11769
-
#2271 Mafia 2 - Gamestar cikk -
#2270 nyomjad!!! -
#2269 Májusi gamestarban van róla írás ha van rá igény feltöltöm! -
#2268 Ja, meg le lehetne bontani a házakat... :D -
#2267 h, nekimennénbk a villanyoszlopnak, és az kicsit elferdülne, lenne fizikája:D aztán jönnének karbantartók, kicsit matatának ott, és helyreállna. -
#2266 -
Nem egészen új, de én még nem láttam... :) -
#2264 dunno -
#2263 Mikor jelenik meg???
-
#2262 Az is van egy csomó -
#2261 miért csak ilyeen artok jönnek???INGAME KÉPEKET AKAROK!!! -
#2260 -
#2259 "azért repülés közben nem mennek tönkre a porcok meg miegymás"
én se arra gondoltam, hogy a menetszél eltöri a csontjait :) -
saddi #2258 azért repülés közben nem mennek tönkre a porcok meg miegymás :)
de abban igazad van, hogy nagy baleseteknél rongybaba jellegű lesz az emberi test is. gta 4-ben egész jól muzsikál az euphoria, de a videókon, mikor motorról leesik az ember, az nekem nem tetszik. sajnos láttam élőben pár méterről durva baleseteket. egyik haver kb. 160-al ment, visszaváltott egyet, a motor elkezdett táncolni, majd lerepült róla, a moci belevágodott egy autóba, ő meg egy fának, túlélte, de egyik lábát levágták...
és egyelőre csak a ragdoll van megerősítve, valószínűleg nem euphoria ragdoll lesz, szóval lehet, hogy lesznek érdekes kicsavarodások, mint régen.
snexi: pontosan nem tudom, melyik topicban volt leírva, de asszem 2k elizabeth írta, vagy legalábbis valaki egy vele váltott levélből idézte, hogy mindhárom platformora egyazon időben érkezik. azt is leírták már, hogy pc-re fejlesztik elsősorban, és grafika szebb lesz, mint a konzolokon. tartalmilag nem lesz különbség. -
#2257 jó lesz várjuk már JÖJJÖN! -
Dave0092 #2256 nem fogok most neked linkek után keresgetni... Hivatalos forumba nézz utána... a 2K adminja irta be... -
#2255 Linket,mert még sehol nem láttam azt hogy végül egyszerre jön mindenre -
Dave0092 #2254 Ez a hir egy márciusi külfldi oldal lemagyarositott cikke... Azóta kiderült, hogy egyidőben jelenik meg mind a 3 főplatformra, és PC az elsődleges. 2009 nyara elött jelenik meg. -
#2253 Örülünk hogy adnak életjelet... :)
Sok újdonsággal szerintem nem szolgált. -
#2252 Ebben pont az ellenkezőjét állítja, amiből bátorkodom arra következtetni, hogy hónapokkal ezelőtti hírből merítkeztek... -
#2251 Zsír lenne, hogy a PC-s verzió hónapokkal korábban jönne! :D -
#2250 kisebb hír. -
#2249 az egy alreg.minek törődtök vele?látszik hogy direkt csinálja.ha ennyi esze lenne,analfabáta lenne szegényem,és nem törődne holmi földi dolgokkal,miszerint lesz-e Mafia II PC-re vagy sem... -
#2248 omg-.-
biztos forrásból? az óvónéni mondta?? -
#2247 Drága jó szüleid, már biztos sokat sírtak, hogy tudtak egy ilyen selejtet létrehozni... -
#2246 Jajj takarodj már el innen te fogyatékos:) -
#2245 csak ara lessz -
#2244 hi. Bíztos forásbúl, tudom nemlessz, pcre
kónzolra lessz. -
#2243 http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=5088&news
egy új kép a régiek között :) -
#2242 ott bal oldalt az a faszi tisztára úgy csinál mint Al Bundy amikor a touchdownjairól beszél :D -
#2241 igen,és van több is a képen még :-| -
#2240 jól látom balra a képen 1 cápa van? -
#2239 komolyra fordítva, hangulatos kép, és sokatmondó. -
#2238 csak a 3 zöld pötty hiányzik a fejéről :) -
#2237 mafia2: Sam Fisher edition:D -
Dave0092 #2236 -
#2235 már mindegyik volt sztem de nosztalgiának jó :D -
#2234 Kettő kivételével mind volt már, de amúgy jók... -
#2233 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=23557 -
#2232 hát ha belegondolsz, hogy 100-nál kiugrassz az autóból, lehet akármilyen csontszerkezeted, a porcok, meg minden összekötő elem miszlikre törik szét, ergo onnantól rongybaba vagy, de kivánom, hogy soha ne bizonyosodjon be :) nem véletlenül használják ezt, és ahogy írtam is, ez az euphoria dolog már nagyon közel áll a valósághoz.