Hitman: Contracts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elolvastam a leírást is de nekem nem áll meg a limo semmilyen étteremnél. Csak végig megy a pályán és elmegy.
nézd csak meg far cry fórum....
dettó
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
nem csak a silent assasinal megszerzet fegyverek jelenenk meg itt hanem azok is amikkel kisétáltál egy pályáról pld ha az elsõ pályát megcsinálod és kijös a SPAS12 vel utána quit stb ujra ezen a pálány kijösz mondjuk a Steyr auggal akkor már az is vlaszthato lesz
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
basszák szájba magukat! ilyen rossz programot. az egérkezelés suxx. maga a gém is. sajnálom. engem már nem lehet ezzel átverni.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
A kedvenc kérdéseim egyike...
Nos várhatóan nem tudom mikorra lesz kész, de elõreláthatólag sem tudom
Csinálom...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
kösz a helpet
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Várhatóan mikorra készül el a magyarítás?
Más ruhába - vér nélkül - a büdös életben nem jutsz fel a hajóra. (esetleg messzirõl távcsövessel leszedheted a kapitányt, amikor a hajó korlátjánál levegõzik...de nem épp elegáns megoldás)
Van valakinek ötlete arra, hogy ha a 3.pályán (tengeralattjáró) nem öltem meg rögtön az elején azt a valakit, akinek a ruháját a gaming guide szerint ti fölhúzzátok (a neve most nem jut eszembe) és fölmennék a hajóra dinamitért, akkor mit csináljak? Sima katona egyenruhám van, de nem enged be a két õr, gyilkolászni meg nem akarok és a pályát sem újrakezdeni.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
N sebaj, a 3-mal majd kiélem magam :-)
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Ja és a kérdésre melyszerint a lovakat lelövik ugye ?
A válasz nem megmérgezik!!
\"Hard to see, the dark side is.\"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Sajnos azokkal a krekk-fájlokkal sem megy amit az általad ajánlott oldalon találtam.Most mitévõ legyek?
Azt mondjuk én sem tudom, hogy hogyan lehet nála csak kettõ...
Csak a tengeralattjáróra kell rakni...
A teng."melett" van 1 raktár ott találsz bombát(asszem)😊)