11769
-
#1471 Nah mi az? Pangás a topicban??
Nekem a Mafiában, ami igazán piszkálta az orrom, az az az egyszerűen elintézhető dolog volt, hogy a telepítőnél bemutatott képek atom kockásak voltak. Simán ki lehetett volna őket akár "paintelni" is, nemhogy a fotosoppról beszéljek....
A sárga teherautó-kerékről szólva felvettem a fényerőt meg a kontrasztot és tényleg nagyon érdekes kép jött ki. Nézzétek meg! Egyébként sima fényerőnél semmit nem láttam.
A sztoriról annyit, hogy szerintem a felépítése nagyon jó volt. Nem sok hasonló játék van ilyen szempontból. A gép magától ment, egy-két mellékküldetés, változó (fejlődő) autók. Ha GTA-sodnánk (aminek nem tagadom, van néhány előnye), akkor az mondhatni "kommersz" lenne. Legalábbis nem eredeti. A Cseh fiúk azzal alkottak nagyot, hogy olyan dolgot készítettek, ami más volt, mint a többi, mindenkinek tetszett, és egy teljesen kidolgozott, minőségi sztoriba helyezték bele.
A Freeride szerintem bele illik - így, ahogy van - a játékba. Kell a szórakozás:):):)
Az extrémmel ti hogy álltok? Nekem egyszer sikerült majdnem mindet megcsinálnom, kivéve a benzineset. Nem tudtam, hogy az kuplung nyomására nem fogy a gáz..:(
Most újra dolgozok rajt.
Jah és ÉLJEN A MAFIA!!!! -
#1470 Ő nem így érti! Én is tapasztaltam, hogy mikor egy küldi után elbulizgattam pár napot majd felvettem akkor CJ lihegve rontott be a házba és örömmel mesélte friss élményeit... pedig eltelt közbe pár nap.
Amúgy a GTA3 ban volt egy japán fószer akinek autókat kellett volna gyűjtenem. Gondoltam hanyagolom inkább azt a küldit míg nagyon fontos nem lesz erre jött egy küldi amelyben ki kellett nyírnom őt... nagyot néztem de végül megúsztam azt a küldit :D -
#1469 én a főajtón mentem be :D szóval a ház jobb oldalán ott van a sarok ahova sz*arok és ott várod a batyát hogy az elő oldaona balkonról lejöjjön, kiütöd baseballal aztán bejutsz. rohadt takarítónőre vigyázni :D aztán kifele már lehet kitomyzni is csak néha túl lassan nyillika silver kocsi ajtaja és hát lelőnek :D -
#1468 ez nem így van!a történet gerincét képező küldetések lineárisak.pl SA-ban nem lehet elmenni Truth farmjára,amíg Tenpenny nem intéz el,pedig te ezt mondod... -
BaleE88 #1467 sorry megyek oda -
#1466 és ezt miért nem a mafia topikba? :\ -
BaleE88 #1465 Srácok elakadtam a Látogatás gazdagéknál..című miszioban. elbujok salvatore-val majd leutom az őrt. kulcs megvan de utánna midnig észre vesznek és szitává lőnek... -
#1464 nincs mit elvtárs :) -
#1463 Én is valami ilyesmire gondoltam. -
#1462 nah végre felment nekem is az első rész, ugyhogy kiélhetem vágyaimat
köszönet az elvtársnak -
#1461 simába? ott elvileg yellow pete /hoboken, az építkezés melletti kis tér, TWISTER reklámtábla mellett -
Timbu #1460 A GTA (egyik) nagy hibája a küldetés-rendszer. Az szép és jó, hogy olyan sorrendben veszem fel őket, ahogy akarom, azonban ez tönkreteszi a történetet. Például amikor egy küldetés végén valaki berohan egy házba, a ház előtt eg megjelenik a küldetés felvétele ikon. Akkor veszem fel, amikor akarom (akár "napok" és más küldetések múlva), pedig a történet (és a párbeszédek) szerint közvetlenül kellene következnie. -
Dave0092 #1459 áhh nemkell az iyen, ugyjo ahogy a Mafia 1 be volt, volt némi mellék küldetés, ha megcisnáltad a feladatot, akkor selierihez kelet menned utána, de elöte oda mentél ahova akartál....
------
ti free ride ba megtaláltátok a fegyverüzletet? -
#1458 Szerintem elég lenne, ha küldetés után nem kötelezően küldetés következne, hanem a kettő között lehetne mást is csinálni, pl. mellékküldetéseket, versenyeket vagy egyszerűen csak bohóckodni (mint pl. billiárdozás a klubban), de az egy jó megkötés, hogy addig nem lehet elkötni a jobb verdákat, amíg az autószerelő meg nem tanít rá, fegyverarzenál bővítése dettó. -
#1457 nekem sikerült megoldanom azt a lyukas tankos küldit, tolás nélkül:D titka a gurulás:) felgyorsítasz kb 90-re és akkor gurulsz ameddig tudsz. én már régebben újból elkezdtem játszani, most tartok a freeride extreme-ben kb 2-3 küldetés van még hátra.köztük az UFOssal O.o
Mafia Onlinehoz mit szóltok?:D #1385 -
#1456 hát a gta ban pont az őrítő hogy anyi mellékküldetés van mint a szemét meg ilyen hülye csomagkeresgélés az nagy faszság a játékban. én is ötletesek tartottam a maffiában hogy ahogy múlt az idő csináltuk a küldetéseket úgy jöttek az új kocsik lassan a semmiből ez úgy volt jó. de azt ne felejtsük el hogy itt alapból jobb kocsik lesznek mint a mafia elején... szóval jó lesz -
#1455 Nem azt mondtam, hogy olyan legyen mint a gta. Meglehetne tartani ugyan azokat a dolgokat. Az autószerzések lennének a mellékküldetések a főküldetés meg lenne a történet. Én örülnék neki ha elfelejtenék ezt a béna free ride-ot. Meg milyen kiló savegame? A gtaban egy savegame volt, vagy biztonság esetére kettő, vagy éppen amennyit csináltál. -
#1454 Jaj csak azt ne tegyék! Arra ott a GTA. A Free Ride egy nagyon jól kitalált játékrész volt a Mafia-ban ahol kedvedre öltél-haltál vezethettél bármilyen megszerzett autót meg minden. Nem akarok kóriszálni az autófajták után, ha meg megtalálnám és meglenne akkor el kellene menteni ugye... és a kiló savegame a végén már megőrítene. A Mafia nem véletlen volt jobb az összes 3D-s GTA-nál és nehogy már ő tanuljon tőlük! -
#1453 Remélem mostmár itt is egybegyúrják a free mode-ot meg a küldetéseket, szerintem az úgy sokkal élvezetesebb lenne. -
#1452 hm és hátul a nagy piros teherautó az nem túl modern? épp csinál egy bal kanyart -
RedRiot #1451 Lassiter=Cadillac a Mafia univerzumban. Bolt=Ford stb. Ha jól emlékszem a Terraplane márka az eredeti nevén szerepelt a játékban, talán mert a cég réges-rég megszűnt, és nem védi copyright. -
#1450 Az UFO-s küldetésből kindulva, milyen agyament küldetések voltak még. Pl, elloptunk egy versenyautót, és elinduláskor olyan csőlátás effektus jött elő, hogy szinte nem is láttunk semmit, a k*rva széles folyó keresztbe való átugratásáról ne is beszéljünk. Meg még volt egy érdekes, mikor egy parton lévő kikötözött nőt kelett megmentenünk, a Lokneszi szörnytől.
U.i.: Nem, nem vagyok betépve, de ezt a Mafia fanok tudják, gondolom :) -
#1449 Amúgy a keréknélküli narancssárga teherautó ezen a képen
Igazából egy ilyen teherautó. -
#1448 Én egy egész napig melankólikus voltam mikor Frank meghalt majd mikor Paulie meg mikor Tommy.
Amúgy a történetben kétszer is megmentjük Sam életét (Ordinary Routine, Trip to the Country) és végül ő gyak meg minket... Sztem a játéktörténelem legjobb története és mindenkinek vannak olyan emlékei amit szívesen ír le. -
Dave0092 #1447 Nekem az teccene legjobban ha oylan lenne mint az 1, hogy város részeket oldottál fel, én amikor megkaptama gépem 2002 karácsonya, akkor a Mafia volt az első játék amit kaptam hozzá, gondolhatjátok láma voltam, nem tudtam még az első külditse megcisnálni, nagyon nemis érdekelt, de aztán félév mulva neki ültem, és free ride-zgattam, és törke teccet hogy a város részeknél elvolt torlszovla, hogy gázcs9vet csinálnak, egyszer jöttek a rendőzők a lezárt területről, és valahogy átudtam menni, és akkor nem volt ott semmi :)
első város részbe még gyengébb autok voltak, de amint több küldit csinálsz emg annál több város részbe tucc bemenni, és egyre jobb kocsik is lesznek, pl a gazdag negyedbe csak luxus kocsik voltak :), jokis szimulátor, mert a verseny nekem kicsit nehéz volt billentyűzettel, azzal félévig vacakoltam, mondjuk 1 hét után feladtam, de végülis sikerült, a vége nagyon teccett :)
Legjobban akkor szorakoztam amikor 30 rendőr jött utánam, énmeg bementem a fegyverüzletbe, és oda valamiért a rendőőrők nem tudtak utánam jönni :)
azt vetem bombát, meg molotovot, azt beajigáltam, végére elmentek :)
meg azis teccik benne, hogy egyes kirabolt kocsi vezetők nem hagyják magukaat, vagy elmenekülnek, vagy baseball/kispisztoyal, ránk támadnak... :)
mondjuk nekem csak az nem teccet az egészbe hogy ha neki mentem egy gengszternek ugye az jott mint a bolond utánam, aztán a rendőr is jött, de nem a gengsztert lötte le, hanem rám vadászot :)
Még azis teccet hogy volt vidék, kirucanhattál a semmibe, széperdő stb.. pl nekem fenvolt a havas mod nagyon élveztem :)
jo lenne ha a 2-be is lehetne iyen kirucanásokat is csinálni!
Meg volt egy küldi, ahol a vonatot kellet kiizélni, na arrase jöttem rá, egyik haverom mondta, de nekem a hajos küldi teccet a legjobban, átkelelt öltöezni, aztán bevegyülni a nép közé :)
-----------
Én ugy halottam hogy a Mafia 1, eredetileg oylan lett volna, h első felébe Tommy-val elttünk volna 2. felébe a felügyelővel vadásznánk le don salieret.
De mivel nem volt erre elég idő, igy kaptunk egy Free Ride Xtrem-t
Ami végülis elég poénos, és néha lehetetlen feladatok voltak., pl amikor a yukas tanku kocsit kellet a város egyik szegletébe a másik szegletével vinni, na az kegyetlen volt, mert nemvolt anyi benzin kut, igy én egy másik kocsival toltam meg.....
Az UFO-s az lol poénos volt, de amikor a zeppelin hajigálta a tűzcsovát, azis elég nehéz volt mert egy lerobbant ksi szarrral kellet menni :S -
#1446 Gondoltam nekiállok egy kis képelemzésnek már csak poén kedvéért és nem is kellett sokat keresnem.
Emlékeztek nyilván a Lassiter márkára. Aki nem annak csak annyit, hogy ezek voltak a gazdagok híresek tehetősebbek autói Lost Heavenben.
(A Lassiter Phaeton odaba**ós kis kocsi volt )
Na nézegettem az egyik képet és mit látok? Kivehetően ott virít a Lassiter felirat az első autó oldalán!
kép -
#1445 Az első rész sem szenvedett hiányt az autók "sokszínűsége" terén, szerintem a mésodik részben sem lesz máshogy... :)
( nem godfather feeling, hogy 3 féle verda van az utcán, de abbol legalább 20... :) ) -
RedRiot #1444 "ha megfigyeled az egyik autófajtából kettő van... ha olyan sok autómodellem lenne én biztos külömbözőkkel pakolnám tele az első képet, de ez nem igazol semmit."
Én bízom benne hogy a véglegesben elegendő féle autó lesz, sőt még több is. A keréknélküli kamion bug sem zavar, az első rész kész verziója is változott a legelső screenekhez képest. -
RedRiot #1443 Remélem hamarosan látunk újabb screeneket a játékból. Úgy érzem magam mint az első rész megjelenése előtt, akkor is vadásztam az új képekre, elemezgettük őket a haverokkal... -
#1442 Olyan, mint ha az előte lévő autó árnyéka takarná a kerekét... Mindenesetre, ha ez hiba is, biztos javítják a végleges verzióban... ;) -
#1441 már miért ne lenne?egyrészt messze van,ráadásul árnyékban,másrészt a lökhárító a kerekek felénél is lejjebb van(nézd meg a többi kocsit),szóval simán aláfér egy kerék -
#1440 és? már az 1-ben is le lehetett rombolni az autókat elég rendesen... -
#1439 ja igen, ebben van vmi -
#1438 Amúgy azon a képen amelyiken a város meg autók buszok vannak ott mintha a sárga teherautónak (maffiózó bal füle mellett) nem is lenne kereke.
(ezt magamtól idéztem) -
#1437 Hát, először a motor, aztán a többi (ami lehet akár 2-3 év fejlesztés is). Videó alapján elég sok minden kész van már, never knows :) -
#1436 hol ? -
#1435 Arra gondoltam, de igazad van jó régi hír éa nyilván fake is, de a cikk alatt van egy rakás lelkes hozzászólás mai-tegnapi dátummal és az bezavart.
Remélem most megrémül a Rockstar és PC-re is kihozza a GTA IV-et (bár semmi értelme mert a mafia úgyis jobblesz :D )
Más:
"Már egy ideje folyhat a fejlesztés, csak gondolom nem akarták nyilvánosságra hozni idő előtt."
Én nem értek az ilyenhez de a városképen ha megfigyeled az egyik autófajtából kettő van... ha olyan sok autómodellem lenne én biztos külömbözőkkel pakolnám tele az első képet, de ez nem igazol semmit.
-Amiről beszéltem, hogy nincs kereke a kamionnak azt ti is így látjátok?
-
#1434 Games Convention Lipcse -
#1433 Ha az a hír igaz lenne, már 2 éve Mafia 2-őznénk... :D -
#1432 De végülis mi volt ez? Tesztertalálkozó vagy micsoda?