11769
-
#1511 az sem lenne meglepő,ha ugyanaz a zene szólna.most is ugyanazokat a számokat játsza minden egyes rádió...
off
- megkötések újregeknek:
- chatre 14 napig nem írhat
- 1 hónapig 90 másodpercenként max. 1-et szólhat hozzá
- 30 napig nem szúrhat weblapcímet a hozzászólásába -
#1510 ott van hogy csak hasonlít... -
Tony Corleone #1509 Na, örülök hogy neked is sikerült megnézni :D
kis OFF :Amúgy bocs srácok hogy nem linkelek rendesen, de mivel új vagyok, vmi hülye szöveget ír ki, és így még nem engedi :)
ON :
Valaki szerint a video alatt, ami a bárban szól, hasonlít Morello bárjának zenéjére. Ki mit szól ehhez? -
#1508 erre már igaz ;) -
Tony Corleone #1507 Akkor nézd meg itt, ennek jónak kell lennie :
http://www.gametrailers.com/player/24387.html -
#1506 hát nemtom én csak flashben tudtam meglesni
annak meg köze nem volt hozzá -
#1505 Miért is? 1280x720 (720p) eléggé HD-nek tűnik nekem. :) -
#1504 csak kötözködésből, de ha már leírsz valamit, akkor az korrekt legyen
ennek nem sok köze van a HDhoz -
#1503 korrekt -
Tony Corleone #1502 HD minőségű video trailer :
http://www.gamer.nl/doc/41478/Eerste-Mafia-II-trailer-is-niet-voor-vegetariers
Mostmár biztosak a nevek, a fő karakter Vito lesz. Szerintem nagyon jól eltalálták az amerikai hangokat. :) -
#1501 Elég erőltetett lenne, ha az első rész történetét akarnák valahogy folytatni. Mondjuk Tommy csak súlyosan megsebesül, de életben marad, eddzeni kezd, hogy 60-70 évesen megbosszulja szeretteit?? Hülyeség.
Még az sem lenne nyerő, ha a fia lenne a főhős, (nincs is fia, vagy ha közben gyártott egyet, az ötvenes években lehetne vagy 10-12 éves).
Én azt hiszem, hogy az első részhez annyi köze lesz mindössze, hogy Mafia 2 lesz a neve. És ez így is van jól. A Mafia egy kerek történet, csattanós befejezéssel, valamennyi karaktere halott, vagy kivénült. Jöhet egy új sztori. Csak a hangulatot kell átmenteni és siker lesz ez is. -
#1500 Az atlageletkor az utobbi 10 evben is növekedett. Nalunk epp nemreg mondtak a radioban, hogy mar asszem 5 evvel magasabb, mint 10 eve, ezert uj nyugdijrendszert kell kidolgozni, mivel lenyegesen több az öreg ember.
Salieri a nemet verzioban eletfogytiglant kapott, az angolban villamosszeket... vagy forditva. Mar nem emlekszem. A lenyeg, hogy valamelyik nemzet szivni fog a folytatasnal, hogy akkor most hogy magyarazzak meg. -
#1499 aztán én vagyok lehülyézve :) -
saddi #1498 igazad van, rosszul emlékeztem, salieri életfogytiglant kapott, pár embere villamosszéket, többiek 8+ év börtönt. -
#1497 /off úgy tudom a mafia 1 végén salierie életfogytilanit kapott, egyik emberkéje kapott villamosszéket. csak hogy kötözködjek. Javítsatok ki ha nem így van:) -
Tony Corleone #1496 Nonsens, én is néztem már úgy a képet, mikor az volt a kérdés, hogy van e kereke az autónak, és hát igen, elég érdekes látvány tárul az ember elé. Ugyanis az árnyék egy az egyben kitakar egy részt ott..olyan mintha nem fejezték volna ott be rendesen a képet, mert gondolták a sötétítés miatt majd úgyse látszik.
Nemtudom mennyire újdonság, de olvastam, hogy az asztalnál ülök nevei a következők :
A Mafiafőnök Luca, és a többiek : Eddie, Joe, Vito :)
Én úgy gondolom, Vito lesz a fő karakter neve. -
saddi #1495 néhány évtizeddel? ehh...
hol élsz te? Mit tanítottak neked? És honnan veszed ezeket a hülye adataidat?
Az átlagéletkor a XX. sz. elején volt valamivel kevesebb, mint manapság, de elég gyorsan megnőtt a fejlettebb régiókban. Kb. ugyanazon a szinten van jelenleg is az átlagéletkor, mint az 50-es években. És mivel a Mafia a 2 VH. között játszódik, "nyugalmi" időszakban, ezért olyankor is közel hasonló volt, mint napjainkban. Pár év eltérést tapasztalhatunk maximum.
/off
Salieri meghalt, villamosszéket kapott, mint már valaki utalt erre. De valószínüleg az volt az utolsó kívánsága valamelyik emberétől, hogy kapjátok el Tommy-t, és adjátok át az üdvözletemet.
A történet meg szerintem nem lesz kapcsolatban az elsővel, legalábbis remélem. Az úgy volt jó, ahogyan megcsinálták. Kész, vége, ne nyúljunk hozzá.
Maximum úgy lenne jó, ha a másik mafia vezérnek dolgoznánk, de én jobban örülnék egy új helyszínnek, független storynak, így lehetne méltó folytatása az első résznek. Nem akarom, hogy elcsesszék, mint általában a folytatásos dolgokat -
#1494 meg ha még azt nézzük hogy Tommy jócskán túl lehetett A 60 on mi azt csak kitaláltuk. lehet már Tommy is 70-80 éves volt... -
#1493 De, éltek, de sokkal kevesebben. Az átlagéletkor néhány évtizeddel kevesebb volt, mint ma. Nem azt mondom, hogy nem élhetett addig, de elég kis eséllyel. Viszont a Mafia ígyis-úgyis megbosszulja Tommy szörnyű tettét. -
#1492 miazhogy akkoriban. akkoriban nem élte meg senki a 85öt? -_- -
#1491 Mike Sorvino - vagyis Tommy hangja. -
#1490 Jah. Salieri mégse kapott villamost. Csak életfogytot. Ha Tommy 30 éves volt a játék végn, Salieri mondjuk 55, akkor - mikor megölték - Tommy lehetett egy 60, Salieri meg 85. Abban a időben tényleg irreális kor. Viszont attól az üzenet, a szervezete még megmarad a múltnak. -
#1489 -
#1488 Azért tartozik ehhez a topichoz is, mert a MAFIA 2 történetének lehet köze a MAFIA 1 történetéhez. Ha pediglen ezen nosztalgiázunk, hogy mi lehet a MAFIA 2-nek a sztorija, kérlelhetetlen, hogy elővegyük a MAFIA 1-et.
És az, hogy a sztoriról elmélkedünk, meg arról, hogy milyen lehet majd a játék, szerintünk milyen legyen, az teljesen természetes. Vagy miről szóljon egy játék topicja, aminek csak egy NAGY elődje van, egy weboldala és 5 (azaz öt) darab képe?
Csak az öt képről beszélni fantáziálás nélkül nemcsakhogy képzeletünk korlátozása, de ötleteink másoktól való megfosztása is. Márpedig én szívesen hallgatok ötleteket ilyen szempontból. Ki van így még vele?
Nos, épp ezért mondanám is: Jól van megcsinálva az 1 vége, az nem lenne jó, ha lelőné a 2 pasast, aztán menekülne. Gondolkodj már, egy hatvanéves emberrel játszunk, aki 30 év béke és nyugalom után is fegyvert hord magánál a hétköznapjaiban?? Annyira meg volt lepődve, mikor kérdezték az eredeti nevén, hogy nem is tudta volna elővenni a fegyvert. Ráadásul sokkal későbbi korban játszanánk. Az meg, hogy legyen egy fia, szvsz túl erőltetett. Salieri pedig a sírból küldte üzenetét, mert - ha jól tudom - villamosszéket kapott. -
#1487 hát ha nem magyarázod el tényleg nem értem én se eddig Hassan véleményével vagyok én is. bye! -
#1486 Mindegy látom nem érted.
-fav -
#1485 Lehet, hogy Salieri már nem él, de attol még a maffia kinyyírhatja Tommyt... -
#1484 jólvan azér lenyugodhatsz... az hogy hogyan vigyem tovább, az ok, hogy a másik topikkba, de találgatni, meg a történetről beszélni miért ne lehetne itt? -
#1483 kit érdekel? Mafia topicba kéne megvitatni.... -
#1482 Azt magyarázza meg nekem valaki , hogy Tommy ugyebár megöregedett, de Salieri nem? Kb 100 éves lehet amikor ráküldi Tommyra a gyilkosokat?
Nem valószínűtlen egy picit?
-
tzsoltika #1481 Tommy félrelépett és született még egy gyereke egy másik nőtől mi?! xD -
#1480 Sziasztok!
Szerintem meg a Mafia 1 végén rossz videót raktak be :P
Hogy amikor kimondják h "Mr. Salieri üdvözletét küldi" akkor Tommy előkap 2 Coltot lelövi a 2 pasast, berohan a házba felveszi a feleségét meg a lányát és elhúznak a városból....
és a kettő ezzel folytatódna h vezetjük a kocsit és le kell rázni a gengsztereket.Ja és titokban csináltak még1 gyereket(persze hogy fiút) és vele lennénk a 2-ben..... -
#1479 téháiksz méjt:) -
#1478 A MAFIA 1 kérdések a Mafia topicba menjenek már!!!
Akárhogy nosztalgiáztok ezt tartsuk már meg a Mafia II híreknek!!! -
#1477 Hi! Olyan problémám van, hogy a whisky lopós küldetésnél a betöltőképernyő kb. 3/4-nél megáll és kivág az asztalra. Régebben nemvolt ilyen gond és most nemtom mit kezdjek. Patcheltem, újratelepítettem, de semmi nem segít. Valakinek valami ötlet esetleg? -
#1476 oO sehonnan..itt mindenki az 1el tolja..nosztalgiázik..
de a google a haverod...és megtudod h sehol sincs mafia 2 ···· -
aradi13 #1475 wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is hallottam róla h van mafia 2 :) Régebben a mafia1 volt a kedvenc játékom:)
kerestem is torrenteken a 2-t de sehol sem találtam meg. Ti nektek honnan van? :) -
#1474 Ha nem akarod kiélvezni az - olykor idegesítő - keresgélést, illetve várakozást a világítótoronynál, akkor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Works Quater-ben van. Mikor lejössz a hídról, azon az úton végigmész, majd a legvégén jobbra fordulsz. Ott van egy zsákucta és egy integető emberke... -
#1473 nekem még két küldi van hátra, egyik az az emlegetett ufo-s amit nemtudom hol lehet felvenni, világítótorony meg nem ngyon akarja megmutatni:L -
#1472 Jaja... de szerintem csak vihar előtti csend... :)