Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet rúnamágiát használni? Azt hittem elég annyi hogy megvan a megfelelõ képzettség(runelore) és nyersanyag de csata közben nem enged egyetlen mágiát sem aktiválni.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Egy bányában indulok a törp sereggel. Elõször 2 héten belül ki kellett szabadítanom egy hõst, majd kikísérni a pályáról (opcionális), majd elfoglaltam a piros várát, s kaptam egy küldit, hogy kapjam el a konvolyt ami pénzt suzállít a kék várba, ami 2-3 hét múlva jön. Ezzel kell megakadályozni, hogy az ellen erõsödjön, illetve így lesz pénzünk a hánorú folyatásához. Szóval a konvolyt kisérõ hõst elértem, mert ugyanazok az egységek voltak nála, mint amit a konvoly írt. Nála volt egy csomó artifact, köztük egy szuper zsák (1000 arany/nap). Szép lassan mindent elfoglatam a térképen (bányák, lény leõhelyek, stb) a kék ellenség várához azonban nem jutottam el, nem is lehet (legalább is még nincs oda vezetõ út). Az a küldi ami a konvoly elfogására szólít továbbra is aktív azaz nincs kipiálva és azóta semmi új konvoly nem jött. Valami tipp, hogy mit rontottam el? Vagy mit kell(ene) itt csinálni?
Ha semmi ötelet nem lesz akkor életemben elõször csítelnem kell Heroes-ban, azaz valami pálya megnyerõ csítet kell alkalmaznom, mert nincs sok kedvem elõrõl végig vini a pályát. Tudtok adni ilyen csítet, de ez tényleg csak végszükség és nagyon bosszús lennék, ha máshogy nem lehet megnyerni a pályát valami buta bug miatt... 😞
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
E-mail címem: [email protected]
Az ellenfelek kifagyását (megállását) valamennyire kijavítják, bár én még 1.4-es patchnél is találkoztam kifagyott ellenféllel...
Lekezel néhány script hibát.
1.3-tól kezdve van map editor.
Néhány hasznos infot kiirnak, amit az 1.0-ás verzió nem tett meg.
Pl. várakon kívül esõ lénylakóhelyeken, hogy hány maradt még bent,
pályák végén egy rövid statisztikát, stb.
Néhány látvány elemet tartalmaznak, kicserélik pl. a cursort lóról --> unikornisra; az 1.4-es patch kicseréli az Inventory Screen-t egy sokkal látványosabbra.
Hozzáadnak a menüben +2 kamera módot.
A hõs körül lehet forgatni a kamerát, miközben mozog és ettõl a forgatástól nem áll meg a hiro (nem úgy mint az 1.0-ban).
Ez csak néhány példa azok közül amit én észrevettem, de szerintem ezek között csak 3 olyan van ami tényleg fontos lehet, a scriptek kijavítása az ellenfelek kifagyásának orvoslása és a map editor.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Ez csak néhány nyalánkság a patch "jótékony" hatásaiból...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
2 hétben már enyém volt az alsó nekró vár, 2 hónapra az egész alvilág, barlang szint, és a 3. hónap elsõ hetében Nyikolájnak 4k csontija van? 😞
Hõsökkel szerintem az a gond, hogy igazán Talnar aki nagyon erõs, még pedig az ultimate natural lucky -val, nehezen képzelek el nála, jobb ability -val szerelt hõs. Persze ez függ a csapat összetételtõl is. Pl. egy alapvetõen kis sereg, akinek a magját egy brutális létszámú lény alkotja, sokkal jobban kedvez dark magic kedvelõknek, ugye mert pupet master, frenzy stb. kényelmes adagolásával könnyedén eldönthetõ a harc. De ugyan ezen hõs erõs seregében minden lény, hasonló vagy csak valamennyivel (mint általában) eltér, már nem annyira használható ellenük az elõzõ stratégia.
Mindjárt szúrok egy képet a csatáról, meg a lehetséges stratégiákról.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
...de ez a rohadás Nyikoláj a maga kis full táp 3-4k csontipajtival +a salángyék (70-80 nightmare +200 vampire lord + pár kiló szellem stb.) tulajdonképpen nem okozna gondot, de hát ugyi az ménkû sok csontváz íjász 😞 Nézegettem ugan a Hardwired -es végigjátszás, de ugye az csak annyit mondogat, hogy hajrá elvtársak siessünk! stb. nem vagyok vele kisegítve 😞
szal, ki hogy csinálta meg?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A rld-os Heroes 5 van meg, és nem tudom normálisan patch-elni. Az 1.1-es még rendben van, de ha 1.2-1.3-1.4-es rakok fel (alapjáték+1.4 esetén is) a hadjárat menüben rákattintva a küldetésre eltünik a menü, én meg nézegethetem az ördög és az inkvizítor bohóckodását és kész. Ha meg "sima" pályát töltök be, a hõsre kattintva kifagy.<#nemtudom>#nemtudom>
Elég szívás volt megtalálni a normális patch-eket (köszönet érte nektek, végigolvastam a topikot), most meg nem tudok gámázni<#idiota>#idiota>
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Azokat az egysegeket elottem _nem lehet_ megtamadni. Segitseget elore is koszi.
BattleTag: zydar#2910
puszi
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/