11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Encore
    Az a baj, hogy ezt már jóval a megjelenés előtt tudni lehetett, mert pár szemfüles észrevette, hogy Vito és Joe feje eléggé hasonlít az első rész végén lévő.... SPOILER... aki tudja, tudja...
  • Encore
    A miles az mérföldet jelent, te meg km-t írtál. 50 mérföld az nem tudom, de olyan 80-90-100 km lehet... guglizz rá...
  • svédcsepp
    Azért ezt nagyon komolyan megoldották a srácok.
    Szépen összekötötték a mafia eggyel
    A 14es résznél tartok és ismerős is volt a szitu a nyitott Ford T-birddel.Rendesen meglepődtem ,komolyan mondom...
    Azért fogalmaztam ilyen virágnyelven,mert hátha nem mindenki jutott még el odáig:)

• Pyro82
    Sziasztok!
    One Careful Owner (Travel a total of 50 miles in one vehicle) nevű öcsit, hogy kell megcsinálni?
    Pedig a Jefferson autóval mentem már 54 km és nem kaptam meg. Mi lehet a gond?

• pisztácia
    Közben megoldottam. A forceware-t raktam újra.
  • Caby
    a sötétségre megoldás egy feladatkezelő megnyitás pl.
  • pisztácia
    Üdv.

Valaki tudja az mitől lehet, hogy amikor elindítom a játékot, a kép villogni kezd? Amikor kilépek Win-be, akkor meg a kép sötétebb is lesz.
    Segítsetek légyszíves. Köszi
  • McCartman
    amugy hol probaltad keresni?
    mer ha beirtad googleba hogy 'mafia 2 real car name mod' és nem találtad elég aggasztó.
  • Jaka923
    Valahol olvastam korábban, hogy csinálják, de látszik, hogy nem hamarkodják el, mert ennyi idő alatt már simán le lehetett volna fordítani. Amúgy én is várom.
  • hykao #10718
    Innen
  • Slampixxx
    A real car name mód honnét tölthető le? Próbáltam megkeresni, de nem találtam.
  • mike01010101
    Pont ezert leptem be most, hogy ezt megkerdezzem:) Szoval, csinalja mar valaki?
  • Majestic01
    A magyarosítás, hogy áll? Nem tudja valaki? Vagy lesz egyáltalán?
  • Vlala #10714
    Harmadszorra már nem akkora poén. :)
  • alratar
    De minek kéne megúszni???
  • Vlala #10712
    Nemcsak énekelték, azolasz résznél Vitot is rávették, hogy énekeljen.
    (ha kiszállsz a kocsiból idő előtt, megúszhatod a koncertet)
  • Jaka923
    Jaja, amikor elkezdi énekelni a dalt, ami a rádióban megy, akkor én is elröhögtem megam :D
  • alratar
    Nem.
    De nem is baj, mert annyit röhögtem annál a résznél, hogy majdnem leestem a székemről. Szerintem az a legviccesebb rész az egész játékban. :)
  • Vlala #10709
    A két hülye részeget nem lehetne valahogy katapultálni, elütni, vagy benyomni a csomagtartóba a hulla mellé?
  • fulcrum falcon
    Hello! Egy olyan kérdésem lenne hogy freeride módban lehet a taxival fuvarozni embereket mint az első részben? Mert ott úgy volt hogy intettek az emberek ha el kellett vinni őket valahova.
  • wollnerd #10707
    Sziasztok! Kéne 1 kis segítség:
    Ha bármely kocsiba szállok be mindig automatikusan szól a duda!
    Emiatt nem tudok action-ozni!( ajtónyitás,étel-ital,stb.)
    Hiába változtatom meg a billparancsot, mindig csinálja!!!
    A Jimmy's-ben a fegyverbolt kirablásával követően történt meg.
    Segítsetek! Köszönöm!
  • NB2
    Vagy ha nem játszottál még vele sokat, akkor uninstall, regeditből kiszedni minden maffia2-ra utaló dolgot és újra installálni.
  • exact6
    Próbáld meg ezt a fájlt bemásolni a ...\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II\Saves\ mappába, ha jól tudom ez felelős a felbontásért :) 640x480-on van.
  • Encore
    Az a gáz, hogy nem tudom melyik fájl kéne neked. Nem találok olyan .ini vagy config fájlt, vagy hasonlót, ami a grafikai beállításokért lenne felelős. Van egy rahedli fájl, de hogy ezek közül melyik mihez kell azt passzolom. Ötlet?
  • tiburon26
    az jo lenne es nagyon megköszönnem
    a helyzet az hogy a monitorom beadta a kulcsot es a szomszed padlasan talaltunk egy kokorszakit (szerintem mar komoly penzt er egy mükereskedönel).de mindenkepp kiprobalnam a jatekot meg az uj monitor erkezte elott.1024x768 asszem a max felbontas amit szeret
  • Encore
    Ő még a játék indulása előtt szeretné ezt megváltoztatni, mert el sem indul neki.

tiburon: keress valami config fájlt, vagy max, ha hazaértem melóból megkeresem a config fájlt. Vagy legrosszabb esetben beállítom a legkisebb felbontásra és elküldöm azokat a fájlokat, amik feltehetően felelősek a grafikáért....
  • wollnerd #10701
    Hát itt:

MAIN MENÜ->OPTIONS->VIDEO->VIDEO MODE.
  • tiburon26
    sziasztok
    erdekelne hol tudom a jatek felbontasat allitani meg inditas elott.mert ha elinditom fekete a kep es a monitor kiirja hogy tul nagy a felbonta
  • fapipa
    Én beszéltem ; UFF .
    A " megértettemm " -ed a szemetszúró nem az,ahogy Én írok.
    (A Play Boy-t megoldottam,de nem mondom meg hogyan.
    Csak ne lett volna ennyi tipp.Ez meg legyen ezentúl inkább vitaműsor.)
  • MikX
    Bocs, hogy szemetszúr a "nagyontrendi" nyelvezeted.
    Komolyan MÁ lassan ciki lesz normálisan magyarul beszélni/írni?
    Márcsak egykét ikszdé, meg fail, vagy epic hiányzott a szövegedből... :D
    Node nem OFFolok...
    Amúgy megértettemm mit írsz elsőre is
  • fapipa
    1.) A "MÁ..." így leírva rövidítés és nem helytelen, amúgy is direkt volt(meg a "nemtom is) ha nem vetted volna észre.
    2.) A #10691-től meg már eltelt ca.1nap, nyilván mai választ vártam.
    3.) A #10691 és #10694 azért van leírva ha nem tudnád, mert egyszerűbb a leírt hozzászólást visszanézni ahol minden le van írva ÉRTHETŐEN ,mint újra leírni ugyanazt mégegyszer, főleg ha ilyen közel vannak.
    4.) Ha esetleg azt nem értetted,hogy:"speed+a20m"az a Pedal to...+Get rich or die flyin achievement's.Egyértelmű.
    5.) Azt írtam az segítsen aki tud, DE AZ NEM TE VAGY FIKARÓKA
    Ha nem érted ne válaszolj,lépj tovább,hagyd a nagyokra akik értelmezni is tudják a leírtakat nem csak elolvasni.
    6.)Az "amúgymeg" pedig KÜLÖN SZÓ nyelvészkém!Kinek is kell a nyelvtanóra?
  • MikX
    Gondolom hajnali kettőkor sokan vannak fenn, amúgymeg pihenj kicsit, aztán készülj rendesen nyelvtan órára, majd újra írd le mi a bajod.
  • fapipa
    Aki KIjátszotta SEGÍTSEN MÁ...!!! (ha tud) Ez a topik AZÉRT VAN!
    #10691.
    #10694.
  • fapipa
    Még egy gáz :Leestem a semmibe,(ami nem baj,visszatölt)DE a lebegés közben megadta a két Akksit ; speed +a 20 méter repül.
    (Úgyis megcsinálom,de honnan tudom ,hogy megvan a 20 m. ?)
    - Ki lehet -e törölni akksit valahogy ?
    - Honnan látom ,hogy megcsináltam-e így ?
    - Na meg a Play Boy csajok eltüntek ?.....Szal tippet,HA VAN.(kössz)
  • bertino
    ok, neked tetszik, elfogadom.

hát te is fogadd el, hogy valakinek nem tetszik, ennyi.

nem kell lovagolni rajta, meg kisemmizni a másikat, mert más a véleménye
    10 évesek viselkednek így.

iq fighter témát meg nyeld le inkább, az utánad szólók véleménye miatt is :DDD
    mert nem igazán jött be, talán majd máskor.
  • NB2
    Nem tartom magam iqfighternek:) De azzal, hogy eléggé megcsonkították rövid lett. Hiába értetlenkednek többen, hogy ne a GTA-hoz hasonlítsuk ( a COD-hoz mégsem lehet) de ahhoz mérve negyed annyi játékidőt nyújt. És amin sokan kiakadtunk az a DLC-s lehúzásos dolog volt.
  • fapipa
    Help ! Eltüntek a csajok a play boy újságokról.
    Két pacák van csak rajtuk.
    Mit állítottam el ? nemtom( hardon nyomom,box-on?)
  • Shortstop
    Az értelmiségibb rész nem próbálja meggyőzni a másikat a saját igazáról. Nem vitatkozik, mert az olyan mint nyáron tüzet gyújtani, hogy ne fázzál.
  • Bence94
    az nem a "hagyományos" élsimítás hanem csak "élmosás".deferred shadinget használ a játék aminél dx 9 alatt nem alatt aa-t előhozni.ha vették volna a fáradtságot és belerakták volna legalább a dx10-et akkor lenne...
  • Gibor
    Tudod, az értelmiségibb részlegnek úgymond már tele van a töke azzal hogy az íkú fájterek jönnek és sírnak a rövid játék menet miatt stb... De ha azok akik sírnak, megpróbálják kicsit beleélni magukat, és értik a történetet, már nem rövid..... Ha akad egy unalmasabb este tuti játszok vele, mert nagyon letud kötni a története, mert nekem iszonyatosan tetszik.