Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamint: a rendõrfõnök kiiktatása: lõj egyet a falba, ahol nem látnak: az összes bolond odacsõdül, ekkor lehet hangtompítóssal elintézni a fõzsarut. Na, én egyet lövök (tûzoltócuccban, amelyben állítólag nem vagyko gyanús), egybõl elteszem a fegyvert, erre odajönnek, néznek, és lebukok. Mit rontok el?
Egyébként ténnyleg kicsit rövidke lett, a kettes hosszabb (de kegyetlen a vége :-) )
Amúgy jelen állás szerint: 2005Q2...de sztem tuti csúszni fog...
A Contracts-ot már egy évvel ezelõtt végigtoltam,és nagyon rövidnek találtam,meg könnyû is volt(Silent Assasin az összes pályán).
A magyar pályán tényleg felesleges a távcsöves, ha Silentként akarsz végezni. Én arra használtam, hogy Fuchs erkélyérõl leszedjem a biztonságit, de az ugye már nem Silent... egyébként ilyen pusi lesz Lee Hong alagsorában is (ott a leírás szerint a csajtól szerzed meg a széf kombinációját, de csak ha megszökteted - elég kockázatos buli. Ha nem sikerálna (vagy nem akarsz puszit kapni :-) ) Lee Hong zsebében is ott lapul. Hashajtó a levesbe, Zun megeszi, kirohan a dolgára, addig el lehet intézni Hongot. A kardot felvenni nem egészséges, egybõl kiszúrnak egy karddal rohangáló szakácsot...
Bendingfordban "mnidenmindegy" alapon mászkálva találtam egy távcsövest is. Vadászcuccban annyit sem mondtak rám, hogy fapapucs...
A kezdõk a távcsöves puskával kezdenek a legtávolabbról.
Aztán lõfegyverekben az egyre kisebb hatótávolságúak következnek.
A legvégén a profik a kést használják az áldozat közvetlen közelében...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egyébként az említett likvidálási módok igazán ötletesek.. fõleg a párnás verzió tetszett, de a benzinkanna sem volt uccsó dolog😊
Viszont ostoba dolognak tartom ,hogy a fegyvereidet el kell ,hogy dobáld mert a metal detector kiszúrja és amúgy is megmotozna a bizõr, ráadásul nem találkoztam eddig olyan pályával ahol potolhatnám a hangtompítós 45ösömet pedig nagy hasznát tudnám venni.
Most tolom a magyar mapot és el kellett dobnom a jókis sniperem ,mert elvették volna a bejáratnál...a szívem vérzett ,hogy végre van egy jó kis flintám és useless😞(
Sydious
Beldingford pályáján elõször az idõsebb áldozatom feleségét fojtottam meg a párnával, aztán megmétrgeztem a tejét... tök jó ez a game, olyan jókat lehet benne gonoszkodni >:-)
Az injekció hatóidejét még nem mértem...
Az 1. kérdéshez: sietned kell, lehetõleg addig feltörni az aranypisztolyos széfjét, amíg ki nem veszi belõle a képeket. A pénzt nem kell megszerezni a küldetéshez.
A 2. kérdésedre a válasz: menj be a szemben lévõ piroslámpás házhoz, beszélj a csapossal, a munkásokkal, stb. ott még nem leszel gyanús. Menj el a bal oldali kis szobába, ahol a csaj van, és beszélj vele. 47 megkéri, hogy az utca túloldalán álló "barátjának" szerezzen egy-két kellemes percet, ez az idõ tökéletesen elég ahhoz, hogy az autó alá biggyeszd a jeladót. Aztán a térképen látszani fog, hogy merre csörög a dió :-)
Mindenki: már csak az utolsó, "Hunter and hunted" pálya hiányzik a teljes mennybemenetelhez.
A demópálya lopakodós részével szívok éppen :-)
Mivel nincs kedvem végigböngészni az a kismillió hozzászólást ezért feltennék pár kérdést.
1.
Mennyi a fecskendõben található anyag hatóideje?
eddig 1etlen pályát nem sikerát silent assasinra teljesíteni ,mert kinyírtam egy öltönyös mókust akinél borítékben pénz volt.
Mindezt azért ,mert nem tudom mennyi idõ áll rendelkezésemre a hatóanyag befecskendezése után. A 2 ben ez egyszerûbb volt...5 egység kloroform az 10 perc volt (kb), de itt nem tudom..nem mertem használni eddig.
2.
Kell e használni azt a nyüves jeladót azon a pályán ahol csak 1 célszemély van piros ingben, és ha igen akkor hogy?? mert az az elmebeteg kopasz mokús a pálya elején aszondja ,hogy lerúgja a fejem ha hozzányúlok a kocsijához és nemtok odasunyulni úgy, hogy ne vegyen észre.1szóval nemtom felrakni rá a jeladót.
Segítségeteket elõre is köszönöm!!
Sydious
Vlala, pont erre gondoltam én is, kismillió lehetõség van. Öröm volt olvasni 😊
(Most játszottam végig a 2-t (2490 Ft - EVM), iszony durva vége van. Szentpéterváron (vagy hol) a 17-es megjelenése, és az álSzergej (elsõre két tárat kilõttem a papírbábura) után a jól megérdemelt templomi "haddszóljon" õrjöngés nagyon tetszett... Szergej egy lövéstõl kifekvése egy kicsit lehangolt.)
Már csak Lee Hong kivégzése, és a SWAT lerázása van hátra, és teljes Silentként üdvözölhettek... a hangtompis AK-val meg vagyok elégedve :-)
Angol nyelven is elfogadom! Köszönöm!
Kapcsolj ki mindent és kész.
Voltam zárás előtt. _______________
szal: asztalon jobb klikk -> tulajdonságok, majd az elõugró "Megjelenítés tulajdonságai" ablaknál kattints a "Beállítások" fülre, s ezután középtájékon a "Képernyõ:" szöveg alatti sort írd ide be, aztán kiderül...
mellesleg, ha ennyire fingod sincs agéppel kapcsolatban, akkor ezer dolog lehet: videokártya driver ki tudja milyen van fenn, directx verzió, alaplapi driver stb. stb. ...
Mégeccer: mi lehet a hiba ha belépek a játékba az intrókat még megnézem és utána a felbontzás elkezdi váltogatni magát. és nem látok semmit csaksötétséget?????
Hát 7vgén sem volt sok idõm nyomni a gammát, de csaknem akar szimpi lenni. Odáig jutottam, hogy elsõ pályáról megszöktem a kocsival, aztán jött volna a husikirály. Értem én, hogy lopakodni kell, stb. De nekem olyan keszekuszának tûnik a gamma.
Szal ögencsak perverz ez a második pálya ami még tetszene is, de ha egyszer kiírja, hogy észrevettek, lelepleztek, stb. mindenki rohangál fel-alá mint a mérgezett egér, stb. Plussz azt se nagyon tudom hova kellene menni, stb. Számomra nem egyértelmû a térkép sem 😞
Biztos én vagyok a hüle. Még annyi esélyt adok magamnak, meg a gammának, hogy megnézem a végigjátszást, mert az már tutti, hogy rabulejteni azt nem fog, talán így még van rá esély, hogy játszok még vele...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
El tudtam lopakodni a mosdóig. Megvan Fux :-) ruhája is, csak onnan nem tudtam továbbmenni (idõhiány miatt) Eddig csak Fuchst intéztem el, haladok (elõzõ végigjátszásban itt már 3 hullánál tartottam)
KranaZoli: láma vagyok, mi az az SP: TM?
Az SP rendben már ismerõs volt. Viszont a Thief-el most játszottam elõször. Már grafikában verte mind2. Pedig az SP2-re még azt is írták, hogy grafikában nem igen lesz benne új az elõzõhöz képest...
Na, mind1.
Hétvégén talán majd több idõm lesz rá és akkor jobban szemügyre veszem. A magyar pályáról olvastam, hallottam, ettõl még nem lesz jó a gamma 😊
Egyenlõre ticcsen új a nap alatt azért állok neki.
Várom a Half Life 2-õt 😊))
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nekem tetszik.
A hanggal nálam semmi baj nem volt, akkor nálad van valami gebasz...
Amúgy minden helyszínen saját anyanyelvükön beszélnek az NPC-k. (magyar pályán magyarul)
Itt más a koncepció, mint a splinter cellben, és nagyobb a szabadság is! Gyakorlatilag a munka elvégzésére számos lehetõség kínálkozik! Minden pályán legalább 3-4 fajta különbözõ módszerrel ölhetjük meg az áldozatokat, úgy, hogy lõfegyvert csak egy-két golyó kilövésére, vagy egyáltalán nem kell használni! A játék akkor a leg élvezetesebb és legizgalmasabb, ha úgy teljesíted a feladatot, hogy csak a célszemélyt likvidálod, mindenki mást békén hagysz! Ehhez óhatatlan, hogy minden helyszínen mielõbb megtaláld, a minden pályán legalább egy helyen található ruhát, amibe átöltözve gyanútlanul elvegyülhetsz.
FPS nézetet felejtsd el, csakúgy mint a splinter cell, ez is TPS-ben a legjobb.
Ha elakadtál, kérdésed van, szólj!
Meg hangokkal sem stimmel v.mi szerintem.
Jó játék ez?
Ne vonjak le az elején téves következtetéseket?
...de lehet még silent, ha az elején meginjektálod a rakadó mókust! (csak nekem túl hamar felébredt!)
azért leírom a kommandózást a wc-ig: megvárni, míg Fuchs-al az õrök, és a ruszkik bemennek a házba, ill., hogy a rakodó madár is nem árt ha a házban van, és nem rontja a közelben a levegõt!
szal ki a gépbõl az orrán keresztül (tehát nem a rakodó felé!), majd minél nagyobb kört leírva a kerítés mentén elosonunk az alagúti kiskocsi melletti hófalig (persze közben erõteljesen figyelni kell az õrök mozgását!), majd a hófal mentén lopakodva araszolva a ház oldaláig (szintén õrök mozgásához igazodva), az oldalajtón keresztül a konyhába jutunk, ahol beszélünk Yurishkával és a hashajtót belerakjuk a borscs-ba (persze vigyázva, mert a benti õrök belátnak a konyhába!), ezután a konyhából ki lehet kommandózni lopakodva egész be a wc-be a takarásokat és a sötét helyeket kihasználva, na meg Fuchs testõrei és a ruszki katonák mozgásait.
Bent a wc-n én elbújtam az ajtó mögé, így amikor jött be Fuchs a hasát fogva büfögve, fingorászva, pont az ajtó kinyitva eltakart, majd utána, és fojtózsineg bejátszott...(de ha már a wc-n ül akkor meg hangtompítóssal egy lövés a kopaszára...) ezután a ruháját felvéve a hószemüveg és a kapucni miatt már szabadon kóricálhatunk...a wc-bõl kilépve már jött is az egyik ruszki katona, hogy a kapitány vár...
Lehetek még silent, ha az elején kinyírom Kennyt?