Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
A Succubus úrnõk láncot lõnek, de inferno egységeket ez a lánc nem sebez. Én azon a pályán elfekkel mentem és nem vittem magammal Succubusokat.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Egy kérdés: Az inferno 3. pályán, akkor milyen egységek vannak benne? Kérdem, mert a Succubusok ugyebár sebeznek és, azért nem kellemes, ha sajátjaidat sebzi. Nektek melyikbõl melyik volt?

TreDoR
Örülök, hogy segíthettem <#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Köszi a segítséget! Mikor írtam az elõbb szövegemet elõtte még olvasgattam, amit írtál. Aszerint cselekedtem, ahogyan írtad és eddig mûködik! Köszi! Csak most szívhatok ezzel a 3-as küldetéssel

TreDoR
Hányadik héten volt neked 600 csontvázijászod?

Köszi, azért így már kicsit érthetõbb a dolog, ha meg megjavul a link, akkor ott is elolvasom.

TreDoR
Talált. <#vigyor>. Nekem sem jön be. Egyébként kb. ennyi a lényeg, minden lénynek saját eleme van, ami a csata alatt változik. A tûz elemû lények a víz elemû lényeknek a normálon kívül plussz sebzést okoznak. A víz elemûek a tûznek. A föld elemûek a szélnek (vagy levegõ, nemtudom). A levegõ elemûek a földnek. Ez a sebzés automatikus és nem tudsz rajta állítani. Van egy épület a dungeon várakban ami erõsíti ezt a sebzést. Az elemi látás képesség ezentúl az összes pusztító varázslathoz elemeket rendel, mindíg az ellentéteset mint amilyen elemû lényre mondod. Vagyis garantáltan többet sebez tõle minden pusztító varázslat.

Megjegy.: nálam az elemi láncok nem aktiválódtak olyan pályákon ahol nem volt legalább 1 dungeon váram.

Hmm, itt lenne: www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/ability_elemental_chains.shtml
de nem jön be az oldal...
Majd próbálkozom...

TreDoR
Akkor nem értem mit nem tudsz a varázslatokkal kapcsolatban. 1. és 2. körös varázslatokat minden hõs meg tud tanulni, 3. 4. 5. körösöket meg csak skillekkel. Idézõ mágia, Pusztító mágia, Fény mágia, Sötét mágia. A varázslatokat leginkább várakban tudod megtanulni, ehhez fel kell építeni máguscéheket. Találsz oltárokat a kalandtérképen ahol tudsz varázslatokat megtanulni. Ezen felül vannak skillek amik varázslatokat adnak. Pl. teleport támadás, A pusztítás titkai, stb. Ha kiképzed a hõsödet tanítónak, akkor õ is tud tanítani varázslatokat más hõsöknek.

Tipp a nekro hadjárathoz:

Ne kempelj be egy várba sem hetekre; az összes semleges élõhalott sereg csatlakozik hozzád, szal támadd meg õket; hozz sereg utánpótlást, vagy visszamész a várakba értük vagy lényidézés varázslat. Ha ígyse megy 1.1-óta van "könnyû" nehézségi fokozat a gameban.

Köszi, de nem egészen. A láncok mûködése és részletes leírása érdekelne... Egyszer ráakadtam valahol, de most sehol sem találom...

gabo91
Ha ara a varázslatok gömbre gondolsz akkor van egy letölthetõ dolog amiben benevan mindne a faq ban megtalálod,

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Sziasztok!
Az elemi láncokról szerertnék olvasni egy kicsit bõvebbet, tudnátok egy linket adni?
Köszi.

Cobra.
Heny a patch-re ugye nem az 1.0 crackjét raktad? <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gabo91
Mozilla Firefox
Van mikor bejönnek a dolgok van mikor nem.

De játszottam a 3 al de csak tesommal szoktuk néha multiba, meg a 4-el valamennyit de nemsokat, talán 2 részt megcsináltam...
Szerintem eddig ez a legjobb, de nehéz is.
Föleg most eddig elég könyû volt a játék haalmas seregeim voltak porig aláztam vele az ellenfeleket (majdnem mindig 😄 ), de most necropartis 3. pályáján megszivtam....

Megvolt a bot átváltoztatam a várat és számomra nagy seregem volt szedegetem a bányákat amikor megjelent egy turbános narancssárga, elvete a váram elakartam menekülni, elkapott beapritott...
mindenböl 200-300 fölött volt aprobakboll 800-900 is volt neki. Nekem meg minden 100 alatt ijászbol 600 de azt két pillanat alatt beapritották...

Szoval valami tanácsot várnák, hogyérdemes emgcsinálni? (végigjátszás alapján csináltam edig)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Nos! A FAQ -ban semmi használhatót ne mtaláltam, ráadásul csak a feléig adja be a cikkeket..........
OK!
Fölraktam a heroes 3-at, ezután felraktam az 5-öt, felraktam egy pathc-et, újból crack-eltem, de ahogy betöltök egy pályát, kilép............
Egyéb ötlet? Van valakinek még valami használható ötlete? Jó lenne......!!!!!!

Amúgy Tredor, ez volt a hozzászólásom: #12244

S.O.S

Heni
TreDoR
Eddig még egy heroes résszel sem játszottál?

Akkor nehéz lesz, ez még az elõdöknél is bonyolultabb <#vigyor>

Heroes hardwired

Heroes Tower

TreDoR
Milyen böngészõt használsz? Esetleg letöltésvezérlõt?

TreDoR
Nézd meg ezt a hozzászólást, nem veszíthetsz vele semmit max. nem müxik:

gabo91
És ezt hol tudom megtanulni? Mert ha sokat harcolok sok pontom van akkor mindig lehet választani valamit amit emgtanul ,ezeket õ maga alkallmazza csak a varázslatokat kell nekem. De van hogy lap sötét mágia meg ienek ezek mire jok? Mert odavan irva hogy lehetõvé teszi elsökörös sötétmágia tanulását ...
De hol lehet tanulni ilyent?
Meg én nemtudom válogatni hogy mittanuljkon, õ maga adja amit lehet választani?

j0nNyKa
necro az nagy allat
a skill amit keresel, a scouting lesz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
probald meg esetleg az 1.4 changelog-jat olvasgatni, hogy van-e valami utalas arra, hogy az adott jelensegen "javitottak"
ha van, egyertelmu a gond

gabo91
Nemtudom, anyit láttam hogy nézegettejm a letöltött térképet aztán nemegyezett a pályával pedig az jött volna, meg végigjátszás se ..
aztán vége az infernonak menübe ott a cim, de nemnéztem hogy el is inditja e...
de mind1
viszont ezek a necropartisok igen szarok... remélem nelesznek hosszuak

ja az infernonál megtanultam olyant az elsö pályán hogy aki a közelemben van anak a pontos számát irja ki, ezt hogy tudom megtanulni, mert nemmemlékszem már a nevére, vagy tudtok rá adni olyan progit. FAQ ba bent van, de nekem nemjön be semise ha rákatintok a letöltésre... :S

De eddig tökéletesen ment vele. Tesóm felrakta, hogy multizzunk. Neki lefagyott és infernoval volt. Nekem meg most kezdett el lefagyogatni, pedig amióta fent van azóta egyszer sem tette ezt. De egy közös van. 1.4-es patch. Mindig akkor fagy ki észrevételeim szerint, amikor egy idézett lény meghal és jön az a kék csóva, aminek a keretében eltûnik......

j0nNyKa
mintha ennel a jelensegnel meg sem kapna a lehetoseget, hogy azon a palyan jatszon...
javitson ki, aki tudja biztosra, ha nem igy van

TreDoR
Az inferno hadjáratot én nem sajnálnám <#vigyor> Úgyis egy kalap... De ha annyira akarsz vele gamelni, mértnem indítod el azt a pályát?

j0nNyKa
ja ien van, olvass vissza, volt mar szo rola

gabo91
De nekem infernonál mért nem kellett a 4. küldetést emgcsinálnom?
5. et töltöte be a 3. után, de ottvan a menüben elérhetõ a pálya de nemadta be...
de miért nem?

j0nNyKa
maybe valami serult a data fileodban ?!
probalj meg valami ismerostol szerezni 1 peldanyt, es arrol felrakni

Nektek elõfordul az, hogy amikor az infernoval játszotok, hogy néha csata közben kidob a játék mindenféle hibaüzenet nélkül? Mi lehet a hiba?
1.4-es patch-el van a dolog. Tesóm gépén is elõfordult, hogy kidobta és nekem is, most miközben az inferno kampányt viszem........

j0nNyKa
akkor ajáltáom, hogy olvasd el meg1x, hatha nem fogsz talalni !! 😄

j0nNyKa
ja es igen, trainert hasznalni mostmar folosleges, hiszen 1.2 ota nem mukodnek multiplayerben (bless god), singleben pedig egyszeru konzolparancsokkal elerhetoek a trainerek nyujtotta finomsagok
ezek pl. le vannak irva itt, meg meg ezerketszazhuszonnyolc helyen

Némi iróniát vélek felfedezni soraid között... 😄

j0nNyKa
ajáltáok? altalaban a legujabb a patsch (😄) a legjobb, itt ez fokozottan igaz
trainer van gamecopyworldon

gabo91
Na megcsináltam az infenrokat is, nemvolt nehéz...
De nekem csak négy pályát kellett megcsinálnom. Az elsõ három aztán az 5. mikor a sok kis sziget közt mentem, de a negyediket nemadta..
Ez a patch végett van? 1.1 es patschem van.
Tud valaki valami trainert a játékhoz?
És mejik patschet ajáltáok?

kerestem googlet de csak 1.2höz találtam...
leszedtem több 1.2 trainert de em müködnek ha TE találtál akkor kérlek oszd meg velünk/velem is köszönöm!

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

j0nNyKa
van, en talaltam
masik: lehet, hogy az 1.2es cuccok mukodnek 1.4-el is
fene tudja

TreDoR
Sztem nincs, asszem 1.2-höz attak ki utoljára.

j0nNyKa
es hol keresed? mert pl. a google az kifejezetten keresesre van
gondolom ott mar probaltad

Tudom hogy nem szép dolog de a akkor is kell!
1.4hez keresek Trainert valaki tudd segiteni?
elõre is köszönöm.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TreDoR
A kiegben a 2. és 3. hadjárat valamelyik pályáján meg fogom kapni Duncant vagy felesleges fejlesztenem?

TreDoR
Egyszerûbb ha kifejleszted Asha Könnyének látomását és akkor nem kell keresgélni <#idiota>

odex
meg az a másik dolog hogy kiírja hogy 1 kicsit feljebb áss ha nincs ott... tudod merre van ÉSZAK Kelet Dél Nyugat.. 😊

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

TreDoR
Nekem nem volt meg az összes vár és nem vittem magammal a fõnixeket. Csak megöltem a szellemsárkányokat és így lett vége a pályának.

ivan924
Ebben lehet valami, mert amikor végleg lenyomtam Nyikolájt, megvolt az öt fõnix, és mellékesen elfoglaltam az összes várat. Talán ezért lehetett az, hogy utoljára már gyengébb serege volt, mert nem tudott utánpótlást szerezni. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

TreDoR
Két féleképpen tudod legyõzni Nyikolájt véglegesen.

1, összegyûjtöd a törpe tárgyakat és visszaviszed a látnoknak, õ ad 5 fõnixet. Ezeket kell vinni a Nyikoláj elleni csatába és el kell érni, hogy mielõtt a harcnak vége lesz legalább 1 fõnixed életben maradjon.

2, megölöd az összes szellemsárkányt ami a pályán van és akkor már nem éled újra.

A váraktól teljesen független, mert a TE váraid elõtt is újra tud éledni.

Egyébként meg mindenkinek ajánlom a heroes.hardwired.hu végigjátszásait, link a faq-ban a tippeknél. Bizonyos helyeken úgy vettem észre eltér a játéktól, de az alap követhetõ.

TreDoR
Benne van a faq-ban...

TreDoR
Mi volt a kérdés? Esetleg ha megadnád a hozzászólás számát amibe leírtad... Vagy arra gondolsz miért nem mûködik nálad a heroes5? Pl. vírus, féreg, driver vagy detonátor hiba, lehet sorolni napokig.

gabo91
Talán katt a képre (FAQ) ott levan irva pár dolog rola.
Nekem fent van a 3 és feltetem ezt majd a patschet is crack azt inditotam és játszottam...

HÉ! Nekem senki nem tudna valami "OKOSSÁGOT" mondani azzal kapcsolatban, amit kérdeztem? Hm.......... (és nincs szükségem olyan visszaválaszolásokra hogy: "Nem".... elpre is köszönöm, akik megkímélnek ezzel)
Nem csak arról lehe kérdezni hogy, "zt a pályát nem tudom, enny szelleme van hogy tudom legyõzni.........?! <#wow3> STB.........
Ilyenre is kéne válasz....................
Heni
gabo91
Ok megvan vettem ujhöst aztán azal lehetett ásni.
Kössz a segitséget.
Végigjátszásban olvasgatam hogy nikoláj elé kell meni vagy micsoda. De én felépitetem az épületet aztán szeva lett egy video hogy a királynõ mondott egy mondoatok azt kész semi uj küldetés...
Most akkor hova is kell menni?
Meg elözö mentésröl kellett menem mert 8. honapba voltam mikor kiástam a kincset azt elindultam beaprittotak a légioikkal...
most csak a 4. honapba vagyok 😊