Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Hát nekem miután magamra vettem a tûzoltóruhát, sehogy sem sikerült lebuknom...(hacsaknem fegyverrel a kézben értek tetten...)...próbálj meg arrébb menni, vagy eleve messzebbrõl lõjj a falba, de úgy, hogy semmilyen szögbõl ne láthasson senki sem! 😊
Az uttsón (Hunter and hunted) nem sikerált... mindent a szentírás szerint csinálok, erre kiírja, hogy 6 close encounterem volt, és expert lettem. Újrakezdve ugyanez, 5 close encounterem van, egyszerûen már a szobából sem tudok úgy kimenni, hogy ne venne észre az egyik Swat-officer.
Valamint: a rendõrfõnök kiiktatása: lõj egyet a falba, ahol nem látnak: az összes bolond odacsõdül, ekkor lehet hangtompítóssal elintézni a fõzsarut. Na, én egyet lövök (tûzoltócuccban, amelyben állítólag nem vagyko gyanús), egybõl elteszem a fegyvert, erre odajönnek, néznek, és lebukok. Mit rontok el?

Egyébként ténnyleg kicsit rövidke lett, a kettes hosszabb (de kegyetlen a vége :-) )

hykao
Kukkants be a topikjába, már van ott jópár infó, meg kép, meg miegymás...
Amúgy jelen állás szerint: 2005Q2...de sztem tuti csúszni fog...
Nem tudja valaki,mikor érkezik a következõ rész?
A Contracts-ot már egy évvel ezelõtt végigtoltam,és nagyon rövidnek találtam,meg könnyû is volt(Silent Assasin az összes pályán).

milyen cucc van rajtad? Én matróznak öltöztem, és miután bementem a kocsihoz, magamra zártam az ajtót. ezután molyolás a bombával, a 47-es kivesz belõle valami izét, és tartja a kezében. Ezzel a legénység között járkálni nem az igazi :-)

A magyar pályán tényleg felesleges a távcsöves, ha Silentként akarsz végezni. Én arra használtam, hogy Fuchs erkélyérõl leszedjem a biztonságit, de az ugye már nem Silent... egyébként ilyen pusi lesz Lee Hong alagsorában is (ott a leírás szerint a csajtól szerzed meg a széf kombinációját, de csak ha megszökteted - elég kockázatos buli. Ha nem sikerálna (vagy nem akarsz puszit kapni :-) ) Lee Hong zsebében is ott lapul. Hashajtó a levesbe, Zun megeszi, kirohan a dolgára, addig el lehet intézni Hongot. A kardot felvenni nem egészséges, egybõl kiszúrnak egy karddal rohangáló szakácsot...

Bendingfordban "mnidenmindegy" alapon mászkálva találtam egy távcsövest is. Vadászcuccban annyit sem mondtak rám, hogy fapapucs...

ibrik
Erre (a fegyverek eldobálása) csak egy dolog jut eszembe, a "Leon a profi" címû film, amikor Leon a kiscsajt kiképzi a bérgyilkosság "szakmájára".
A kezdõk a távcsöves puskával kezdenek a legtávolabbról.
Aztán lõfegyverekben az egyre kisebb hatótávolságúak következnek.
A legvégén a profik a kést használják az áldozat közvetlen közelében...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Nos megoldottam a jeladó felhejezése nélkül a dolgot, a kocsi az elülsõ raktérben volt egy konténerben ,de amint befejeztem a bomba hatástalanítását kiírta, hogy lebukott az álcám..nemtom miért és emiatt ismét nem sikerált SA-ra teljesíteni a mapot<#szomoru1>
Egyébként az említett likvidálási módok igazán ötletesek.. fõleg a párnás verzió tetszett, de a benzinkanna sem volt uccsó dolog😊
Viszont ostoba dolognak tartom ,hogy a fegyvereidet el kell ,hogy dobáld mert a metal detector kiszúrja és amúgy is megmotozna a bizõr, ráadásul nem találkoztam eddig olyan pályával ahol potolhatnám a hangtompítós 45ösömet pedig nagy hasznát tudnám venni.
Most tolom a magyar mapot és el kellett dobnom a jókis sniperem ,mert elvették volna a bejáratnál...a szívem vérzett ,hogy végre van egy jó kis flintám és useless😞(

Sydious
Most volt az a rész, maikor telenyomtam hashajtóval a levest. A földet csapkodtam a nevetéstõl, amikor a Zunnak megjött a szükség... (utána visszamentem még, bár más ruhában: az a hüle ott ül, fél méterre Lee Hong hullájától - nem semmi látvány! Csak vigyázni kell, hogy észre ne vegyen.)

Beldingford pályáján elõször az idõsebb áldozatom feleségét fojtottam meg a párnával, aztán megmétrgeztem a tejét... tök jó ez a game, olyan jókat lehet benne gonoszkodni >:-)

hálóban is lehet játszani? :-DDDDD

Az injekció hatóidejét még nem mértem...
Az 1. kérdéshez: sietned kell, lehetõleg addig feltörni az aranypisztolyos széfjét, amíg ki nem veszi belõle a képeket. A pénzt nem kell megszerezni a küldetéshez.

A 2. kérdésedre a válasz: menj be a szemben lévõ piroslámpás házhoz, beszélj a csapossal, a munkásokkal, stb. ott még nem leszel gyanús. Menj el a bal oldali kis szobába, ahol a csaj van, és beszélj vele. 47 megkéri, hogy az utca túloldalán álló "barátjának" szerezzen egy-két kellemes percet, ez az idõ tökéletesen elég ahhoz, hogy az autó alá biggyeszd a jeladót. Aztán a térképen látszani fog, hogy merre csörög a dió :-)

Mindenki: már csak az utolsó, "Hunter and hunted" pálya hiányzik a teljes mennybemenetelhez.
A demópálya lopakodós részével szívok éppen :-)

Na háló mindenkinek.
Mivel nincs kedvem végigböngészni az a kismillió hozzászólást ezért feltennék pár kérdést.

1.
Mennyi a fecskendõben található anyag hatóideje?
eddig 1etlen pályát nem sikerát silent assasinra teljesíteni ,mert kinyírtam egy öltönyös mókust akinél borítékben pénz volt.
Mindezt azért ,mert nem tudom mennyi idõ áll rendelkezésemre a hatóanyag befecskendezése után. A 2 ben ez egyszerûbb volt...5 egység kloroform az 10 perc volt (kb), de itt nem tudom..nem mertem használni eddig.

2.
Kell e használni azt a nyüves jeladót azon a pályán ahol csak 1 célszemély van piros ingben, és ha igen akkor hogy?? mert az az elmebeteg kopasz mokús a pálya elején aszondja ,hogy lerúgja a fejem ha hozzányúlok a kocsijához és nemtok odasunyulni úgy, hogy ne vegyen észre.1szóval nemtom felrakni rá a jeladót.

Segítségeteket elõre is köszönöm!!

Sydious
hykao
??? Sztem csak többféle animációja van.
Ramires
A húrral többféle folytási módszer van, hogy lehet ezek közt válogatni?

Szívesen. Én anno a Hitman 2-höz szedtem innen leírásokat, és így olyan helyeken is Silent Assasin lettem, ahol látszólag képtelenség.

Ramires
Gyusz, Köszönöm a segítséget, találtam egy párat!
Vlala, pont erre gondoltam én is, kismillió lehetõség van. Öröm volt olvasni 😊

Ebben a játékban pont az a szép, hogy mindenkit legalább ötféleképpen elintézhetsz. Pl. angol kisvárosi pályán az öreget simán megfojthatod egy párnával is, ha nem akarsz lövöldözni, vagy utánamehetsz a húrral, amikor kimegy kisdolgozni. A fiatalabbat is jó pár vég érheti: mérgezés, a kályha felrobbanása (olaj a tûzre - hehe) távcsöves pusi, berohanás-kivégzés, de akár az egész tanyát :-) is lemészárolhatod, a játékban a Rambo-stílus is benne van.

(Most játszottam végig a 2-t (2490 Ft - EVM), iszony durva vége van. Szentpéterváron (vagy hol) a 17-es megjelenése, és az álSzergej (elsõre két tárat kilõttem a papírbábura) után a jól megérdemelt templomi "haddszóljon" õrjöngés nagyon tetszett... Szergej egy lövéstõl kifekvése egy kicsit lehangolt.)

Már csak Lee Hong kivégzése, és a SWAT lerázása van hátra, és teljes Silentként üdvözölhettek... a hangtompis AK-val meg vagyok elégedve :-)

A gamefaqs.com weboldalon van egy csomó végigjátszás, itt biztos van olyan is, amely többféle módszert megemlít.

Ramires
Nincs valakinek egy olyan végigjátszása, amiben többféle lehetséges gyilkolási javaslat le van írva? Pl hogy egy célpontot hányféle képpen lehet kivégezni?!
Angol nyelven is elfogadom! Köszönöm!

littleNorbi
Nálatok sem full a végigjátszás ?

insp
Kérem kapcsojja ki.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Slayerboy
Nekem is ati kártyám van, a menüben kapcsolji ki valamit és mûködni fog.Nekem így mûködött, csak már nem tudom mit kell állítani 😄
Kapcsolj ki mindent és kész.

Voltam zárás előtt. _______________

igen, az feltettem, de mondom lejátsza az introkat betölt a piros csík aztán meg sötétség, de hang van.
hykao
aham, és egyáltalán felment rendesen a peccs?
kösssz. az ötletet, de most is ugyanaz a hiba
hykao
idézet a peccs javításaiból:

- Fixed crash on ATI Radeon 8500, 9000 and 9200 on startup
akkor milyen patchet kell letöltenem???
Ati radeon 9000 pro
hykao
ha ati kártyád van, akkor peccs kell, ha nvidia MX kártyád van, akkor meg lehet, hogy azért nem indul el...

szal: asztalon jobb klikk -> tulajdonságok, majd az elõugró "Megjelenítés tulajdonságai" ablaknál kattints a "Beállítások" fülre, s ezután középtájékon a "Képernyõ:" szöveg alatti sort írd ide be, aztán kiderül...

mellesleg, ha ennyire fingod sincs agéppel kapcsolatban, akkor ezer dolog lehet: videokártya driver ki tudja milyen van fenn, directx verzió, alaplapi driver stb. stb. ...
hát... nem... <#zavart1>, de ha elmondod hogy a rákba lehet megnézuni akkor tudni fogom.
Mégeccer: mi lehet a hiba ha belépek a játékba az intrókat még megnézem és utána a felbontzás elkezdi váltogatni magát. és nem látok semmit csaksötétséget?????
hykao
ehh, nem tudod, hogy milyen a videókártyád? 😊
valaki tudna segíteni, hogy: elindítom a hitman 3-at (contracts)és lejátsza az introkat de utána elkezdi váltogatni a felbontást és sötét a kép. ezt hogy lehetne kiküszöbölni?????
hol kell megnézni hogy milyen videókártyám van???
hm?
azt hol kell megnézni?
hykao
milyen a videokártyád? 😊
valaki tudna segíteni, hogy: elindítom a hitman 3-at (contracts)és lejátsza az introkat de utána elkezdi váltogatni a felbontást és sötét a kép. ezt hogy lehetne kiküszöbölni?????
KranaZoli
Ja, elírtam.
Hát 7vgén sem volt sok idõm nyomni a gammát, de csaknem akar szimpi lenni. Odáig jutottam, hogy elsõ pályáról megszöktem a kocsival, aztán jött volna a husikirály. Értem én, hogy lopakodni kell, stb. De nekem olyan keszekuszának tûnik a gamma.

Szal ögencsak perverz ez a második pálya ami még tetszene is, de ha egyszer kiírja, hogy észrevettek, lelepleztek, stb. mindenki rohangál fel-alá mint a mérgezett egér, stb. Plussz azt se nagyon tudom hova kellene menni, stb. Számomra nem egyértelmû a térkép sem 😞

Biztos én vagyok a hüle. Még annyi esélyt adok magamnak, meg a gammának, hogy megnézem a végigjátszást, mert az már tutti, hogy rabulejteni azt nem fog, talán így még van rá esély, hogy játszok még vele...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hykao
Sztem az SC😛T-re gondol (Splinter Cell: Pandora Tomorrow, azaz Splinter Cell 2)... 😊))))
Megvan :-)
El tudtam lopakodni a mosdóig. Megvan Fux :-) ruhája is, csak onnan nem tudtam továbbmenni (idõhiány miatt) Eddig csak Fuchst intéztem el, haladok (elõzõ végigjátszásban itt már 3 hullánál tartottam)

KranaZoli: láma vagyok, mi az az SP: TM?

KranaZoli
Korrigálok. Utóbbi idõben ami hasonló stílusu gamma volt és végigjátszottam õket a SP:TM és a THIEF III. Már elsõre mind1ik jobban rabulejtett mind ez.

Az SP rendben már ismerõs volt. Viszont a Thief-el most játszottam elõször. Már grafikában verte mind2. Pedig az SP2-re még azt is írták, hogy grafikában nem igen lesz benne új az elõzõhöz képest...

Na, mind1.

Hétvégén talán majd több idõm lesz rá és akkor jobban szemügyre veszem. A magyar pályáról olvastam, hallottam, ettõl még nem lesz jó a gamma 😊

Egyenlõre ticcsen új a nap alatt azért állok neki.

Várom a Half Life 2-õt 😊))

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Köszi, megpróbálom így. Bár észrevettem, hogy a fojtóhuroktól sem mindig halnak meg, van, amikor csak szundiznak egyet, de nem tudom, hogy csináltam... knokrétan a Vörös Sárkány embere tért magához drótozás és átöltözés után, a csatornában... azt hittem bug, de újrajátszás során megint elõadta.

hykao
Az, hogy jó-e, a te megítéléseden múlik...
Nekem tetszik.
A hanggal nálam semmi baj nem volt, akkor nálad van valami gebasz...
Amúgy minden helyszínen saját anyanyelvükön beszélnek az NPC-k. (magyar pályán magyarul)

Itt más a koncepció, mint a splinter cellben, és nagyobb a szabadság is! Gyakorlatilag a munka elvégzésére számos lehetõség kínálkozik! Minden pályán legalább 3-4 fajta különbözõ módszerrel ölhetjük meg az áldozatokat, úgy, hogy lõfegyvert csak egy-két golyó kilövésére, vagy egyáltalán nem kell használni! A játék akkor a leg élvezetesebb és legizgalmasabb, ha úgy teljesíted a feladatot, hogy csak a célszemélyt likvidálod, mindenki mást békén hagysz! Ehhez óhatatlan, hogy minden helyszínen mielõbb megtaláld, a minden pályán legalább egy helyen található ruhát, amibe átöltözve gyanútlanul elvegyülhetsz.
FPS nézetet felejtsd el, csakúgy mint a splinter cell, ez is TPS-ben a legjobb.

Ha elakadtál, kérdésed van, szólj!
KranaZoli
Azonban. Tegnap belekóstoltam vola a játékba. Nekem nagyon nem tetszik 😞 Nem tom, olan fapados a gamma, vagy csak én néztem el v.mit? Ez az elmebeteg pálya :o Kész voltam Tõle :o A harmadik személy nézet azé nem egy SP, a FP-ban meg a kezek :o Szal kicsit meglepõdtem :o Kicsit nagyon 😞

Meg hangokkal sem stimmel v.mi szerintem.

Jó játék ez?
Ne vonjak le az elején téves következtetéseket?

KranaZoli
Na sikerült a magyarítás, köszönöm a segítséget.

hykao
hu dö fák iz Kenny???
hykao
Azt én írtam! És bizony, hogy el lehet jutni, egész be a WC-ig!!!
...de lehet még silent, ha az elején meginjektálod a rakadó mókust! (csak nekem túl hamar felébredt!)

azért leírom a kommandózást a wc-ig: megvárni, míg Fuchs-al az õrök, és a ruszkik bemennek a házba, ill., hogy a rakodó madár is nem árt ha a házban van, és nem rontja a közelben a levegõt!
szal ki a gépbõl az orrán keresztül (tehát nem a rakodó felé!), majd minél nagyobb kört leírva a kerítés mentén elosonunk az alagúti kiskocsi melletti hófalig (persze közben erõteljesen figyelni kell az õrök mozgását!), majd a hófal mentén lopakodva araszolva a ház oldaláig (szintén õrök mozgásához igazodva), az oldalajtón keresztül a konyhába jutunk, ahol beszélünk Yurishkával és a hashajtót belerakjuk a borscs-ba (persze vigyázva, mert a benti õrök belátnak a konyhába!), ezután a konyhából ki lehet kommandózni lopakodva egész be a wc-be a takarásokat és a sötét helyeket kihasználva, na meg Fuchs testõrei és a ruszki katonák mozgásait.
Bent a wc-n én elbújtam az ajtó mögé, így amikor jött be Fuchs a hasát fogva büfögve, fingorászva, pont az ajtó kinyitva eltakart, majd utána, és fojtózsineg bejátszott...(de ha már a wc-n ül akkor meg hangtompítóssal egy lövés a kopaszára...) ezután a ruháját felvéve a hószemüveg és a kapucni miatt már szabadon kóricálhatunk...a wc-bõl kilépve már jött is az egyik ruszki katona, hogy a kapitány vár...
bricsi01
hát meg ezis

bricsi01
amugy ez a izé logos oldal tök magyar talan tele van hibával az irás

Bumm neki... orosz téli pálya. Aszongya a leírás: "a saját ruhádban el lehet lopakodni a házig" hogy a fenébe? Bármerre megyek ki a repcsibõl, egybõl "cover blown", aztán lõnek ezerrel!
Lehetek még silent, ha az elején kinyírom Kennyt?

bricsi01
énis végigvittem már code nélkûl.de kéne a code abba segics.