Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
azt hiszem hogy megtaláltam....)))!
http://www.download.com/Teleport-Pro/3000-2377-3359674.html?tag=lst-0-1
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de köszönöm a segitségedet😊))
De annyi biztosnak látszik, hogy 2 féle letölthetõ magyarítás lesz (remélem).
Egy csak a létezõ feliratok fordítása, és egy full videófeliratokkal (aminek része az összes utólag feliratozott videó is, így jópárszáz mega lesz).
Hogy mikó'? Azt nem tudom még.
01110000 01110010 00110000
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
én egyszerûen csak tudni szerettem volna hogy milyen modon tudom lementeni a "végigjátszásokat"
nem bogarászni...nem keresgélni akartam csak csupán rájönni valamire amire nem találtam megoldást...!!!
2. az a valaki nem leírta, hanem a hozzászólásokból másolta össze
3. ha veszed a fáradtságot és visszakeresel kicsit, akkor - ha jól emlékszem - fellelheted a menthetõ formátumú végigjátszást is
az eredeti kérdésem még mindig az
"a másik gondom a végig játszás...!..hogy nem lehet kimenteni semilyen formátumba....(("
-visszalapozol, és összekeresed a pályavégigjátszás hozzászólásokat
-kimásolod õket tetszés szerint
-és kész is vagy
(...imádkoznék... 😄DD)
mert már kicsit olyan mint ha lóval imátkoznénk...!
akinek lesz majd a játék...annak nincs internet hozzáférése!nem tudja megnézni mit hogy kell...sem elolvasni a fórumot!
igy érted már miért kellene hogy menthetõ legyen...?😊!
mondom: ha elakad, írjon be ide, ígérem válaszolok.
de amúgy, ha visszaolvasgatsz, a végigjátszásban szereplõ dolgok, innen, hozzászólásokból lett összeollózva, szal megtalálod az összes pálya végigjátszását, ha visszaolvasgatsz, némelyikét több változatban is!
van ötletem: végigjátszás nélkül játssz!!! Sokkal élvezetesebb lesz!
a másik gondom a végig játszás...!..hogy nem lehet kimenteni semilyen formátumba....((
valami ötleted van...?
én már tesztelgettem.
és egy jó hír: az átvezetõ videók is feliratozva lesznek! (azok is amik nem angolul vannak!!!)
Én fullon játszottam vele, és mondom azért van különbség a Contracts javára.
Talán több idõt kellett volna adnod neki.
Direct a Contracts-ra várva töltöttem le elõbb a Silent Assasin-t és akkor játszottam végig. Tehát az élmény friss.
Aztán kábé 1-2 héttel utána jött ki az elsõ 2 kamu verzió a Contracts-ból és kicsivel még késõbb a Razor-os.
Letölt, telepít, hardvergyilok megtapasztal, grafikán röhögés, uninstall, Shift+Del.
Kábé ennyit a Contracts-rõl 1 mondatban...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Most tolom a második részt, és azért a Contracts-nek láthatóan jobb a grafikája.
Kicsit kidolgozottabbak az élõlények.
Több, változatosabb a tereptárgy.
Több olyan effekt is van benne, ami a 2. részben nem volt.
Szal az igaz lehet, hogy a maga idejében a 2. szebb volt, mint a mostani idõkben a 3., de ettõl még a 3. rész szebb. (kivéve az élsimítást, ami az 1-2-ben volt, ebben meg már nem...rohadt multiplatform...)
Bár elég "hardvergyilkos" és nem is néz ki olyan jól, mint az elõzõ verzió (Silent Assasin)
A Razoros crack az jó ugye?Mert olvastam aanno, hogy sok baj volt a crackeléssel.
Voltam zárás előtt. _______________
a használ=action?

De beletenni nemtom hogy kõ 😊
Megöltem, ruha fel.
Nem állítom, hogy könnyû, de meg lehet csinálni (ha már egyszer én is így csináltam)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A korabbi palya (a magyar hotel) az is majdnem ugyan olyan volt.

Várd meg a magyarítást, mostmár remélhetõleg tényleg nemsokára kész.
A fehérségeddel kapcsolatban nem tudom mit vársz.
Elõször is milyen videokártyád van? Milyen drivert használsz?
Amúgy meg próbáld 0-ra venni a játék menüjében a POST FILTERING effektet.
2. Ti sem vagytok többek semmivel sem, mert nem tudtok segítséget adni, csak kiröhögni tudtok másokat!(És a fórum nem erre van kitalálva)
És utálom az olyan embereket, akik csak lámáznak másokat, akikrõl nem is tud semmit.
Szóval ezzel magad írod le, nem engem.
(És ha így folytatod, senki nem fog segítséget adni neked, ha valami gondod van, csak egybõl rávágja, hogy láma!)Ennyi. Bocs, ha hosszú voltam és ez megterheli azt a nagyon sok agysejteted.