11769
-
Rodman6 #1551 A grafika gyönyörűnek ígérkezik. Az első részét is imádtam, már vagy 10-szer végigjátszottam mert annyira jó küldetések voltak benne hogy volt mikor direkt meghaltam hogy újra nekikezdhessek :) A versenyautós küldetést viszont nem annyira komáltam mert nehéz volt elsőnek lenni. Imádtam hogy fel lehetett szállni a tömegközlekedési eszközökre, stb... remélem az új részben sem lesz ez másképp, a küldetések ismét hangulatosak lesznek. Minden ősszel előveszem a gamét, tehát itt az ideje hogy újra nekifussak - jövőre remélem már a 2-vel nyomulhatok :) -
#1550 jaja. ez az időszak pont valamivel a második világháború után van. szvsz ez olyan 50es évek eleje-közepe lehet. -
#1549 Ha az autókat nézed akkor valószínűleg 40-es 50-es években fgo játszódni -
#1548 CSak kis felvilágosítás, hogy nem a 40es 50-es években fog játszódni, hanem előbb...
Legalábbis elvileg... -
#1547 meg is lesz fejelve? XD
már jó régen bejelentették -
danithe #1546 Hivatalos Mafia 2 Videó
Az idei GC óta tudjuk, hogy sok év után végre készül a Mafia 2. A 2K Games és az Illusion Softworks közös gyermeke a 40-es, 50-es évekre fog fókuszálni, és megpróbál rágyúrni a filmszerű megjelenítésre. Egy rossz minőségű, ámde igen hangulatos trailer már kikerült a készülő epizódról, most viszont megérkezett az első, hivatalos videó is, íme:
Katt
-
danithe #1545 Várom már a gamet! az egy részével elvoltam több évig is.. végree bejelentették hivatalosan is a megfejelését!!! -
#1544 már a ps2-n vannak nagyon gyönönyörű játékok. ps3on lesznek még ennél szebb játékok is. jóval :) -
#1543 me too :D bár nekem valahogy máshogy rémlik a "beszélgetés" :D -
#1542 "No please! I got wife and kid!"
"You should have founded that before!" lol i love it:D -
JackSparrow #1541 okok -
#1540 hogy tudnánk már elsőre hírek jöjjenek már ki -
JackSparrow #1539 Gépigényt nem tuttok? -
#1538 perce=persze -
#1537 A tempót elnézve mire kiismerik, addigra PC-n már virtuális valóságszimuláció lesz játékok helyett. :)
A GTA-knak sosem volt egetrengető grafikájuk, azért a 4 igen jól néz ki, nekem bőven megfelel, ha hozza a régi részek játékélményét és perce mindezt PC-n! -
#1536 -
Dave0092 #1535 gta4? ezt maximum a gta5 el tudod öszehasonlitani, gta4 jobban tenné ha megsem jelenne....
nagy kudarc lesz, mert a Mafia 2 orba fogja verni... -
#1534 Azér annyira ne szálljunk el ez xbox360-on is simán elfutna akárki akármit mond nincs ennek egy egetrengető grafja vagy legalábbis nem hiszem hogy fényévekkel jobb lenne mint a gta4-é és az is futni fog pc pedig nem valószínű.
Legalábbis még hivatalosan egy darabig nem. -
#1533 A PS3 sztem tud majd ilyen grafikát, ha kiismerik, hogy kell programozni. Mindenesetre ha ezek ingame képek is (nem hiszem, legalábbis nem "egyenesen" onnan), azért biztos le lehet majd butítani játszható, de nem is túl csúnya szintre. Mafia 1-nek és VC-nek is jó engine-t írtak anno. -
#1532 shitbox, ez jó -
#1531 GTA is ott kezdődött, azt' látod, hova fajult!
No mondjuk ilyen grafikát nem tudok elképzelni a mai "nextgen" konzoloktól, bár sajnos a jelenlegi PC-mtől se. :) -
#1530 Nekem úgy rémlik, valahol PS3-at és shitbox360-at is említették. De a lényeg persze a PC, elvégre ott kezdõdött. -
#1529 Nem lesz csúnya, az már biztos... -
#1528 2 rugóért a tied lehet, jó vastag doboza van a 3 CD-hez. Hej, a régi szép idők... :)
Pl. itt! -
#1527 biztosan. csak nézz meg 1 netes boltot. a legtöbb még tuti árulja.
meg az szvsz az is elképzelhető h lesz collectors edition, és akkor abban benne lesz az 1. rész is. jómagam nem bánnám :) -
#1526 Első részt meglehet vásárolni? A legjobb lenne ha kiadnák kettőt egy csomagban! -
#1525 a mafia sorozat ha jól tudom azon kevesek közé tartozik, h "exclusive pc". szal előszőr csak PC-n lesz, és aztán talán Wii, X360 és PS3. -
#1524 Hát nagyon ajálnlom nekik... mer ha nem, "akkor itt vér fog folyni... de nem az én vérem..." :) -
#1523 Gratulálok! Sikerült fellelned az összes létező (hivatalos) screent a játékbol... :) -
#1522 PC ? -
#1521 Milyen platformokra is jön majd? -
#1520 jah sry Hivatalos honlapon találtam. -
#1519 Köszi, alig kéthetesek. :) -
#1518 Pár Screenshot:
-
#1517 az a zene az új fiat reklámban is benne van:) XD -
#1516 de valahogy mégis jólenne összefonni mondjuk a temetésére kéne elmenni ahol kitörne a lövöldözés :D vagy valami hasonló. de egyre inkább úgy gondolom én is hogy új történet lesz a legtisztább -
#1515 basszus hát ez isteni lesz, ideje lenne gyűjteni a pénzt egy konzolra :P -
#1514 Ahogy már többen is mondták, úgy lenne az igazi, ha nem nyúlnának az előző a történethez. Az nagyon jó volt, de az első részbe nagyjábol be is fejeződött. Nem lenne jó folytatni! -
Csaba #1513 Én szívesen venném, ha Tommy lányával kellene bosszút állni a Salieri családon, de ez tuti nem így lesz, mert egy ismeretlen faszi lesz a főszereplő, tehát más sztori lesz benne, és szerintem maximum 1-2 mondat lehet utalás az első részre. De ha olyan sztorit csinálnak hozzá, mint az elsőhöz, akkor meglesz az évtized játéka. -
#1512 Hopp, én azt hittem a 60 megás wmv-t linkelte be Tony Corleone. :)