14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
zaffira #12725 Na a program már magyar,csak a mentéseim nem látszanak.
Ebben segítsen valaki,ha tud?
A végzet pörölyei almappát még mindig nem látom sehol.
Köszi -
zaffira #12724 Sziasztok.Ezt a magyarosítást hogyan kell felrakni?
Odáig eljutottam,hogy leszedtem a zip file-t,kicsomagoltam és utánna?
Hova rakjam a file-okat?
Én nem látok A végzet pörölyei almappát sehol?
Köszi
-
#12723 Nekem nem kellett sem szerencse sem szerencse módosító, hogy legyőzzem nekro lényekkel Nyikolájt -
#12722 Neked meg sok szerencsét a csontijjász sereghez... -
#12721 Nah, kipróbáltam és működik!
Mikor elkezdted a mappot csinálni a muliplayer arena opcióra mentél rá? -
#12720 akkor nem tom mi maradt ki.. hős max szintet beállítottam, pályaleírást, ilyesmit tettem bele..
megmég:
-2 random várat (a 2 playernek 1et-1et) (váraknak vmi specializációt beállítottam, mert mentéskor hiányolta)
-bányákat
és slussz -
#12719 Azt sehol nem kell beállítani, belekevertem a h4-es map editort. -
#12718 map editorral próbálkoztam ..1enlőre csak próba szinten...
a cél hol állítható be ? script-ként ? -
#12717 OK! Sok szerencsét Nyikolájhoz elfekkel, persze cheat nélkül -
#12716 Hát, a játék map editorával csináltátok a pályát vagy a letölthető random map generátorral? Ha a játék map editorával mit állítottatok be benne, gondolok itt a cél, gondolok a max. hős szintre, a pálya leírására stb. -
#12715 1 kérdés.. editorral alkotott pályán hogy lehet játszani ? (1.4es patch van fent) Csak mert több játékos módban próbáltam (úgy hogy ketten vagyunk 1más ellen).. elvileg a pályán csak 2 vár van...egyik a player1-é a másik a player2-é, és a map optionsban bevan állítva, hogy mindkettő lehet player is és gép is..ehhez képest a játékon bellül nem látszik a mappok közt... -
#12714 Hát szerintem is gyengék, a csontvázsereg iszonyatgyenge 1200 ijász 150-160 mesterlövész erejét produkálja csak, ami erös a szellemsárkány, de hát kevés az, és mire minden várbol elhordod a hösödhöz minden héten az rengeteg idő...
én inkább a druidákat vinném, meg az erdőlako ijászokat, szárkányaikat, a ternatokat, és egyszervuakat sokkal jobbak, a csontoktol még az őslinc ami használható. A szellemek vámpriok meg zombik vitszesek de vitszesen gyengék is... -
#12713 Nemtudom, nekem a nekropolisz a kedvenc vártípusom, a legolcsóbb vár és szerintem a legerősebb is, az egyetlen amivel "izomból" lehet menni. -
Aspyrin #12712 Már nem játszom vele, de csak negatív emlékeim maradtak róluk. -
#12711 Te kb. mekkora csontváz seregekkel mászkálsz/mászkáltál a heroes5ben? Nem a max. létszámra gondolok. -
Aspyrin #12710 A necropolisi lényekre gondolok. Kifejezetten gyengék, nevetséges csontvázai vannak. -
#12709 Egész pontosan milyen más egységekre gondolsz? Mert a 2 elf váron kívűl mást nem nagyon láttam a pályán.
A megolsád költséges, minden aranyat bele kell ölni, és pár lényt ki kell hagyni (én pl. a vámpírokat és szellemeket hagytam ki), de szerintem bőven megéri. -
Aspyrin #12708 És szerintem egyáltalán nem olyan hatékonyak, mint a többi egység. -
#12707 Ez is megoldás, ám rendkivül költséges átalakítani öket...
-
#12706 Miután betöltötted a mappot, először ezt kell beírni consoleba:
enable_cheats
nyomj egy entert, utána már el fogja fogadni a kódokat. -
#12705 Sosem vágtam, miért akad ki mindenki pont azon az egy pályán, teljesen ugyanavval a taktikával kell megcsinálni mint a másik 29-et...
Tipp: menjál nekro várakkal, azokból jó sok van a pályán, a vadászokat, druidákat hagyd benne a csapatban, a többi lényt a 2 elf várból alakítsd át a legközelebbi nekro várban élőholtakká. Így elegendőnek kell lennie a seregnek Nyikoláj legyőzésére. -
Aspyrin #12704 Keresgélj itt. -
#12703 Én és a sylan utcso pályán vagyok, én végigjátszást szoktam olvasgatni, meg néha néha belövöm a kodokat, mert kegyetlen nehéz az biztos.
Gondolom a sok vár meg az idegesít téged, hogy Nyikolájt megölöd ujraéle, na igen, vagy a fönixek segitségével kell megölnöd, vagy pedig kikell irtanod a sárkányokat, pályán sok helyen vannak kupacokban... (fönixekhez pedig öszekell szedni a törpe tárgyakat)
Ezt te döntöd el neked meik megoldás a jobb, addig amig valamelyiket nemcsináltad meg adig neigen kerülj Nykoláj elé, kerüld el ha tudod, otthon nemkell olyan nagy védelemem a kezdő szigetre mert nemszoktak oda jönni. Váraidat érdemes fejlesztgetni, hogy töbet termeljenek, mert a pénzre szükség van. Ha már elegendö egységet tudnál a nekromatákbol öszeszedni akkor indulj el velük csinálni a dolgokat, Sylanal meny mindvégig mert ő a legképzetebb a másik két hőz maradjon eleinte otthon későbiekben bányafoglalásra jok lesznek ha már tiszta a terep. Szép sorjában szedd el a várakat is, majd ha megvanak a főnixek, vagy halottak a sárkányok akkor jöhet Nykoláj halála is...
Sok sikert a pályához. -
Rusy #12702 Hello valaki, írjon már egy kis rövid leírást, trükköt a sylvan kampány utolsó pályájához, mert nem boldogulok vele, nagyon kemények lesznek én meg sehol sem vagyok, eddig sikerült megcsinálnom mindent, de ez kifog rajtam -
#12701 Ja és öszi a fájlokat! -
#12700 Na hát mivel minden öszevolt kutulva, ujratetem egész mindent, é a te fájlaida betetem ahogy kell, hát igy lett végre konzol, de a kodokat nemvette valamiért semitse reagált rá.
Kodoknál a H5 kodjai jok, vagy az ehez lévökkellenek?
Na csak mert ehez ugy irta pl a pézkodot hogy add_gold , még a h5 höz add_gold *** (*=menyiség)
ugyanez a helyzet az ajándék egységekkel is.
Nálad hogy, és mik működnek? -
Aspyrin #12699 Elküldtem a fileokat. -
#12698 Hát én már szinte mindenbe belenyukáltam sajna, és nincsenek eredeti fájlok...
nemtudnád elküldeni öket? ([email protected])
na a profilesben pedig igy néz ki a dolog
//===========================================================================
// Common section (always active)
//===========================================================================
bind show_console '`'
// Mouse
bind +cursor_x 'MOUSE_AXIS_X'
bind +cursor_y 'MOUSE_AXIS_Y'
Igy csináljam, vagy nehagyjak ki sort? -
Aspyrin #12697 Ötletem nincs, nálam működik. A tab billentyű feletti 0-val tudom előhívni. Vagyis mégis! :)
Figyelj rá, hogy ne a játék alapkönyvtárjában végezd a módosításokat hanem a /Hammers of Fate almappán belül. Ott nem *.cfg -ra végződnek a fileok hanem *.a1-re! -
#12696 Hát a konzolt sehogysem tudom előhozni:(
A Common section sor után beilleszted ezt a sor ottvan az elején szurtam be oda is, meg a végére is sehogysem jo.
Valami ötlet? -
#12695 Köszi a segítséget! -
Aspyrin #12694 Szóval a következőket kell tenned:
Nyisd meg az autoexec.cfgf file-t amit itt találsz meg: GAME_FOLDER/profiles
A mainmenu sor után illesztd be ezt a sort:
setvar dev_console_password = schwinge-des-todes
Elmented, majd megnyitod az input.cfgf file-t amit itt találsz meg:
My Documents/My Games/Heroes of Might and Magic V/Profiles/YOUR_PROFILE
A Common section sor után beilleszted ezt a sort:
bind show_console '`'
-
#12693 Valaki lefordithatná, vagy megmondhatná, hogy most mit kell beirni abba a két file ba hogy jolegyen a konzol, mert nálam nemmüködik. (hammer of fate-rol van szo) megtaláltam már csak nemtudok angolul ezért kell a segitség -
Ádesz #12692 Sziasztok folytatásról nem tud senki semmit? Biara kisasszony még megér egy játszmát nem? -
#12691 Feltetem a HAmmer of fate-t hát nem olyan izgalmas a H.V. höz képest, kéne nekem valmi végigjátszás hozzá, meg valami kodok ha vannak. -
#12690 Nekem az egész Hof nem tetszett, a sima Heroes V sokkal jobb volt. -
Aspyrin #12689 Tegnap este fejeztem be a HoF-ot. Hogy milyen egy elcseszett vége volt.. -
Samsu #12688 Nem ingyenes, meg kell "vásárolnod" -
Samsu #12687 Hát ez kész De azért gratulálok. -
#12686 Fel peccseltem és mükxik :D hoooah Odex Gratu a géphez a Hammer of fate kiegészytő az ingyenes cuc vagy "vásároljam" meg ?