2828
-
#2308 patch? -
bakaiadam #2307 hol van path,mert akad az egér -
#2306 Nem lett vmi túl jó de kész van:
hitman3.srv.hu -
#2305 cool -
#2304 én lelőttem az öreget, amikor kiment a WC-re. semmi gáz nem volt vele. szépen berángattam a tus alá és senki nem vette észre. -
#2303 vagy késöbb lessz az éttermes pályán vagy álruhát öltesz és bent kinyirsz mindenkit vagy az autóbomba... -
#2302 Azt imádom a legjobban a Hitman-ba hogy 1feladatot nem 1módon lehet megoldani! pl a kastélyos pályán az öregnek vagy mérget raktál a tejébe vagy megfojtottad a párnával de egyszerüen le is lehet lőni de úgy kicsit bonyolultabb lessz. -
#2301 na ez volt nekem is a legfőbb bajom vele. nem találtam, untakoztam, elkezdtem lövöldözni, erre meglett. akkor már nem volt kedvem újrakezdeni. -
#2300 Én is átmentem, de a pálya akkor is jól össze van rakva...olyan dark-os -
#2299 Én azon a pályán tököltem a legtöbbet.
Nem találtam a faszit akit ki kell menteni.
De sztem is tök jól megvan csinálva a map. -
#2298 nekem nem teccett. :) végén átmentem tömeggyilkosba, annyira untam már ... -
#2297 Nekem az tetszett a legjobban, szerintem a legdizájnosabb pálya -
#2296 ott se tartok, de az 1-ből emléxem. még csak most csináltam meg az agliai kastélyosat. az új volt. -
#2295 pontisabban a vörös sárkányost kinyirni és elvenni a ruháot -
#2294 jaja
pl abban a küldiben ahol át kellet öltözni vörös sárkányosnak és meglehetett mérgezni őket :) -
#2293 Jópár küldetés ua., mint az 1-ben volt. Csak mindegyiket kicsit másként (is) lehet megoldani... -
#2292 Üdv srácok. Megszereztem a játékot kétszer is, de amikor telepítem, néha kiír egy olyat, hogy "rossz kötet van a meghajtóban". Másszor nem írja ki, de amint indítom a gémet, egy fekete villanás és visszabax desktopra. Valami tipp? Gondolom le volt már írva, de nem tudok végignézni ennyi hozzászólást. Köszi a segítséget előre is. -
#2291 na kész is a game -
#2290 még nem tartok itt a játékban, de ez a Lee Hongos küldi véletlenül nem uaz, mint az 1-ben volt? esetleg tök ugyanúgy meg is lehet oldalni? -
#2289 Azt, hogy melyik széfben van a szobrocska az ügynöktől tudhatjuk meg, akit az alagsorban kínoznak.
Amúgy: TÉRKÉP (...és jelmagyarázat...) -
#2288 Nem szoktam detail-t olvasni csak, a feladatokat, de most megnéztem és rögtön szembe szúrt a "Budapest" szó. -
#2287 No már az utolsó elötti küldinél vagyok de azok a rohadt széfek!
2-őt már megtaláltam ( eggyet Lee Hong-nál de nem abba volt, és eggyet a kiscsaj szobája mellet de abban sem volt)
holvan a másik kettő? -
#2286 thx -
spR #2285 Úgy látom egy hardcore Hitman fannal állunk szemben :)))))) -
skristof #2284 looool -
#2283 Úgy, hogy Budapesten játszódik, ha nem tűnt volna fel! Nem olvasod a Briefinget??? Meg a Detail-t???
A többi pályán is az emberek az anyanyelvükön beszélnek!
Az első két pályán pl: románul, de van holland, kínai, magyar pálya... -
#2282 És az hogy lehet hogy azon a pályán ahol el kell lopni a bombát, Magyarul beszélnek!? -
#2281 -
#2280 -
#2279 akko várjam meg 1helyben amíg be battyognak az étterembe és utána induljak csak? -
#2278 Mert nem kéne közben utánafutni vagy lövöldözni...esetleg :) -
#2277 Lenne 1gondom a "The Wang Fou incidens" pályán
elolvastam a leírást is de nekem nem áll meg a limo semmilyen étteremnél. Csak végig megy a pályán és elmegy. -
CUCLI #2276 és nincs mit dumálni rolla...
nézd csak meg far cry fórum....
dettó -
#2275 Má' mindenki végigjátszotta... -
CUCLI #2274 látom ez a topic is kihal lassan... -
Sith #2273 töltsd be a legutobbi mentésedet nyomj egy quitet ez uton a menüben new game curent game igy bármelyik pályát ujra játszhatod amiket addig megcsináltál
nem csak a silent assasinal megszerzet fegyverek jelenenk meg itt hanem azok is amikkel kisétáltál egy pályáról pld ha az első pályát megcsinálod és kijös a SPAS12 vel utána quit stb ujra ezen a pálány kijösz mondjuk a Steyr auggal akkor már az is vlaszthato lesz -
M.A.D. #2272 na.---nekem 10 percig volt fenn a gamma a legújabb patchel!
basszák szájba magukat! ilyen rossz programot. az egérkezelés suxx. maga a gém is. sajnálom. engem már nem lehet ezzel átverni. -
ShaiHulud #2271 jojo nem ugy ertettem a halistent hanem hogy a 3 szempontjabol halisten hogy nem jatszottam az elsovel mert igy nekem ujjak ezek a palyak:) de amugy nekem a 2 jobban tetszett mint ez a contracts. -
ShaiHulud #2270 a silent assasinok altal megszerzett fegyvereket hol a pcisaba lehet hasnzalni ?:) mert a training resznel sincs ott meg sehol sem.. -
#2269 Mondjuk a te.co polcáról:))
(mindenhol fenn van)