11769
-
#1631 hát valamikor 2008 vége... kb 1 év múlva (de ezek csak feltevések) -
danithe #1630 Pontos megjelésröl nicnss emmi? :S Mert 2 álmom nemsoká betelejsedik :) (NFS Pro Street,COd4) -
#1629 jaja de most leheltem 1 kis életet a topikba :) -
#1628 mivel nincs semmi hír már hetek óta -
ldavid #1627 ha érdekel valakit, (ill. van rá ideje/energiája) elvállalható a mafia.lap.hu -
#1626 látom meghaltunk... -
Tony Corleone #1625 Ha megnézitek a főszereplő Vito pont úgy néz ki mint a fiatal Marlon Brando, micsoda véletlen egybeesés :) -
Rodman6 #1624 A képekből ítélve úgy látom hogy hasonó lesz a hangulat az első részhez. A főhős hasonlít Tommy-ra a másik hapsi mellette pedig a társára akit az első rész végefelé kinyírtan találtunk a lakásán a bankrablás után. Szerintem fel sem fog tűnni hogy mások a szereplők. Ja, inkább jelenjen később minthogy az idegbaj kerülgessen mert szaggat a gépen... legalább lesz idő fejleszteni :-D -
#1623 ja lehet tőlem 09-is... én kibírom várni, de inkább ne kapkodják el és legyen tökéletes a játék... (ez az én véleményem) -
#1622 ha szerencsénk van... mert állítólag azzal küzdenek, hogy a 08-as éven belül tartsák a megjelenést. -
#1621 kb 1 év írtam már... -
#1620 ja soká lesz -
#1619 De sokára lesz még az a 2008... és annak se az elején fogják kiadni... sőtt olyan pletykák is terjednek, hogy örüljünk ha 2008-ban kint lesz, mert nem biztos...
Amúgy a játék GC-s infók szerint valamikor a 40-es, 50-es években fog játszódni...(csak azért írom, mert voltam már itt korábban találgatások) -
mafiaplayer #1618 :( -
#1617 ja még bő 1 év a megjelenésig (alítolag) -
#1616 mivel nincs info, nincs miről beszélni :/ -
#1615 na de megállt itt az élet... majdnem 2 hete semmi hsz -
#1614 :) -
#1613 szerintem az így van heJesen(XD): Máfillyj-ja -
#1612 sztem "ly" :D -
#1611 És a Maffija az milyen jével van ?? -
#1610 - muszáj - -
#1609 még jó hogy a muszáj az pontos J. -
mafiaplayer #1608 jó munkához idő kell az igaz... csak azt nem veszitek alapul, hogy az első rész már vagy 5-6 éve készült el... szal ne a mai naptól kezdjen már ketyegni az óra ha nem muszály... :( -
Dave0092 #1607 jobb lenne talán, ha jövö honapba jelenne meg?
nemis gerjetsz rá mer modnod, áh 4 hét? miaz, semmi wc-n leülök annyit, de elvileg 2008 tavasszal jön, igy nagyobb lesz a láz stb...
amugy bene döljetek ennek a láma hw-nek, attol hogy nem emlitették meg a Mafia 2-t, attol azmég nem azt jeletni hogy 2009 esetleg 2010 be jelenne meg..... -
Gerryson #1606 Háát!!
Ha ez tényleg csak 2009-ben jelenik meg akkor szertintem feleslegesen jelentették be.Most csak azért hogy felhúzanak áááááááá szerintem jövőre TALÁN már játszhatunk de a legjobb az lenne ha már holnap játszahtánk vele de ez lehetlen sajnos -
#1605 hát a képek alapján.. ezek szerint kész van akkor a duke nukem forever is:D -
tpM #1604 optimalizálják csak... -
#1603 a képek alapján?amiből van 5 db? :D
ennyi erővel akkor az indiana jones 4 is készen van,mert kijött már ennyi kép,sőt most már címe is van XD
mindenki szertné hogy holnap megjelenjen,de jó munkához idő kell!most lett bejelentve,ez teljesen reális időpont! -
#1602 Lehet, hogy az állításod áll legalább olyan stabil lábakon, mint a hír, mert azok is csak találgathatnak, de azért egy játékhoz sok minden kell.
Ezek a képek valószínő javítva lettel feltéve. Nem hinném, hogy ennyire készen állna a motor, illetve minden graf, városrész, stb, hogy akár lehetne vele menni pár száz métert is. -
#1601 én nem értek hozzá leszögezem! de szerintem a képek alapján már elég jól járnak a játékban és hát a 2009 meg túl távoli időpont a megjelenésre... az első csúszott? hát remélem tanultak a hibából... és hát a maffia 2 nek a mafia 1 a reklám, szóval nem egy "divatjáték" igaz mindenki játsza aki jót akar szórakozni. szerintem az én állításom is áll olyan lábakon mint a #1594 ban szereplő felvetés... -
mafiaplayer #1600 vérpistikék lol :D
én is olvastam ezt a lehangoló cuccot hw-n és ha így lesz az bebasz... :(
már novemberben is késő lenne, nemhogy másfél év múltán grrrrrrrr -
#1599 javaslom kezdj éhségsztrájkba -
#1598 nembaj, inkább húzzák el akár 1 évig is, de legyen a lehető legigényesebb, és legjobban kivitelezett, olyan fícsörökkel, mint a forcefeedbackes kormányok támogatása (amit pl az 1 is tudott, és nálam iszonyatosan megdobta a játékmenetet), és ne a gádfatterhez hasonlító elcsépelt árkád okádék legyen repülővel, amire max a vérpistikék matyiznak :) -
RedRiot #1597 Nemá... Az első rész is legalább egy évet csúszott úgy emléxem. :( -
#1596 az basznabe.... -
#1595 az azért már vicces lenne:| :( -
#1594 Take Two megjelenések, Bioshock eladások
...A Mafia 2-ről említést sem tettek, ami arra enged következtetni, hogy legkorábban 2009-ben láthatjuk viszont a gengszter dráma folytatását...
forrás:hardwired.hu -
#1593 Nekem az annyira tetszett, hogy még az akkoriban népszerűbb nem szines telomra megcsináltam a logoját képernyővédőnek. Papíron még megvan.
A 2-t pedig már várom mint minden rajongo. :) -
mafiaplayer #1592 hehe, a repcsihez elég egy 1000 ft-os gamepad, a billentyűhöz képest ég és föld, és meglepő de a kocsikat is kényelmesebb néha azzal kezelni