2828
  • KeKKSZike
    Megtaláltam! Eléggé elvolt dugva, de nagy nehezen sikerűlt! :) Köszi a segítséget! ;)
  • hykao #2467
    hát, pedig ha a leírás és a térkép alapján nem találod meg, akkor az elég nagy probléma...
    használod egyáltalán a térképet???
  • deicide
    letöltöttem..neki...megnézte...2 napig de jó játék..utánna rá sem szagolt..(Ő neki kb ennyi volt a Hitman....!

ha nem töltöm le akkor meg az a baj....((

mindegy....((

• KeKKSZike
    OKs... Lehet, hogy igazad van! De már egy jó ideje keresem a megbízó lányát, de sajnos nem találom! ;(
  • hykao #2464
    Akkor idéznék a végigjátszásból: motozás után fel, a megbízónk lányához, illetve annak maradékaihoz stb...

1. Olyan végigjátszást ne várjál, hogy bemész, aztán jobbra 20 lépés, 90 fokos ordulat, fel a lépcsőn stb...
    2. TÉRKÉP!!!
    3. A végigjátszás használatával jelentős játékélménytől fosztod meg saját magadat!!! Egy igazi HITMAN elsőre körülnéz, felméri a terepet, átnézi a térképet, és kidolgozza a stratégiáját...végigjátszással meg csak ledarálod a játékot egyféleképpen...hisz minden egyes pályán számos lehetőség kínálkozik a feladat végrehajtására, úgy, hogy senki máshoz nem nyúlunk, csak a kiszemelt áldozathoz!!! Ennek kitalálása, kivitelezése rád kéne, hogy várjon!!!
  • KeKKSZike
    Én nem akarom lefikázni ezt a végigjátszást, de nem sokat ér... Én most a másdoik pályán vagyok, és meg kellene keresnem valamilyen csajt, ugye aki már halott, ha jól olvastam a leírásba... De arról foggalmam sincs, hogy hol van, már vagy 30 perce keresem! :)
  • Rusy
    :))))))))))))))))))
    az nvidia.com-on drivers ott kiválasztod grafics, ott geforce, ott windows xp, ennyi, csak azért mert a 45.23 se a legújabb de ha megy az a lényeg...

hát igen azért durva egy 11 éves gyereknek, de ha tudja mi a valóság akkor végülis, de tényleg ilyenkor nem harry pottert meg shrek 2 aktiviti centert kéne jáccania, pf az túl lányos...
  • KeKKSZike
    VÉÉÉÉÉGRE!

Jó a játék, drivert kellett frissítenem, mert már nagyon régi volt!! Mostmár végre OK!! :) :) :)
  • deicide
    ha úgy érzem hogy nevelési tanácsra lesz szükségem..akkroegészen biztosan hozzád fordulok!!!

hogy az én kölyköm mivel játszik vagy mivel nem...ahoz neked az ég világon semmi közöd..!!!!!

amikor ide irtam akkor csupán csak azt akartam megtudni hogyan tudom lementeni azt a web oldalt ami a végigjátszás van magyarul...a problémát megoldottam...és ez a lényeg!!!
  • deicide
    ha úgy érzem hogy nevelési tanácsra lesz szükségem..akkroegészen biztosan hozzád fordulok!!!

hogy az én kölyköm mivel játszik vagy mivel nem...ahoz neked az ég világon semmi közöd..!!!!!

amikor ide irtam akkor csupán csak azt akartam megtudni hogyan tudom lementeni azt a web oldalt ami a végigjátszás van magyarul...a problémát megoldottam...és ez a lényeg!!!
  • KeKKSZike
    Leszedtem a legújabb DETONATORT! De egy bajom van... Megnéztem, hogy milyen termékeket támogat...

NVIDIA GeForce FX 5800
    NVIDIA GeForce FX 5800 Ultra
    Az FX 5200 NEM volt közötte, pedig nekem tényleg az van... Most mit csináljak?
  • KeKKSZike
    Tudom, hogy most nagyon lama leszek, de... :)

Én az Nvidia.com-on nem is találom a Geforce FX 5200 kártyámhoz a legfrisebb drivert!! ;(
  • KeKKSZike
    Ez az én kártyám; Asus V9250

Geforce FX 5200
  • KeKKSZike
    Nekem Asus V9520 kártyám van...

Elnéznél erre a honlapra; http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6&category=5

Te melyiket töltenéd le az én helyembe? Mert arra gondoltam, hogy ezt szedem le: nVIDIA Detonator FX 45.23 (Windows XP/2000)
  • KeKKSZike
    OKs, rendben! Ezt még megpróbálom... Ha nem megy, akkor mostmár tényleg feladom és el nem tudom képzelni, hogy miért nem működik?!
  • Rusy
    nem csoda hogy nem megy...
  • Rusy
    pf ez ezer éves az nvidia.com-ról szedd le asszem 61.77
  • KeKKSZike
    Sajnálom, hogy nem megy... pedig azt hittem, hogy majd jót fogok vele játszani... Hát ez van! ;(
  • KeKKSZike
    http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=1958

Ennél újabb detonator nincs... most ezt minek rakjam fel, amikor jó régi?!?!
  • Rusy
    nem mintha ez jelentene valamit csak mondtam...
  • Rusy
    bár a játék nvidia logós
    LOL... most láttam...
  • Rusy
    azt nemtom, atim van, de nekem is volt olyan catalyst verzió amelyikel nem ment...
  • KeKKSZike
    Nvidia, geforce FX... Lehet, hogy megpóbálom, de eléggé elvette a kedvem ez az egész!
  • Rusy
    ati vagy nvidia?
    tedd fel a legújabb catalyt vagy detonatort...
  • KeKKSZike
    Áhhh... feladom! Nem megy és kész... Az összes pálya xar, sötét... semmi javulás!
  • KeKKSZike
    És nem csak az első pályán, hanem az összesen! Mert leszedtem egy allsave-t is és sajnos a többi pályán se látok semmit se...
  • KeKKSZike
    Felraktam, de sajnos semmit se ér... Még mindig fekete (sötét) a kép...
  • Rusy
    :))))))))))))))))
    http://gamershell.com/download_patch.shtml
  • KeKKSZike
    És nem tudod, hogy honnan tudnám leszedni a patcht? Mert sehol se találom...
  • Rusy
    :))))
    Látom itt mindeki szeret visszaolvasni...
    Na megint felraktam, pedig végignyomtam darálva meg silent assassinba, na majd magyarítással mégegyszer, meg a 2-őt is...
  • hykao #2438
    válaszoltam, mi van veled?
    peccs bazeg!
  • KeKKSZike
    Inkább válaszoltál volna... :P És akkor most nem kéne még 1000 hozzászólást elolvasnom... :P
  • KeKKSZike
    De ha nem látok semmit, akkor hogy vegyem fel? Azt se tudom, hogy hol van a hulla vagy éppen a kulcs?!
  • KeKKSZike
    Segtsetek nekem please...

Az a bajom/probémám, hogy el akartam kezdeni a játékkal, de miután elindtom a játékot, nincs kép, egyszerűen egy fehár lapot kapok, semmit nem látok... ;( Mi lehet a probléma? Felraktam a DirectX legújabb verzióját, amit kér. A menü meg minden tök frankó, de amikor betölt a játék, akkor csak egy fehér oldalt kapok... ;( Aki tud segtsen please!! Előre is köszi!
  • TTomi
    Ez egy minden igényt kielégítő, időben pontosan behatárolható, tömör és frappáns válasz volt! :)
  • hykao #2433
    nemsoká
  • vigyori14
    Hali.
    a magyaritás kész van már vagy ha nincs akkor mikora várható?
  • TTomi
    11 éves gyereknek??? Változik a világ! Miért nem legózik inkább az a gyerek??? Vagy csak a szigor számít? Ennyi erővel akár a Doom3-mal vagy mégjobb, a Sufferingel is játszhatna! Ember te nem vagy normális!
  • hykao #2430
    Szerintem inkább az az idióta, aki a 11 éves gyerekével bérgyilkosos játékot játszat!!!
    Hadd gratuláljak barom!

Mellesleg én jól értettem, hogy mit akarsz, csak nem szeretem az ilyen hozzáállást, amit te is előadtál, hogy 5 perc keresgélésre lusta voltál, inkább a sültgalambot vártad a pofádba valakitől!
  • deicide
    Tehát neked elárulom miről van szó!!

Itt van a 11 éves kisfiam...és neki kellett mind ez...))
    A magyarosítás oldalt megtudam oldani mégpedig a "Telepot Port"-tal..:))

Elmentem a te oldaladra...és letöltöttem a te végigjátszásodat is...)amit köszönök:)

Amikor erre a fórumra jöttem akkor este össze akadtam egy idiótával aki osztotta nekem az észt...!!
    Pedig nekem csak annyi volt a kérdésem hogy hogyan lehet a "végigjátszás" oldalt letölteni..?