Hitman: Contracts

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az angliai (bedford-minor??) pályán a második manyust hol lelem, akit ki kell szabadítani???
Az elsõ a lovak közt, ok.
Másik???

Glpetyus
Akkor errõl ennyit😊

Glpetyus

Glpetyus

Rage47
Kicsit nagy, de sztem gyorsabb a netetek, mint nekem ezért nektek nem gond.
Rage47
Kész.😊
Nah a helyzet a köv.:
Amikor kinyírom a vécében a csaveszt és elmegyek a konyhában, akkor nincs ott senki és nem tudok felvenni csirkét sem. A csavesz akit megöltem, érthetetlen okból kijön a vécébõl és folytatja útját. Nah ilyenkor mi a teendõ? Kezdjem újra az egészet? Valamit elronthattam? Bár akkor sem értem, mer ez azért elég nagy bug.

\"Hard to see, the dark side is.\"

hykao
Amíg nem teljes a végigjátszás, tessék: Uccsó pálya
hykao
"Mennyé' má' arrébb, mert szétrúgom a segged!"
hykao
Minden pályán, az eredeti nyelvükön beszélnek...kivéve velünk, mert ugye mi csak angolul tudunk...
Veled, nem nyitok privátot 2 okból kifolyólag:
1. Nem érted, amit mondok.
2. Unom is már, mi a rákért akarnálak téged meggyõzni bármirõl is? Nem is értem mit vitatkozok veled.
Béna fasz lennék és nem érteném a poénokat... hmm, lehet de én nem sértegettelek ilyen megjegyzésekkel.

Glpetyus
Végülis mindegy má' letöröltem😊))

több fórumon találgatnak.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Glpetyus
Rejtett pálya???

Magyar pályán a rendörök beugatásai a legjobbak. Ha ott téblábolsz elöttük: Menj innen, vagy seggbe ruglak! szöveget is nyomnak

Más:
Valakinek van tudomás rejtett pályáról? Több jel is utal rá. pl. utsó pályán már 2 célpont halott mikor elkezded. Akkor maradt még hely a missziók felsorolásánál pont 1 misszióra. Valószinüleg valami Opera pálya lehet.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Glpetyus
A 2. tényleg jobb!
Sztem nem nehéz:átvered a SWAT-ot majd az utcán "kommandózva" lelövöd a célpontot,amikor senki se figyel...
Én egy rendõrt se gyilkoltam le...

na... utsó pálya kicsit nehézre sikeredett.. amugy nem tetszik hogy kevés pálya van alapból benn, és abból is sok az összefüggõ. Pozitiv hogy a magyar pályán kiabálják azért a "segitség, valaki"-t. A játék történet eléggé fura lett az SA nálam többször veri. de ezért játszható
és az utsót hogy lehet könnyen megcsinálni?

Glpetyus
😄D

Nyugalom Glpetyus inkáb húrozzátok meg egymást, akkor silent assassin, jobban járnánk

Pf de szar poén...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Glpetyus
Viszont ha én ideges leszek akkor lehet,hogy fájni fog
Nem hinném,hogy egy vagyok a kis haverjaid közül,hogy így ugassál...
Ha meg béna fasz vagy ,és nem érted a poént akkor vagy ne válaszolj,vagy csak simán húzz a picsába,és ne ugass le senkit rögtön.
Pláne ne ENGEM

De,erröl ennyit ha még valamit akarsz írj privátot😊)

Solid Snake
Szedd össze magad 😊
Rage47
Hali!
Még nincs kész a végigjátszás ám. Mindjá megcsinálom😊
Te, öreg:
1. Most olvastam a hozzászólásokat és meg is köszöntem, nem tudom mire gondoltál az elõbb, hogy nem köszönöm meg...
2. Kicsit se vagy nagyképû, amikor azt mondod milyen könnyû meg hányféleképpen meg lehet csinálni. Ehelyett inkább segíthetnél. (bár elismerem nem szoktam ezekhez a játékokhoz, de nem is szoktam elsietni a dolgokat, nah mind1)
3. Ha poénokat akarsz elsütni, kicsit szalonképesebb is lehetnél, bár lehet, h csak én nem röhögtem rajta.
4. Ha ideges lennék, azt már észrevetted volna...

Aham, köszi, megpróbálom...

Glpetyus
Persze nem magamra gondoltam

Glpetyus
Ha meg valaki segit azt illene megköszönni...

hykao
Amúgy egyértelmû:
"A pultról vegyünk magunkhoz egy ópiumpipát, majd be az ügyvédhez, és rakjuk le az ágy melletti kisasztalra"

tehát, ha azt írom, hogy be az ügyvédhez, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fel, le, vagy egyéb irányokba kell még kóricálnod sokat, hanem az adott helyiségbõl - ahol vagy - "BE" az ügyvédhez...
Glpetyus
Elnézést a kultúrálatlan kifejezések miatt.

Glpetyus
Te mekkora fasz vagy!!!
Elsütök pár szar poént,azt már felkapod a vizet???

Észnél legyél bazmeg!
Mit bénázol,azt a faszt vagy 212333 féle képen ki lehet nyírni!!
áá

hykao
Davidsned!

Ha ilyen ideg vagy, ne játssz! Nyugodj le, és ne heveskedj, ne kapkodj! Ez türelemjáték is...

- vedd a fáradtságot, és ismerkedj meg a játék történéseivel! Nem hiszem, hogy annyira nem vágod az angolt, hogy a TAB lenyomása után nem jössz rá, ki kicsoda az adott pályán, és mi(k) a feladat(ok).
- a térképen még legnehezebb fokozaton is látszanak a célpontok (M lenyomása..., aztán egérgörgõvel váltás a helyiségek térképei közt)

...és ne rohanj! Ez nem lóverseny!

A végigjátszásban ezt a 2. román pályát elég részletesen leírtam.
Persze, ha elakadsz, kérdezz, de csak ha már lenyomtad a TAB-ot, és megnézted a térképet M-mel...ne a fórum legyen az elsõ mozzanat...hanem a kreatívitásod.
Amúgy meg látszik rajtad b@szki, hogy szörnyen értelmes lehetsz, ha ilyenek a válaszaid. Meg látszik az ópiumok terén is járatos vagy, akkor meg semmi dolgom veled.

Glpetyus
Amúgy az ópiumot nem enni szokták😊

Glpetyus

Qrva vicces vagy b@szki, ha annyira okos vagy, mér nem segítesz inkább??

Glpetyus
Mért nem kérsz meg valakit,hogy játsza végig helyetted?

Nah sikerült megcsinálnom az elsõ pályát! Ollé!!
Viszont: kicsit necces ez az egész mert rögtön elakadtam a második pályán, meg a végigjátszás is kicsit hiányos sztem. Amikor az van, hogy menjünk be az ügyvédhez, akkor az hol a rákban van?? Felmegyek az emeletre, ott van egy ultrahájas ficko az ágyban, de ha vhol ott ledobom az ópiumot a földre, akkor az egyik csaja veszi föl és eszi meg. Szal hova vigyem a cuccot??

hykao
Már nem...
hmmm nekem bge végigjátszásnak tûnik a banner alatti link
hykao
Új banner:
Köszi, megpróbálom...

hykao
Mondom, menj ki a fõbejáraton!!! ...de elõbb öltözz be kommandós ruhába: az egyik lift mellett találsz egy halott kommandóst, sörétessel...
Azért idegeskedek, mert rögtön az elsõ pályán elakadtam (ilyen nem szokott történne), + még a végigjátszás se tud segíteni.

hykao
Akkor ne menj ki arra a halálos erkélyre, menj ki a fõbejáraton!
Glpetyus
Én nem is emléxem erkélyre az elsõ pályán...

Egyébként mi a f.szt idegeskedsz??

Valaki válaszoljon már nemigaz, baker abahagyom ezt a geci játékot. Rögtön az elsõ pályán elakadok, ez se semmi.

Shep
Ezt mondom, de ha játszottál a kettõvel /tudom te még nem/ meg az 1-el akkor azok alapján a 3 az 1-2 közé tehetõ be

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az elsõ pályán amikor kimegyek az erkélyre, ott hol a rákban van az a létra??? Amint kimegyek egyszerûen meghalok, fogalmam sincs, hogy mér. Please help...

Rage47
Kis gyakorlásnak megcsinálom flash-ben ha nem baj.
Hitman: Contracts végigjátszás flash - beta
hykao
Szerintem az utolsó pályát kivéve, mind egyfajta visszaemlékezés-rémálom...vagy leginkább olyasmi, mint amikor élet-halál között az ember elõtt lepereg az élete...
Rage47
Köszi már világosabb😊