Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
😊))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
nemtom de tényleg térkép alapján mindent meg lehet találni, én azért használtam a végigjátszást néjha, hogy találjak többfajta megoldást is, de én azt szerettem a contracts-ba hogy amikor egy új pályára értem csag bolyongtam nézelõdtem álruhába hova is kéne menni, és elvegyültem a tömegbe azonosultam a szereplõvel, szerintem az a legkevesebb amikor megcsinálsz egy küldetést, amikor pl másodjára nyomtam végig kb 4-5 óra alatt végig lehet játszani, uncsi tudod mit kell csinálni, de most megint felraktm és bolyongok nézelõdök, másfajta megoldások után...
Látom te is vágod, hogy mi a történet...
SPOILER!
Szal a történet úgy kezdõdik, hogy emberünk - egy küldetés során szerzett sérüléseinek köszönhetõen - még bevánszorog a szállodaszobájába, ott eszméletét veszti, és élet-halál között lebeg...lepereg elõtte az élete - amiket mi küldetések formájában "élünk" meg...egészen az utolsó küldetésig, amikor is visszatérünk a jelenbe, és immáron a halál torkából megmenekülve - egy újabb küldetés keretén belül - ismét menekülhetünk...
Tehát az utolsó küldetést kivéve, az összes egyfajta visszaemlékezés! Ezen küldetések jórészével már találkozhattunk a korábbiakban, kicsit másként.
használod egyáltalán a térképet???
ha nem töltöm le akkor meg az a baj....((
mindegy....((
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
1. Olyan végigjátszást ne várjál, hogy bemész, aztán jobbra 20 lépés, 90 fokos ordulat, fel a lépcsõn stb...
2. TÉRKÉP!!!
3. A végigjátszás használatával jelentõs játékélménytõl fosztod meg saját magadat!!! Egy igazi HITMAN elsõre körülnéz, felméri a terepet, átnézi a térképet, és kidolgozza a stratégiáját...végigjátszással meg csak ledarálod a játékot egyféleképpen...hisz minden egyes pályán számos lehetõség kínálkozik a feladat végrehajtására, úgy, hogy senki máshoz nem nyúlunk, csak a kiszemelt áldozathoz!!! Ennek kitalálása, kivitelezése rád kéne, hogy várjon!!!
az nvidia.com-on drivers ott kiválasztod grafics, ott geforce, ott windows xp, ennyi, csak azért mert a 45.23 se a legújabb de ha megy az a lényeg...
hát igen azért durva egy 11 éves gyereknek, de ha tudja mi a valóság akkor végülis, de tényleg ilyenkor nem harry pottert meg shrek 2 aktiviti centert kéne jáccania, pf az túl lányos...
Jó a játék, drivert kellett frissítenem, mert már nagyon régi volt!! Mostmár végre OK!! 😊 😊 😊
hogy az én kölyköm mivel játszik vagy mivel nem...ahoz neked az ég világon semmi közöd..!!!!!
amikor ide irtam akkor csupán csak azt akartam megtudni hogyan tudom lementeni azt a web oldalt ami a végigjátszás van magyarul...a problémát megoldottam...és ez a lényeg!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
hogy az én kölyköm mivel játszik vagy mivel nem...ahoz neked az ég világon semmi közöd..!!!!!
amikor ide irtam akkor csupán csak azt akartam megtudni hogyan tudom lementeni azt a web oldalt ami a végigjátszás van magyarul...a problémát megoldottam...és ez a lényeg!!!
NVIDIA GeForce FX 5800
NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra
Az FX 5200 NEM volt közötte, pedig nekem tényleg az van... Most mit csináljak?
Én az Nvidia.com-on nem is találom a Geforce FX 5200 kártyámhoz a legfrisebb drivert!! ;(
Elnéznél erre a honlapra; http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6&category=5
Te melyiket töltenéd le az én helyembe? Mert arra gondoltam, hogy ezt szedem le: nVIDIA Detonator FX 45.23 (Windows XP/2000)
Ennél újabb detonator nincs... most ezt minek rakjam fel, amikor jó régi?!?!
LOL... most láttam...
tedd fel a legújabb catalyt vagy detonatort...
http://gamershell.com/download_patch.shtml
Látom itt mindeki szeret visszaolvasni...
Na megint felraktam, pedig végignyomtam darálva meg silent assassinba, na majd magyarítással mégegyszer, meg a 2-õt is...
Az a bajom/probémám, hogy el akartam kezdeni a játékkal, de miután elindtom a játékot, nincs kép, egyszerûen egy fehár lapot kapok, semmit nem látok... ;( Mi lehet a probléma? Felraktam a DirectX legújabb verzióját, amit kér. A menü meg minden tök frankó, de amikor betölt a játék, akkor csak egy fehér oldalt kapok... ;( Aki tud segtsen please!! Elõre is köszi!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

Változik a világ! Miért nem legózik inkább az a gyerek??? Vagy csak a szigor számít? Ennyi erõvel akár a Doom3-mal vagy mégjobb, a Sufferingel is játszhatna! Ember te nem vagy normális!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Hadd gratuláljak barom!
Mellesleg én jól értettem, hogy mit akarsz, csak nem szeretem az ilyen hozzáállást, amit te is elõadtál, hogy 5 perc keresgélésre lusta voltál, inkább a sültgalambot vártad a pofádba valakitõl!
Itt van a 11 éves kisfiam...és neki kellett mind ez...))
A magyarosítás oldalt megtudam oldani mégpedig a "Telepot Port"-tal..😊)
Elmentem a te oldaladra...és letöltöttem a te végigjátszásodat is...)amit köszönök😊
Amikor erre a fórumra jöttem akkor este össze akadtam egy idiótával aki osztotta nekem az észt...!!
Pedig nekem csak annyi volt a kérdésem hogy hogyan lehet a "végigjátszás" oldalt letölteni..?