Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

És azt hol tudom beszerezni? :-))
Glpetyus
Mert másik krekk-et akar...

Ha felrakom a javítást akkor meg eredet lemezt kér....
Glpetyus
Nekem nincs problémám a 9600-al...

nemtom nekem is 9600-osom van 4.3-catalyst 2.8-as xp és jó, talán tedd fel a peccset...

Szia!

Sajnos nekem is ez a problémám csak nekem ati radeon 9600-os kártyám van és engem is kidob....
segítsen valaki ha tud!!!

Köszi
12346
ne má, hogy nem támogatja legalább a fx-et. az elég durva lenne. egyébként nem néztem, mert fel sem merült bennem, hogy nem támogatja. sztem egyéb baj van

hykao
Nem lehet, hogy nem támogatja??? System Requirements-et nézted???
12346
eh. tényleg😊))) bocs, nem néztem....
amúgy egy fx-en meg egy gf2ti-n lestem

hykao
Milyen kártyád is van???
hykao
LOL!!! Nem neked válaszolt, hanem CUCLInak!!! (kukk a hozzászólásának jobb alsó sarka)
12346
akkor pls avass be😊 öcsém nyúz vele:/ de akkor már én is meglesném, lehet

insp
Ha elmondanám, akkor végeznem kellene Veled.
Nem nehéz rájönni különben 😊

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

12346
písz.
van vkinek ötlete mér nem megy a game? fölpakoltam, van dx9b meg új nv driver oszt kilép rögtön, ha nyomok rá egy entert. régebbi driverrel is ezt teszi. másik gépen, más konfigon is ezt teszi.. lehet, hogy ez régi téma meg már volt, de nem nagyon fogok 28 oldalt átnyálazni.
pls segítsetek!

Shep
Anmúgy én elindultam visszafele az alagútba és mikor kírta, hogy elvesztettem a jelet, akkor visszaléptem 2õt és akkor robbantottam és semmi gond nem volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ajaj por került a gépezetbe, a hibát kéretik javítani 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
Sziasztok!
Volt hiba a végigjátszásban de már kijavitva.
Bocsi, aki már letöltötte.
hykao
Akkor robbants, amikor az összes környéken lévõ katona egy helyen van (asszem 4), és ne menj túl messze, hogy az odarohanó katonák figyelmét magadra tudd vonni.
Én legalább is így csináltam...mert én is sokat szívtam ezzel a résszel.
Amikor odarohantak a háznál lévõ katonák, elkezdtem szaladgálni körülöttük, így elvontam a figyelmüket, aztán visszasétáltak egy idõ után a házhoz, én meg folytattam utamat vissza a repcsihez.
ahogy a robbantás után mentem vissza....nem vettek észre ugy írta ki hogy találtak halot katonákat vagy mi.....
ez beszarás...3. pályát szórul szora úgy csináltam mint a leírásban erre csak professional képzést kapk, mert a tengeralatt járóban akik meghaltak azokat megtalálták asszem...... rossz lenne a leírás?
maradj mögötte ne maradozzál le, de ne is mász a nyakára.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

most akaom az egészet silent assistentbe végignyomni de a 3. pályán amikor a WC-ben megöltem a csávót átöltöztem és követni kell az õrt akkor kiérünk és figyelmeztet ( come along now) ésha tovább megyek akkor még 1 figyelmeztetés...kisvasutig kéne eljutnom de ha odáig elmegyek akkor riasztanak...mi a megoldás? ...elõre is thx
Hát igen van rengeteg megoldás ez benne a szép, én csak azért ollóztam össze, mer csomóan nyavajogtak egy két pályán (köztük én is ), hogy kell, mer nemtom megcsinálni ezt, azt, bár én így utólag minimum 3 féleképpen megcsináltam minden pályát, csak sokan nem szeretik a felfedezés örömét, én pl minden pályán 1 órát csak nézelõdtem, aztán kezdtem neki a feladatnak...
Nekem tetszett, hogy sok régi pálya van benne, de akkor lehetne 20 vagy 25 pálya
u.i poszter engem is érdekel...

honnan van a poszter?! nekem is kell!!!

http://thenamelessphoto.com/

hykao
Nem minden pálya az "enyém"! Én egy felesleges injektálást vagy húrozást sem engedtem meg magamnak a játék közben!
insp
Jó a végigjátszás, de elég sokszor akad elegánsabb megoldás is. 😊

Nekem pöttyet csalódás volt a játék, (fõleg az elsõ rész ismétlõdõ helyszínei miatt) ettõl függetlenül kikerül a falra a Hitman Contracts poszter. 😊

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Glpetyus
Kikérem magamnak:az csak 1x fordult elõ😛
(S.A.nagymester)

Glpetyus
Ja tényleg😛P

hykao
Ne buzdíts MASS MURDERER módra! 😊)))
hykao
Ahogy elkezded a játékot, a hullától kell felvenni!
Glpetyus
Az egyik fakabátnál vhol. a kocsi körûl😊

Sziasztok!
Én még csak most kezdtem el játszani.
Az elején (az elsõ pályán) hol van a kocsikulcs?
Glpetyus
😊))) Lvagy

Shep
Randevú rotterdamban nem jó, mert a kamcsatkait hozza be.

Shep
Na most meg jó.

Shep
A végigjátszáshoz annyit hozzáfûznék, hogy kicsit meg kéne gyorsítani a lap betöltését, mert isdn-el iszonyat lassú, és ha szükségem lenne a leírásra, tuti nem nem várnám ki míg betölt, persze tudom kábel meg adsl, de nem mindenkinek van erre lehetõsége és egy dial upos meg szívja a fogát, hogy nem elég hogy tellik a drága ideje még az sincs meg ami kell neki, egyébként meg nekem nem hozza be pl az elsõ pályát se, de biztos nállam van a hiba

megvan 😊

De most komolyan: HOgyan lehet beletenni?

Glpetyus
??

Végigjátszás alapján nem megy, mert szerintem úgy egyértelmû

Jah, azon nevettél...

\"Hard to see, the dark side is.\"

Jah, újrakezdtem mégegyszer az egész küldit, de megint ugyanaz volt, amikor a vécében kinyírtam az ügyvédet és elmentem onnan, fél perc múlva kisétált , mintha misem történt volna. Aztán a dagit sikerült likvidálni a silent módszerrel, de utána már nem volt kedvem újra átöltözni felszolgáló ruhába, inkább odamentem, lepuffantottam az ügyvédet, aztán kirohantam.

Glpetyus
akkór=akkor

Glpetyus
Jóvanna😊))
(nem is tudtam,hogy bele lehet tenni akkór meg minek írjak fals dolgokat)

Nah rájöttem ámmár, nemkell röhögni, de mondtam nem játszottam még ezzel. Amúgy megint tipikus volt a reakciód: ahelyett, hogy segítenél, kiröhögsz. Ennyit rólad...

Glpetyus
LOL😊))

Hyako: hogyan lehet a csirkébe belerejteni a pisztolyt?

Tárgytalan, látom már...