11769
-
#10807 rossz krek -
MauroN #10806 Helló mindenkinek!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy automatikusan, minden ok nélkül folyamatosan megy le az élete? És amikor teljesen lemegy akkor nem hal meg, csak elszürkül a kép, és dobogó szívhangot hall? Valakinek nics valami ötlete erre? Előző este még jó volt. Már újraraktam a játékot, és a mentést is kitöröltem. Nagyon idegesítő. -
claas tommy #10805 hol van a sztriptizbár? :P -
Poplaci #10804 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy milyen kormánnyal működik a játék tökéletesen? Az én régimmel (Logitech) sajnos nem megy.
Köszönöm. -
Szabi020 #10803 Gondolom nem eredeti?(akkor másik crack) és jó! -
#10802 Nem hiszem, hogy tudunk tutibiztos megoldást:
direct X frissítés, videókártya driver legújabb, Physics driver legújabb (nem biztos hogy amit alapból felpakol a játék az jó), esetleg jobb klikk és adj neki rendszergazdai jogot futtatásnál.
Gondolom warez verzióról van szó, szóval másik crack... -
attis530 #10801 üdv!!nekem is lenne egy olyan problémám mint az eggyik kolegának:..
amikor kijöttem a börtönből(chapter7) utána bármelyik kocsiba akarok beszállni kifagy a játék és azt írja ki hogy a windows működése leállt...és megoldást keres a problémára...segítsetek légyszi!!!
win vistam van és ati readon hd 5570 videókártya!
Nagyon megköszönném ha v.ki belinkelne egy működő megoldást!!! -
#10800 Aha! Na erre sose jöttem volna rá:D Köszi szépen.. -
#10799 Pénzt kell gyűjtened és azt leadni. Pénzt vagy rablással szerezhetsz, vagy lopott kocsikat viszel a roncstelepre és bezúzod abban a szerkezetben. -
#10798 Ez így ment köszönöm, de ma nagyon béna vagyok:D
Vége ennek a küldetésnek kiír egy infot ami ez:
Rob's shop or bring cars to Barski.
Mondom biztos el kell menni az öreghez a roncs telepre. Oda mentem, de azt mondja a figura, hogy jöjjek vissza később.
Mi a fenét kő csinálni?:D -
#10797 Nahh megpróbálom:D
Köszi szépen! -
#10796 Ahogy mennél fel a lépcsőn, még előtte van egy oszlop ami mögé fedezékbe tudsz bújni. Szép óvatosan kivárod hogy odajöjjenek és egyenként leszeded őket. Utána már felmehetsz nyugodtan a lépcsőn és kinyírod a dagadt molotovos fickót. -
#10795 hy!
a 14 chapter kikötős részében, amikor bemész a Fönök irodája alá a rakiba, ahol van kb egy 4-5 Thompsonos csákesz meg molotov koktéllal dobálnak, ott hova a frászba kell bujni, hogy ne öljenek meg egy pillanat alatt?:D
Odáig elérek van fasza sok lószer minden, belépek az ajtón rám csukódik aztán kb 2 másodperec és már végem is:D
Ötlet? -
#10794 Ez is elég egyedi bugnak tűnik. Physics drivert szedd le a legújabbat és azzal próbáld. Nekem még a warez verzióval volt olyan gondom, hogy néha ütközésnél (kocsival) kidobott, de a legfrissebb Physics megoldotta.. Eredetivel nincs ilyen gond. -
#10793 A #10783-as HSZ-hoz válaszoljon valaki! Köszönöm!!! -
kingtomi #10792 üdv! van egy kis problémám: amikor kijöttem a börtönből(chapter7) utána bármelyik kocsiba akarok beszállni kifagy a játék és azt írja ki hogy a windows működése leállt...és megoldást keres a problémára...segítsetek légyszi!!!
win 7-em van 32 bites ha segít
előre is köszi -
Solt #10791 Nem tudom itt ez hogy van, de a valóságban ennek pénzhiány az oka! :D -
#10790 A sztriptízbárban hogy lehet szobára vinni a csajokat? Sehogy sem sikerül, mindig csak a kanapén hajlandók vetkőzni, de többet nem... -
SimonCar #10789 sziasztok jó reggelt mindenkinek! szép kis küldetéseket kaptunk ma reggel! kiakasztottam végre a játékot!!!! nagyon jó -
kingtomi #10788 üdv! van egy kis problémám: amikor kijöttem a börtönből(chapter7) utána megbénult a játék...bármelyik kocsiba akarok beszállni kifagy a játék és azt írja ki hogy a windows működése leállt...ésmegoldást keres a problémára...segítsetek légyszi!
win 7-em van 32 bites ha segít
előre is köszi -
Petya306 #10787 Igen azt már néztem csak lehet kicsit türelmetlen voltam mert nem találkoztam vele,de már találtam. -
Bacsa09 #10786 Válasz téli évszakos free ride opciót, akk elvileg kell h találkozz vele. -
claas tommy #10785 a free ride modba van a garázs és van pár auto aminek nincs képe azokal hogy lehet meni vagy beteni? -
Petya306 #10784 Cső Srácok! Lenne egy kérdésem,a katonai teherautót elő lehet varázsolni valahogy a free ride módban? Előre is köszi a választ! -
#10783 Sziasztok!
Van-e valami, amivel szuper lassításba hozhatjuk a játékot?
Van egy trainer, de az már nem érvényes a frissítés óta.
Köszönöm!!! -
#10782 Jah én csak annyit csináltam.
Kocsik garázsban, ruhák a szekrényben.
Nem tudom neked miért nem működik :/ -
#10781 biztos,hogy csak be kell másolni a dlcs mappát a pc mappába, és kész??? -
#10780 Még azon se szerintem, nem kell foglalkozni az ilyenekkel, csak nagyot akarnak mondani. -
Slampixxx #10779 4 és fél óra? Na ne viccelj...
Esetleg ízi fokozaton. -
#10778 "Az év legnagyobb szégyene talán a Mafia 2 volt az ő kemény 4 és fél órás játékidejével. " - by Tirexi -
#10777 Hát nemtom. Eredeti? Dobozos vagy steames? -
Vlala #10776 Az hol? Egyet láttam, de az nem az volt. -
#10775 Könyörgöm valaki mondjon már valamit rá, hogy miért nem működnek a dlc-k...pontosabban miért nem működik a játék a dlc-k miatt?!?! -
voodoo98 #10774 :D
Egyébként lemerem fogadni, h Joe's advantures-ben lesz a ferrari és talán az a misszió is, amiben a ferrari volt.
Egyébként a rendes neve: Ferrari 410 SuperAmerica -
#10773 jeti is van benne -
Newreg345 #10772 Még mindig nem esett le? -
#10771 Freeride-ban abszolút nem lehet menteni? Vagy csak nekem sikerül? -
#10770 Ez eddig ok...de miért lép ki a játék a mentés betöltésekor, ha beteszem a dlc-ket?? -
#10769 Már én is beláttam.
Nincs Ferrari.:( -
voodoo98 #10768 Én nem találom sehol a ferrarit, auto packokban biztosan nincs benne és a Jimmy-ben sincs.
Ezt a freddy-s dolgot sem értem!
Melyik házban kell nézni a 9:11-et? Joe-éban?
Ez a jimmys vendetta része?