Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
TreDoR muve

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

AtiRadish
Nagyon jó lett/lesz a FAQ!!

Yan
jó a banner és a faq!
<#eljen>

&#165; xfire: kistekila

Nem feltétlenül lesz kikötõje. Nekem mindig magamnak kellett felhúzni. A lényeg, hogy a víz melletti várost kell elfoglalni. Felgyúrni egy sereget, majd venni egy hajót, beletenni Freydát és megvívni a sereggel egy komoly csatát).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

AtiRadish
Sokat emlegetett téma, át kell menni egy erõs helyõrségen és elfoglalni azt a várat aminek van kikötõje h. Freyda elhajózhasson.

sonico
Sziasztok!

1 hadjárat a kiegészítõben utolsó pálya.

Duncant kiszabadítottam és most vmi "Seize.."ot kell csinálni. légyszi segítsetek,mert ezt nem értem. köszi. hello.

AtiRadish
Ha minden 1 percben jön akkor elég gyorsan tudsz kattingatni XD
Ásd ki a tear of ashat,állítsd fel a várba, küldd Godricot a délkeleti kapuhoz, vársz 2 napot és akkor nem jön "percenként" az ellen.

Hányszor kell legyõzni a Quenn feladatoknál az 5. feladatban??? mert minden 1 percben jönn egy Demon Lord. Help Help
Köszi má megvan
dr Kotász
Patch után jönni fog.
Sziasztok!

Elakadtam a következõ pályán:
Sylvan kampány/1. pálya - A menekültek

A végigjátszás szerint: "...és készülhetsz egy meglehetõsen kemény inferno csapat érkezésére, akiket Biara vezet. Az ellenséges hõs a második hónap elsõ heteiben érkezik."

Tehát elvileg egy démon hõs érkezik a második hónap elején, de már a 10. hónap kezdõdött el és még mindig sehol semmi. Miért nem jön a hõs? <#nemtudom>
Aki tud az segítsen! Elõre is köszönöm!
Hi all!
Most kezdtem el játszani a Heroes 5-el. Olyan gondom van vele, hogy ha felteszem a cpunocheat modot az elsõ hadjárat második pályáján nem ír ki semmilyen küldetési célt csak hogy izabellának túl kell élnie, és nem tudok továbblépni. Van erre valami megoldás?
ööööööö... köszi hogy segítettetek, de vagy én vagyok hülye vagy én vagyok vak vagy mind a kettõ de nekem nincsen ott olyan torony...
kösszee még1cer😊 gondolom a kiegészítõt lelehet kaparni vmien torrent oldalról:$

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

TreDoR
Az alapjátékhoz is van map editor, az 1.3-as és 1.4-es patchben, valamint mûködõ random map generátor is van hozzá itt:
Random Map Generátor

Holnapra fent lesz a FAQ egy kezdetleges, de frissített változata!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ivan924
Ha felrakod a kieg.-et, akkor a Start menübõl indíthatod a Map Editor-t. 😊 Az alaphoz nincs pályaszerkesztõ, sajnos.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

halle!
ma tettem fel az 5ik részét, s az lenne a kérdésem, h ehhez a részhez van valahol pálya szerkesztõ? mert a 3. részével jáccóttam sokkat s abban is szerettem huncut pályákat gyártani.. köszi elõre is!

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

Kandurex
Aligha, hisz még nem kapható a honosított változat. Majd talán jövõhéten,...a szülinapomon, ...perfekt ajándék 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nincs meg valakinek a kieg magyarosítása már csak az kéne ja a kieg folytatja az alap véhét, vagyis elõbb az alapott kell kijátszanom mindenkép nem?

AtiRadish
Elég az 1.4-eset fel tenned (tartalmazza az összes korábbi patchet azért ilyen nagy a mérete)!

köszi,

tehát alá kell peccselni, és úgy a kieget rárakni.

http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/heroesofmightandmagic5.shtml
http://heroes.hardwired.hu/

elég érdekes megoldás, hiszen a legtöbb játék úgy van megoldva, hogy a kiegészítõja felpeccseli az alapjátékot is, hiszen javítja a teljesítményt, stabilitást stb. és soxor anélkül nem is engedi feltelepíteni a kieget.

na remélem már senki nem kérdezi meg ezt ezután, de még annyi kérdésem lenne hogy vajon az oldalon található ÖSSZES peccset végig kell sorban zongorázni, vagy elég az utolsó, 105 megás 1.3 -> 1.4 peccset felrakni. mert a neten másütt sem találtam erre utalást vagy critikal rebuilt pacth -et (azt hiszem ez a neve a mindentüberfelülíró legmagasabbra felpeccselõ peccsnek😊

TreDoR
Nem patcheli fel!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

akkor másképp kérdezem, de lehet én nem értettelek. ha felrakom a kieget az felpeccseli a legmagasabbra (1.4)?

TreDoR
Nem kell hozzá patch, faq frissítés alatt, holnap, holnapután várható.

nem megy a faq sajnos. így a kérdésem a következõ, mindhogy most telepíteném. alá kell e peccselni a kiegíszítõ feltelepítése elõtt, és hányasra. 1.4?

-(ha igen akkor a kiegészítõ önállóan miért nem peccseli?)

A lényeg, hogy ott a hídnál lejjebb kell menned és lekell menned egy barlangba és ott fel kell venned egy cipõt, amivel áttudsz sétálni a vízen. Ha konkrétumot akarsz tudni akkor a végigjátszásban nézdd meg

A vár mellett találsz jobbra egy tornyot, ahol csontvázak is lógnak le. Ott van Izabella, akit ki kell szabadítanod

HI a kegészítõ (hammers of fate 1 sorozat, 5 pályályán mindenkit kinyírtam, mit kell csinálni, hogy továbbjussak?

Mit kell csinálni a campaign Queen The trap pályán hogy a híd felépuljön vagy mi a lényege???? help help
Kandurex
Valaki, a Heroes of Might and Magic III. Complete -hez készült magyarítás? (amiben benne van a Shadow,Armageddon és Restore)

Kandurex

Mr Spock
Van egy óriási problémám. 1. campaign 5. utolsó küldetés. El kell foglalni egy várost egy héten belül. El foglalom azt, amit mutat is a térkép. Majd állandóan, amikor letelik az elsõ hét kiírja, hogy vesztettem. pedig elfogadta a foglalást, mert kiírta, hogy sikeres. Már kipróbáltam, hogy benne maradok a hét végéig, de akkor sem jó. Patchet is feltettem már. Valamit rosszul olvastam el vagy hiba a játékban?

-muszáj-

Tudtommal, azért mert ha felraksz egy javítást akkor az aodtt pályát újra kell kezdeni

TreDoR
Igaz, sry! És köszi a korábbi faqt!

j0nNyKa
nana, a faq folytatodik ! 😄

TreDoR
Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy tetszik! Készül a faq is.

Cobra.
Jó a banner, grat a készítõnek <#eljen>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

REALista
#11792?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kandurex
Mindig abból "importálsz" ami a hõsödhöz helyrajzilag közelebb van. Puktum.

odex
csá all! van 1 kis problémám! van a hõsömnek egy olyan varázslata amivel a várból lehet importálni a hõshöz embereket! éshát csupány annyi ezzel a gond hogy 2 váram van és nem nem abból a várból akar importálni amelyikbõl akarom! és hogyha nagyon rendesek vagytok akkor segítetek nekem hogy hogyan lehet a másik várból importálni 😊 elõre is thx 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kandurex
Eztán a banner!

Ritkán látni ilyen minõségi munkát <#eljen>

j0nNyKa
banner mar van, faq jovoheten lesz
thx 2 TreDoR

REALista
Szasztok!Lekaptam a The Hammer of Fate kiegészítõt de nem ismeri fel a már feltelepített Heroes-t!Lehet ilyenkor valamit csinálni?Mi a megoldás?Thx

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ahh nekem olyan problémám van,hogy nem hozza be az elmentet játéko
ez mért lehet?

Kandurex
És tényleg! 😊 Azért jó volt fél gigát leszedegetni 😞

scorpeeon
Nekem is a sima eu-s volt hozzá a jó 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Kandurex
Meglesem :/

nekem úgy tûnik, amit én linkeltem, azt még mindig nem próbáltad. én úgy tudom, ehhez a verzióhoz a sima EU-s patchak a yok, tehát ez: Heroes of Might and Magic V v1.4 Patch - EU
Kandurex
Na ez már nevetséges, letöltöttem eddig:

Heroes of Might & Magic V v1.01 Patch
heroes 5 v1.0 -> v1.1 EU collector
heroes 5 v1.0 -> v1.1 HU/PL

aztán

heroes_might_magic_5_1.04_us
heroes_might_magic_5_download_1.04

verziókat ÉS EGYIK SEM JÓ! Kész. Mondjuk az 1.1 meg valami elérési út hibát mond.

Szal eddig röhej. Mi a jó büdös francér kell 6 fajta verziót kiadni?

Valaki árulja el, hogy mi való az unleashed verzióhoz. Thx.

Az eu-s patchet próbáltad felrakni? Ha nem, akkor próbáld meg ezt !