14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#12523 Ez sajnos a 4-ben volt kicsit elszurva, ott tulsagosan ki lettek emelve, tul lettek tapolva, nehany megatapos hossel ezres seregeket lehetett bomlasztani. Jobb ez igy.
Hidd el, tanultak a 4 hibaibol, es annak alapjan csinaltak egy fantasztikus jatekot. -
#12522 Mi benne a bonyolult??? -
Rundstedt17 #12521 De nemcsak ez hanem az is hogy a hősök szerepét háttérbe szorították:(! -
#12520 de mi benne a bonyolultabb? ugyanugy egerrel kell, ugyanugy gombokat kell nyomkodni
gecinehez. -
Rundstedt17 #12519 A Heroes 4 megfogott viszont az 5 nem tudott! -
Rundstedt17 #12518 Szörnyű a gyártási rendszer túl bonyolított!Miért nem lehetet úgy megoldani mint a 4-ben? -
Rundstedt17 #12517 Így értem:) -
#12516 na igen de mar elotte is hanyatlottak ugymond
ha nem balfaszkodnak, es beleszolnak a fejlesztesbe olyan szinten, hogy marpedig ne terjen el gyokereben a 4 a 3tol, lehet nem lettek volna fosban... -
#12515 Ennyi erővel már a Kings Bounty is New World Computing volt :) A 3DO a 4-en bukott be, ez tény, az tudta volna kihúzni a sz@rból, de messze alúlmúlta az összes addigit. Az más kérdés h a 3DO fejlesztette-e vagy adta-e ki. De már a legelső is NWC -s volt :) -
#12514 kiado a 3DO, kozuk nem volt a fejleszteshez
az a new world computing -
#12513 Kivéve, ha mégis :) -
#12512 ez csak annyiban tevedes, hogy nem a 3DO csinalta a 4et -
#12511 Hát ez azért eléggé egyéni vélemény :) Főleg hogy a 4-hez képest mondja csalódásnak, amikor mindenki szerint a 4 volt a mellékvágány... (nemhiába azzal bukott be a 3DO) -
#12510 Sztem úgy érti, hogy a harcban lényegesen kevesebb idő alatt össze lehet hozni egy jó taktikát, az "ATB panel" ami kijelzi melyik lény mikor kerül sorra; + a játék azt is kiirja hány lény fog meghalni, ez eddig nem volt jellemző a heroesra. A vár fejlesztés mindegyik várnál eltér nem úgy mint a h4ben. A lényeket a h5ben én sem a lakóhelyekre kattintva vettem meg (nem úgy mint a 4ben) mert fogalmam sincs melyik lakhely mit "gyárt", a nekropolisznál pl. azt sem tudom melyik a lakóhely és melyik csak egy sima épület. -
Aspyrin #12509 Napok óta játszogatom egy-két órát a második fejezettel. Eljutottam odáig amikor a démon csókával kellene elfoglalnom egy várost. Namost, az utolsó csatában mindig kidob az a nyomorult játék ezért képtelen vagyok befejezni :( Ötleteket szívesen várok. -
#12508 Az ánríl túrnamentet kihagytad -
#12507 Hát, a h5öt egyszer vittem végig, a h4-ben volt olyan hadjárat amit 4szer. A h5 sztem sok mindenben veri a 4et, de könnyen unható. -
#12506 Hat, ez is egy velemeny, meg ha eddig senki nem irt ilyet a H5 kapcsan. :)
Teny, hogy ez az "igazi heroes filing" sokunk szamara, talan mondhatom batran, hogy kb. a jatekosok 98%-a szamara.
A H4 volt kicsit mas, sokak fikaztak, Nekem szemely szerint azzal sem volt semmi problemam, de az a jatekelmeny, amit a H5 ad, es a H3 adott, a 4-nel nem volt meg.
Felesegemnek is nehezkes volt eleint a H5 kamerakezelese, ez a full 3D, es hogy a dolgok soxor fa alatt voltak, de eleg gyorsan megszokta, es most mar imadja :) -
#12505 atlathatatlan a gyartasi rendszer? :) :) :) :) :) :) :)
elottem szolo kis tulzassal jol beszelt. -
Me Ga #12504 mennyé inkább csézni, dúmozni vagy kvékelni... lol -
#12503 lol -
Rundstedt17 #12502 Nagy csalódás a 4. után!:( -
Rundstedt17 #12501 Átláthatatlan az egész egység gyártási rendszer meg maga a játék!Viszont a harc nevetségesen egyszerű! -
#12500 most akkor egyszeru, vagy atlathatatlan? fogadjunk kozod nem volt meg az elethez, amikor mi mar a 3mal toltuk hajnalokig, akkor nem irnal ien baromsagokat. -
Rundstedt17 #12499 Szörnyű ez a folytatás!:(.A HEROES 4 ezerszer jobb volt!Annyira le van egyszerűsítve ez a rész:(!Ráadásul az egész átláthatlan! -
Ádesz #12496 Igen de az nekem is:) Végig, csak szórakoztam a mentésekkel mer fel kellett szabadítani egy kis helyet a winyón, és eltűntettem a Dungeon 4. pályájához a mentést. És most a 3.-at nem nagyon szeretném megint megcsinálni mer az nagyon hosszú... Ezé szeretnék kérni:) -
dsdasa2 #12495 Nekem van mentésem az 1. kampány 5.- küldetéséről
-
Ádesz #12494 Sziasztok!
Valaki tudna nekem adni a HOF Dungeon 4. Pályájának kezdetéhez egy mentést? Valamit elszúrtam a mentésekkel sztem. <[email protected]>
Előre is köszönöm. -
Rusy #12493 Bocsánat ne haragudjatok megtaláltam, töröljétek a hozzászólásomat... -
#12491 Javaslok egy újratelepítést, nem szükséges hozzá eredeti... azt csiripelték a madarak legalább is -
#12490 Sztem az nem lehetne akadalya, hogy nem eredeti, bar nem tudom. -
#12489 Hát sajna ezt én is tudtam, írtam is lentébb, és ez nekem nem segített. Nem látom a pályákat csak a magyar nyelvűeket, amik eredetileg benne vannak a játékban. A játék sajna nem eredeti ez is lehet probléma! -
#12488 Az biztos, hogy nem gond neki.
Nekem is igy vannak, gondolom, hasonlo helyrol szedtuk le (www.maps4heroes.com), es vannak angol es orosz nyelvu map-ek.
Letrehoztam egy Maps konyvtarat a jatek konyvtaran belul, es bemasoltam a h5m kiterjesztesu file-okat. (Termeszetesen a jatek ujrainditasa kell neki).
Az angol nyelvuek gon nelkul vannak, az orosz nyelvuek nevet a jatek nem tudja megjeleniteni, csak kockak vannak a karakterek helyen, de teny, hogy azokat is latja azert.
Nekem is 1.4-es, magyaritott verziom van, CE. -
#12487 Sziasztok4
Szóval én már kiveéztem a játékot, ezért úgy döntöttem szedek egy pár map-ot a játékhoz! Találtam is bőségesen, de hiába másolom be a Maps könyvtárban, a játékban az Istenért sem jeleníti meg őket, pedig .h5m kiterjesztésüek! Egyébként az 1.4 patch van fent és a magyarosítás. A pályák angol, ill orosz nyelvűek!
Lehet ez a gond?! -
doncsabi #12486 hali
jó ez a küldetések
csak 3 fö köldetés van a kiegészitöhöz?
-
#12485 Nekem egy olyan modra vagy valamire lenne szükségem ami feloldja single mapokon a várak választhatóságát. -
Aspyrin #12484 Hmm, köszi, este meglesem. -
#12483 A cerberusok a kulcs a sikerhez. Azok ingyen beállnak, olyan útvonalon menj. -
Aspyrin #12482 Tudom, tudom. Az a bajom, hogy nem vagyok képes összehangolni a dolgokat. Mert ugye ha menekülésre fogom és bújkálok a szentélyekbe akkor nem lesz aranyam=nem tudok vásárolni. Ha pedig előre rohanok lesz aranyam de kevés lényt tudok beszervezni. Na mindegy, majd megoldom. -
#12481 Menet közben össze kell szedni az inferno-s lényeket (a vásárolhatóakat is).