11769
-
#1711 ja de ha valamit megtartok akkor jóesetben abból folyamatos bevétel van, így hogy eladta egyszeri bevétel és kész:) -
#1710 2. - Az is igaz. -
#1709 kell a pénz. -
#1708 Inkább örüljünk hogy nem az EA vette meg...
Egyébként én máshonnan közelíteném:
Miért kell mindent eladni? -
#1707 pfff, miért kell mindent megvenni???? -
ldavid #1706 a Take-Two megvette az Illusion Softworks -> 2K Czech -
Rundstedt17 #1705 jah:D -
#1704 szerintem a játék a fiatal Don Corleonéról fog szólni mert a srácot Vitonak hívják... -
#1703 Pontosan. De egyébként majd érdekes lesz visszaolvasni a hozzászólásokat, hogy miket írtunk, mikor még nem jelent meg. Húúú, pedig akkor aztán nagyon fel fog lendülni a topics élete:) -
#1702 Nem, mer amég nincs semmi info, legalább lehet találgatni...(meg szpemelni...) :) -
#1701 nem mind1 ki kocsoda, vagy micsinál?:D majd kiderül...:c -
#1700 hát ez a Vito gyerek eléggé központi karakternek tűnik (tehát valszeg ő lesz a főszereplő) úgyhogy szerintem Tommy állítólagos gyilkosai minimum annyiszor fognak szerepelni a játékban, mint anno Sam és Paulie szerepelt a Mafia 1-ben. De majd idővel biztos okosabbak leszünk.. -
#1699 De lehet, hogy a trailer nem is a főszereplőkről szól, hanem csak egy-két mellékszereplőről, akik nem sokszor szerepelnek a játékban. -
#1698 Szerintem is, ennyi bőven elég, más köze ne legyen az alapjátékhoz! -
#1697 bosszú ? nevetséges lenne ha a bosszúról szólna. Tommy életémben nem volt senki aki fegyvert fogna, és szétlőné az alvilágot. NEm itt fordul a kocka, lehetséges azokkal leszünk akik megölték Tommyt, vagy legalábbis közeli haverjaink lesznek. -
#1696 jön a bosszú:) -
#1695 Sztem is csak jövőre fog megjelenni. DE KIVÁRJUK!
DE az #1686-os kép... Az tényleg odabasz! -
#1694 Akkor már több info lenne... még minimum1 év. De az a minimum! -
#1693 2008 őszére mondják a megjelenést. -
Rundstedt17 #1692 Lesz egyáltalán? -
#1691 Valami hivatalos info is jöhetne már... -
#1690 Ez igen! Lassan körvonalazódik már. :) -
#1689 :c -
#1688 tényleg mekkora lenne már!
persze lehet inkább arról van szó,hogy (többek között) rajtuk kell majd bosszút állnunk -
#1687 hehe,dúrva lenneD:D -
nagykovi #1686 A mafia hq-n találtam egy képet, amin összehasonlitottát azt a 2 embert aki a mafia 1 végén megöli Tommy-t, meg azt a 2t aki a mafia 2 trailer-ben van. Tényleg elgondolkodtató a dolog h mi lesz itt :)
Összehasonlitás
(Az lenne nagyon durva ha a mafia 2ben lenne olyan küldi, h öljük meg tommy-t)
Várom már nagyon...gondolom sokan vannak még igy ezzel :D -
Csoder #1685 detto
max apró összefüggések, utalások -
#1684 Én jobban örülnék ha semmi köze nem lenne az első részhez! -
#1683 Annaka a folyamata, lásd: A kárhozat útja c. film akár. -
#1682 ja :D hogyha az lesz akkor mi lesz a történet vagyis hogy a bosszút akkor meg lehetne csinálni 1 küldetés alatt :D -
#1681 Sztem a Mafia II-ben tuti Tommy fiát fogjuk alakítani aki bosszút áll apja haláláért. -
Djemba #1680 ennek is biztos atomerőmű kell -
benkoszabi #1679 sztem trilógia lesz, és a 3. epizódban tommy halála előtti időkben fogunk majd járni, a 60as években..már ha tommy lesz a főszereplője a 2nek..(erről nem tudok semmit, bár a csákó a képen nem hasonlit hozzá) -
#1678 #1670 - #1676
b+ már kezdtem azt hinni, hogy van valami hír -
#1677 Sztem úgy értette, hogy "filmbeillő". -
#1676 -
#1675 -
#1674 -
TottiZsolt #1673 -