2828
-
deicide #2428 köszönöm neked...))) -
#2427 Oké -
#2426 Azt is tesztelgettem már, de nem tudom mikor lesz letölthető. -
Rusy #2425 deicide ha az swf-et leszedted volna akkor simán lejátsza pl a flesh player de asszem az xp képnézegetője is de ebbe nem vagyok biztos, és kész, de nekem megvan world formátumba, én összeollóztam annakidején, és egy pályára többféle megoldás is ha érdekel itt van... -
#2424 Ja mert azt hittem a Hitmen 3-at teszteled.A GameHunteren tényleg az van hogy a héten felkerül! -
deicide #2423
azt hiszem hogy megtaláltam....)))!
http://www.download.com/Teleport-Pro/3000-2377-3359674.html?tag=lst-0-1 -
deicide #2422 nem hallottam még erröl a progirol....!
de köszönöm a segitségedet:))) -
#2421 Nem tudom pontosan, mert jelenleg én a Hitman 2 magyarítást utótesztelgetem.
De annyi biztosnak látszik, hogy 2 féle letölthető magyarítás lesz (remélem).
Egy csak a létező feliratok fordítása, és egy full videófeliratokkal (aminek része az összes utólag feliratozott videó is, így jópárszáz mega lesz).
Hogy mikó'? Azt nem tudom még. -
#2420 Teleport Proval leszeded az egész oldalt, iírod cd-re vagy akárhogy elviszed és kész. -
#2419 Te mit tudsz rolla a GameHunter oldalán az van kiírva hogy a héten felkerül?!Mármint hogy hogy áll a tesztelés! -
deicide #2418 minden vágyam az volt hogy valaki 01:45 elmodja mit hogyan csináljak...pontokba szedve..!!!:(((
én egyszerűen csak tudni szerettem volna hogy milyen modon tudom lementeni a "végigjátszásokat"
nem bogarászni...nem keresgélni akartam csak csupán rájönni valamire amire nem találtam megoldást...!!!
-
#2417 1. nem kell végigolvasni 2416 hozzászólást, mert a pályavégigjátszós hozzászólásokat könnyen ki lehet szúrni szemre a terjedelmük miatt.
2. az a valaki nem leírta, hanem a hozzászólásokból másolta össze
3. ha veszed a fáradtságot és visszakeresel kicsit, akkor - ha jól emlékszem - fellelheted a menthető formátumú végigjátszást is -
deicide #2416 ha egyszer valaki leirta szépen mit hogy kell és hová kell menni...aminek a neve végigjátszás..akkor most minek kesesgessek 2415 üzenet között....?
az eredeti kérdésem még mindig az
"a másik gondom a végig játszás...!..hogy nem lehet kimenteni semilyen formátumba....(("
-
#2415 Tehát, hogy egyértelmű legyen:
-visszalapozol, és összekeresed a pályavégigjátszás hozzászólásokat
-kimásolod őket tetszés szerint
-és kész is vagy
(...imádkoznék... :DDD) -
deicide #2414 tehát...hogy kerek legyen a dolog...!
mert már kicsit olyan mint ha lóval imátkoznénk...!
akinek lesz majd a játék...annak nincs internet hozzáférése!nem tudja megnézni mit hogy kell...sem elolvasni a fórumot!
igy érted már miért kellene hogy menthető legyen...?:)! -
#2413 végigjátszás egy szó!
mondom: ha elakad, írjon be ide, ígérem válaszolok.
de amúgy, ha visszaolvasgatsz, a végigjátszásban szereplő dolgok, innen, hozzászólásokból lett összeollózva, szal megtalálod az összes pálya végigjátszását, ha visszaolvasgatsz, némelyikét több változatban is! -
deicide #2412 Nem véletlenül szapulom a végig játszást...!mert nem nekem kellene...!Akié lesz.....nos ő még nem anyira tapaszalt és nem rendelkezik olyan szintű ismeretekkel hogy megudja oldani...!
-
#2411 de ha elakadnál, akkor azért írd ide be... -
#2410 nem tudom mikor lesz kész, nem én csinálom, de talán már nemsokára.
van ötletem: végigjátszás nélkül játssz!!! Sokkal élvezetesebb lesz! -
deicide #2409 na ez nagyszerű:)és mikor lesz kész....?
a másik gondom a végig játszás...!..hogy nem lehet kimenteni semilyen formátumba....((
valami ötleted van...?
-
#2408 készül! azaz folyamatban van!
én már tesztelgettem.
és egy jó hír: az átvezető videók is feliratozva lesznek! (azok is amik nem angolul vannak!!!) -
deicide #2407 Hello...mindenkinek:)tudja e valaki hogy ehez a játékhoz készült e magyarosítás..?A végigjátszás elég érdekes mert se máslni sem szerkeszteni nem tudom!!!:(( -
#2406 Hát a hardverigény talán tényleg kissé túlzás, de azért be lehet lőni a beállításokkal használhatóra még egy nem oly erős gépen is.
Én fullon játszottam vele, és mondom azért van különbség a Contracts javára.
Talán több időt kellett volna adnod neki. -
#2405 Tévedsz.
Direct a Contracts-ra várva töltöttem le előbb a Silent Assasin-t és akkor játszottam végig. Tehát az élmény friss.
Aztán kábé 1-2 héttel utána jött ki az első 2 kamu verzió a Contracts-ból és kicsivel még később a Razor-os.
Letölt, telepít, hardvergyilok megtapasztal, grafikán röhögés, uninstall, Shift+Del.
Kábé ennyit a Contracts-ről 1 mondatban... -
#2404 arról nem is beszélve hogy hogy lő már a 2ben -
#2403 Csak emlékeidben néz ki jobban a második rész, mint ez! (...mert ugye az idő mindent megszépít :D)
Most tolom a második részt, és azért a Contracts-nek láthatóan jobb a grafikája.
Kicsit kidolgozottabbak az élőlények.
Több, változatosabb a tereptárgy.
Több olyan effekt is van benne, ami a 2. részben nem volt.
Szal az igaz lehet, hogy a maga idejében a 2. szebb volt, mint a mostani időkben a 3., de ettől még a 3. rész szebb. (kivéve az élsimítást, ami az 1-2-ben volt, ebben meg már nem...rohadt multiplatform...) -
#2402 Ja, persze.
Bár elég "hardvergyilkos" és nem is néz ki olyan jól, mint az előző verzió (Silent Assasin) -
#2401 Ja.Akkor ez már jó.Ugye? -
#2400 Nem a krekkeléssel volt a gond, hanem a razor-os verzió előtt kijött két release közül az egyikről kiderült, hogy az FBI lebuktató kamupéldánya volt. -
#2399 Hi!Bocs, hogy nem olvasok vissza, de álmos vagyok és gondoltam inkább megkérdezem hátha jön válasz holnapig.
A Razoros crack az jó ugye?Mert olvastam aanno, hogy sok baj volt a crackeléssel.
-
#2398 Sikerült, csak azért nem ment, mert nem volt a csávó az épületben :) -
#2397 őő
Hiába nyomom az entört, nem akarja bele önteni! -
#2396 mindent a kibaszott konyhában!!! -
#2395 A konyhában kell a kondérba, vagy kint, (mert kint is van)
a használ=action? -
#2394 beszélsz yurishkával, aztán felveszed a hashajtót a konyhaasztalról, odaállsz a borscsos (káposztaleves) kondér fölé, és "használ" gomb. -
#2393 Vagy az a sárga lőré az asztalon az a hashajtó?
De beletenni nemtom hogy kő :) -
#2392 Ez így sikerült is, csak hogyan teszem bele a hashajtót a levesébe?(illetve honnan szerzek hasjatót)? -
#2391 ja, persze riasztás nélkül! -
#2390 én a gép orránál mentem ki, aztán végiglopózva (hol futva, hol settenkedve), nagy ívben a kerités mellett - közben a térképen és a játékban végig figyelve az őrök mozgását - majd az étkezőbe az egyik hátsóajtón keresztül be, yurishkával beszéltem, hashajtót bele a levesbe, majd a sötét részeken végigsettenkedve be a WC-be, ahol is bevártam a hasmenéses Fuchs-ot.
Megöltem, ruha fel.
Nem állítom, hogy könnyű, de meg lehet csinálni (ha már egyszer én is így csináltam) -
#2389 A harmadik pályán hogyan menjek be a WC-ig (végigjátszás) anélkül, hogy észrevennének?(saját ruhában)