Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Valaki megnézte már a magyarosítást?! Milyen?! 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nagykispeter
A magyarítások.hu-ra felkerült a videók magyarítása!Azt nem írták ki hogy ez mást tartalmaz-e feladatok stb.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

én is 😊 türelem rózsát, és nem utolsósorban minõségi magyarítást terem
😊))

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

KeKKSZike
Magyarosítást akarok!!

jaja látod ez benne a szép...

KeKKSZike
ÉrtM! Én is találtam egy másik megoldást a második pályán, amikor azt a kövér genyát kel meggyikolni. Van egy létre, amire fel kell mászni, ki kell nyitni egy ablakot és ott símán le lehet lõni és senki nem vett észre! 😉

neked az a játék egy kicsit nem magas?
nemtom de tényleg térkép alapján mindent meg lehet találni, én azért használtam a végigjátszást néjha, hogy találjak többfajta megoldást is, de én azt szerettem a contracts-ba hogy amikor egy új pályára értem csag bolyongtam nézelõdtem álruhába hova is kéne menni, és elvegyültem a tömegbe azonosultam a szereplõvel, szerintem az a legkevesebb amikor megcsinálsz egy küldetést, amikor pl másodjára nyomtam végig kb 4-5 óra alatt végig lehet játszani, uncsi tudod mit kell csinálni, de most megint felraktm és bolyongok nézelõdök, másfajta megoldások után...

hykao
Háááááááh...
Látom te is vágod, hogy mi a történet...

SPOILER!

Szal a történet úgy kezdõdik, hogy emberünk - egy küldetés során szerzett sérüléseinek köszönhetõen - még bevánszorog a szállodaszobájába, ott eszméletét veszti, és élet-halál között lebeg...lepereg elõtte az élete - amiket mi küldetések formájában "élünk" meg...egészen az utolsó küldetésig, amikor is visszatérünk a jelenbe, és immáron a halál torkából megmenekülve - egy újabb küldetés keretén belül - ismét menekülhetünk...

Tehát az utolsó küldetést kivéve, az összes egyfajta visszaemlékezés! Ezen küldetések jórészével már találkozhattunk a korábbiakban, kicsit másként.
KeKKSZike
Miért "kóma" a fõszereplõ az összes videóban, bejátszásban?! 😮

hykao
nm
KeKKSZike
Megtaláltam! Eléggé elvolt dugva, de nagy nehezen sikerûlt! 😊 Köszi a segítséget! 😉

hykao
hát, pedig ha a leírás és a térkép alapján nem találod meg, akkor az elég nagy probléma...
használod egyáltalán a térképet???
letöltöttem..neki...megnézte...2 napig de jó játék..utánna rá sem szagolt..(Õ neki kb ennyi volt a Hitman....!

ha nem töltöm le akkor meg az a baj....((

mindegy....((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

KeKKSZike
OKs... Lehet, hogy igazad van! De már egy jó ideje keresem a megbízó lányát, de sajnos nem találom! ;(

hykao
Akkor idéznék a végigjátszásból: motozás után fel, a megbízónk lányához, illetve annak maradékaihoz stb...

1. Olyan végigjátszást ne várjál, hogy bemész, aztán jobbra 20 lépés, 90 fokos ordulat, fel a lépcsõn stb...
2. TÉRKÉP!!!
3. A végigjátszás használatával jelentõs játékélménytõl fosztod meg saját magadat!!! Egy igazi HITMAN elsõre körülnéz, felméri a terepet, átnézi a térképet, és kidolgozza a stratégiáját...végigjátszással meg csak ledarálod a játékot egyféleképpen...hisz minden egyes pályán számos lehetõség kínálkozik a feladat végrehajtására, úgy, hogy senki máshoz nem nyúlunk, csak a kiszemelt áldozathoz!!! Ennek kitalálása, kivitelezése rád kéne, hogy várjon!!!
KeKKSZike
Én nem akarom lefikázni ezt a végigjátszást, de nem sokat ér... Én most a másdoik pályán vagyok, és meg kellene keresnem valamilyen csajt, ugye aki már halott, ha jól olvastam a leírásba... De arról foggalmam sincs, hogy hol van, már vagy 30 perce keresem! 😊

😊)))))))))))))))))
az nvidia.com-on drivers ott kiválasztod grafics, ott geforce, ott windows xp, ennyi, csak azért mert a 45.23 se a legújabb de ha megy az a lényeg...

hát igen azért durva egy 11 éves gyereknek, de ha tudja mi a valóság akkor végülis, de tényleg ilyenkor nem harry pottert meg shrek 2 aktiviti centert kéne jáccania, pf az túl lányos...

KeKKSZike
VÉÉÉÉÉGRE!

Jó a játék, drivert kellett frissítenem, mert már nagyon régi volt!! Mostmár végre OK!! 😊 😊 😊

ha úgy érzem hogy nevelési tanácsra lesz szükségem..akkroegészen biztosan hozzád fordulok!!!

hogy az én kölyköm mivel játszik vagy mivel nem...ahoz neked az ég világon semmi közöd..!!!!!

amikor ide irtam akkor csupán csak azt akartam megtudni hogyan tudom lementeni azt a web oldalt ami a végigjátszás van magyarul...a problémát megoldottam...és ez a lényeg!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ha úgy érzem hogy nevelési tanácsra lesz szükségem..akkroegészen biztosan hozzád fordulok!!!

hogy az én kölyköm mivel játszik vagy mivel nem...ahoz neked az ég világon semmi közöd..!!!!!

amikor ide irtam akkor csupán csak azt akartam megtudni hogyan tudom lementeni azt a web oldalt ami a végigjátszás van magyarul...a problémát megoldottam...és ez a lényeg!!!

KeKKSZike
Leszedtem a legújabb DETONATORT! De egy bajom van... Megnéztem, hogy milyen termékeket támogat...

NVIDIA GeForce FX 5800
NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra
Az FX 5200 NEM volt közötte, pedig nekem tényleg az van... Most mit csináljak?

KeKKSZike
Tudom, hogy most nagyon lama leszek, de... 😊

Én az Nvidia.com-on nem is találom a Geforce FX 5200 kártyámhoz a legfrisebb drivert!! ;(

KeKKSZike
Ez az én kártyám; Asus V9250

Geforce FX 5200

KeKKSZike
Nekem Asus V9520 kártyám van...

Elnéznél erre a honlapra; http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6&category=5

Te melyiket töltenéd le az én helyembe? Mert arra gondoltam, hogy ezt szedem le: nVIDIA Detonator FX 45.23 (Windows XP/2000)

KeKKSZike
OKs, rendben! Ezt még megpróbálom... Ha nem megy, akkor mostmár tényleg feladom és el nem tudom képzelni, hogy miért nem mûködik?!

nem csoda hogy nem megy...

pf ez ezer éves az nvidia.com-ról szedd le asszem 61.77

KeKKSZike
Sajnálom, hogy nem megy... pedig azt hittem, hogy majd jót fogok vele játszani... Hát ez van! ;(

KeKKSZike
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=1958

Ennél újabb detonator nincs... most ezt minek rakjam fel, amikor jó régi?!?!

nem mintha ez jelentene valamit csak mondtam...

bár a játék nvidia logós
LOL... most láttam...

azt nemtom, atim van, de nekem is volt olyan catalyst verzió amelyikel nem ment...

KeKKSZike
Nvidia, geforce FX... Lehet, hogy megpóbálom, de eléggé elvette a kedvem ez az egész!

ati vagy nvidia?
tedd fel a legújabb catalyt vagy detonatort...

KeKKSZike
Áhhh... feladom! Nem megy és kész... Az összes pálya xar, sötét... semmi javulás!

KeKKSZike
És nem csak az elsõ pályán, hanem az összesen! Mert leszedtem egy allsave-t is és sajnos a többi pályán se látok semmit se...

KeKKSZike
Felraktam, de sajnos semmit se ér... Még mindig fekete (sötét) a kép...

😊)))))))))))))))
http://gamershell.com/download_patch.shtml

KeKKSZike
És nem tudod, hogy honnan tudnám leszedni a patcht? Mert sehol se találom...

😊)))
Látom itt mindeki szeret visszaolvasni...
Na megint felraktam, pedig végignyomtam darálva meg silent assassinba, na majd magyarítással mégegyszer, meg a 2-õt is...

hykao
válaszoltam, mi van veled?
peccs bazeg!
KeKKSZike
Inkább válaszoltál volna... 😛 És akkor most nem kéne még 1000 hozzászólást elolvasnom... 😛

KeKKSZike
De ha nem látok semmit, akkor hogy vegyem fel? Azt se tudom, hogy hol van a hulla vagy éppen a kulcs?!

KeKKSZike
Segtsetek nekem please...

Az a bajom/probémám, hogy el akartam kezdeni a játékkal, de miután elindtom a játékot, nincs kép, egyszerûen egy fehár lapot kapok, semmit nem látok... ;( Mi lehet a probléma? Felraktam a DirectX legújabb verzióját, amit kér. A menü meg minden tök frankó, de amikor betölt a játék, akkor csak egy fehér oldalt kapok... ;( Aki tud segtsen please!! Elõre is köszi!

Ez egy minden igényt kielégítõ, idõben pontosan behatárolható, tömör és frappáns válasz volt! 😊

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

hykao
nemsoká
vigyori14
Hali.
a magyaritás kész van már vagy ha nincs akkor mikora várható?

11 éves gyereknek??? Változik a világ! Miért nem legózik inkább az a gyerek??? Vagy csak a szigor számít? Ennyi erõvel akár a Doom3-mal vagy mégjobb, a Sufferingel is játszhatna! Ember te nem vagy normális!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

hykao
Szerintem inkább az az idióta, aki a 11 éves gyerekével bérgyilkosos játékot játszat!!!
Hadd gratuláljak barom!

Mellesleg én jól értettem, hogy mit akarsz, csak nem szeretem az ilyen hozzáállást, amit te is elõadtál, hogy 5 perc keresgélésre lusta voltál, inkább a sültgalambot vártad a pofádba valakitõl!
Tehát neked elárulom mirõl van szó!!

Itt van a 11 éves kisfiam...és neki kellett mind ez...))
A magyarosítás oldalt megtudam oldani mégpedig a "Telepot Port"-tal..😊)

Elmentem a te oldaladra...és letöltöttem a te végigjátszásodat is...)amit köszönök😊

Amikor erre a fórumra jöttem akkor este össze akadtam egy idiótával aki osztotta nekem az észt...!!
Pedig nekem csak annyi volt a kérdésem hogy hogyan lehet a "végigjátszás" oldalt letölteni..?