11769
-
#1751 Mindet, a GTA egy hülyeség amúgy. -
theodor #1750 Sztem ez a gta IVet is lefogja alázni. Az 1 sztem sokmindenben még az SA-t is alázza. -
#1749 lehet ze eggy konzol magazin volt. -
#1748 Ja, hol a PC jel? -
#1747 online család alapítás? jól hangzik -
#1746 ps3 xbox? új gépet szívesen veszek de konzolt már nem ér meg :D -
#1745 na végre tetszik ahogy menekülnek
úgy látom innen vannak:
-
Dave0092 #1744 wááááááááááá de várom már, direkt feeltettem az1-et egykis nisztkiént, remélem hamarossan a 2-t is feltehetem.... -
#1743 Állat. -
#1742 Két új kép!
-
#1741 de már mikor volt szép nyáron -
#1740 már volt trailer :D -
Louis Cyphre #1739 Maffia II - Hivatalos Weboldal
A trailer tetszetős. -
#1738 Kyle a rejtélyes idegen vagy, fogaggyunk: 2020ból jöttél? -
do2 #1737 én már a mafia 3-t is végigvittem, most érkezik a 4 :) -
#1736 hát majd lesz vmi -
#1735 Hát nem tudom most mi van. Semmi info. Vagy nagyon nagyot akarnak tarolni, ha váratlanul megjelenik a játék vagy... -
#1734 jöhetne már vmi info
-
#1733 Valóban, mea culpa! :) -
#1732 őőőőő
nem azt emelték ki,hogy látványos láblövéseket lehet bevinni!
"as well as tyres and bullets, there'll be, er, legs and bullets, with on-foot blasting really improved;"
tehát fejlesztették azt,amikor nem autóból lövöldözöl.fedezék nem hinném hogy low-budget típusú lesz,ahogy itt írják,még az is kisülhet belőle,hogy automatikusan lehúzza a fejét a csávó.nem írnak semmi konkrétumot.a lényeg,hogy "fedezékből is lehet tüzelni" :)
a nitro igen bután hangzik :S kell a francnak! -
#1731 sztem az akkori nitró a tiszta szesz volt :D -
#1730 A lábsebzést külön kiemelték, másról nincs szó az írásban. A fedezékből tüzelést pontosan úgy képzeld, mint a Gears of War vagy Kane and Lynch játékokban. A nitrometánt a 40-es évek végétől használták a gyorsasági versenyzésben, bár akkoriban még házilag mixelgették. :) Az 50-es években bannolták is pár évre, de aztán újra engedték és azóta is virágzik a biznisz. -
#1729 Volt már nitro akkoriban, csak persze úgy volt beleberhelve a kocsiba. Köze sincs a mai modern, profin megtervezett és összerakott rendszerekhez. -
DJviolin #1728 "- látványos sebzéseket lehet okozni lábra;"
És a test többi része?
"- fedezékből is lehet tüzelni;"
HAjjajj ameddig játékokban fedezékekből lehetett tüzelni, azok mind-mind olyan "TPS"-ek voltak, amelyeknek az ellenfél lábánál egy nagy kőr volt, és gombnyomásra lapult a falhoz, vagy bújt a fedezékbe. Remélem a Mafia 2 nem degradálódik le az ilyen Low-Budget TPS-ek FPS-ek szintjére. :(
"- lesz nitro a járgányokban, így lehet majd igazán száguldozni az utcákon;"
Hajjaj nitro meg a 40-es. Javítson ki valaki, mert a Történelem tudásom felületes. Ez reális lehet?
Félrene értsetek, nagy Mafia fan vagyok. Szerintem a világ legjobb játéka a Mafia 1. Csupán csak szőrszált hasogatok. :) -
#1727 igen ezt ha belerakják de sztem nem fogják akkor pííííííííííííííííííííííííííííííííííííí lesz az autós rész -
Dave0092 #1726 akkoriban is volt, cska nem használták, de kitudja hogy ez igaze?
nemhiszem hogy olyasmire kéne számitani mint a NFS-ekbe, hogy megnyomsz valamit azt láng jön ki a kipufogobol, és repitesz a gecibe. -
#1725 igen, ott én is randán néztem:c -
#1724 Nitro a 40-es években? Elég rossz hír! -
#1723 én nem arról beszélek hanem az aláhuzott szóról :D -
#1722 Nézd meg a Mafia átiratát konzolra és megérted... -
#1721 "gagyi átirat, de PC-re készitek ez biztos!"
Teccik! -
Dave0092 #1720 A mafia midnig is PC exkluziv volt.. azis marad, az lehet lesz egykét gagyi átirat, de PC-re készitek ez biztos! -
#1719 Egy rövid kedvcsináló, bár sok nem derül ki belőle!
- a 40-es években fog játszódni;
- látványos sebzéseket lehet okozni lábra;
- fedezékből is lehet tüzelni;
- lesz nitro a járgányokban, így lehet majd igazán száguldozni az utcákon;
- hangulatban teljesen olyan, mint az első rész, csak alaposan feltupírozva.
Platformokról nem esik szó, de a hírt gyanúsan az XBOX 360 rovatban nyomták le, lehet kezdeni imádkozni. :) -
#1718 hát ezaz, ha megtartod nagyon jóesetbe, ha bejön a játék keresel évi tíz buznyákot, ők meg fizetnek most érte neked száz buznyákot, ammeg tíz jó év, ami eléggé nehezen jönne össze -
#1717 :(): -
#1716 (:) -
#1715 van valami ces2008 amin van j videó de nem találtam neten eshol:S -
#1714 :( -
#1713 ninncsen -
#1712 hmm, valami?