lett a procira a legújabb patch óta. Nekem is 2,7Ghz-es, és csak akkor lehet vele játszani ha az árnyékokat teljesen kikapcsolod. Úgy is belassul néha, de azért tûrhetõbb.

HI
Az lenne a kérdésem bárki nálam okosabbhoz,hogy miért van az hogy a szám.gépem bõven teljesíti a GTA4 alap gépigényét mégis játszhatatlanul szaggat a játék,de a mafia 2 alap gépigényétõl messze le vagyok maradva mégis végig tudtam vinni a játékot,meg a Jimmy Vendettát is(96%-nál tartok) nem szaggat megy egész jól
Gépem DualCore E5400 2,7GHZ,2G Ram,Video Ati 3450(512 mb-valami rejtély folytán 1Gb-nak látja a W7 meg az everest meg az http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
)
Optimalizálás lehet a kulcsszó?

Ja Win 7 64 bit,mafia 2 1024*768 low beállításokon.
De meg igy is jobban fut mint a Saboteur meg a Godfather 2

Zsolt
Dante73
ATI-d van?
Sejtettem... Nv-sek, ezt ritkán fûzik hozzá. Amúgy nem rosz dolog alapból a PhysX, csak általában utólag rakják bele, feleslegesen. Itt, ebben a játékban spec jól mutat)

http://www.freetvmaci.info/

Egy kis csúszkálás 😊

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

nem sokat vesztesz vele.😊