Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
1 hadjárat a kiegészítõben utolsó pálya.
Duncant kiszabadítottam és most vmi "Seize.."ot kell csinálni. légyszi segítsetek,mert ezt nem értem. köszi. hello.
Ásd ki a tear of ashat,állítsd fel a várba, küldd Godricot a délkeleti kapuhoz, vársz 2 napot és akkor nem jön "percenként" az ellen.
Elakadtam a következõ pályán:
Sylvan kampány/1. pálya - A menekültek
A végigjátszás szerint: "...és készülhetsz egy meglehetõsen kemény inferno csapat érkezésére, akiket Biara vezet. Az ellenséges hõs a második hónap elsõ heteiben érkezik."
Tehát elvileg egy démon hõs érkezik a második hónap elején, de már a 10. hónap kezdõdött el és még mindig sehol semmi. Miért nem jön a hõs? <#nemtudom>#nemtudom>
Aki tud az segítsen! Elõre is köszönöm!
Most kezdtem el játszani a Heroes 5-el. Olyan gondom van vele, hogy ha felteszem a cpunocheat modot az elsõ hadjárat második pályáján nem ír ki semmilyen küldetési célt csak hogy izabellának túl kell élnie, és nem tudok továbblépni. Van erre valami megoldás?
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D
Random Map Generátor
Holnapra fent lesz a FAQ egy kezdetleges, de frissített változata!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
ma tettem fel az 5ik részét, s az lenne a kérdésem, h ehhez a részhez van valahol pálya szerkesztõ? mert a 3. részével jáccóttam sokkat s abban is szerettem huncut pályákat gyártani.. köszi elõre is!
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tehát alá kell peccselni, és úgy a kieget rárakni.
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/heroesofmightandmagic5.shtml
http://heroes.hardwired.hu/
elég érdekes megoldás, hiszen a legtöbb játék úgy van megoldva, hogy a kiegészítõja felpeccseli az alapjátékot is, hiszen javítja a teljesítményt, stabilitást stb. és soxor anélkül nem is engedi feltelepíteni a kieget.
na remélem már senki nem kérdezi meg ezt ezután, de még annyi kérdésem lenne hogy vajon az oldalon található ÖSSZES peccset végig kell sorban zongorázni, vagy elég az utolsó, 105 megás 1.3 -> 1.4 peccset felrakni. mert a neten másütt sem találtam erre utalást vagy critikal rebuilt pacth -et (azt hiszem ez a neve a mindentüberfelülíró legmagasabbra felpeccselõ peccsnek😊
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
-(ha igen akkor a kiegészítõ önállóan miért nem peccseli?)
-muszáj-
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Ritkán látni ilyen minõségi munkát <#eljen>#eljen>
thx 2 TreDoR
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ez mért lehet?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Heroes of Might & Magic V v1.01 Patch
heroes 5 v1.0 -> v1.1 EU collector
heroes 5 v1.0 -> v1.1 HU/PL
aztán
heroes_might_magic_5_1.04_us
heroes_might_magic_5_download_1.04
verziókat ÉS EGYIK SEM JÓ! Kész. Mondjuk az 1.1
Szal eddig röhej. Mi a jó büdös francér kell 6 fajta verziót kiadni?
Valaki árulja el, hogy mi való az unleashed verzióhoz. Thx.