11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • morvaigaben
    rossz krek
  • MauroN
    Helló mindenkinek!

Tapasztalt már valaki olyat, hogy automatikusan, minden ok nélkül folyamatosan megy le az élete? És amikor teljesen lemegy akkor nem hal meg, csak elszürkül a kép, és dobogó szívhangot hall? Valakinek nics valami ötlete erre? Előző este még jó volt. Már újraraktam a játékot, és a mentést is kitöröltem. Nagyon idegesítő.
  • claas tommy
    hol van a sztriptizbár? :P
  • Poplaci
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni, hogy milyen kormánnyal működik a játék tökéletesen? Az én régimmel (Logitech) sajnos nem megy.
    Köszönöm.
  • Szabi020
    Gondolom nem eredeti?(akkor másik crack) és jó!
  • Encore
    Nem hiszem, hogy tudunk tutibiztos megoldást:
    direct X frissítés, videókártya driver legújabb, Physics driver legújabb (nem biztos hogy amit alapból felpakol a játék az jó), esetleg jobb klikk és adj neki rendszergazdai jogot futtatásnál.
    Gondolom warez verzióról van szó, szóval másik crack...
  • attis530
    üdv!!nekem is lenne egy olyan problémám mint az eggyik kolegának:..
    amikor kijöttem a börtönből(chapter7) utána bármelyik kocsiba akarok beszállni kifagy a játék és azt írja ki hogy a windows működése leállt...és megoldást keres a problémára...segítsetek légyszi!!!
    win vistam van és ati readon hd 5570 videókártya!
    Nagyon megköszönném ha v.ki belinkelne egy működő megoldást!!!
  • gordon 24
    Aha! Na erre sose jöttem volna rá:D Köszi szépen..
  • Encore
    Pénzt kell gyűjtened és azt leadni. Pénzt vagy rablással szerezhetsz, vagy lopott kocsikat viszel a roncstelepre és bezúzod abban a szerkezetben.
  • gordon 24
    Ez így ment köszönöm, de ma nagyon béna vagyok:D

Vége ennek a küldetésnek kiír egy infot ami ez:

Rob's shop or bring cars to Barski.

Mondom biztos el kell menni az öreghez a roncs telepre. Oda mentem, de azt mondja a figura, hogy jöjjek vissza később.

Mi a fenét kő csinálni?:D
  • gordon 24
    Nahh megpróbálom:D

Köszi szépen!
  • Lunki88
    Ahogy mennél fel a lépcsőn, még előtte van egy oszlop ami mögé fedezékbe tudsz bújni. Szép óvatosan kivárod hogy odajöjjenek és egyenként leszeded őket. Utána már felmehetsz nyugodtan a lépcsőn és kinyírod a dagadt molotovos fickót.
  • gordon 24
    hy!

a 14 chapter kikötős részében, amikor bemész a Fönök irodája alá a rakiba, ahol van kb egy 4-5 Thompsonos csákesz meg molotov koktéllal dobálnak, ott hova a frászba kell bujni, hogy ne öljenek meg egy pillanat alatt?:D

Odáig elérek van fasza sok lószer minden, belépek az ajtón rám csukódik aztán kb 2 másodperec és már végem is:D

Ötlet?
  • Encore
    Ez is elég egyedi bugnak tűnik. Physics drivert szedd le a legújabbat és azzal próbáld. Nekem még a warez verzióval volt olyan gondom, hogy néha ütközésnél (kocsival) kidobott, de a legfrissebb Physics megoldotta.. Eredetivel nincs ilyen gond.
  • wollnerd #10793
    A #10783-as HSZ-hoz válaszoljon valaki! Köszönöm!!!
  • kingtomi
    üdv! van egy kis problémám: amikor kijöttem a börtönből(chapter7) utána bármelyik kocsiba akarok beszállni kifagy a játék és azt írja ki hogy a windows működése leállt...és megoldást keres a problémára...segítsetek légyszi!!!
    win 7-em van 32 bites ha segít
    előre is köszi
  • Solt
    Nem tudom itt ez hogy van, de a valóságban ennek pénzhiány az oka! :D
  • elite
    A sztriptízbárban hogy lehet szobára vinni a csajokat? Sehogy sem sikerül, mindig csak a kanapén hajlandók vetkőzni, de többet nem...
  • SimonCar
    sziasztok jó reggelt mindenkinek! szép kis küldetéseket kaptunk ma reggel! kiakasztottam végre a játékot!!!! nagyon jó
  • kingtomi
    üdv! van egy kis problémám: amikor kijöttem a börtönből(chapter7) utána megbénult a játék...bármelyik kocsiba akarok beszállni kifagy a játék és azt írja ki hogy a windows működése leállt...ésmegoldást keres a problémára...segítsetek légyszi!
    win 7-em van 32 bites ha segít
    előre is köszi
  • Petya306
    Igen azt már néztem csak lehet kicsit türelmetlen voltam mert nem találkoztam vele,de már találtam.
  • Bacsa09
    Válasz téli évszakos free ride opciót, akk elvileg kell h találkozz vele.
  • claas tommy
    a free ride modba van a garázs és van pár auto aminek nincs képe azokal hogy lehet meni vagy beteni?
  • Petya306
    Cső Srácok! Lenne egy kérdésem,a katonai teherautót elő lehet varázsolni valahogy a free ride módban? Előre is köszi a választ!
  • wollnerd #10783
    Sziasztok!
    Van-e valami, amivel szuper lassításba hozhatjuk a játékot?
    Van egy trainer, de az már nem érvényes a frissítés óta.
    Köszönöm!!!
  • morvaigaben
    Jah én csak annyit csináltam.
    Kocsik garázsban, ruhák a szekrényben.
    Nem tudom neked miért nem működik :/
  • Vraaanyek
    biztos,hogy csak be kell másolni a dlcs mappát a pc mappába, és kész???
  • Encore
    Még azon se szerintem, nem kell foglalkozni az ilyenekkel, csak nagyot akarnak mondani.
  • Slampixxx
    4 és fél óra? Na ne viccelj...
    Esetleg ízi fokozaton.
  • grebber
    "Az év legnagyobb szégyene talán a Mafia 2 volt az ő kemény 4 és fél órás játékidejével. " - by Tirexi
  • macleody
    Hát nemtom. Eredeti? Dobozos vagy steames?
  • Vlala #10776
    Az hol? Egyet láttam, de az nem az volt.
  • Vraaanyek
    Könyörgöm valaki mondjon már valamit rá, hogy miért nem működnek a dlc-k...pontosabban miért nem működik a játék a dlc-k miatt?!?!
  • voodoo98
    :D
    Egyébként lemerem fogadni, h Joe's advantures-ben lesz a ferrari és talán az a misszió is, amiben a ferrari volt.
    Egyébként a rendes neve: Ferrari 410 SuperAmerica
  • zyppy
    jeti is van benne
  • Newreg345
    Még mindig nem esett le?
  • Duddits
    Freeride-ban abszolút nem lehet menteni? Vagy csak nekem sikerül?
  • Vraaanyek
    Ez eddig ok...de miért lép ki a játék a mentés betöltésekor, ha beteszem a dlc-ket??
  • wollnerd #10769
    Már én is beláttam.
    Nincs Ferrari.:(
  • voodoo98
    Én nem találom sehol a ferrarit, auto packokban biztosan nincs benne és a Jimmy-ben sincs.
    Ezt a freddy-s dolgot sem értem!
    Melyik házban kell nézni a 9:11-et? Joe-éban?
    Ez a jimmys vendetta része?