11769
-
#1791 Tescoban sztem 2990ft-os áron adják, de ott még a torrent, bár ez megéri az árát. -
#1790 A játékot hol lehet beszerezni?(warez v. bolt) Sajnos eltűntek a lemezek, pedig úgy játszanám megint újra:( -
#1789 Kétség nem fér hozzá, hogy a GTA 3 egy korszakalkotó, nagy újítás volt, a 3D-ben megvalósított, szabadon bejárható területeivel, de...
A MAFIA olyan hihetetlenül megelőzte a korát, hogy még ma, 6 év után is csaknem felveszi a versenyt a mai játékokkal. (megjegyzem, nálam sok mai játékot megelőz a bizonyos „listán”)
-
#1788 EZ még nagyon az elején volt, ígérgették még a multiplayert nagyon
ITT kiírják a megjelenési dátumnak hitt időt, és ámuldoznak a választható 3 fegyveren.
EZ egy értékelés. Kiemelnék egy mondatot:
"A Mafia kétségtelenül az idei év egyik legjobb játéka, bár az is nyilvánvaló, hogy nem fog olyan sikereket elérni, mint a GTA3."
Erre inkább válaszoljon mindenki maga...
Nekem még ma is borsódzik a hátam néha, akkora karakterek, akkora hangulat, akkora tökéletesség van ebben a játékban. -
#1787 felülmúlni nem, de egyezni még egyezhet :)
ha már ennyire beleástad magad épp érdekelnek akkor milyen képeket adtak ki :) -
#1786 A banner fenomenális!
Utána néztem és mikor még az első rész jött, akkor azt 2001 karácsonyára ígérték, a mafia topikban pedig 2002 Augusztus 27-én tört ki a letöltési őrület. Nagyából akkor is ennyi kép, infó volt, úgyhogy én megsaccolnék olyan pár hónap késést. Újfent visszatérve a tapasztalatokhoz, aki megnézi az első MAFIA első képeit, és összehasonlítja a végeredménnyel az nagyon kellemeset csalódik. Remélem itt is tartják ezt a megbízhatóságot, de legfőképp azt remélem, hogy csak egy kicsivel lesz rosszabb mint az első volt. Jobb szimplán nem lehet, a tökéltest nem lehet felülmúlni. -
#1785 lényeg, hogy készül és biztosan lesz. -
#1784 Javítva.
Én csak a 2009-es pénzügyi évről hallottam, de akkor még az is csak egy cél volt. Nem tudok róla hogy ennél pontosabb megközelítésű megjelenési dátum lenne. -
#1783 Nekem is teccik... :D -
#1782 jaja zsir a banner! -
#1781 A FAQ-ban meg elgépelés van. "váeható"
A megjelenés meg nem ősszel lesz? -
#1780 WoW új banner! Nekem teccik! -
#1779 Már be vannak linkelve máshonnan kicsit lejjebb...de itt van. -
#1778 rakd be -
#1777 Nah, már felpakolták hivatalos oldalra is az új screeneket...
Haladás! -
#1776 rohadt jó lesz a gém -
#1775 zsííííír akkor még várhatunk 1 kicsit :D -
#1774 -
#1773 Némi információ a megjelenésről
A lényeg, hogy a 2009-es pénzügyi évre van előirányozva, ami 2008. november 1. és 2009. október 31. között van, PC platform megerősítve (ha esetleg valakinek kételyei lettek volna). -
#1772 én leszarom a grafikát.ha jobb lesz mint az egy csak ha kicsivel is akkor már kibaszottul elégedett leszek. -
#1771 Oké, ingame alatt azt értettem, hogy játék közben (nem) lesz ilyen. :) -
#1770 Egyáltalán nem valalmi kidolgozottak, nézd meg az mp40 tárát meg a ahol belemegy a tár a fegyverbe. Aok a bordák mind sima textúrák, még normál mapping sincs rajtuk. Ez tuti az engine-el készült, csak persze mindenhova max textúrafelbontást nyomtak, beleértve az árnyékokat, amik egyértelműen shadow mapping-el készültek, és valszeg fél másodperc egy grafkártyának elkészíteni ezt a képet, ennélfogva realtime nem tudna ilyen képet produkálni.
De elég hasonló lesz, csak nem ennyire nagyon-nagyon részletgazdag. -
#1769 Kidolgozottabb a fegyver, mint egy átlagos játékban a főszereplő, szóval ez aligha ingame. -
#1768 első kép az nagyon nagy...épp megérkezett dzsonihoz egy kis szállítmány a második véhás maradék német fegyverekből :)
(mp40, mg42)
remélem ez a részletgazdagság majd igaz lesz az egész játékra... -
#1767 ezek mind renderelt képek... de akkor is jók :D -
Dave0092 #1766 Nekem nagyon tetszik, csak remélem olyan lesz mint az 1.... kocsikázni, behajtani, mellékküldik... azért ne az legyen, hogy nem tudom hány banda családdal palermoba kell bandaháboruzni, miközbe midenkit bekée fenyiteni -
#1765 Hát ezek a képek számomra hihetetlenek, olyan jók. Hogy ilyen lenne a játék? Az nagy lenne.
-
-
#1763 Az első képen német fegyvereket próbálgatnak, az a nagy tuti MG42, a kicsik Mp41 vagy mik:) Tuti jópénzért árulják a becsempészett árut:) -
#1762 pfff, thx. akkor majd egy év múlva visszanézek :D -
#1761 inkább +év csak jo legyen -.-
mondjuk azért én a GTA 4-et is várom PCre -
#1760 nincs semmi ilyen info. talán 2008 vége, de sztem várhatunk rá még egy évet -
#1759 Döbbenetes a grafika. -
#1758 bocs, ha már volt, de mikor jelenik meg a játék? -
Rundstedt17 #1757 fekaszimulátor.lol -
#1756 3-4 új kép -
#1755 gta vazz..:D sa meg fekaszimulátor:c sztem kár azzal (gta) összehasonlítani. -
Dave0092 #1754 pedig de -
santibi #1753 Á Á -
santibi #1752