Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Tudna vlaki segíteni!Egyszerûen fogalmam nincs hogy kell felrakni a magyarítást.A GH-est töltöttem le.
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy most töltöttem le a gamet, fel is raktam meg is crakeltem, felraktam az új diretx-et, de nem akar elindulni... Illetve elindírom egy pillanatra fekete kép, aztán visszadob az asztalra... Namost laptopra töltöttem, a minimális követelményeket bõven teljesíti, azaz 1,6 GHz Intel Atom, 1 GB ram, 128 MB videókari, igaz ez integrált... a játékra felraktam még videó magyarosítást is...
PLS Help!
Nekem valamiért nem akarja feltenni a 1.74-es patch-et.Most elvileg a 1.0.0.165 van rajta de márt 5 patch-et letöltöttem hozzá és egyik sem jó.
Ha valaki tud légyszi segítsen.Elõre is köszi
PC-k gépigénye - csak írd be a keresõbe a game nevét
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Komolyan mondom, el akadtam a Deadly Cargo nevû küldetésnél, minden tervem végén jönnek a kommandósok amiket már nem tok kikerülni.
Hogy lehet azt megcsinálni Silent Assasin-ra?
Kód: HC040820
Pedig ott van ahonnan letöltötted.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
magyarítást föl akarom telepíteni és kér nevet meg jelszót mit irja be?
köszi elöre is
hajrá,lilák!
kint, a raktárépület falánál, az AK74-essel járõrözõ csuklyás bandatagnál, a két konténer közt van. Nem is gondoltam volna korábban, hogy itt van a patkányméreg. Jól elrejtették!
Tehát a biker bandavezért ki is tudtam nyírni ezzel a patkánymérges metódussal 😊
Van a játékhoz magyarítás? mer sehol sem találok
thx

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
A problem az lehetett, hogy a legelején levõ civilit -aki zöldséges rekeszeket hurcol- megölted. Ha baromi gyors vagy, akkor használhatod az injekciót, de én inkább azt ajánlom, hogy fordulj meg és a gép farkánál távozz és az ott mászkáló õrtõl vedd el a ruhát + azt már meg is folythatod, hiszen katona.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hitman: Codename 47
Training
Kowloon Triads in Gang War
Ambush at the Wang Fou Restaurant
The Massacre at Cheung Chau Fish Restaurant
The Lee Hong Assassination
Find the U'wa Tribe
The Jungle God
Say hello to my little friend
Traditions of the Trade
Gunrunners Paradise
Plutonium runs loose
The Setup
Meet your Brother
Hitman 2: Silent Assassin
The Gontranno Sanctuary
Anathema
St. Petersburg stakeout
Kirov Park Meeting
Tubeway Torpedo
Invitation to a Party
Tracking Hayamoto
Hidden Valley
At the Gates
Shogun Showdown
Basement Killing
The Graveyard shift
The Jacuzzi Job
Murder at the Bazaar
The Motorcade Interception
Tunnel Rat
Temple City Ambush
The Death of Haannelore
Terminal Hospitality
St. Petersburg Revisited
Redemption at Gontranno
Hitman: Contracts
Asylum Aftermath
The Meat King's Party
The Bjarkhov Bomb
Beldingford Manor
Rendezvous in Rotterdam
Deadly Cargo
Traditions of the Trade
Slaying a Dragon
The Wang Fou Incident
Seafood Massacre
Lee Hong Assassination
Hunter and Hunted
Hitman: Blood Money
Death of a Showman
A Vintage Year
Curtains Down
Flatline
A New Life
The Murder of Crows
You better watch out...
Death on the Mississippi
Till death do us part
A House of Cards
A Dance with the Devil
Amendment XXV
Requiem
A Bonus fegyvereket hogyan tom magamhoz venni, mert már egy csomót nyertem de mégsincs nálam, ebbe hol lehet a felszerelést összeválogatni?
Az lenne a kérdésem, hogy én megcsiáltam a "The Bjarkhov Bomb"-ot ugy ahogy az itteni végigjátszás leirja, de nekem csak Professional-t ad Silent Assasin helyet.
Mi lehed a problem?
olyan hashajtó mint ami a havaspályán volt itt is van? ha van hol?
Ha pedig nem jó uton járok, akkor ne mondjátok a megoldást, kössz 😊
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
Könnyebb a helyzeted a minél nagyobb arcfedést biztosító cuccokkal. Pl. kommandós ruha vagy az uccsó pályán a rohammentõs ruha, stb. - ezekben nemigen ismernek fel még közelrõl sem, ill. futás esetén sem.
Miért van ez?
Itt is van notoriety(vagymitotmén) mint a blood mondeyban
sajna eddig csak blood mooney val nyomtam, de ott nem volt ilyen...
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"