2828
-
#2708 Nem én készítettem...hanem az egyik haverom. -
#2707 nekem az utolsó pálya (meg persze a Gellért szálló) -
Paul Rosetti #2706 De a Rotterdami találkozót, meg a Gellért szállós pályát is kedvelem.
A Deadly Cargo című pálya, (amin Borist kell kinyírni a hajón)is elég jó.
Egyszer a két Silverballerrel úgy lőttem le Borist, hogy az kirepült a parancsnoki híd ablakán (repülhetett vagy 45 métert a rohadék) -
Paul Rosetti #2705 neked melyik a kedvenc pályád a Hitman:Contractsból?
Nekem a The Meat King's Party és a Beldingford Manor -
Paul Rosetti #2704 egyébként nagyon jó a honlapod!
Hogyan tudsz ilyen jó, fejlett honlapokat készíteni ?
-
Paul Rosetti #2703 rotterdam -
Paul Rosetti #2702 -
#2701 Mert képként próbáltál meg belinkelni egy url-t...de egyébkánt magára az oldalra sem jól nyomtad fel a képet...a vinyódról próbálná meg behozni, persze sikertelenül...
Ha nagyon képezni akarsz, akkor itt az SG-n is van saját galériád, ahová feltölthetsz képeket, alapból 2 mega terjedelemig, VIP-ként 20 megáig...(fórum főoldal - saját galéria) azután már linkelheted ide a galériádból a képeket...DE!!! ha nagy méretű és/vagy a fájlméret is nagy, akkor légyszi url-lel, ne pedig img-vel. -
Paul Rosetti #2700 Rendben van, akkor nézzétek meg ezt az oldalt:
http://www.beasts.atw.hu
remélem ezen az oldalon megjelenítődik az a kép -
Paul Rosetti #2699 De miért nem jeleníthető meg?! -
Paul Rosetti #2698
Szépen ide dragoltam a legkülönbözőbb hullákat a Rendezvous in Rotterdam pályán -
#2697 mi?? -
#2696 Nem tudsz válaszolni az előző kérdésemre:
hogy kell ilyen kék betüs szöveget csinálni
az amikor rákattintunk és kiadja a tartalmát -
#2695 Sajnos a játék már le lett töröve, kelet a hely GTA-nak!
De Cd-n megpróbálok utána nézni és feltenni tárhelyre, ha nincs rajta, akkor ha hétfőig tudsz várni, meglesz... De lehet hamarébb meglesz vkitől -
atabacsi2 #2694 Sziasztok!
Vásároltam egy Hitman játék CD-t ( bár úgy látom ezzel eléggé le vagyok maradva ) mindenesetre sajnos még nem sikerült installálni, mert egy Globals.dll nevű fájlt nem talál telepítéskor. El tudná küldeni nekem ezt a fájlt? Nagyon hálás lennék, már szétkerestem a weben, de egyszerűen sehol nem található meg.
Előre is köszönöm!
Ata -
#2693 hát akkor vagy ismét türelmetlen voltál (mert eltelik egy kis idő, amíg betöltődik az oldal...) vagy valami egyéb gáz van nálad, mert nálam minden további nélkül bejön...
Amúgy a budapesti pályáról csináltam egy 55 perces végigjátszás videót, 420 mega körül van, alkalomadtán lehet, hogy majd feltolom valahová. -
#2692 hidd el megnéztme volna végigjátszást,de nem jön be... -
#2691 SPOILER!!!
Sorban:
-A fiatalabbik Fuchs-t lehet megmérgezni (szaunába ölés és vízbefojtáson kívül) a szálloda egyik bárjában, ahol a játéktermek is vannak...
-Az ablakon a tető felöl lehet bemászni (ezen tetőn van a fürdő kupolateteje is, ahonnan mesterlövészpuskával is le lehet lőni a fiatalabbik Fuchs-t), és az ablak amin bemászol pont a fogorvosi rendelőbe vezet...(ide vagy nagyon óvatos lopakodással vagy pedig az idősebbik Fuchs megölésénél szerzett (miután a benti őrt beinjektáltad) öltönyös-napszemüveges testőrruhában érdemes bemenni vagy bemászni, már ha Silent Assassin-ra hajtasz...)
-Törülközőt az idősebbik Fuchs szobájától nem mesze a beugróban lévő ajtó mögött lelsz...van itt még egy boy ruha is...
-sajáton kívül a mesterkulcsot leled...a takarító boy-tól lehet elcsenni, amikor kinyit egy ajtót, bennehagyja a zárban, várd meg, hogy bemenjen a szobába és az ajtó bezáródjon, ha nincs a közelben senki, már tiéd is a kulcs...(innentől kezdve mindenhová be tudsz nyitni, nem kell zárakat feltörni)
-milyen levélre gondolsz? ami az öreg Fuchs asztalán van? az egyikből ha jól emlékszem némi infót kapsz...
-gyilkosság helyszínén szerezheted be a rendőrruhát (lezárt terület egyik szobája, ahol a rendőr bohóckodik a tükör előtt...), amivel szabadon járhatsz-kelhetsz az egész szállodában, valamint ezzel érdemes bemenni a biztonsági helyiségbe is, ahol a fémdetektorokat lehet kikapcsolni
-az utolsó két kérdésre már megadtam a választ fentebb. (ott van a fogászat, és vagy testőrruhában és/vagy ablakon bemászás)
egyéb információk a végigjátszásban, katt a bannerre.
Amúgy Piedon-nak igaza van...de hát sajna a fiatalabb korosztály már csak ilyen türelmetlen általában... :) -
#2690 Nem akarok szemét lenni, de miért nem járod körbe az épületet, nézel meg minden ajtót? Talán ki lehet jutni a tetőre, talán van ott egy nyitott ablak például.
Szerinted kinek van mindenhova kulcsa egy szállodában, ki az aki rendbetartja a szobákat?
De ha mindent leírok akkor így a játéknak nem lesz semmi értelme... -
#2689 A pesti pályán járok, de ugyse ír senki azért leírom, szal van nekem pincér vagy milyen ruhám, megöltem a szaunába a faszit. Virágboltba már jártam, a szobámba van a doboz a fegyverrel. Van nálam röngen kulcs. Kérdéseim:
-Mire jó ha majd megmérgezem az italt?
-Hol lehet bemászni az ablakon?
Törülközőt hol lelek, tisztát?
-A sajátomén kivül más kulcsot hol lelek?
-A mesterkulcsot amit a portás említ, hol lelek?
-A levéllel mit csináljak?
-A gyilkosság helyszinén ami le van zárva, a késen és fegyveren kivül mit lelhetek?
-Az ENSZ konferencia terembe és ott, ahol egy jókora rész le van zárva a 2 emeleten bal oldalt, és egy napszemüveges csávó(k) vannak az ajtoban, oda hogy lehet bemenni?
-Jah meg hol van a fogászat? -
#2688 loál budapest -
#2687 persze nem mindig fordul elő... néha újratöltök egy álást és jó lesz, aztán megint ujra kell töltenem, és már megint nem jó.S -
#2686 Segítsetek már sztetek mit tegyek annak orvoslására, hogy ne forduljon elő olyan, hogy szól a zene meg minden, valamit elbénáztam, de hogy kicsit vérszomjazzak ha már úgyis löttek a küldinek, elkezdek vagtába lövöldözni bármerre, és nem hallom alövéseket:S
meg volt olyan is hogy videóbejátszásban( játék közben) nem volt hangja senkinek... se 47-esnek se másnak...:S
mi lehet a gond? -
#2685 http://akyyy.uw.hu/ftp/index.php?list=Wixe -
Wixe #2684 és az eax dll-t is tedd már fel léccike:) -
#2683 nincsmit -
Wixe #2682 jahh ok éljen! leszedte nagyonköszi:) -
Wixe #2681 Sajna nem engedi leszedni:((((((((((((((((((((
-
#2680 Ez nem jó -
Wixe #2679 Üdv! Aki tudja léccike mailba vagy msn-en küldje már át a hitman contractsból a jpegdll.dll fájlt! Email: [email protected]
MSN:[email protected]
Köszönöm Csáóóóóóó -
#2678 az első két pálya menynire nehéz benne? mert lehet azokat ujra kell vinnem, winreinstall miatt -
#2677 még csak most törlöm akettőt meg a 3 demoját:D -
#2676 na szal.....magyarítás, pahtck, crack????????:DDD most kő még fel nem teszem..:D -
#2675 A 8. pályán (az első kínai pálya, amelyik közvetlenül a budapesti után következik) a parkkal (a parkban sétálgatnak körbe-körbe a triádok küldöttei) szembeni lépcsőházban (ahol az egyik orvlövész őr, a kertészruha és a bomba+távirányító is van) abban a szobában, ahol a bomba van az asztalon, a bent lévő fazonnál van egy kék kulcs - "lakosztály kulcsa" nevű.
Na de hol van a lakosztály ezen a pályán? :) -
#2674 Hehe, csináltam végigjátszás videót a budapesti pályáról. Mintegy 55 perces lett, 720x576-os, .wmv formátum, 418MB. :) -
#2673 hát én nem értek torrenthez, épp, hogy megtanultam dz-ni, jött ez a torrent, de másik gépen megnyitom, osz tjön lefele, oszt jól van:DDD -
mike369 #2672 nálam is gyakran ez a helyzet. -
#2671 Hmm...nekem van, hogy a "magyar" torrent-ek is csak pár kilóbájttal vánszorognak le, és van, hogy a "külföldiek" teljes sávszéllel...az egész szvsz attól függ, hányan seed-elik, milyen sebességgel, és hányan "csüngnek" rajta...szvsz náció független a dolog... :) -
mike369 #2670 mert onnan lassabban jön, rgo: tovább tart a letöltés élvezete! -
#2669 Miért kell, hogy magyar legyen? Nem értelek komolyan...