Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivan924
Nem akarom elkiabálni, deee... Lassan végéreérek a kieg. 2. hadjáratának, és eddig nem találtam bug-ot. Egyáltalán. Pl. a karavános pályát is könnyedén megcsináltam, semmi gáz nem volt a karavánnal. És ezt csak azért mondom, mert soha, egyetlen patch-et se raktam fel. Ha valaki azon gondolkozik, hogy patchel, elõbb próbálja meg nélküle, és ha baj van, csak akkor patcheljen.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Mephike
A kiegészítõ magyar változatáról tudni valamit? Mikor jön ki?

hogy lehet modokat csinálni<#confused>
TreDoR
De messze van még a varázsló hadjárat... <#szomoru1>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
FAQ...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mayday
Adott egy eredeti CE verziom, 1.4-re peccselve.

Mennyire kompatibilis vele a magyar szoveg? Hasznalhato vele? (Asszem anno 1.0-val megprobaltam, oke volt, kavartak benne esetleg a peccsek?)

Koszi az esetleges valaszokat 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tudna adni valaki egy mentést a HoF Dungeon kampály 4. pályájának kezdetéhez, mer végül rájöttem mi a baj, de nem akarom ujrajátszani a 3. pályát... [email protected]
Köszi
Sziasztok!
Nme tom másnak elõjött e? De amikor megcsinálom a HOF Dungeon kampány 3. pályáját, és ugye megnézem az azt követõ Farewell nevû videót, de ezután a 4. pálya betöltése helyett kilép a menübe és az összes eddig megcsinált kampány és pálya eltûnik, kivéve a mentések...
Malakai
Lehet.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lehet pályát csinálni?
j0nNyKa
ez nem picit volt szar duma, egyebkent. :[

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

odex
Most nem nekem van gondom hanem haveromnak! Conflict with Disc Emulator Software detected. ezt írja ki amikor elindítaná a játékot! neki is eredeti game van mint nekem :S

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

hogy kell modot csinálni?
Na ja, de addig el is kell ám jutni. :-)

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

TreDoR
Sztem nincs, max. ha csinálsz hozzá egy modot.

sziasztok
nincsen olyan módosítás ami a grim raider fegyverébõl baltát csinál?
mert nekem a képeken jobban tetszik baltával
TreDoR
Hát, ez sem teljesen igaz, a pályán kb. jobb alsó sarokban van egy térképész, akitõl ha megveszed a térképeket akkor a teljes tengert fogod látni.

A pálya elején errõl megy a szövegelés. Tessék elolvasni és akkor kiderül, hogy a sötétség nem fog csak úgy simán eltûnni.
Csak ha a parton kóborolsz, illetve a mágus kuckók kukkerei által. Azaz itt szárazulatról szárazulatra kell járni és így felderíteni a pálya egészét, míg el nem jutsz a végsõ célhoz. Keresd a kikötési lehetõségeketés ha egy szigetet felfedeztél, menj a következõhöz.
Különben túl rövid lenne a pálya. Így be kell bóklászni az egészet és lehet legalább sereget gyûjteni.

ivan924
Köszi szépen, megnézem. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

TreDoR
Ott nem kell semminek látszódnia, mert "köd" borít mindent. Szárazföldön kell mozogni.

odex
(2.fejezet 5. pálya)Az miért van hogy a sima H5-be amikor vagyok az ördögökkel az utolsó mappon amikor hajóval kell menni minden fele és amikor elindulok a hajóval és van az a felfedezettlen rész ahol bevan sötétedve az egész és amikor oda megyek akkor meg nemjön elõ az a fekete valami alatt semmise... szóval értitek ottis úgykéne lennie hogy megyek tovább és jön a következõ része a pályának stb... szóval ez miatt nembirok tovább haladni!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TreDoR
Thx! Akkor a combok nem a lényektõl függenek hanem az elemektõl?

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TreDoR
Valaki le tudná írni a dungeon combokat v. legalább egy oldalt ahol le vannak irva pls! Mindegy milyen nyelvû!

sziasztok
nincsen olyan módosítás ami a grim raider fegyverébõl baltát csinál?
3P
Ez az oldal alapján írtam be a cheat-et.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ivan924
Nem tudnál megadni néhány kódot, illetve, hogy hogyan kell használni? Akár privátban is. Végszükség esetére kellene, ha esetleg nálam is bugos lenne a 3. pálya.

3P
Hát nem szép dolog, de cheat-tel átléptem a következõ pálya elejére. Nem lett volna kedvem újra végig vinni a pályát. Ez volt élketem elsõ Hereos-os cheatje 😞, s ez sem bénaság miatt... (ja igen, max nehézségen viszem).

3P
Igen egyébként nálam is. Kirakott egy konvojt, majd a sötéltben eltünt. Mire odértem csak egy ssereg kószált onnan nem messze. De pont olyan egységekkel, mint amit a konvojra írt. Fene ezekbe a bugokba.

3P
Köszi. Akkor mégis bugba futottam. Jó eséllyel kezdhetem elõrõl, de ahhoz nincs sok kedvem. Most kell keressek egy pálya megnyerõ csítet. 😞 😞

ivan924
Meg tudnál adni néhány kódot, és azt hogy, hogyan kell aktivizálni a konzolt?

ivan924
De, játszok vele. Csak most kezdtem el a törpök hadjáratát, még nem járok a 3. pályánál.

Nálam csak egy konvoj volt. Az sem mozdult el a kiindulási pontjáról, a jobb felsõ sarokból. Kényelmesen odamentem és levertem a "szekeret" meg a kísérõit.
Igaz, a várost is csak azután foglaltam el, hogy az egész térkép fel lett fedezve és be lett darálva minden ellenséges egység és minden bánya meg egyéb hely elfoglalva. Eztán kellett két hétig pörgetni az idõt, hogy megjelenjen a konvoj és leverni. Ezzel véget is ért a pálya.

3P
Szóval senki nem játszik még a HOF-val? Azaz senki nem tudja a #11980-ra választ?

ivan924
Egész idáig kerestem, de nem találtam semmit. Nem mintha nagyon rá lennék szorulva, de biztos ami biztos.
Amin itt sokan sírtak: kieg. 1. hadjárat utolsó pálya, a két helyõrséggel... na ott én simán átgyalogoltam. Kód nélkül, volt kb vagy 100 paladin, 1800 íjász, 400 inkvizítor, stb. Ha érdekel valakit, megpróbálok képet beszúrni vagy linkelni. 😊

ivan924
Én nem szoktam multizni.

Akkor megkérdem még1X...

Senki nem játszik közületek multiban HoMM5, vagy kiegészitõjével gép ellen??????????????????????????????????????????????????????????

TreDoR
Vannak...

ivan924
Úgy tudom, a HOF-hoz még nincsenek csítek.

TreDoR
Faqban benne van a várható idõpont...

nem lehet akkor tudni, hogy mikor dobják ki a magyarosított kiegészítõt?

Nem minden arany ami hörcsög.

TreDoR
Jó vicc, fõleg ha a játék csinálta volna <#vigyor>

Nincs 2.0-ás patch, csak a HOF verziószáma 2.0!

van 2.0-ás peccs?

szoval itt a kép <#vigyor3>
és ez normális --> én 50ért adom darabját!!!<#vigyor2>
Mikor adják ki a kiegészítõt magyar változatban?

Nem minden arany ami hörcsög.

Az ellenfelek kifagyását (megállását) valamennyire kijavítják, bár én még 1.4-es patchnél is találkoztam kifagyott ellenféllel...

Énis, sõt a 2.0-ásnál is. Nem lehet ezt valahogy elkerülni? Mert 1 rohadt multi meccset sem tudunk igy lenyomni, végig :@ <#falbav>

raider, bocsi férreírtam
sziasztok
nincsen olyan módosítás ami a grim rader fegyverébõl baltát csinál?
TreDoR
Tom, azóta rájöttem <#kacsint>