Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ahogy, mi? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex

Unleashed verzióm van

a patch mellé tegyél egy 1.4es exét is és akkor nem lesz hülye.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Kandurex
Help? 😞

Kandurex
Hm, felakarom rakni az 1.4 patch-et, amibe ugye az elõzõek is benne vannak, erre arról hadovál nekem, hogy nincs felrakva a játék...:/ Ez hüle?

Ezek szerint elõrõl kell kezdenem a pályát😞 Na mindegy most nem tökölök rögtön megyek a két hõshöz... Egyébként nem tudtam megoldani normálisan hogy a várban is maradjon elegendõ védõ és a hõsömmel is tudjak haladni, ne legyen az hogy az elsõ ellenséges hõs felaprítson ezért csiki-csukiztam annyit😊
Talán a helyõrségként ott hagyandó egységeket ne hozd ki a városból és akkor nem fog csiki-csukizni a megoldottság. Hagyd benn azokat az egységeket amiket a gép elõír és csak a többletet vidd ki.

Ennek az õrségnek állandóan benn kell lennie, akkor is mikor éppen kimented a két másik kismókust.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Egyszer már kész lett a helsõrséges küldi majd kijöttem a várból (ekkor újra meg kellett csinálni), késõbb pedig újra visszamentem és újra kész lett. Azóta ha üres a kastély akkor is ki van pipálva a quest. Lehet ez lenne a gond?
Hát ez nem igaz elakadtam a Sylvan kampány 3. pályáján ahol meg kell védeni a fõvárost az ostromlóktól és ki kell szabadítani a 2 hõst. Elfoglaltam minden várat, megöltem mindenkit, kiszabadítottam a hõsöket és semmi. Azzal is próbálkoztam amit elõttem leírtak, hogy beállok a 2 hõssel a városba és kiegészítem a helyõrséget a küldetés szerint (bár ezt konkrétan nem értettem hogy érti, én egyszerûen átpakoltam Findantól a megadott számú egységet de lehet nem így kell), de semmi. Valaki segítsen pls😞
j0nNyKa
Vercetti: megismered a romai 5os es a 4es kozti kulonbseget, vagy bucira kell verni a fejed ? :[

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

scorpeeon
Ezt már leírták neked, h nem tûnik-e fel neked h mindig törlik a hsz-edet. Az ok 1szerû: Ez Heroes 5 topic, itt a kutya sem foglalkozik a selejt 4-el <#mf2>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ha a gamecopyworldrõl töltötted, akkor azért nem mükszik, mert csak egy texts.pak van benne. ha letöltöd, amit én feltettem a mega-feltöltire, akkor a sima h5 magyar lesz. persze ez a hof-re nem vonatkozik.
letöltöttem a magyar verziot az 1,4 -hez (official)
kicsomagol, bemásol /data ...

és nekem még mindig full angol a progi... miért? 😞
(hof fent van, de a régi exe-t inditva sem magyarosodik)

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

odex
Én velem is volt ilyen amikor felraktam a játékot csak akkor elfelejtettem berakni az eredeti DVD-t <#mf1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Kandurex
Így már jobb, htx

Kandurex
oké, de valami jelszót kér 😞

bocsi, de a jelszót kihagytam <#wilting>: heroes
feltettem ideaz 1.4 javított magyarosítását. ugyan azok a javítások, mint 1.3nál csináltam (Iceberg Shield leírása; ellenségeknél kiírja a számokat is, nem csak azt, h kevés, számos stb.; a kör átadása ikon felett is kiírja a hetek leírását)
TreDoR
Rendben! A többit sztem pm-ben ok?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

j0nNyKa
ha elkuldom a faq 1 regebbi verziojat, amit sikerult lemenekiteni felhulla szerveremrol, kibovited a hianyossagaival ?

TreDoR
Esteleg segitsek/ megcsináljam a FAQt?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

j0nNyKa
olvass nfot, es forumon keruld a temat
tredor: a hszed egyaltalan nem warez, sokkal inkabb epito jellegu, ha eljutok a faq ujrakesziteshez valaha (😄), bele fogom pakolni

Bacsa11
de telepítés elõtt!
választok nyelvet és kész

AtiRadish
Mer nem krekkelted XD

Bacsa11
sziasztok!letöltöttem a játékot és a telepítésnél azt írja ki hogy tegyem be az eredeti lemezt.Ez miért van?

TreDoR
Az összes típusú gamehez (retail, collector's edition) és az összes típusú patchez (1.0, 1.1, 1.2, 1.3, 1.4) jó mindegyik magyarítás, csak a neveket kell ellenõrizni, átírni, (1.0 - texts.pak ; 1.1 - p0-texts.pak ; 1.2 - p1-texts.pak ; 1.3 - p2-texts.pak ; 1.4 - p3-texts.pak).

Ui.: ez a hozzászólás elvileg nem minõsül wareznak, de ha mégis annak találjátok, nyugodtan törölhetitek!

odex
Csá all! pls help! van EU-s 1.4 patchre magyarosítás? mert eddig csak UK-s magyarosítást láttam de az viszont nemjó! pls ha tud valaki valamit Eu-s magyarosításról az írjon választ! 😊 és ha van akkor 1 linket is megköszönnék😛

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hálás köszönet érte. <#worship>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

j0nNyKa
amit leir

Me Ga: nem fogom tole elvenni annak az elvezetet, hogy ennyit elolvasson:
Collect x gold, x crystal, x gem,
meg mittomen a fogalmazast, valami ilyesmi, hogy "Csak adott szamu egyseggel mehetsz at: X marksman, X Griffin, stb."
bonyolult tenyleg.

UltimateGamR
igen tudom hogy irja , de akkor se tudom mi kellene ahhoz hogy áttudjak kelni a kapun!!!!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

OFF
Ha vetted a fáradtságot, hogy ezt begépeld, ennyi erõvel akár segíthettél volna... Nem mintha nem lenne igazad, de a stílus... na mindegy...
Ja, és mielõtt megkapom, hogy én miért nem segítek, jelzem, hogy nincs meg a HoF...
ON

j0nNyKa
irja a kuldetes informacio, csak el kellene olvasni.

j0nNyKa
az nem az a a csik, amit huz, hanem a kor, ami a hero "labanal" van

UltimateGamR
Hello! HELP!

A kiegészítõben ( HoF ) legelsõ kampányában vagyok az utolsó elõtti küldetésben ( aszem az 5. a neve NEGOTATION / ez a legelsõ pálya ahol van havas rész/ ) Itt egy kapun kellene átmenni SEHOL MÁSHOL és nem enged át!!!! elfoglaltam az ellenállók várát is , tehát az egész pálya legalját! Légyszi segítsetek hogy kell átmenni a kapun a havas területhez!! elõre is köszi

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

McW
Így van, húzza, ezért kérdeztem. Szal a kérdés még mindig: mi a különbség?

Mess with the best, and die like the rest...

juhííí végre megvan a hammers of fate<#vigyor2>nem tud vki olyan oldalt, ahol már vannak hozzá mod-ok? vagy ez még korai?<#vigyor5>
AtiRadish
Lehet nem egyre gondolunk, de ha erõs a sereged akkor a sima verzióban is "húzza a csíkot"

dr Kotász
A puszta létében. A normál verzióban ugyanis nincs.
McW
Már régóta meg akartam kérdezni, nem is fontos, csak kiváncsiságból: a menüben van egy olyan, hogy "special hero trail", ezt csak a CE-ben lehet kiválasztani. Na most akinek ce-je van megmondaná, hogy miben különleges a csík amit a hero húz maga után?

Mess with the best, and die like the rest...

j0nNyKa

Nekem magyar verzióm van. Felraktam rá az 1.4-es patch-et, majd a data könyvtár összes texts pakját becsomagoltam egy rar fájlba.
A csomagot innen tudjátok letölteni.
Egyébként itt is van magyarítás az 1.3-as és az 1.4-es verzióhoz is.

A 2. kampány 3. pályáján mi lenne az 1. küldetés lényeg?mert hiába szabdítom ki a höst ugyanúgy nem completed
j0nNyKa
nem vetted eszre hogy torlom a hszed? fogom ezek utan is ugyanugy
talalj ra a heroes iv topicra. kosz.

scorpeeon
nem kicsi 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AtiRadish
Az alapjátékban ugye valaki egy tankot vett észre elrejtve én meg a kiegben ezt

Nem tudna valaki mondani egy címet ahol a törpöknek leírja hogy lehet kifejleszteni a "fõ" képességét?
ricsik
Bár lehet, hogy megoldható a text pakkok törölgetésével, bár egyébbként sem értem mért van minden patchhoz külön texts.pak. Lényegébben mindegyik ugyanannak tûnik, csak a mérete más.
Valaki érti ezt? (fordítók?)

ricsik
meg tudná valaki mondani, hogy honnan tölthetném le az intro/outro magyaritását? Valamelyik nap belebotlottam, de nem találom ...

1.4-hez van magyarositás? Amiket eddig ajánlottatok max 1.3 ig jó, eredményképpen telepíthettem újra az egészet, mert eltûnt a magyar.
1.3 mal tökéletes.

kösszi a segitséget mind a kettõtöknek megoldottam felment az 1.4patch, crackeltem és magyarosítottam utoljára is kösszi.
Már csak a kiegészítõnek a magyarosítása kéne, amúgy az mikor jön ki vagy nektek megvan?