11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • Pepsi Twist
    hát valamikor 2008 vége... kb 1 év múlva (de ezek csak feltevések)
  • danithe
    Pontos megjelésröl nicnss emmi? :S Mert 2 álmom nemsoká betelejsedik :) (NFS Pro Street,COd4)
  • Pepsi Twist
    jaja de most leheltem 1 kis életet a topikba :)
  • Soldiers
    mivel nincs semmi hír már hetek óta
  • ldavid
    ha érdekel valakit, (ill. van rá ideje/energiája) elvállalható a mafia.lap.hu
  • Pepsi Twist
    látom meghaltunk...
  • Tony Corleone
    Ha megnézitek a főszereplő Vito pont úgy néz ki mint a fiatal Marlon Brando, micsoda véletlen egybeesés :)
  • Rodman6
    A képekből ítélve úgy látom hogy hasonó lesz a hangulat az első részhez. A főhős hasonlít Tommy-ra a másik hapsi mellette pedig a társára akit az első rész végefelé kinyírtan találtunk a lakásán a bankrablás után. Szerintem fel sem fog tűnni hogy mások a szereplők. Ja, inkább jelenjen később minthogy az idegbaj kerülgessen mert szaggat a gépen... legalább lesz idő fejleszteni :-D
  • Pepsi Twist
    ja lehet tőlem 09-is... én kibírom várni, de inkább ne kapkodják el és legyen tökéletes a játék... (ez az én véleményem)
  • Hassan B
    ha szerencsénk van... mert állítólag azzal küzdenek, hogy a 08-as éven belül tartsák a megjelenést.
  • Pepsi Twist
    kb 1 év írtam már...
  • Soldiers
    ja soká lesz
  • Hassan B
    De sokára lesz még az a 2008... és annak se az elején fogják kiadni... sőtt olyan pletykák is terjednek, hogy örüljünk ha 2008-ban kint lesz, mert nem biztos...

Amúgy a játék GC-s infók szerint valamikor a 40-es, 50-es években fog játszódni...(csak azért írom, mert voltam már itt korábban találgatások)
  • mafiaplayer
    :(
  • Pepsi Twist
    ja még bő 1 év a megjelenésig (alítolag)
  • Fido4life
    mivel nincs info, nincs miről beszélni :/
  • Hassan B
    na de megállt itt az élet... majdnem 2 hete semmi hsz
  • Sadun Tryst
    :)
  • Hassan B
    szerintem az így van heJesen(XD): Máfillyj-ja
  • Pepsi Twist
    sztem "ly" :D
  • SuperCharger
    És a Maffija az milyen jével van ??
  • Sadun Tryst
    - muszáj -
  • akyyy
    még jó hogy a muszáj az pontos J.
  • mafiaplayer
    jó munkához idő kell az igaz... csak azt nem veszitek alapul, hogy az első rész már vagy 5-6 éve készült el... szal ne a mai naptól kezdjen már ketyegni az óra ha nem muszály... :(
  • Dave0092
    jobb lenne talán, ha jövö honapba jelenne meg?
    nemis gerjetsz rá mer modnod, áh 4 hét? miaz, semmi wc-n leülök annyit, de elvileg 2008 tavasszal jön, igy nagyobb lesz a láz stb...
    amugy bene döljetek ennek a láma hw-nek, attol hogy nem emlitették meg a Mafia 2-t, attol azmég nem azt jeletni hogy 2009 esetleg 2010 be jelenne meg.....
  • Gerryson
    Háát!!
    Ha ez tényleg csak 2009-ben jelenik meg akkor szertintem feleslegesen jelentették be.Most csak azért hogy felhúzanak áááááááá szerintem jövőre TALÁN már játszhatunk de a legjobb az lenne ha már holnap játszahtánk vele de ez lehetlen sajnos
  • [HUN]FaTaL
    hát a képek alapján.. ezek szerint kész van akkor a duke nukem forever is:D
  • tpM
    optimalizálják csak...
  • ProGabe #1603
    a képek alapján?amiből van 5 db? :D
    ennyi erővel akkor az indiana jones 4 is készen van,mert kijött már ennyi kép,sőt most már címe is van XD
    mindenki szertné hogy holnap megjelenjen,de jó munkához idő kell!most lett bejelentve,ez teljesen reális időpont!
  • NonsenS
    Lehet, hogy az állításod áll legalább olyan stabil lábakon, mint a hír, mert azok is csak találgathatnak, de azért egy játékhoz sok minden kell.
    Ezek a képek valószínő javítva lettel feltéve. Nem hinném, hogy ennyire készen állna a motor, illetve minden graf, városrész, stb, hogy akár lehetne vele menni pár száz métert is.
  • Palinko
    én nem értek hozzá leszögezem! de szerintem a képek alapján már elég jól járnak a játékban és hát a 2009 meg túl távoli időpont a megjelenésre... az első csúszott? hát remélem tanultak a hibából... és hát a maffia 2 nek a mafia 1 a reklám, szóval nem egy "divatjáték" igaz mindenki játsza aki jót akar szórakozni. szerintem az én állításom is áll olyan lábakon mint a #1594 ban szereplő felvetés...
  • mafiaplayer
    vérpistikék lol :D
    én is olvastam ezt a lehangoló cuccot hw-n és ha így lesz az bebasz... :(
    már novemberben is késő lenne, nemhogy másfél év múltán grrrrrrrr
  • joebacsi
    javaslom kezdj éhségsztrájkba
  • joebacsi
    nembaj, inkább húzzák el akár 1 évig is, de legyen a lehető legigényesebb, és legjobban kivitelezett, olyan fícsörökkel, mint a forcefeedbackes kormányok támogatása (amit pl az 1 is tudott, és nálam iszonyatosan megdobta a játékmenetet), és ne a gádfatterhez hasonlító elcsépelt árkád okádék legyen repülővel, amire max a vérpistikék matyiznak :)
  • RedRiot
    Nemá... Az első rész is legalább egy évet csúszott úgy emléxem. :(
  • Pepsi Twist
    az basznabe....
  • Danman
    az azért már vicces lenne:| :(
  • ProGabe #1594
    Take Two megjelenések, Bioshock eladások

...A Mafia 2-ről említést sem tettek, ami arra enged következtetni, hogy legkorábban 2009-ben láthatjuk viszont a gengszter dráma folytatását...

forrás:hardwired.hu
  • eNiX
    Nekem az annyira tetszett, hogy még az akkoriban népszerűbb nem szines telomra megcsináltam a logoját képernyővédőnek. Papíron még megvan.
    A 2-t pedig már várom mint minden rajongo. :)
  • mafiaplayer
    hehe, a repcsihez elég egy 1000 ft-os gamepad, a billentyűhöz képest ég és föld, és meglepő de a kocsikat is kényelmesebb néha azzal kezelni