2828
-
#2508 tudna valaki 1savet adni:a hungary-t és meg az összeset?
légyszives -
#2507 nagyon helyes. :D -
Vlala #2506 viszont több pályán lettem csendes, a dual magnumig kaptam meg a bónuszokat... de totál újra fogom kezdeni, és nem hagyok ott egy pályát, amíg silentként nem végzek...
a szellemnél tényleg megváltozik a kép, én csak a mosdóban láttam ma tükörben... ekkorát Hitmanben az első rész pesti pályájának terminátorra hajazó rózsacsokra óta nem nevettem... ez a 3-asban is van, nyami... -
#2505 igen arra gondoltam, thx :) -
#2504 Csak akkor, ha a POST FILTER effekt be van kapcsolva...akkor átmegy fekete-fehérbe a gyilkossági helyszín. -
#2503 Amatőr
[S.A. mester] -
#2502 aha
meg amikor arra jársz a kép is máslesz ugye? -
#2501 Gratulálok a KIVÉGZŐI minősítésedhez!
Látom sikerült megfognod a játék lényegét... :PPP -
Vlala #2500 Ismét leporolok egy régi topicot, de mostanra (nemrégre) sikerült megszereznem a játékot.
Végigjátszottam, executioner lettem a végén. Az utolsó pálya elég durva!
Láttátok már a szellemet? A Galár hotelben kísért. Egyszer láttam a tükörben, a valóságban nem volt ott...
Egyéb poént tud valaki? -
ACE #2499 Vagy nyisd meg IE-ben -
Rusy #2498 rakjál fel egy flash playert... -
#2497 ki, párat olvass vissza, és megtalálod, hogy hol...még a link is ott van... -
#2496 Hal mindenkinek.
nem tudjátok a magyaritás kijött már? -
FantaSanyi #2495 2x is felraktam, de valamilyen fájlokat hiányol mindig. Pl. EAX.dll.
SB Live 5.1 hangkártyám van, de minden játékom remekül mükszik, csak ez az 1 nem akar menni. Ha tud valaki segiteni e-mailt dobjon már nekem, köszönöm.
[email protected] -
Csoder #2494 Letöltöttem a végigjátszást de sajna nem tudom megnyitni -
#2493 -
#2492 Banner :P
-
Csoder #2491 tud valaki egy oldalt ahol végigjátszás van a hitman 3-hoz??
Nagyon kéne!
kösz
üdv. -
#2490 Nemsoká várható egy javított verzió. -
#2489 Akkor félreértettem -
#2488 Arra utalt Piedon - aki mellesleg az egészet készítette - hogy a pezsgőbontás még azért korai, tekintve, hogy ez egy bétaváltozat, azért sok még a javítanivaló, és még nem teljes az anyag! -
#2487 -
#2486 Vigyázz nehogy csalódás legyen a vége... -
#2485 VÉÉÉÉGRE!
Bár az SH3 magyarítását jobban vártam, most már alig várom, hogy hazaérjek és nekiálljak a Hitman-3nak! -
#2484 Amúgy ha érdekel valakit a játék zenéje: kilinkeltem a Hitman 2 topikban.
Ugyanott megtalálható a 2. rész zenéjéhez a link is. -
#2483 Na mi van? Most, hogy leszedhető a magyarítás, de nagy a csend... :) -
#2482 Na, lehet tölteni a magyarítást! gamehunter
(ha valakinek nem lenne tiszta, hogy is kell felrakni, az jelezze itt, és segítek!)
A videók magyarításai továbbra is a Magyarítások Portálról tölthetőek le! -
#2481 Jól mondja az úr, az a second floor-os hiba ki lett javítva(azok a fránya amerikaiak...). Holnap elvileg feltöltöm a béta verzióját a magyarításnak(első körben www.magyaritasok.hu), ami nincs teljesen kész, de már talán játszható azért így is. Sajnos most nincs időm foglalkozni vele mert a munkahelyem leköti minden időmet.
És tényleg várom olyan ember(ek) jelentkezését akik tudnak franciául vagy hollandul. Na ennyit mára! -
#2480 Szal, ha netántán valaki hallás után képes lenne lefordítani a francia, és holland videókat - mert ezek ugye gyárilag nem voltak feliratozva - akkor ne habozzon jelezni! -
#2479 Mint ahogy már számtalanszor említettem itt is, én már nézegettem, folyamatosan a kezdetektől, és nem csak a videókat, amik egyelőre letölthetők.
Sok hiba van még, és még nincs is kész minden pálya, de jó lesz!!!
A videókat viszont egytől-egyig megnéztem, ezek - egyetlenegy hibától eltekintve - már hibátlannak tűntek.
Ami felkerült, és letölthető, abban lehet, hogy már ez az egy hiba is ki lett javítva. (second floor második emeletnek lett fordítva - első emelet, azaz második szint helyett)
Talán már csak a holland, és a francia nyelvű videók nincsenek lefordítva, ezekhez még Piedon ilyen nyelvet ismerő embereket keres. -
#2478 Valaki megnézte már a magyarosítást?! Milyen?! :O -
#2477 A magyarítások.hu-ra felkerült a videók magyarítása!Azt nem írták ki hogy ez mást tartalmaz-e feladatok stb. -
Rusy #2476 én is :) türelem rózsát, és nem utolsósorban minőségi magyarítást terem
:))) -
#2475 Magyarosítást akarok!! -
Rusy #2474 jaja látod ez benne a szép... -
#2473 ÉrtM! Én is találtam egy másik megoldást a második pályán, amikor azt a kövér genyát kel meggyikolni. Van egy létre, amire fel kell mászni, ki kell nyitni egy ablakot és ott símán le lehet lőni és senki nem vett észre! ;) -
Rusy #2472 neked az a játék egy kicsit nem magas?
nemtom de tényleg térkép alapján mindent meg lehet találni, én azért használtam a végigjátszást néjha, hogy találjak többfajta megoldást is, de én azt szerettem a contracts-ba hogy amikor egy új pályára értem csag bolyongtam nézelődtem álruhába hova is kéne menni, és elvegyültem a tömegbe azonosultam a szereplővel, szerintem az a legkevesebb amikor megcsinálsz egy küldetést, amikor pl másodjára nyomtam végig kb 4-5 óra alatt végig lehet játszani, uncsi tudod mit kell csinálni, de most megint felraktm és bolyongok nézelődök, másfajta megoldások után... -
#2471 Háááááááh...
Látom te is vágod, hogy mi a történet...
SPOILER!
Szal a történet úgy kezdődik, hogy emberünk - egy küldetés során szerzett sérüléseinek köszönhetően - még bevánszorog a szállodaszobájába, ott eszméletét veszti, és élet-halál között lebeg...lepereg előtte az élete - amiket mi küldetések formájában "élünk" meg...egészen az utolsó küldetésig, amikor is visszatérünk a jelenbe, és immáron a halál torkából megmenekülve - egy újabb küldetés keretén belül - ismét menekülhetünk...
Tehát az utolsó küldetést kivéve, az összes egyfajta visszaemlékezés! Ezen küldetések jórészével már találkozhattunk a korábbiakban, kicsit másként. -
#2470 Miért "kóma" a főszereplő az összes videóban, bejátszásban?! :O -
#2469 nm