Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
A HOF-hoz még nincs patch...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Na akkor nem tudja senki, hogy mi lehet a gond, miért nem tudok túl lépni rajta?

Üdv
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet rúnamágiát használni? Azt hittem elég annyi hogy megvan a megfelelõ képzettség(runelore) és nyersanyag de csata közben nem enged egyetlen mágiát sem aktiválni.
TreDoR
1 kell a városok átalakításához, másikkal mit csináljak? Adjam el? Megveszi itt valaki egy 100-asért? <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
Biztos gyûjtõ <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TreDoR
Igen? 2 alvilág botja van? <#idiota> AZ szép!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Kandurex
Márint a bot? Szerintem ja..

TreDoR
Ez egyébként normális?

TreDoR
Nem kell aggódni, csitelni sem fogsz tudni... bár ez attól függ milyen patch van fent.

3P
Aszem megszívtam a HOF 2. kampányának 3. pályáját.... 😞

Egy bányában indulok a törp sereggel. Elõször 2 héten belül ki kellett szabadítanom egy hõst, majd kikísérni a pályáról (opcionális), majd elfoglaltam a piros várát, s kaptam egy küldit, hogy kapjam el a konvolyt ami pénzt suzállít a kék várba, ami 2-3 hét múlva jön. Ezzel kell megakadályozni, hogy az ellen erõsödjön, illetve így lesz pénzünk a hánorú folyatásához. Szóval a konvolyt kisérõ hõst elértem, mert ugyanazok az egységek voltak nála, mint amit a konvoly írt. Nála volt egy csomó artifact, köztük egy szuper zsák (1000 arany/nap). Szép lassan mindent elfoglatam a térképen (bányák, lény leõhelyek, stb) a kék ellenség várához azonban nem jutottam el, nem is lehet (legalább is még nincs oda vezetõ út). Az a küldi ami a konvoly elfogására szólít továbbra is aktív azaz nincs kipiálva és azóta semmi új konvoly nem jött. Valami tipp, hogy mit rontottam el? Vagy mit kell(ene) itt csinálni?

Ha semmi ötelet nem lesz akkor életemben elõször csítelnem kell Heroes-ban, azaz valami pálya megnyerõ csítet kell alkalmaznom, mert nincs sok kedvem elõrõl végig vini a pályát. Tudtok adni ilyen csítet, de ez tényleg csak végszükség és nagyon bosszús lennék, ha máshogy nem lehet megnyerni a pályát valami buta bug miatt... 😞

Valaki e-mailben eltudna egy olyan save-at küldeni amivel elkezdhetem a démoni hadjáratot. Mert formatáltam és nincsen kedvem úja elkezdeni, de azért én szeretném fejleszteni a hõsöm. 1.4-es verzióm van.
E-mail címem: [email protected]

TreDoR
Patchek elõnyei (többek között): Haven hadjárat 5. pálya, az egyik menedéki kaszárnyát kicseréli templomra, így Godriccal nem kell körbe-körbe rohangálni egy hegy körül, hanem magadra húzod a templom ajtaját és akkor az ellen nem zargat.

Az ellenfelek kifagyását (megállását) valamennyire kijavítják, bár én még 1.4-es patchnél is találkoztam kifagyott ellenféllel...

Lekezel néhány script hibát.

1.3-tól kezdve van map editor.

Néhány hasznos infot kiirnak, amit az 1.0-ás verzió nem tett meg.
Pl. várakon kívül esõ lénylakóhelyeken, hogy hány maradt még bent,
pályák végén egy rövid statisztikát, stb.

Néhány látvány elemet tartalmaznak, kicserélik pl. a cursort lóról --> unikornisra; az 1.4-es patch kicseréli az Inventory Screen-t egy sokkal látványosabbra.

Hozzáadnak a menüben +2 kamera módot.

A hõs körül lehet forgatni a kamerát, miközben mozog és ettõl a forgatástól nem áll meg a hiro (nem úgy mint az 1.0-ban).

Ez csak néhány példa azok közül amit én észrevettem, de szerintem ezek között csak 3 olyan van ami tényleg fontos lehet, a scriptek kijavítása az ellenfelek kifagyásának orvoslása és a map editor.

ivan924
Húúú, de jó, hogy soha egyetlen patchet nem raktam fel.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

TreDoR
Úgy a legkönnyebb ha nincs fent patch, viszont akkor meg tele van buggal... PL.: haven hadjárat 5. pálya: patch nélkül megkapod rögtön utazás, shalassa bárkáját, patchel nem. Inferno hadjárat, 2. pálya, fantom erõk, patch nélkül a megidézett lény is képes kaput nyitni, patchel nem. Inferno hadjárat, 3. pálya, a patch az egyik fõnixet áthelyezi ezért az ellen már a 3. héten áttör rajta és megtámadhat, patch nélkül vagy 1,5 - 2 hónap min. Patch nélkül summon creature varázslat akármikor használható, és csak mana levonással jár, patchel csak akkor használható mikor még megvan a mozgáspontjaid 75%-a és ezt le is vonja idézéskor.

Ez csak néhány nyalánkság a patch "jótékony" hatásaiból...

odex
az tényleg nehezíti a játékot ha felvan rakva az 1.4-es patch is? szóval úgy a legkönnyeb ha csak 1.1-es van?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TreDoR
Nem tud valaki egy olyan progit ami a heroes 5 1.4-es mentésébõl csinál 1.0-ásat?

TreDoR
Hát, pedig sztem akkor tuti a játék telepítése miatt csinálja ezt.

Igazából az összes patch-et leszedtem, mire rátaláltam az EU-sra. Addig kínlódtam a szokásos "nincs telepitve" felirattal. Azt nem tudom hogy honnan húztam le a sima EU-st, biztos külföldi oldal volt. Nem tudom van-e köze hozzá, de mikor felrakom az alapjátékot, telepités végeztével nem lép ki az installshield. Csak a feledatkezelõböl tudom bezárni. Akkor dob egy "távoli eljáráshívás nem sikerült" hibaüzit. Ja, a kieg ugyanezt csinálja. Más játékkal semmi baja nincs a gépemnek, rohadtul nem értem....
Kandurex
Ühm, tehát az tök normális, hogy:

2 hétben már enyém volt az alsó nekró vár, 2 hónapra az egész alvilág, barlang szint, és a 3. hónap elsõ hetében Nyikolájnak 4k csontija van? 😞

Hõsökkel szerintem az a gond, hogy igazán Talnar aki nagyon erõs, még pedig az ultimate natural lucky -val, nehezen képzelek el nála, jobb ability -val szerelt hõs. Persze ez függ a csapat összetételtõl is. Pl. egy alapvetõen kis sereg, akinek a magját egy brutális létszámú lény alkotja, sokkal jobban kedvez dark magic kedvelõknek, ugye mert pupet master, frenzy stb. kényelmes adagolásával könnyedén eldönthetõ a harc. De ugyan ezen hõs erõs seregében minden lény, hasonló vagy csak valamennyivel (mint általában) eltér, már nem annyira használható ellenük az elõzõ stratégia.

Mindjárt szúrok egy képet a csatáról, meg a lehetséges stratégiákról.

ivan924
😊 alapstratégia, na. Elírtam 😄

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Szerintem függ attól is, ki mire gyúrja a hõst. Nekem elepstratégiám, hogy minél hamarabb próbálom kiiktatni az ellen lövõs egységeit, persze, így is sokadjára sikerült Nyikolájt lenyomnom végleg. Ja igen: relatíve hamar elkaptam, de feléledt a térkép egy másik pontján (elmenekült vagy mi van, nem tudom). A lényeg, hogy másodjára már könnyebb dolgom volt, harmadjára, negyedjére már nem volt olyan sok csontija, de akkor már minden várát elfoglaltam, így végleg le tudtam nyomni.

Sikerült feltenni az 1.4-es EU-s patchet de a játék mégos azt írja ha belépek h 1.0-ás verzió.Sztem a crack miatt van.Van külön 1.4-eshez is crack.Ha igen hol tom letölteni?
TreDoR
Le tudod írni pontosan milyen patcheket szedtél le és honnan?

A tekercs is.
TreDoR
A menü felirata tûnik el vagy a tekercs is?

TreDoR
Talált, süllyedt; nem véletlenül tettem fel 3 féle patchet (megjegyzem EU-s verziót kishazánkban nem is lehet kapni, vajon miért van mégis fent?)

Kandurex
Vámpír elvtárs (ranger 5-ös) pályát ki hogyan fixálta? Mert erõteljesen szívok, mint a torokos borz, pedig a pusztító hõsöm (Talnar) a természet mákolásával felszerelve, üt, vág, csíp és harap is (50 árny sárkány még át se tud jönni a térfelemre már kampeca)...

...de ez a rohadás Nyikoláj a maga kis full táp 3-4k csontipajtival +a salángyék (70-80 nightmare +200 vampire lord + pár kiló szellem stb.) tulajdonképpen nem okozna gondot, de hát ugyi az ménkû sok csontváz íjász 😞 Nézegettem ugan a Hardwired -es végigjátszás, de ugye az csak annyit mondogat, hogy hajrá elvtársak siessünk! stb. nem vagyok vele kisegítve 😞

szal, ki hogy csinálta meg?

Egy gond az 1.4-es patchel.Azt ítja h nincs feltelepítve a játék pedig fel van.Nem eredeti, crackes de újratelepítettem, nem crackeltem meg.Lehet h az a baja hogy én magyar nyelven szedtem le a patchet és a játékom angol verziós?
Sziasztok, segítséget kérnék.
A rld-os Heroes 5 van meg, és nem tudom normálisan patch-elni. Az 1.1-es még rendben van, de ha 1.2-1.3-1.4-es rakok fel (alapjáték+1.4 esetén is) a hadjárat menüben rákattintva a küldetésre eltünik a menü, én meg nézegethetem az ördög és az inkvizítor bohóckodását és kész. Ha meg "sima" pályát töltök be, a hõsre kattintva kifagy.<#nemtudom>
Elég szívás volt megtalálni a normális patch-eket (köszönet érte nektek, végigolvastam a topikot), most meg nem tudok gámázni<#idiota>
TreDoR
Az normális, hogy a necro második pályáján az ellen a 3. napon támad normál fokozaton? Mert akkor heroeshardwireden nagyon félre olvastam

j0nNyKa
nyald!!4
<#vigyor>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TreDoR
Na, 1 hetet csúszik a hammers of fate

TreDoR
A FAQ : tippeknél is le van írva mit kell csinálni és, csalás nélkül, hogy lehet bevenni az inferno várat...

Nézd már meg az oldalt, amit írtam !<#falbav><#wow3>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

odex
ja már megtaláltam! de még van valami ezen a mappon! 1 küldetés még nincs kész! az a cél hogy véggyem meg a várat! de mindig jön 1 kis sereg ellenség de most várjak 2 évet hogy még 1 jöjjön? az ellenséghez meg nemtudok átjutni mert a kapujukba vagy 500 ördög van meg ilyenek... szal az a bajom hogy nemtudok tovább jutni! most várakozzak hogy jöjjenek még ellenségek vagy valami mást esetleg?

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Hát igen, j0nNyKa soxor elég 'érdekesen' fejezi ki magát... <#vigyor1>

TreDoR
Remélem így már megfelel, azt viszont nem vágom mértnem akkor szóltál mikor, belinkeltem neked az oldal címét...

http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/leiras.php

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

j0nNyKa
puzzle map ...

odex
a király bukása mappon asha könnye holvan?

j0nNyKa
1 hszbe mindent legyszives, kosz.

AtiRadish
Asszem a farkasokat kell kinyírni az erdõbe kicsit visszább. Azon a pályán miután menekülnöd kell, általában úgy van h. egy óriási törpsereg állja el az utad és mivel nem tudnád legyõzni õket ezért egy feladatot kell teljesíteni a számára, elõször volt a hut of magi ja, és asszem ennél pár farkast kell kinyírni ha jól emlékszem. De ha nem jelenik meg a vörös kard ikon h. csatázz vele, ettõl függetlenül lehet bug. Mindenesetre nézd meg az objectiveket még egyszer.

Ja nem, azt meg elobb adja, es telleg elfoglaltam, ez a hut of magi a csizmaert cserebe mutat erdekes helyeket. Mind1, a teny az, hogy ott nem tudok tovabbmenni. :-(
Egyre inkabb azt hiszem, hogy bug, a Hut og Magi ad 1 feladatot, hogy a rebelliseket irtsam ki es foglaljam el a falujukat, az ahogy a questet adja azonnal kipipalja, pedig nem foglaltam meg el semmit. Masnak is elojott ez?
Elakadtam a HoF elso kuldetes 4. palyajan, azt mondja menekuljek a torpek birodalmabol. Egyenes ut vezet 1 teleporton at a hoban, amit egy ponton elall 3 ellenseges egyseg (rune patriarch, neutal). Csak rajtuk keresztul vezet ut, de nem tudok rajuk menni, nem engedi megtamadni oket a gep, valamiert. Ez valami bug, vagy en rontottam el valamit? Csinaltam egy kepet rola: http://195.38.96.86/heroes5.jpg
Azokat az egysegeket elottem _nem lehet_ megtamadni. Segitseget elore is koszi.
j0nNyKa
pöpec így. 😄

TreDoR
A flash menüjében benne van. És kb. a 80%- át te írtad <#vigyor0>. Bannerba jó lesz, és keressek valami pöpec betûtípust hozzá?

Hát én az elf hadjárat ucssó pályáján szenvedtem kb. egy játékbeli évet! Az a pálya, ahol az a Nicolai fazon ujraéled. Egyszerûen nem tudom hogy gondolták a fejlesztõk, hogy a NORMAL fokozatot ilyen nehézre állítják be... .De a Dungeon hadjárat 3. pályáján is izzadtam.

BattleTag: zydar#2910

j0nNyKa
ez tokjo de a nevem azert belemehetne am a faqba valahova, leven a tartalom 50+%-at en irtam
puszi

En csak most csinaltam meg a masodik palyat az elf kampanyban, a tobbihez nem tudok hozzaszolni. Az is eleg szivatos volt, ha kihajoztam, a fold alol jott, es elfoglalta a varamat, ha a fold alatt mentem, akkor hajon erkezett. Kb. haromszor kellett visszatoltenem egy joval korabbi mentest, mire kijatszottam. Viszont a szintkorlatot nagyon hamar el lehet erni.