2828
  • bricsi01
    tudna valaki 1savet adni:a hungary-t és meg az összeset?
    légyszives
  • hykao #2507
    nagyon helyes. :D
  • Vlala #2506
    viszont több pályán lettem csendes, a dual magnumig kaptam meg a bónuszokat... de totál újra fogom kezdeni, és nem hagyok ott egy pályát, amíg silentként nem végzek...

a szellemnél tényleg megváltozik a kép, én csak a mosdóban láttam ma tükörben... ekkorát Hitmanben az első rész pesti pályájának terminátorra hajazó rózsacsokra óta nem nevettem... ez a 3-asban is van, nyami...
  • Adam5
    igen arra gondoltam, thx :)
  • hykao #2504
    Csak akkor, ha a POST FILTER effekt be van kapcsolva...akkor átmegy fekete-fehérbe a gyilkossági helyszín.
  • Glpetyus
    Amatőr

[S.A. mester]
  • Adam5
    aha

meg amikor arra jársz a kép is máslesz ugye?
  • hykao #2501
    Gratulálok a KIVÉGZŐI minősítésedhez!
    Látom sikerült megfognod a játék lényegét... :PPP
  • Vlala #2500
    Ismét leporolok egy régi topicot, de mostanra (nemrégre) sikerült megszereznem a játékot.

Végigjátszottam, executioner lettem a végén. Az utolsó pálya elég durva!
    Láttátok már a szellemet? A Galár hotelben kísért. Egyszer láttam a tükörben, a valóságban nem volt ott...
    Egyéb poént tud valaki?
  • ACE
    Vagy nyisd meg IE-ben
  • Rusy
    rakjál fel egy flash playert...
  • hykao #2497
    ki, párat olvass vissza, és megtalálod, hogy hol...még a link is ott van...
  • vigyori14
    Hal mindenkinek.
    nem tudjátok a magyaritás kijött már?
  • FantaSanyi
    2x is felraktam, de valamilyen fájlokat hiányol mindig. Pl. EAX.dll.
    SB Live 5.1 hangkártyám van, de minden játékom remekül mükszik, csak ez az 1 nem akar menni. Ha tud valaki segiteni e-mailt dobjon már nekem, köszönöm.
    [email protected]
  • Csoder
    Letöltöttem a végigjátszást de sajna nem tudom megnyitni
  • Rage47
  • GAthersw
    Banner :P
  • Csoder
    tud valaki egy oldalt ahol végigjátszás van a hitman 3-hoz??
    Nagyon kéne!

kösz

üdv.
  • hykao #2490
    Nemsoká várható egy javított verzió.
  • Glpetyus
    Akkor félreértettem
  • hykao #2488
    Arra utalt Piedon - aki mellesleg az egészet készítette - hogy a pezsgőbontás még azért korai, tekintve, hogy ez egy bétaváltozat, azért sok még a javítanivaló, és még nem teljes az anyag!
  • Glpetyus
  • Piedon
    Vigyázz nehogy csalódás legyen a vége...
  • BaLeeX
    VÉÉÉÉGRE!

Bár az SH3 magyarítását jobban vártam, most már alig várom, hogy hazaérjek és nekiálljak a Hitman-3nak!
  • hykao #2484
    Amúgy ha érdekel valakit a játék zenéje: kilinkeltem a Hitman 2 topikban.
    Ugyanott megtalálható a 2. rész zenéjéhez a link is.
  • hykao #2483
    Na mi van? Most, hogy leszedhető a magyarítás, de nagy a csend... :)
  • hykao #2482
    Na, lehet tölteni a magyarítást! gamehunter

(ha valakinek nem lenne tiszta, hogy is kell felrakni, az jelezze itt, és segítek!)

A videók magyarításai továbbra is a Magyarítások Portálról tölthetőek le!
  • Piedon
    Jól mondja az úr, az a second floor-os hiba ki lett javítva(azok a fránya amerikaiak...). Holnap elvileg feltöltöm a béta verzióját a magyarításnak(első körben www.magyaritasok.hu), ami nincs teljesen kész, de már talán játszható azért így is. Sajnos most nincs időm foglalkozni vele mert a munkahelyem leköti minden időmet.
    És tényleg várom olyan ember(ek) jelentkezését akik tudnak franciául vagy hollandul. Na ennyit mára!
  • hykao #2480
    Szal, ha netántán valaki hallás után képes lenne lefordítani a francia, és holland videókat - mert ezek ugye gyárilag nem voltak feliratozva - akkor ne habozzon jelezni!
  • hykao #2479
    Mint ahogy már számtalanszor említettem itt is, én már nézegettem, folyamatosan a kezdetektől, és nem csak a videókat, amik egyelőre letölthetők.
    Sok hiba van még, és még nincs is kész minden pálya, de jó lesz!!!
    A videókat viszont egytől-egyig megnéztem, ezek - egyetlenegy hibától eltekintve - már hibátlannak tűntek.
    Ami felkerült, és letölthető, abban lehet, hogy már ez az egy hiba is ki lett javítva. (second floor második emeletnek lett fordítva - első emelet, azaz második szint helyett)

Talán már csak a holland, és a francia nyelvű videók nincsenek lefordítva, ezekhez még Piedon ilyen nyelvet ismerő embereket keres.
  • KeKKSZike
    Valaki megnézte már a magyarosítást?! Milyen?! :O
  • nagykispeter
    A magyarítások.hu-ra felkerült a videók magyarítása!Azt nem írták ki hogy ez mást tartalmaz-e feladatok stb.
  • Rusy
    én is :) türelem rózsát, és nem utolsósorban minőségi magyarítást terem
    :)))
  • KeKKSZike
    Magyarosítást akarok!!
  • Rusy
    jaja látod ez benne a szép...
  • KeKKSZike
    ÉrtM! Én is találtam egy másik megoldást a második pályán, amikor azt a kövér genyát kel meggyikolni. Van egy létre, amire fel kell mászni, ki kell nyitni egy ablakot és ott símán le lehet lőni és senki nem vett észre! ;)
  • Rusy
    neked az a játék egy kicsit nem magas?
    nemtom de tényleg térkép alapján mindent meg lehet találni, én azért használtam a végigjátszást néjha, hogy találjak többfajta megoldást is, de én azt szerettem a contracts-ba hogy amikor egy új pályára értem csag bolyongtam nézelődtem álruhába hova is kéne menni, és elvegyültem a tömegbe azonosultam a szereplővel, szerintem az a legkevesebb amikor megcsinálsz egy küldetést, amikor pl másodjára nyomtam végig kb 4-5 óra alatt végig lehet játszani, uncsi tudod mit kell csinálni, de most megint felraktm és bolyongok nézelődök, másfajta megoldások után...
  • hykao #2471
    Háááááááh...
    Látom te is vágod, hogy mi a történet...

SPOILER!

Szal a történet úgy kezdődik, hogy emberünk - egy küldetés során szerzett sérüléseinek köszönhetően - még bevánszorog a szállodaszobájába, ott eszméletét veszti, és élet-halál között lebeg...lepereg előtte az élete - amiket mi küldetések formájában "élünk" meg...egészen az utolsó küldetésig, amikor is visszatérünk a jelenbe, és immáron a halál torkából megmenekülve - egy újabb küldetés keretén belül - ismét menekülhetünk...

Tehát az utolsó küldetést kivéve, az összes egyfajta visszaemlékezés! Ezen küldetések jórészével már találkozhattunk a korábbiakban, kicsit másként.
  • KeKKSZike
    Miért "kóma" a főszereplő az összes videóban, bejátszásban?! :O
  • hykao #2469
    nm