Mafia 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
intel e5500 dc
2 GB ddr2 RAM
GT240 1GB ddr5 VGA

játszható a gém?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Én is csak úgy tudtam megcsinálni, mondjuk közre játszott hogy hardon egykét golyó elég volt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MR ME
derühelltem azt a részt
nekem úgy sikerûlt h befutottam egybõl hátra, 2 ember jön azt leszedtem (molotovos nem tudott elérni, mivel nem látott) majd sorban akik jönnek le a lépcsõn, ill szépen sorjában ki ki nézelõdve a fenti embereket majd a végén a köcsögöt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

alratar
Van ott jobbra egy fém oszlop, oda búj be, majd szedd le a földszinten lévõ palikat.
Ha ez meg van, menj körbe a teremben, majd várd meg míg lejönnek a lépcsõn.
Ezután menj fel, és lõdd szét aki maradt.
Próbálj minél elõbb feljutni az emeletre.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

wrx
Sziasztok!

60%-nál vagyok. A kikötõben kicsontozom a lurkókat, de utána be kell menni egy csarnokba, aminek az ajtaja lecsukódik és ott lõnek, meg molotovokat dobálnak. Van valami taktikus megoldás, mert nem bírok túljutni rajta és már kezd unalmas lenni...

Köszönöm

Kék autó, arany felni...

Encore
"kicsit túl sok lett az E gomb nyomogatás, a hosszú autózgatás átvezetõ videók megnézése miatt"
Egy egy történetet mesél el, nem két mondatban akarták lenyomni a torkodon a következõ küldetés miértjét, hanem megpróbálták a motivációkat kibontani és jobban megismertetni a karaktereket. A sok kocsikázgatásnál figyelni kellett volna a beszélgetésekre is. De ahogy pár hozzászólással ezelõtt már pedzegettem, ez egyszerûen egy túl igényes LINEÁRIS játék, hogy a tizenévesek értékelni tudják.
Ha elolvastad volna a hozzászólásaimat a mai napon, akkor nem kérdeznéd, hogy játszottam-e az elsõ résszel. De ostoba, aki azt hitte, hogy azt a szintet hozni tudja a folytatás. Azóta a játékosok igénye a béke segge alá süllyedt, csak a grafika, ami számít. akkoriban ott volt a meglepetés ereje, amit értelemszerûen nem lehet kétszer elsütni. Az elsõ rész váratlanul jött és ütött. Aztán új sztori is kellett, kétszer nem lehet elsütni, az ártatlanul kerültem bele a maffiába dolgot, ezért kaptunk egy más motivációkkal rendelkezõ fõhõst. Gondolom, hogy az elsõ rész taxisofõrje szimpatikusabb volt többeknek, de ha ugyanazt ellõtték volna, akkor meg az lenne a baj, hogy nincs benne egyedi dolog.
Az apróságokat, amik benne voltak az elsõben, de nincsenek benne ebben, már kitárgyaltuk párszor, és részben igazak a fanyalgások, de a nagy részük túlzott hülyeség.
mark364
már semmi köszi😊

Az elsõ rész mivel több? Történetileg, nem freeride meg ilyenek, mondhatni még monotonabb az elsõ rész története mert minden küldetés lövöldözés és gyilkolásról szól, és ugyebár a Mafia nem egy olyan bûnszervezet ami csak gyilkol és gyilkol, a kettõben nem minden küldetésben kell ölni, nem mindig az a lényeg hogy ölj és ölj... Ettõl sokkal változatosabb. Szóval igazán nem értem mivel jobb az 1 történetileg, max annyival hogy hosszabb és drámaibb a vége. De az elsõ részben is lehetne keresni a hibákat bõségesen, pl mikor Saraht kísérjük haza, minden este molesztálják de még mindig ott megy haza, stb... lehetne még sorolni ilyen apró furcsaságokat.

koschwarz
igen, de sokak szerint ez nem igényes játék, mint ahogy szerintem sem. kicsit túl sok lett az E gomb nyomogatás, a hosszú autózgatás átvezetõ videók megnézése miatt, és egyáltalán, játszottál te az elsõ résszel? ha igen, akkor tudod, miért nem elégedettek sokan...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mark364
please help😊
nemtudom hogy kéne elindítani a demot mert ehhez a steameléshez nem nagyon értek....légyszi help
köszi😉

Encore
A következõ végigjátszást így tervezem én is, hogy FPS nézetben. A hangulat az maximális, a zene, a grafika, minden egyben van.
Encore
igen, ezen meglepõdtem én is, azt hittem, hogy majd nekem kell megkeresni, úgy nagyobb élmény lett volna.

Persze, hogy jó volt. Azt mondom én is, hogy sok ziccer kimaradt, de 11 óra + 8óra dlc szóval kb 20 órányi igényes játék; aki szerint ez nem ér meg 10-13 ezret az hazudik. Ha nem tetszik az oké, nem tetszik neki. De ha nem tetszik valami, azzal nem játszom órákat, hanem törlöm és nem veszem meg. De aki végignyomja és nem vette meg az csak indokot keres, hogy így meg úgy lehetett volna GTA-sabb, meg DLC lehúzás stb... Ezek csak dumák. Ma egy 4-5 órás játékért elkérnek 8 ezret, akkor 20 óra nehogy már ne érjen meg mondjuk 13 ezret dlc-vel együtt.
Sajnálom, hogy az eladások nem olyan magasak, de ez várható volt, amikor ilyen COD-ok, meg Gow-ok produkálnak milliós eladásokat, ott nem sok sikere lehet, egy komolyabb játéknak (lásd még Alan Wake).
Ezzel énis így voltam, esõbe mindig felkaptam a "raincoat"-ot 😊
Amúgy a játék hangulata az plafon nálam, most megcsináltam a joy-t hogy mûködjön vele, benyomom devconsole-t mehet az fps nézet kocsiban és úgy mászkálok, rádió be (Delta Rádió általában) aztán szép nyugodtan 30 as tempó, tök jó feelingje van, meg pl lökhátító kamera nézetbõl kajak olyan mint egy autós játék, annak is nagyon jó feelingje van, és az autók irányítása, fizikája kifejezetten tökéletes, érzõdik a virsli gumi adta hibák.

elite
A játék jó, hiszen én is végigtoltam, de szerintem akkor is rengeteg kihasználatlan lehetõség veszett el benne.
A DLC autólopásban meg az nem tetszik, hogy megadja hol van az ellopandó autó, nem pedig nekem kell felhajtani.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Encore
Ha épp esett kint, akkor én ahhoz is öltöztem, már csak a feeling kedvéért is. 😄

Encore
Én is szerettem karaktereket. A fõhõs pedig épp olyan kegyetlen, számító, nagyra törõ, mint amilyennek lennie kell (Sebhelyesarcú, Al Capone, stb), nem pedig egy "véletlenül" belecsöppenek emberke. Ezzel nem az elsõ részt kritizáltam, csak másodszorra nem lõhették el ugyanazt.

Csak az bánt, hogy sokan szidják meg már most példálóznak vele, mint negatív kritika, holott az õ hülyeségük, hogy nem ezt várták. "Kevés benne a harc", "az autók viselkedése gagyi" (holott simulation módban a legélvezetesebb); ez a játék ennél igényesebb, nem GTA és ezért sokak lehúzzák. Lehetett volna több/jobb, de így is fantasztikus. És azért hány ilyen játékot kapunk, ami a 30-40-50es években játszódik? Amiben az irányítás és minden rendben van? Aki rajongója az érának az gondolom emlékszik a The godfather 1-2 szörnyûségre.
Ebben a kategóriában annyira kevés játék van (jól sikerült pedig még kevesebb), hogy kicsit jobban meg kéne becsülni.
Lehet, hogy miután mindenkiben leülepszik a túlzott hype utáni sokk a kész termék láttán, azért megszeretõdik ez a program (amennyiben lesz hozzá kellõ mennyiségû DLC, ami pótolja a rossz szájízt, akár még 1 vásárlásra is esélyes lehet(ne), persze majd amikor olcsóbb lesz)

Na, de ki vette meg a ruhaüzletben a klasszikus amerikai kalap, hosszú barna ballonkabát, ing, nyakkendõ, barna mellény kombinációt (igazi gengszter feeling). Amikor elõször felaggattam Vito-ra azért elmosolyodtam és beugrott a Keresztapa film <#hehe>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként az biztos, hogy nagyon szerethetõ karakterek vannak benne
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Harry-t kifejezetten sajnáltam, annak ellenére, hogy spicli volt, Joe-t is, remélem nem ölik meg a készítõk

A 2. vh-s részt eléggé elharapták, azt még nyomtam volna 1 kicsit! Sõt akár ezzel a motorral 1 második vh-s TPS-t is nyugodtan csinálhatnának szerintem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na nálad le teszem a voksomat, igazad van, fõleg ebben "egy gengszter életútját elmesélõ "film"." 2x játszottam végig és végig olyan volt nekem mint egy film. És nagyon tetszett.

Encore
Nagyrészt igazad van, de van amit szerintem nem jól látsz.
- Én az elsõ részt sokszor végigvittem, de ott se tankoltam sohasem. Lehet hogy azért mert gyakran váltogattam a kocsikat.
- A rablás opcionális, van amikor pénzt kell szerezned, vagy kocsikat viszel a bontóba vagy rabolsz.
- Autólopás, mellékküldetések ügyében Jimmy's vendetta DLC-t tudom ajánlani, mindkét dolog van benne dögivel.

A többivel egyetértek, de azt ne feledd, hogy ez nem GTA. A kihagyott ziccerek és hibái ellenére egy igényes, jó karakterekkel rendelkezõ történet, ami manapság ritka, mint a fehér holló. Nem egy "megyek elõre azt lövök" játék, hanem egy karrier, egy gengszter életútját elmesélõ "film".
Sajnálom azokat, akik nem erre számítottak, az elsõ rész alapján (és figyelembe véve a mai igényeket) ilyesmi volt várható (talán több aprósággal megspékelve), de iszonyatosan jó játékélményt adott DLc-vel együtt kb 20 órára, ami nem kevés. Lehetett volna jobb is, de így is átlagon felüli.
Teljes mértékben egyetértek!

elite
Az igazság az, hogy tényleg sok ziccer kimaradt, amitõl tökéletes lehetne a játék.
Tankolás: egyszer sem kellett, kihagyott ziccer. Elsõ részben egyszer emlékszem ki kellett menni a városból, és országúton menni jó messzire. Közben ki is fogyott a nafta.
Kocsi tuning, mosatás: jelentéktelen.
Evés/ivás: nagyon ritkán kellett
Pénz: szinte alig volt szerepe a játékban
Autólopás: ritkán kellett
Rabolni: egyszer sem kellett
Nyílt bandaháború: szinte nem is volt
Freeride, mellékküldik: nuku, nincs értelme a fõszálon kívül mászkálni stb, mert se motiváció, se lehetõségek tevékenykedni
Kormányt nem támogat: szégyen
Szóval adott egy rohadt jó engine, egy élõ város, de abszolút kiaknázatlanul maradt az egész.
Kár érte.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

matthias92
megvan, a belsõ berendezést teljesen szétkellett lõni. az asztaloknál ottvoltak még az ablakok 😊)

Encore
Gépfegyverrel kell, mikor mással lõttem, nekem se történt semmit, pedig még gránáttal is megszórtam a helyet. Használj tommygunt.
matthias92
darabokra szedtem, szétlõttem mindent, a zenegépet, az összes lámpát, az összes képet, minden üveget meg poharat, és semmi nem történt. :| annyi, hogy az összes fegyverembõl kifogytam, mert még közben a rendõröket is írtottam. 😄

Encore
Rendõrmentesen is megcsinálható. A bár elõtt lévõket elcsalod az utcán tûzharcot provokálsz és várod, hogy a rendõrök megritkítsák õket. Bemész a bárba, elég a pultost kinyírni, mert fegyvere van, aztán gépfegyverrel szét kell lõni a pult mögötti szekrényt, a képeket a falakon, az ablakokat, meg a zeneautomatát. Ki is írja közben, hogy csak így tovább meg ilyesmi. Ha közben rendõr jár arra, látod a radaron, akkor fegyver eltesz, esetleg kisétálsz a hátsóajtón és megvárod, míg a rendõr távozik. Esetleg kaphatsz kettes körözöttséget, de akkor megvesztegeted, megvárod míg távozik és folytatod a bár szétszedését.
Tommy gun a barátod! Bemész, fedezékbe vonulsz a paraván mögé, így nem tudnak lelõni és szépen szétlövöd a bárpultot plussz pár képet a falon, meg az italokat és már meg is vagy! Hátsó ajtón távozol! Mission Accomplished!

matthias92
hátgyerekek, én feladom ezt a Jimmy's vendettát. Jónak jó, megminden (bár kicsit GTA feeling jön le belõle, ami zavaró), de rohadtul idegesít, hogy nem játékélményt, hanem bosszankodást nyújt. Megint elakadtam, ahol a bárt kell szét"bontani". Kinyírattam a rendõrökkel õket, meg próbáltam mindent, de sosem sikerül 😞

Rendõrségi busznál én is ilyenre számítottam, erre ki volt dobva a város szélére és kész...

"10521: Hát én is végig értem a DLC-n (tegnap délutánra már csak a végsõ boss volt hátra, hát vagy 5-ször meghalltam ott is. Kedvenc részem: Megyek a pincébe és az ajtó mögül, úgy hogy nem láthatott az ellen tommy-val lelõttek), de semmi hangulatom tovább folytatni.

Pincét balról érdemes megközelíteni, mert akkor nem tudnak lelõni én elkövettem azt a hibát, hogy jobbról mentem!

"anyukám azt mondta úgyhogy job lesz ha halgatok"

így van..jobb lesz,ha hallgatsz😊)
matthias92
atyaég, mekkora baromállatok vannak <#csodalk> vagy ez is jamaika king lehet?? <#duma>

morvaigaben
Visszavonták a bann-t? XD
Kimélj meg minket pls! <#kacsint>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Azt látjuk hogy beteg vagy!<#banplz>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

beteg vagyok ma megtehetem <#taps><#taps><#vigyor2><#eplus2>

Kedventc játékom : Maffia 2

norbi2fraktal
és azt anyukád nem mondta hogy már ágyban a helyed ?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

na ide figyeljetekk!!!!!!!!!!!!!

még egycer szidni mertek irgum burgúm lesz anyukám azt mondta úgyhogy job lesz ha halgatok anyukám azt is monta hogy még rá érek széppen hejesen irni<#mf1>

Át se engedtek volna a suliban annak idején, ilyen hibával

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bízom benne... mert így, hogy "mátyás kiráj" kisbetûvel és pontos j-vel azért nem semmi... ha ez nem direkt van, akkor tuti nem csinálok gyereket, mert erre a világra minek! 😄

www.smart-bus.hu

Azért ez se semmi:
"Kedventc játékom : Maffia 2"
😊

Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX

ÁÁÁÁÁÁ direkt csinálja!

Óóó drága Szûz Anyám... a király pontos j-vel... hát baszki, ez a vég... szép kis új generáció...

www.smart-bus.hu

<#hehe>
Pontos j-vel!

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Akkor most megtanulhatsz helyesen írni!

KIJÁTCOTAM HÁT EZ HIHETETLEN!!!!!!!!!

Encore
Most megint megcsináltam pár küldetést (ha végigvitted, akkor ugye újralehet játszani a missionöket) és egyik bossnál sem termelõdtek újra. Sokan vannak az tény, de nem termelõdtek újra.
Illetve nem tudom arra gondolsz-e, hogy mikor a célponttal végzel és írja, hogy go to the safe zone, akkor kifelé menet még jön néhány pali. Nevezhetjük erõsítésnek, de kevesen szoktak lenni 2-3 ember és simán el is lehet futni elõlük....

Amúgy azt a csapdás küldetést újra akartam játszani (a roncstelepes), ezúttal a közeli épület tetejére akartam feljutni (vezet fel rá lépcsõ lentrõl), de a kerítésen sem jutottam túl... Valahogy át lehet vajon jutni? Szereztem egy nagy teherautót, egy szintben álltam a kerítés tetejével, de nem engedett átugrani...
Az utolsó big bossos küldetést könnyebb mint némelyik másik. Távolról le lehet szedni a két kinti csókát, sõt az elsõt a körülötte lévõkkel együtt egy gránáttal a kerítésen túlról likvidáltam. 😊 A pincébe se nagy kunszt lemenni, onnan meg feljöttem és ott állt a big boss, de egy gyors sorozat kicsinálta... Szóval még csak megölni sem kell mindenkit.
Encore
Mondjuk a DLC-ben elfért volna pár olyan küldetés, ami tényleg ki van számolva másodpercre. Mert így egyszerûen nincs értelme az órának.
A kocsilopós küldetések közt is volt pár érdekes. Volt, amit õriztek és úgy kellett ellopni, ellenben volt olyan, pl a rendõrségi busz, aminél én háborúra készültem mondván, hogy milyen nehéz lesz elszedni a zsaruktól, erre senki nem õrizte, ott állt az utcán a busz. Mondom ok, csapda, beülök és körbevesznek vagy 4es körözési szint. DE semmi. Simán bedöcögtem a célállomásra atrocitás nélkül.
Jah! Megpróbálnak bekeríteni! Ha többen vannak, meg közel jönnek (ez fõleg akkor zavaró, amikor az egyik balról, másik jobbról jön!)

Fõgém utolsó küldijénél ez nagyon megfigyelhetõ, hogy a székek között oldalaznak (szerencsére Joe ott volt és segített... )

Már tegnap én idegbõl játszottam, karambol, rendõr utánam jön én meg berágtam kiugrottam a kocsiból és szitává lõttem õket!

Respawn meg csak a DLC-re jellemzõ szerintem (apropó egyik DLC-s bossznál folyamatosan termelõdtek az ellenfelek, lelõttem vagy 100 gengsztert 1 kicsi területen!

Encore
Ilyen nálam is volt, négyes körözési szint rohanok, mindenfelõl rendõrök jönnek, meglátok egy fülkét, de van benne valaki. Kirángatom, beállok, erre fogpiszkálóvá lövik szét a fülkét, a kagyló már majdnem a kezemben volt. 😄

Amúgy az MI szokott bekerítést alkalmazni, nem tudom észrevetted-e, nem mindegyik áll be fixen egy pontba és onnan lövöldöz, hanem próbálkoznak. Engem is leptek már meg hátulról, de sokszori nekifutásra észrevettem, hogy fedezékrõl fedezékre jön egyik másik, és oldalba támadnak.
Nem azt mondom hogy nincs idegesítõ respawn, de én csak 1-2 alkalommal találkoztam ilyennel.

Amúgy ha négyes a körözöttségem, de mindenki halott látótávolságban, akkor eltûnik a körözési szint.
A gránát pedig elengedhetetlen kellék nálam mostanában, azzal gyorsan lehet tömeget oszlatni. 😊