11769
maffia23.jpg

>>Mafia II OFF-topik<< >>FAQ<< OLVASS és csak aztán kérdezz...
  • NonsenS
    Gondolom erre gondoltál. Nézd meg akkor, hogy a cikk mikor íródott. Még "az egyértelműen csak találgatás" időszakában.

Nem akarlak megsérteni, de így kezdődnek a pletykák:(
  • Hunnenkoenig
    A kep termeszetesen lipcseben keszült. A jatekbol sajna csak egy atvezetö videot mutattak, ami viszont eleg hosszu volt.

A grafika brutalis. A jatekmenetet meg majd meglatjuk.
  • Pepsi Twist
    ehh
  • Hunnenkoenig
  • gameplusz
    Már egy ideje folyhat a fejlesztés, csak gondolom nem akarták nyilvánosságra hozni idő előtt. A mai világban minden elképzelhető.
  • Palinko
    #1422 látszik nem értettem teljesen meg a történetet így már több mint világos. akkor új történetet kapunk :)

#1424 azért anyira ne fajuljunk el :D

szerintem nem fog idén megjelenni.
  • gameplusz
    Arra esetleg nem gondolsz, hogy csak 60 évesen találtak rá?
  • Bucser
    Jahh találgatásból lesznek az olyanok, hogy Tommy nem halt meg csak elvitték az UFO-k.... Szerintem ne alálgassunk. Majd minden el lesz mesélve (a cseh fiúkat ismerve)
  • Prézli
    "Sőt, tudomásuk szerint a második rész már idén megfog jelenni, december 16-i dátummal."

Forrás: jatekhirek.hu

Meg valahol azt is olvastam, hogy Tommy unokaöccsét alakítjuk majd de ez nekem kissé sántít. A bannerért grat nem hittem, hogy ennyi idő alatt már bannerje is lesz a topiknak. Én annyit változtatnék rajta, hogy mivel a játék eleme az autózás így kocsik is lehetnének benne

A mafia topikba már belinkeltem de akkor most ide is, hogy van egy faja cseh oldal ami tárgyalja a Mafia 2-t de sajnos csak csehül...

oldal

Amúgy azon a képen amelyiken a város meg autók buszok vannak ott mintha a sárga teherautónak (maffiózó bal füle mellett) nem is lenne kereke.
  • Bucser
    A család Conmceleirejének is utánamentek Európába. Az üzenet az volt, hogy a család nem felejtkezik meg az árulókról ahogy sohasem tette. Ráadásul tommy nem lehetett újra bűnöző hiszen mint mondta őrizet alatt állt és tlejesen új életet kezdett és minden hónapban jelentkeznie kellett a felügyelőjénél. Azért egy mafiaper koronatanújának a döntés után sem sunshine appiness az élete.
  • Palinko
    :D találgatunk azt meg csak szabad :)
  • bertino
    akkor jauvan, majd szolj rám
    thx
  • SimaSuna #1419
    ^^ nemsoká próba cseresznye -.-
  • bertino
    az se jo :\
    vagy igen ?
    sztem nám
  • SimaSuna #1417
    dvd rw -.-
  • bertino
    pompás
    és van 3 üres cédéd ? mert image-ből nem tudtam telepíteni :\
  • SimaSuna #1415
    most szedem -.-
  • bertino
    tegnap azt mondtad nincs meg :|
  • SimaSuna #1413
    maj gyere le érte..odaadom.. 5ó múlva^^
  • totyak
    Akkor vagy a géped vacakol, vagy pechedre az újonnan letöltött lemez is rossz volt. Esetleg még próbáld meg egy másik helyről lekapni, de ha úgy sem jó, akkor nemtom mivan.
  • bertino
    letöltöttem, RWre kiírtam
    ugyanaz
  • totyak
    Töltsd le a hibás lemezt újra. Egy CD kb. fél óra és lejön.
  • SuperCharger
    "Felesleges kockázat" "nem zavar már vizet"
    Tényleg, az olaszok, fõleg a szicíliaiak messze földön híresek megfontolt és racionális gondolkodásmódjukról.
  • bertino
    én is kijátszanám
    ha a geci telepítő nem állna meg fél centivel a telepítés vége előtt :(((((
  • Szabi84
    Nem szeretném ha köze lenne a 2 játéknak egymáshoz, maximum egy kis utalás! Az 1. rész úgy tökéletes ahogy van nem kell belekavarni!
  • totyak
    Nekiestem újra az 1. résznek. Ott tartok mikor szeszt kell csempésznünk. Nagyon hangulatos játék. Már kb. 4x kijátszottam.
  • Csuhai G
    "vagy fel kel és röhögve leveszi a páncélmellényt" LOL! :DDD
  • Palinko
    hát a bosszút ha nem követték el mindjárt a játék után akkor már egy 60 éves öregember már nem zavar semmi vizet. főleg hogy kiszállt. hogy ő most meghal azzal nem csináltak semmit és feleslegesen vállalták a kockázatot. szerintem s ki fog valami derülni. mert képzeljük el hgy valahogy folytatjuk a játékot és akkor ha öregen csinálunk valami balhét aztán meg azért lőnek le minket akkor már érthető
  • gameplusz
    Bosszú?
  • Palinko
    vagy fel kel és röhögve leveszi a páncélmellényt :D de hát én sem értettem hogy miért nyírták ki 60 évesen akkor már késő..
  • Dave0092
    Ha olvastad volna amit irtam:, sztem lehetséges egy olyan verzio, hogy ugye az első rész arrol szolt, hogy régebben mik voltak és ezt elmesétlte egy felügyelőnek. meghogy börtönbe volt. ez az elsőrész, lehet hogy ami az 1 végén volt hogy lelötték az a Mafia 3 végét mutatná, és a Mafia 2 szolna arro hogy tisztára mosná magát tomi barátunk, ugyhogy egykét misszioba besegit
  • Hassan B
    Most nem azért, de a képek alapján itt egy fiatal srác lesz a a fsz., Tommy pedig volt vagy 6 éves a játék végén... Arról nem is beszélve, hogy le is lőtték... :P

Jah, és ték... :)
  • Szabi84
    Én legjobban a freeride-ot szerettem a játékban, elvoltam órákig azzal hogy csak kocsikázók a vidéki utakon, vagy a városban taxizok!
  • Soldiers
    és nem is fog
  • Lyan Kyj
    nem készült el.
  • balu232
    Meg tudnátok mondani ,hogy a Mafia 1 -szinkronizálása elkészült-e?
    Nem találom a neten.
  • RedRiot
    OFF: Ja, a Hidden is nagy kedvenc. MMben le van árazva a H&D2 + Sabre Squadron kiegészítő. Megvettem, most toltam végig az alapjátékot. Anno mikor kijött kicsit kevés volt a gépem hozzá. Jó game nagyon, csak az első rész gyengéin keveset javítottak.
  • BaleE88
    öcsit kivágom a gép elől és feltotom én is újra mesés lesz..várom..
  • Szabi84
    Hidden and Dangerous-ról nem is beszélve!
  • SuperCharger
    Lényegében ugyanazok csinálták Mafiát, és a VC-t. A VC koprodukció volt vki mással.
    Tény, hogy a csehek oda tudnak tenni rendesen, ld. Operation Flashpoint.