Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Egyebkent az elf kampany szerintem az elobbiekhez kepest brutal nehez.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
[email protected] az msn-em, meg amúgy a freemail-em is, de msn-re vegyél fel köszi
Ugyanaz a problémám, mint surisominak!
Sylvan kampány/1. pálya - A menekültek - Nem jön az ellenség, a leírás szerint pedig a 2. hónapban kellene jönnie.
Azt írtátok tegyem fel a patchet és jönni fog, felpakoltam az 1.4-est, de semmi változás.
HELP HELP
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ahh újra kezdtem a pályát, akkor se jött Biara.
És az mi, hogy scripthiba nem lehet azt kijavítani, vagy valamit vele csinálni.
Akkor most kezdjem el megint újra vagy mit csináljak egy kicsit többet segíts már léccy
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Kérdésem az volna, hogy ezt mi okozhatja, mert kifogytunk az ötletekbõl, és hogy van-e rá valami megoldás, ha netán már irta volna valaki, akkor bocsi, de nem találtam hasonló hsz-t <#confused>#confused>
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
surisomi: az 1 scripthiba, autosave-nek semmi koze hozza
ujra kell kezdened a palyat, es akkor jonni fog
gustafson: igen, felmegy ra
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Na nekem fönt van az 1.4patch, rajta a crack és és a magyarosítás is meg van hozzá.
Mikor nem volt rajta semmilyen patch, akkkor megjött Biara, akkkor most szdjem le az összes patchet és úgy kezdjek neki, de szt az hülyeség meg nem jó.
Ja még be volt kapcsolva automatikus mentés az is lehet a gond?
És ha az akkkor kapcsoljam ki és úgy kezdjem elõrõl nem?
léccy segítsetek!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...