14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#12395 Thx! Magamtól nem jöttem volna rá, hogy pont egy fát kell megnézni. -
#12394 bár lehet, hogy minden játékban más a generált lény...hátő...mindegy, keress bazi nagy látófákat vagy miket,...tudod ami megmutatja bizonyos fokig körülötted a tájat...na esztet most jól megasszontam
-
#12393 Pár lincs meg pap fogja közre a tisztást...ott bent klikk a fára :p -
#12392 A HOF dungeon hadjárat 1. pályáján mit kell csinálni? Körbefutottam az egész térképet, de a rituálé helyszinét nem találtam meg -
#12391 Én tudok adni, hova küldjem, pálya végéröl vagy elejéről kell? -
#12390 csá all! valaki oda tudná adni a heroes5 campaing-ba a sötét elfek utolsó pályájának mentését? mert újra lett rakva megint a win és a mentéseket elfelejtettem félre tenni a dokumentumból! -
#12389 warezt torlom -
#12388 Ha meg se nyílik honnan tudod, hogy van rajta virus? -
#12387 Hát, a törpe hadjárat nem érte meg azt a szenvedést amit a renegát hadjárat miatt el kellett szenvedni -
#12385 Ha letöltötted a játékot, akkor miért nem használod a hozzá adott cracket (elvileg ott kell lennie az image file-ban)? Ha mégse lenne benne, akkor még mindíg ott a www.gamecopyworld.com -
#12380 Szerintem ez nem warez oldal, de javítsatok ki ha tévedek. -
#12378 masnapot. -
#12377 Gyors csatát próbáltad? -
#12376 B.U.É.K.! -
#12375 B.U.É.K. -
indy32 #12374 És B.U.É.K. mindenkinek ! :)
-
indy32 #12373 Léci !
Valaki a #12333 ra adjon tanácsot !
-
fawcet #12372 BÚÉK! Nyikolájnak elsősorban. De hamarosan Izebellának is meglesz. -
Samsu #12371 B.U.É.K. Minden Heroes fannak!!! -
#12370 Boldog uj évet mindenkinek! -
Kikyou #12369 Nyugis, nyomnd meg a p gombot -
#12367 gabo: te sem vagy okosabb ezzel a stilussal. -
Samsu #12366 Ölje meg már valaki...... -
Samsu #12364 Jó'van, már kezdtem azt hinni csak én látom amit írok
Akkor utoljára -csak neked Nyugis-: A játék alatt odaklikkelsz a küldetés leírásokra (a kör alakú kezelőfelületen kb. 2 óra irányában), bejön hogy az adott pályán mit is kell csinálnod, és ott lesz alul a gomb. Talán puzzle térkép felirattal, ha jól emlékszem... -
#12363 nyugis: koszonjuk a spamot, de en kitartoan torolgetni fogom
aztan ha megunom, bevonom kandurex mestert a takaritasba.
o nagyban nyomja.
:D -
Kikyou #12362 Mire kell rákattintani hogy elkezdje felrakni, vagy a Daemon Tools-ba hova meik ikonra?? -
Samsu #12361 Még mindig megtalálod a küldetés leírásoknál -
Samsu #12359 A küldetés leírásnál megtalálod. -
#12358 segitség!
hogy tudom előhivi az obeliszke már megtalált darabjainak a térképét?
Merre hol keressem, a gombot..? ;-)) -
dsdasa2 #12357 tudok segíteni nektek mentésbe vagy magyarításba is
Nekem is kell mentés 1.kampány 5.-dik küldetésnél csal a gép tehát mentés kellene.
Aki tud segíteni vagy segítség kell: [email protected] -->FREEMAIL
[email protected] -->MSN -
#12356 Mit nem értesz? -
Kikyou #12355 hogyan lehet felrakni ezt a magyarosítást?? Én ehhez hülye vagyok... Help! -
Kikyou #12354 A Hammers of Fate-ba a Campainog-ban a Freyda-s utolsó feladatánál mit kell csinálni hogy átengedjenek a törpök az első, és a többi kapun??? -
Samsu #12353 Esetleg írd le konkrétabban mi a hibajelenség, milyen verzió van meg, mit is csináltál stb. -
doncsabi #12352 hali hogy indul el a kiegészitö segitsen valaki
köszi
-
#12351 a yasu mindek a h5-höz? teljesen felesleges... -
#12349 igaz, az alap játékban benne van! igaz, feltettem hozzá a mod-ot! viszont, a kiegbe nem mükszik! -
#12348 akkor most wan/lesz Wait gomb, vagy ezt csak kitalálta valaki? Mi a helyzet? -
#12347 jah, jah, de már meg van :) azóta "Lázlót" is kiheréltem :p -
#12346 az az lenne, amikor az alvilagban indulsz 1szal hiroval?
mert akkor nem, a lentit nem lehet bevenni
fentinek az a titka, hogy megcsinald mindenkepp az optional questet (kiserd el azt a nemtommilyen hirot a bortontol az alvilag bal also sarkaban levo kijaratig), igy kapsz 1 csomo egyseget, es sokkal nagyobb esely-jel indulsz a fenti var ellen
igaz, ugy is nagyon nehez lesz, es alig fog maradni par egyseged, de ez van..