11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Vraaanyek
    hoppácska...nem a freeride-al van gond, hanem a dlc-kkel...ha berakom a dlcs mappát a pc mappába, akkor nem működik, ha kitörlöm,megint megy a játék...mitől lehet ez? mi baja lehet a kis dlc-knek?
  • Neuman
    Hali!

A kártyám Geeforce GT420M kártyám van, ki tudja hogy kompatibilis e a játék vele?

Mert a következő a gondom: mikor indítanám nem indul el, és hibaüzenet sincs. Megjelenik a logó, de utána el is tűnik!
  • Vraaanyek
    sőt...elcseszte a komplett játékot, semmi sem indul már el...de g.ci jó...
  • Vraaanyek
    a freeride meg k.vára nem működik, ahogy rákattintok valamelyikre, kilép a játék leállós hibaüzenettel...
  • Vlala #10763
    Köszi, kipróbáltam, működik! Viszont beletörtem a kulcsot a Ferrariba. :(
    Visszamwntem, most már nem volt ott Freddy. Hová ment?
  • wollnerd #10762
    Ezek a verdák a Kis DLC-kben vannak.
    Itt megnézheted:
    A Pack-okban van 2 autó és 2-3 ruha.
    Az egyik packban van a ferrari 250 gt is.
    Gearser Packban van 2 hot-rod.
  • Vraaanyek
    Hol az istenben vannak ilyen verdák a játékban? hol lehet őket így tuningolni, mert volt egy küldetés, ahol hasonlókat szereztünk, de azokat le kellett adni a dokkban...hol van a ferrari 250 gt? hol van ilyen platós hot-rod?? ezek mik???
  • Vraaanyek
    Mindjárt gondoltam... de akkor képes valaki normális választ adni?
  • Caby
    nem
  • Vraaanyek
    Most ez halál komoly?!
  • tenkenorman
    a házban találsz egy órát, ha 9:11-et üt mennya híd közepére, száll ki és nyomj egy B betűt, ez után, menj be a híd alá és beszéllj a freddy nevű arccal ő elküld a buszpályaudvarra ahol egy tim nevű csókától megkapod a kulcsokat. a ferrari ott lesz az obszervatoriumnál a hegyen. a parkolóban
  • Vraaanyek
    Hol a fenében van a ferrari 250 gto a játékban? kijátszottam, de egyszer sem találkoztam vele,pedig eléggé be volt harangozva, és képeken is láttam, de sehol sem találkoztam vele?!
  • Encore
    Azt írtad, hogy az Ac is csinálta ezt a bugot. Ebből gondolom, hogy akkor driver gond lehet.
  • bakkerman
    régi 3450-el is ezt csinálta éccaka,más játéknál SEMMI probléma nincs a kártyával!! megpróbálok egy másik cracket,plusz a legújabb dotnetfx-et
  • Bence94
    esetleg crack ha nem eredeti...
  • Encore
    Ha jól értem, akkor nappal minden oké, csak éjjel lesz ilyen a graf? Ez mindenképp valami videó kártya mizéria lesz, próbálj akkor eggyel régebbi driver-t. A régi gépedben is ugyanez a kártya volt? Mert lehet azzal is valami gáz. De szerintem driver lesz ez. Nekem valami márciusi van fent és atim van, és nincs gond a graffal. Esetleg a net framework legújabb verzióját is tedd fel...
  • bakkerman
    nappali kép
    itt minden rendben van!! :SS
  • bakkerman
    még a régi gépemen is ilyen volt a graf a demónál...kb 1 hetes az új gépem,kb mindent visz szépen,mindenféle grafikai bug nélkül,csak ennél tapasztaltam ezt a problémát...HD4850 a videókártyám amúgy,és legfrisebb Catalyst van rajta
  • Encore
    Hát ennek tényleg nem ilyennek kéne lennie. De ha már más játékban is volt ilyen, akkor nálad a gond. Driverek frissítése, win reinstall, game reinstall; új videókártya...
  • bakkerman
    már kezd egy picit idegesíteni,hogy ilyen a graf...minden maxon van,nem fagy,nem akad,benchmark tesztben 55 fps jött ki átlagban,de játéknál viszont nagyon szar a graf...néztem videókat,másnak kurvára nem ilyen mint nekem!! anno a régi gépen az assasin creed 1 is ezt csinálta
    http://noob.hu/2010/10/09/hiba.png

remélem tudtok segíteni!
  • Szabi020
    Sikerült megoldani!
  • Szabi020
    Sziasztok!
    Újraraktam a gépet és most,hogy felraktam a skidrow féle változatot (a clone val is) ezt írja ki: A XINPUT1-3dll Hiányzik a számítógépről!(physX-et és dx-et se teszi fel a telepítőben!
    Tudnátok nekem segíteni?
  • Bence94
    ennel egyszerűbb nincs mert még írja is! space véd bal egér kis ütés jobb nagy ütés.védekezést el kell engedni amikor ütsz és akkor kell amikor nekilendült...
  • Encore
    Jobb gombbal védekezni is kell, nem csak ballal csapkodni.
  • bakkerman
    elakadtam...tudom,beszarás,de már a leges legelején elakadatam,ahol Francescat kell megvédeni...én nyomom a balegérgombot,üt is,de a pali meg kiüt,leesek a földre,és megy tovább a játék utána,a pali levegőbe bokszol,én meg fekszek...ez most bug,vagy csak én nem tudom egymás után kb tizedjére megcsinálni??
  • Bence94
    Új patch jön ma vagy holnap.Persze megint csak a dlc miatt jön upadte és csak egy hibát javít:
    - Achievement Support for Joe’s Adventure
    - Additional Leaderboard support for Joe’s Adventure
    - Fix to Chapter 14 problem
    de azt írta, hogy a nagyobb patch is készülőben van már...
  • Encore
    Nincs mit. :)
  • wollnerd #10740
    Várjuk csak egy kicsit!
    Igazad lehet. Talán a G25-ös kuplungom okozhatja...
    Én ,mindig arra emlékszem akkor játszottam amikor ki volt dugva. És pont akkor indítottam el amikor be volt dugva, akkor volt gond!
    Bámulatos ötlet hogy én nem gondoltam erre!:)
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!:)
  • Encore
    Passz elég egyedi esetnek tűnik. Esetleg nincs kormányod vagy gamepadod? Húzd ki, indítsd újra a játékot. Valamiért úgy érzékeli, hogy te nyomod a gombot közben mégsem, szóval valami bekavar. Nálam vannak játékok, amiknél a bedugott kormány néha bezavar. Játszom és minden oké, de ha véletlenül megmozdítom, vagy hozzáérek a kormányhoz, akkor kiakad a játék és vagy pörög a kamera, vagy elindul hátrafelé a karakterem stb...
  • wollnerd #10738
    A #10707-as hozzászólásomhoz kérem valaki segítsen!! Köszönöm!
    (eredeti game)
  • hykao #10737
    OFF

Akció/lopakodós - kissé legördítve találsz jópár képet.
    Mafia 1 kicsit módosított motorjával (LS3D). Ebben nem egy nagy város van, hanem rengeteg helyszín világszerte (épp ezért jármű vezetés nincs) Sajna csak Csehországban Szlovákiában Lengyel- és Oroszországban adták ki (előbbi három esetében a szinkron legalább angol). Ha lesz valaha szerkesztő progi, csinálok magyar feliratozást hozzá az orosz verzió alapján.

ON
  • Pyro82
    Megvan 1 merföld = 1.61 km vagyis 1,61*50= 80,5 km ennyi kell az öcsihez. Tényleg gugli a barátom. :XD
  • svédcsepp
    Nem is halottam még róla.Milyen stílusú játék?
  • hykao #10734
    Én inkább annak örülnék, ha a Chameleon c. játékukat csinálnák meg újra ezzel a motorral a fejlesztők...
  • svédcsepp
    Olvasgattam 1-2 fórumot,eléggé megosztja a mafia 2.része a játékosokat
    Még nem vittem teljesen végig,de azért szerintem az első rész feelingjét nem lehet megismételni.
    Emlékszem,az olyan játék volt egy olyan világgal,ami akkor nagyon új volt.És nagyon jó volt benne lenni
    Na,de azért ez a rész is jó.Még jobb lenne,ha ezzel a motorral megcsinálnák az első részt is újra :)

• petisubaru
    Üdv! Valaki tudna tippet adni hogy a mentést hogy tudom visszaállítani, milyen fájlokat kell átmásolni?
  • Neuman
    Miért nem indul a játék? A mafia logó megjelenik, de utána el is tűnik!
  • morvaigaben
    Sajna csak automentés van.
  • svédcsepp
    Valaki meg tudja mondani,hogy van-e valamilyen mod rá,hogy 2 küldetés között is lehessen menteni?Mert nekem még nem sikerült.Mindig automatikusan ment ,ha találok 1 playboyt vagy jön a következő chapter.
  • Poplaci
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni: Nem tudom, hogy milyen kormánnyal működik a játék tökéletesen? Az én régimmel (Logitech) sajnos egyáltalán nem megy.
    Előre is köszönöm.