Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Hát, minden mást is bedaráltam, zöld sárkányokból, szellem sárkányokat, unikornisokból õslicheket, tündérekbõl csontvázijászokat, pengetáncosokból fertõzõ zombikat. Vámpírokat és szellemeket nem vittem magammal, a vadászok és druidák sokkal többet értek <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
Futószalagon jönnek a lidércek, az egyik csokismázos, a másik vaniliás <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Mi a faszom vagy te? Valami wraith nagyüzem? <#idiota><#hehe>

TreDoR
Hát, 4 necro vár + a 2 erdei váramból az összes treantot bedaráltam sötét lidércnek + 23 veremúr csatlakozott a seregemhez, õket is bedaráltam lidércnek <#idiota>

Ez meg itt a finálé, végre 3.szorra csak sikerült kinyirni:

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
húh, honnan a francuból van 250+ wraith -od? (az a kaszás)

TreDoR
Ja, hogy 4 obeliszk van <#idiota>

TreDoR
Még egy bug, meglátogattam mind a 3 obeliszket, de az utolsó mozaikdarab ami Asha könnyének helyét takarja nem tûnt el.

Hali!

Jellemzõen milyen varázslatok találhatók Academy varázstoronyban?

Elõre is köszi!

Áldott Karácsonyt!
TreDoR
Ez most egy nekro vár elleni csata volt:

Még pár tucat csata és már csak 2x akkor lesz a seregem mint Nyikolájnak <#vigyor>

TreDoR
Hát, nemtudom ki milyen fokozaton tolta, de normálon sztem nem sok
gondot jelent Nyikoláj leverése, bár ez még csak az elsõ csatám volt
vele.

A mestervadászaim, druida mestereim "bemelegítésként" leszedtek 4241
csontvázíjászt a 6601-bõl, tehát kb. a 2/3-át. (Az esküdt ellenség
képesség idõnként nagyon jól jön): <#vigyor>

Csak azt sajnálom, hogy az õslichei szerencsét kaptak: <#szomoru1>

Aztán meg a gyáva elmenekült, azt sem várta meg, hogy a vadászokat felélesszem (jellemzõ):

Egyébként a következõ csatánál erõsebb lesz?

Sõt itt Szegeden az üzletben már kapható is 7e Ft-ért a magyar kiegészítõ!

Nem minden arany ami hörcsög.

Na már írni sem tudok.Remek

Bezony ám. Lól látod 😊

Jól látom, hogy a cdgalaxis oldalán már megvehetõ a kiegészítõ magyar változata?

Nem minden arany ami hörcsög.

j0nNyKa
elegge konyhanyelven van irva a jatek, turkaltal mar a data fileban? kb. mindent megtalalsz benne, hogy mikor, hogyan noveli az egysegei szamat a gep, stb.
nem csal, egyszeruen ertelmesen jatszik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
Így lassan végig tolva a játékot, szerintem igen csak görbe a gép keze, ha szerencsérõl vagy bármilyen pozitív módosítóról van szó...és akkor görbül csak igazán, ha valóban jól játszol...

Kandurex
aham, sok sikert nyikoláj elvtárshoz 😊

TreDoR
Talnar-nak nincsen feltámasztás varázslta, se tömeges gyorsítás, se tömeges isteni erõ, se tömeges igaz hatalom, soroljam még? Nem zúdít nyílzáport az ellenségre minden csata elején. Mivel a 2. héten még elég kicsi a sereg, az ultimateje kb. semmit sem ér.

TreDoR
A pálya jobb alsó sarkában van egy kapu mögött, csak és kizárólag Lysanderrel tudsz bemenni, minden más lényt és hõst kint kell hagynod.
Ha van teleport varázslatod könnyû lesz leverni, különben szenvedés lesz.

Kandurex
Normális vagy? Talnar -nal ott a natur luck, full táp-über-terminátor skill!

Fradiboy
Sziasztok !

Két kérdésem lenne,egyik az,h nekem angolul van meg a játék, tudna valaki mondani nekem egy helyet ahonnan le tudok tölteni hozzá magyar fileokat vagy valaki el tudná nekem küldeni azokat?

Másik egy Heroes IV-es kérdés lenne,tudom,h ez egy Heroes Vös fórum,de bizom benne,h tudtok segiteni és ez a téma talán jobban fut, mint a heroes 4 topic.

Szal a problémám az,h az elsõ hadjárat 5.pályáján akadtam el (amikor Lysanderrel el kell kapni Sir Wortont),már minden várat elfoglaltam,az egész pályán minden épitmény az enyém, kiütöttem a Türkiz és a Narancs játékost,de sehol nem találom Sir Wortont. Akkor irta ki,h türkiz és narancs játékos kiütve,amikor felvettem a sárkány erõt, mit kell ahhoz tennem,h Sir Wortont elkapjam,vagy merre bujkál?
Elõre is köszi

Ferencváros az életünk,érte mindent megteszünk, érte kész lennék feladni, mi eddig fontos volt nekünk !!! ALWAYS AND FOREVER FERENCVÁROS !!!

Mephike
Szerintem igen is van benne ilyen. Ha Te tartasz szellemet, alig kap misset, ha Te lövöd az ellen szellemet tuti missel egymás után 2-3 alkalommal is...
De persze én is egy fasz vagyok gondolom, hogy ilyet merek leírni...

TreDoR
Egyébként honnan veszed, hogy nincs ilyen script benne?

Lehetnél kissé kultúráltabb is a véleménynyilvánításnál, ez így elég bunkón hangzott.
Én a tapasztalataim alapján ezt figyeltem meg (most tolom végig másodszor), de ha neked más a véleményed azt is elfogadom.
TreDoR
LOL és tényleg alig kapok szerencsét, az ultimate nélkül elég érdekes lesz, szal kb. kidobtam 6 szintet a semmiért.

j0nNyKa
ez ipari faszsag, amit most sikerult leirnod, SEMMI ilyesmi nincs a jatek scriptjebe irva

A "profi" jelzõt nem a nehézségi fokozatra értettem. Ha Jól játszol (kevés lényt vesztesz csatában, taktikusan épitkezel stb) akkor az MI "rettenetesbe" kapcsolja magát :-)
TreDoR
Ez normál fokozat <#idiota>.

Meg ilyen, hogy az egyik hõsömnek 60 manája van, pedig neki kéne tûzelementálokat idézni, csak azt nem tudom mibõl <#vigyor>, se mana, se mana töltõ kút...

Asszem odaadom az egész seregemet Findannak (mintha olyan nagy lenne...) és legyakok mindenkit, másik 2 hõs full használhatatlan <#nyes>

Igen, néha a morál is így mûködik + szerintem még jó pár dolog. Egyszerüen csal a gép. Ha profin játszol nehezít néhány dogon, érdekes....
TreDoR
Hátja, csak semleges lények ellen megyek.

j0nNyKa
artifact, skill, barmi meggatolhatja a luck ervenybe lepeset...

TreDoR
Az miért van, hogy van gyakorlott szerencsém + elfek szerencséje és egész csata alazz nem kapok szerencse bónuszt? És az miért van ha kapok is csak akkor mikor már full lényegtelen?

TreDoR
Így van <#vigyor>

3P
Hmm. Esetleg a boltban?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A Heroes Hammers of Fate-hez magyar nyelvi fájlt hol találok?
TreDoR
Hallottam <#vigyor>. Nekro várak ellen? Régen rossz <#vigyor0>

Én a negyediket kezdem, de eltoltam a hõsömet. Nincs fény-mágia skill-je, gondoltam, az elég gagyi. Na, se a feltámasztást, se azt a varázslatot, mely egyszerre sebez minden necro és démoni lényt nem tudom, hiába van 5. szintû tornyom.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Kandurex
Nyikoláj? Nem lesz egyszerû... 😊

TreDoR
Na holnap elkezdem a vándor hadjárat 5. pályáját, kiváncsi vagyok rá <#vigyor>

3P
Igen. Közbe rájöttem 😊 Pedig leütöttem az elsõ héten a teljes alvilági sereget. 😊

AtiRadish
NEm az alvilágban lévõ várakat kell elfoglalni hanem azt a haven várat amit ostromolnak a felszínen!

3P
Elértem a kiegészitõ 3. kampányának utolsó pályájára. elsõ héten elfoglaltam 3 ördög várat, de a hét végére mégis mission failed lett. Asszem el kell újra olvassam, hogy mi is a cél. Elsõre azt hittem, hogy az ördög várakat kell legyõzni. Ezek szerint tévedtem, pedig brutál kemény várakat és kapukat gyõztem le minimális veszteséggel. 😊

Remeljuk, hamarosan a magyaritas is elerheto lesz...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

TreDoR
Örülök, hogy segíthettem! <#bee1>

j0nNyKa
tenyleg fos a tobbihez kepest az editor.. :\

Köszi! Sikerült! 😊

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

TreDoR
Épp ez a baj, hogy nem is a 3D-s környezet miatt nehezebb, hanem mert full rosszul csinálták meg, a h4-nek teljesen átlátható volt és könnyen kezelhetõ, mindennek megvolt a maga helye és ha pl. elhelyeztél egy semleges lényt akkor rá tudtál kattintani és beállítani a rá vonatkozó lehetõségeket, pl. számuk, milyen esemény történjen ha a játékos megtámadja v. legyõzi stb. De itt a heroes5 ben egybe van ömlesztve minden és találd meg mi hova tartozik, sztem így nemsok embernek van kedve foglalkozni map készítéssel.

3P
Az igazat megvallva én a korábbi részekkel sem csináltam soha sem mappokat, sõt még csak meg sem néztem a map editorukat, így a mostanit sem tudnám viszonyítani, hogy mennyivel nehezebb ezzel készíteni mint azokkal volt, de a vaéós 3D miatt könnyen el tudom képzelni, hogy jelentõsen bonyolódott a helyzet.

TreDoR
Hátja, de megnézted már ennek a map editorát? Kicsit átláthatatlan...

3P
Opsz! Jut eszembe. Nem tudtok valahol jó H5 pályákat esetleg kampányokat? Eddig én nem találtam túl jókat, pedig egy jó párat megnéztem. A magyar Heroes oldalon sincs már sajnos értékelés a pályákról, se kis kép így ömlesztve meg rálelni 1-1 gyöngyszmre elég nehéz... 😞

A H4 vagy a H3 idején ennyi idõvel a megjelenés után már számos jó pálya volt, talán az egyik nagy kedvencem H4-bõl a magyar készítésû Draconic, esetleg a Beautiful Land.