Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szállóba eleve fegyvertelenül kell bemenni a fémdetektorok miatt.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Na majd ma du-n, vagy este.
Ha v.mi gáz lesz úgyis jelzek.
A Star Trek-el leálltál? Mert én azóta is ott vagyok ahol voltam, készült-e hozzá v.mi frissítés amit esetleg magánba el tudnál küldeni? (mert a magyarítás oldalakon nem lelem) Vagy letettél róla és nyomjam végig angolul, ...
Mondjuk most a XIII végén vagyok szal elõször azt fejezem be.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Te mi a rossebbet csinálsz ilenkor :o
Én hüle esti munkát (biztonsági mentések, ...)
De már végeztem is lassan, mindjárt húzok haza...
Szal telepítsem az alapot a név-el és jelszóval, majd utána a javítócsomagot másoljam szintén ide és futtassam azt is?
Szal ekkor már semmilyen jelszót, fityfiritty nem fog kérni?!
:o
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
az összes fájlt amit a magyarítás tartalmaz (jelszavas .zip-estül) másold be a játék fõkönyvtárába, és ezután indítsd el a Hitman3HUN fájlt! (majd ez csomagolgatja azt a .zip-et...)
eltart egy darabig a teljes mûvelet, de majd úgyis látod, hogy halad a dolog!
a külön letölthetõ magyar feliratozott videofájlokat pedig másold be a játék "Movies" nevû mappájába, és értelemszerûen írd felül az eredeti videofájlokat. (ezek összmérete olyan 300 mega körüli)
ÁÁÁáááá!
Aszittem nem találom.
Komolan mondom nagyobb feladványokat támasztasz elém mint pl. a Splinter Cell-ben Sam-nak szoktak 😊))
De különben minek ezek nevek, jelszavak, stb. Én mint laikus nem értem mire jó ez? Világosíts már fel légyszi.
Azonban a magyarítás-ban szerepel egy magyarítás patch-is. Abban meg ott figyel egy jelszóval védett .ZIP állomány. Ahhoz mi a jelszó?!
Most azé kérdem, mert jelszónak egyiket sem fogadja el 😞
Akkor hogyan pakoljam fel a magyarítás patch-t ?!
Az ebben lévõ .exe hibaüzenettel száll el, hogy nem találja a
* patchw98.dll
állományt.
Ezt írja a fáma:
Magyarítás JAVÍTÓCSOMAG #1:
- Telepítése: 1. Alap magyarítás verzió kicsomagolása, telepítése.
Eddig tiszta. Ehhez már megvannak a szükséges infók.
- 2. Majd Magyarítás JAVÍTÓCSOMAG #1 verzió
kicsomagolása, fájlok felülírása, telepítése.
Nem tudom kicsomagolni a javítócsomagban lévõ .ZIP állományt mert jelszót kér...
- EZT A SORRENDET kövesse mindenki telepítésnél, ha a javítócsomagot
is fel szeretné tenni hozzá.
Én fel szeretném, de mintha v.mi hiányozna még nem?
- (Azért kellett így megcsinálni mert különben újra fel kellene telepíteni az egész játékot.)
OK! Ez fantörpikus. De a javítással akkor is gáz van.
Most a fõ problémám, hogy a mh-i gépem elõtt ülök, ahol ticcsen hitman 😞
Otthon meg NET lesz (ahol van hitman) , ha érkezik v.mi válasz 😊
Ha azt mondod a jelszó is el van dugva és legyek sam fisher, hogy keressem meg, akkor tökön szúrom magam 😄
Akkor én jelezném, hogy lentebbi bakik miatt nem tudom felrakni.
Letöltöttem a játék magyarítását a gamehunter.hu-ról, ill. a videókat.
De a magyarítás és a magyarítás patch nevet, szériaszámot és jelszót kér. Ezen adatokat azonban nem találtam 😞
Tudja valaki?!
a szellemnél tényleg megváltozik a kép, én csak a mosdóban láttam ma tükörben... ekkorát Hitmanben az elsõ rész pesti pályájának terminátorra hajazó rózsacsokra óta nem nevettem... ez a 3-asban is van, nyami...
Végigjátszottam, executioner lettem a végén. Az utolsó pálya elég durva!
Láttátok már a szellemet? A Galár hotelben kísért. Egyszer láttam a tükörben, a valóságban nem volt ott...
Egyéb poént tud valaki?
steam, origin: ACE_hun
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
SB Live 5.1 hangkártyám van, de minden játékom remekül mükszik, csak ez az 1 nem akar menni. Ha tud valaki segiteni e-mailt dobjon már nekem, köszönöm.
[email protected]

Nagyon kéne!
kösz
üdv.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Bár az SH3 magyarítását jobban vártam, most már alig várom, hogy hazaérjek és nekiálljak a Hitman-3nak!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ugyanott megtalálható a 2. rész zenéjéhez a link is.
(ha valakinek nem lenne tiszta, hogy is kell felrakni, az jelezze itt, és segítek!)
A videók magyarításai továbbra is a Magyarítások Portálról tölthetõek le!
És tényleg várom olyan ember(ek) jelentkezését akik tudnak franciául vagy hollandul. Na ennyit mára!
Sok hiba van még, és még nincs is kész minden pálya, de jó lesz!!!
A videókat viszont egytõl-egyig megnéztem, ezek - egyetlenegy hibától eltekintve - már hibátlannak tûntek.
Ami felkerült, és letölthetõ, abban lehet, hogy már ez az egy hiba is ki lett javítva. (second floor második emeletnek lett fordítva - elsõ emelet, azaz második szint helyett)
Talán már csak a holland, és a francia nyelvû videók nincsenek lefordítva, ezekhez még Piedon ilyen nyelvet ismerõ embereket keres.