11769
-
#10727 Az a baj, hogy ezt már jóval a megjelenés előtt tudni lehetett, mert pár szemfüles észrevette, hogy Vito és Joe feje eléggé hasonlít az első rész végén lévő.... SPOILER... aki tudja, tudja... -
#10726 A miles az mérföldet jelent, te meg km-t írtál. 50 mérföld az nem tudom, de olyan 80-90-100 km lehet... guglizz rá... -
#10725 Azért ezt nagyon komolyan megoldották a srácok.
Szépen összekötötték a mafia eggyel
A 14es résznél tartok és ismerős is volt a szitu a nyitott Ford T-birddel.Rendesen meglepődtem ,komolyan mondom...
Azért fogalmaztam ilyen virágnyelven,mert hátha nem mindenki jutott még el odáig:)
-
Pyro82 #10724 Sziasztok!
One Careful Owner (Travel a total of 50 miles in one vehicle) nevű öcsit, hogy kell megcsinálni?
Pedig a Jefferson autóval mentem már 54 km és nem kaptam meg. Mi lehet a gond?
-
#10723 Közben megoldottam. A forceware-t raktam újra. -
#10722 a sötétségre megoldás egy feladatkezelő megnyitás pl. -
#10721 Üdv.
Valaki tudja az mitől lehet, hogy amikor elindítom a játékot, a kép villogni kezd? Amikor kilépek Win-be, akkor meg a kép sötétebb is lesz.
Segítsetek légyszíves. Köszi -
McCartman #10720 amugy hol probaltad keresni?
mer ha beirtad googleba hogy 'mafia 2 real car name mod' és nem találtad elég aggasztó. -
#10719 Valahol olvastam korábban, hogy csinálják, de látszik, hogy nem hamarkodják el, mert ennyi idő alatt már simán le lehetett volna fordítani. Amúgy én is várom. -
#10718 Innen -
Slampixxx #10717 A real car name mód honnét tölthető le? Próbáltam megkeresni, de nem találtam. -
mike01010101 #10716 Pont ezert leptem be most, hogy ezt megkerdezzem:) Szoval, csinalja mar valaki? -
Majestic01 #10715 A magyarosítás, hogy áll? Nem tudja valaki? Vagy lesz egyáltalán? -
Vlala #10714 Harmadszorra már nem akkora poén. :) -
#10713 De minek kéne megúszni??? -
Vlala #10712 Nemcsak énekelték, azolasz résznél Vitot is rávették, hogy énekeljen.
(ha kiszállsz a kocsiból idő előtt, megúszhatod a koncertet) -
#10711 Jaja, amikor elkezdi énekelni a dalt, ami a rádióban megy, akkor én is elröhögtem megam :D -
#10710 Nem.
De nem is baj, mert annyit röhögtem annál a résznél, hogy majdnem leestem a székemről. Szerintem az a legviccesebb rész az egész játékban. :) -
Vlala #10709 A két hülye részeget nem lehetne valahogy katapultálni, elütni, vagy benyomni a csomagtartóba a hulla mellé? -
fulcrum falcon #10708 Hello! Egy olyan kérdésem lenne hogy freeride módban lehet a taxival fuvarozni embereket mint az első részben? Mert ott úgy volt hogy intettek az emberek ha el kellett vinni őket valahova. -
#10707 Sziasztok! Kéne 1 kis segítség:
Ha bármely kocsiba szállok be mindig automatikusan szól a duda!
Emiatt nem tudok action-ozni!( ajtónyitás,étel-ital,stb.)
Hiába változtatom meg a billparancsot, mindig csinálja!!!
A Jimmy's-ben a fegyverbolt kirablásával követően történt meg.
Segítsetek! Köszönöm! -
NB2 #10706 Vagy ha nem játszottál még vele sokat, akkor uninstall, regeditből kiszedni minden maffia2-ra utaló dolgot és újra installálni. -
#10705 Próbáld meg ezt a fájlt bemásolni a ...\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves\ mappába, ha jól tudom ez felelős a felbontásért :) 640x480-on van. -
#10704 Az a gáz, hogy nem tudom melyik fájl kéne neked. Nem találok olyan .ini vagy config fájlt, vagy hasonlót, ami a grafikai beállításokért lenne felelős. Van egy rahedli fájl, de hogy ezek közül melyik mihez kell azt passzolom. Ötlet? -
#10703 az jo lenne es nagyon megköszönnem
a helyzet az hogy a monitorom beadta a kulcsot es a szomszed padlasan talaltunk egy kokorszakit (szerintem mar komoly penzt er egy mükereskedönel).de mindenkepp kiprobalnam a jatekot meg az uj monitor erkezte elott.1024x768 asszem a max felbontas amit szeret -
#10702 Ő még a játék indulása előtt szeretné ezt megváltoztatni, mert el sem indul neki.
tiburon: keress valami config fájlt, vagy max, ha hazaértem melóból megkeresem a config fájlt. Vagy legrosszabb esetben beállítom a legkisebb felbontásra és elküldöm azokat a fájlokat, amik feltehetően felelősek a grafikáért.... -
#10701 Hát itt:
MAIN MENÜ->OPTIONS->VIDEO->VIDEO MODE. -
#10700 sziasztok
erdekelne hol tudom a jatek felbontasat allitani meg inditas elott.mert ha elinditom fekete a kep es a monitor kiirja hogy tul nagy a felbonta -
fapipa #10699 Én beszéltem ; UFF .
A " megértettemm " -ed a szemetszúró nem az,ahogy Én írok.
(A Play Boy-t megoldottam,de nem mondom meg hogyan.
Csak ne lett volna ennyi tipp.Ez meg legyen ezentúl inkább vitaműsor.) -
#10698 Bocs, hogy szemetszúr a "nagyontrendi" nyelvezeted.
Komolyan MÁ lassan ciki lesz normálisan magyarul beszélni/írni?
Márcsak egykét ikszdé, meg fail, vagy epic hiányzott a szövegedből... :D
Node nem OFFolok...
Amúgy megértettemm mit írsz elsőre is -
fapipa #10697 1.) A "MÁ..." így leírva rövidítés és nem helytelen, amúgy is direkt volt(meg a "nemtom is) ha nem vetted volna észre.
2.) A #10691-től meg már eltelt ca.1nap, nyilván mai választ vártam.
3.) A #10691 és #10694 azért van leírva ha nem tudnád, mert egyszerűbb a leírt hozzászólást visszanézni ahol minden le van írva ÉRTHETŐEN ,mint újra leírni ugyanazt mégegyszer, főleg ha ilyen közel vannak.
4.) Ha esetleg azt nem értetted,hogy:"speed+a20m"az a Pedal to...+Get rich or die flyin achievement's.Egyértelmű.
5.) Azt írtam az segítsen aki tud, DE AZ NEM TE VAGY FIKARÓKA
Ha nem érted ne válaszolj,lépj tovább,hagyd a nagyokra akik értelmezni is tudják a leírtakat nem csak elolvasni.
6.)Az "amúgymeg" pedig KÜLÖN SZÓ nyelvészkém!Kinek is kell a nyelvtanóra?
-
#10696 Gondolom hajnali kettőkor sokan vannak fenn, amúgymeg pihenj kicsit, aztán készülj rendesen nyelvtan órára, majd újra írd le mi a bajod. -
fapipa #10695 Aki KIjátszotta SEGÍTSEN MÁ...!!! (ha tud) Ez a topik AZÉRT VAN!
#10691.
#10694. -
fapipa #10694 Még egy gáz :Leestem a semmibe,(ami nem baj,visszatölt)DE a lebegés közben megadta a két Akksit ; speed +a 20 méter repül.
(Úgyis megcsinálom,de honnan tudom ,hogy megvan a 20 m. ?)
- Ki lehet -e törölni akksit valahogy ?
- Honnan látom ,hogy megcsináltam-e így ?
- Na meg a Play Boy csajok eltüntek ?.....Szal tippet,HA VAN.(kössz) -
#10693 ok, neked tetszik, elfogadom.
hát te is fogadd el, hogy valakinek nem tetszik, ennyi.
nem kell lovagolni rajta, meg kisemmizni a másikat, mert más a véleménye
10 évesek viselkednek így.
iq fighter témát meg nyeld le inkább, az utánad szólók véleménye miatt is :DDD
mert nem igazán jött be, talán majd máskor. -
NB2 #10692 Nem tartom magam iqfighternek:) De azzal, hogy eléggé megcsonkították rövid lett. Hiába értetlenkednek többen, hogy ne a GTA-hoz hasonlítsuk ( a COD-hoz mégsem lehet) de ahhoz mérve negyed annyi játékidőt nyújt. És amin sokan kiakadtunk az a DLC-s lehúzásos dolog volt. -
fapipa #10691 Help ! Eltüntek a csajok a play boy újságokról.
Két pacák van csak rajtuk.
Mit állítottam el ? nemtom( hardon nyomom,box-on?) -
#10690 Az értelmiségibb rész nem próbálja meggyőzni a másikat a saját igazáról. Nem vitatkozik, mert az olyan mint nyáron tüzet gyújtani, hogy ne fázzál. -
#10689 az nem a "hagyományos" élsimítás hanem csak "élmosás".deferred shadinget használ a játék aminél dx 9 alatt nem alatt aa-t előhozni.ha vették volna a fáradtságot és belerakták volna legalább a dx10-et akkor lenne... -
Gibor #10688 Tudod, az értelmiségibb részlegnek úgymond már tele van a töke azzal hogy az íkú fájterek jönnek és sírnak a rövid játék menet miatt stb... De ha azok akik sírnak, megpróbálják kicsit beleélni magukat, és értik a történetet, már nem rövid..... Ha akad egy unalmasabb este tuti játszok vele, mert nagyon letud kötni a története, mert nekem iszonyatosan tetszik.