Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
nade hogy? megvannak a dlc-k még sem látok egy plusz küldit sem. autók ruhák megvannak de utolsó küldi után vége van...

http://www.tenke.hu

Encore
Most nem azért de az elsõ részben is sokat kellett kocsikázni. Mellesleg ebben minden (tényleg minden, az autókázás is) a történetet szolgálja. Nagyon sok párbeszéd zajlott autókázás közben, ami elõre lendítette a történetet. Én egyetlen percig sem untam az autókázást, fõleg mert jó lett a kocsik fizikája szimulation módban.

Most értem a Jimmy's vendetta DLC végére és akinek azért nem jött be az alapjáték, mert a.) rövid, vagy b.) nem olyan mint a GTA, az próbálja ki.
Nekem hardon kb 8 órányi játékot adott és egy halom mellékküldetést. Sokat kell benne lõni, ha valaki azt szereti. De stílusosan is végig lehet játszani, nem mindig romboltam porig a fél utcát.
Amin változtathattak volna a DLC-ben az az hogy kicsit gyakoribb chekpoint lehetett volna, mert már rég nem vagyok iskolás, hogy egy seggel végigüljek a játék elõtt órákat, ezért kicsit idegesítõ volt a végefelé, hogy mikor már jó 20 perce megy az akció és meghalok, kezdhetem elölrõl. A Mafia 1 is ilyen volt sõt... de akkor még volt idõm sokszor nekifutni.

Hamarosan jön ez a Joe DLC, ami ha csak a Jimmy's vendetta szintjét, hosszát hozza az már nagyon jó. Akkor durván a két DLC 15-18 órányi plusszot fog jelenteni és vagy 50 mellékküldetést. Nem is kellett sokat várni, hogy kiteljesedjen a játék....
Ugynézki mindenki igy gondolja:S remélem ez a fejlesztök füléig is eljut és elgondolkodnak kicsit,mert tényleg nagyon silány lett. Ezaz mikor a gafika nem minden sött...

Senki kedvét nem akarom elrontani, de ez a játék egy fosh! Igazából nem is igaz. Ez nem játék! Ez egy jópofa maffia történet, szépen elmesélve, de játéknak egyáltalán nem nevezhetõ. Engem kifejezetten idegesített, hogy 90%-ban csak vezetni kell (legviccesebb feladat - MENJ HAZA...bazz), 10%-ban meg ilyen semmilyen lövöldözés. KÉSZ! Már alig vártam, hogy a végére érjek. Egyedül a sztori motivált, hogy újra betöltsem, de sajna ez lószar. Kreáltak egy gyönyörû környezetet, írtak egy profi sztorit, de a játékelemekre már nem maradt szufla. Bármelyik GTA epizód simán kenterbeveri. Sajnálom, az elsõ rész nálam is alap.
Minek kell letörölni,mikor jönnek rá sorban a dlc-k,meg a módok?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Szabi84
Végignyomtam, letöröltem! Az elsõ részt végignyomtam, aztán még pár évig freerideoztam, csupán ennyi.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tenkenorman
remélhetõleg a modderek majd összelegóznak belõle egy fain kis modot😄

wollnerd
Metró lesz?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

1 év múlva nem hiszem hogy ezt fogod mondani, a játék felépítése olyan hogy az alapjátékkal kaptunk egy történetet és egy elég szépen kidolgozott várost. Késõbb majd jönni fognak DLC-k amik befogják tölteni a várost, még az évben fog jönni a Joe's Adventures amibe már lesz pl magasvasút is, késõbb biztos hogy minden apróság lesz, igaz szemétségnek tartom hogy ilyen formába használjuk ki majd a lehetõségeket, azaz vedd meg a demot és + pénzért 2havonta adunk egy kis pluszt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

alratar
HÁt igen, van igazad.
tenkenorman
a roncstelep felé menet ha lejösz az autóbályáról és mész tovább egyenesen van egy csomó szûk utca, garázssorral, van egy rakatt zsákutca, több tucat mellékutca. de minek? nincs freeride.

tenkenorman
hát az hogy csomó dolgot nem raktam bele amit bele lehetett volna, a rövidségével nincs bajom nekem. eddig nem mondtam mert nem akartam flémelni de õszintén sajnálom õket hogy lehettek akkora balfaszok hogy felépítettek egy tuti várost és ha csak a küldetéseket vesszük akkor a város 1/10-ét nem fogjuk SOHA bejárni.nincs freeride (már azért elsült mindenki rajta) gyönyörû a grafika az idõjárás hihetetlen jó lett de mind hiába, mert van rá 10 órád hogy megcsodáld az emg hogy össze vissza töltögeted be a küldetéseket eléggé illúzióromboló, ráadásul megköti a játék szabadságát, egyszóval nem ér fel egy freeride-al.

ezért baklövés.

kössz az infot ...
alratar
Miért, mi volt ezzel a baj?
Azon kívül, hogy rövid.
Szabi84
pl. mint ez a 2. rész

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

alratar
Milyen baklövéseket?
tenkenorman
de remélem ekkora baklövéseket nem kövtnek el többet...

alratar
Nos abban egyetértünk, hogy lesz harmadik felvonás. (Amire remélem, nem nyolc évet fogunk várni.)

Abban viszont nem, hogy mi lett Joe sorsa. Talán a harmadik epizódból, majd kiderül.
tenkenorman
egyértelmû, és kicsit erõltetett, cliff hanger. tuti hogy nem nyírták ki. lesz 3 is....

alratar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mondták. De szvsz logikus, hogy a letérõ autó, egyet jelent a temetéssel.
Lacee86
Sztem az nem integrált, csak elírta néhol 4200-nek, de integrált karinak nincs DDR3-as ram-ja, szóval egy HD 2400-ról lehet szó. Ettõl függetlenül az is gyenge már manapság.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Bence94
hát az igen gyenge kártya fõleg, hogy ilyen jó géped van mellé...vegyél már bele valamit mert azzal az integrált légy piszokkal nem mész semmire.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
figyeld meg nem láttad a reakciókat a végén ? nem volt konkrét utalás, hogy mi történt-ne....

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

alratar
Na végigvittem ezt a rohadt jó gamát!
Megérte megvenni, mert tényleg jó. Csak nagyon rövid. Még eljátszogattam volna vele, egy darabig.
Egyébként Joe-t sajnáltam a legjobban. Õ volt számomra a legszimpatikusabb.

Egyébként miért volt ennek Mafia 3 szaga? Mármint a végének?
Vagy ezt csak én képzeltem bele?
a gépem adatai : proci: phenom2 x4 965 blacked.4-G ddr3, 300-G sata2,HD4200 (512 ddr3) videó kártya
Sziasztok.... abban kérném a segitségeteket, hogy vajon miért nem indul el nekem a Maffia2 game... az olvasott feltételek alapján elkéne hogy birja a gépem... Mivel a HD 2400 as a minimum vid.kártya, nem tudom hogy jól tudom-e,de mivel az én karim HD4200 (tudom nem nagy durranas, ) el kellene hogy induljon nem???
tenkenorman
Nemunod?

Sziasztok. Vki küldjön nekem pls egy mentést, aki már túl van a chapter 7-en, mert crackfixeltem, és eltünt a mentésem, de nincs kedvem elölrõl kezdeni. A 7. fejezettõl szeretném folytatni. lsilentkukaccitromail.hu-ra köszönöm.
A hiányzõ összeget kétféleképpen is összegyûjtheted:

1: Miután megölted Dereket, a svejcisapkás öreg dokkmunkással beszélve az hálából munkád ad neked, ami tulképp ugyanaz, mint amit Derek ajánlott a játék elejék (20 doboz = 10 dollár kb).

2: Kirabolsz egy benzinkutat, és hagyod hogy a rendõrök letartóztassanak. Ezután megint a börtönben vagy, ahol csicskázás útján cigit gyûjthetsz, amit szabadulás után eladhatsz pénzért, ahogy az egyik küldetésben is volt. Ne felejtsd el a már megszerzett pénzt a legdélebbi búvóhelyeden az ágy alá rejteni, különben letartóztatás után az is elveszik!

grebber
Rabolj fegyverboltot,benzinkutat pl!Vagy zúzass be a roncstelepen autókat!

Next PC upgrade: 2022

alratar
Sziasztok.

A 27000 dodot hogyan szedhetem össze Brunonak? 25 már van, de kell még 2 ezer dolcsi. Azt honnan lehet összeszedni?
Nem akarom hogy 1000x belegyen ide írva de találtam egykét érdekes sort.

00_54_00_0001:%s joined the Game!
00_54_00_0002:Reason : User close .
00_54_00_0003:Reason : Server full.
00_54_00_0004:Reason : Bad version.
00_54_00_0005:Reason : Bad password.
00_54_00_0006:Reason : Server lost.
00_54_00_0007:Reason : Server closed.
00_54_00_0008:Reason : High ping.
00_54_00_0009:Reason : Inactivity.
00_54_00_0012:%s left the game! %s
00_54_00_0013:!!! TEAM KILL !!! %s killed %s!
00_54_00_0014:%s killed %s!
Ez multiplayer akar lenni, legalábbis a szöveg megvan hozzá.
Akkor:
00_50_03_0003:The police want to check your gun license.
00_52_00_0041:Stop and press to enter the Car Wash.
00_59_16_0030:Call Taxi
00_59_16_0064:Taxi Skip Ride
00_59_16_0065:Taxi Set Destination
00_59_16_0066:Taxi Burn The Wheel
00_59_16_0067:Taxi Stop
00_59_16_0068:Taxi Wait
00_61_16_0030:Call a taxi
00_50_00_0307:Rob the armored truck.
00_50_00_0103:You killed innocent people. Your reputation is getting lower!

Ezeket eddig idebeszúrva nem láttam ezért gondoltam megosztom...

grebber

Next PC upgrade: 2022

Hogy megmondtam hogy lesz Joe's Adventures és ott játszódik mikor Vito börtönbe van. Így lenne ötösöm a lottón.

Szerk: megnyílik a magasvasút... Jeaaah! +1 fícsör amit kötve hiszem hogy használni fogok... Amúgy zavar ez a pont rendszeres megoldás... +1 hülyeség ami egy "sztori" dlc hez pont nem kéne.

A fegyverviselési engedély és a rendõrök lefizetése, nem ugyanaz a dolog. Mikor elkap a rendõr azért, mert fegyóval rohangálsz, 2 opció közül választhatsz: Resist Arrest (ellenálsz a letartóztatásnak) és Bribe (megvesztegetés). Szerintem a másodikra hiszed, hogy az az igazolvány, pedig amit az, az félbehajtott papírpénz. Úgyhogy ennyi, nincs a játékban fegyverviselési engedély és pont.

Ááá, szóval ehhez van az a Get out of Jail Free Card amit rejtett fájlokból betettem. A sztori ha jól tudom annyi lesz, hogy Vito kijön börtönbõl és rehabra kell vinni Joe-t minden reggel 8ra

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

HEllo!

Van egye problémám.Vissza kéne fizetnem Brunonak a zsét, oda is megyek, de nem tudok belépni az ajtón.Nem ír ki semmit a játék, ha odaemegyek.Lóvé megvan és tuti jó helyen vagyok.KÖszi a segítséget.
Nem lehetetlen, a Valve ezt megcsinálta a Half Life 1 történetével. (steam ez is, az is... hátha.)

Tudjátok mi lenne az igazi! Mafia 2 grafikával + néhány jó feature-ével a Mafia 1 története!!!! Na az karaj lenne nem kicsit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A múltkor nemláttm, hogy én lõttem le a társát, jött utánam, megnézte az igazolványomat, és továbbállt. 😊

DAFFANGER
Ez király remélem minél több mindent kiadnak még hozzá ha lehet mert szerintem nagyon jó játék csak rövid az az egy baja van.

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Már bocs, de van a játékban, mikor a rendõr elkéri az igazolványt. Megnézi és tovább enged...

mflex
Pont az a lényeg, hogy minden cselszövés nélkül meddig bírom tartani magam, amiket leírtál már régebben kipróbáltam.

What about the forests?

tenkenorman
shhit😄

Na vazze! Tényleg meg lehet lógni a házból!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Felhívás!!!!

Angolul tudó fiúk-lányok jelentkezését várom a játék magyarra fordításához! Kicsomagolom az .sds fájlokat, adom a lefordítani valót, ti lefordítjátok, majd visszakülditek. Ezután mehet vissza .sds-nek és vissza a játékba.

Az érdeklõdõk angol nyelvû leveleit várom a [email protected] címre!

Felhívás!!!

Rosszra válaszoltam, nagy FFFFuuuu nekem.

Nem vették ki, nem igaz, hogy nem hisztek nekem:

Csak úgy visszapofázva a "mér a gétéához kell hasonlítani" fanoknak: nem, nem kell ahhoz hasonlítani. Nem is lehet.
Ezt pl 1 az 1ben megtaláljátok a gta4ben.
http://www.youtube.com/watch?v=frK0OfKAlSU
És még 2 elõadót kb 7-8 mûsorral.
Ha találkoztok ilyen fokú realizációval ebben a szennyben, amit ti játéknak neveztek, szóljatok 😊
Mafia 2 2010-ben: nagy darab szar. 2006-ban, még talán vitte volna valamire...
wollnerd
HÓFEHÉR ÉS HÉT TÖRPE ADDON??????????????

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2