Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lóerő legyen veletek! :))
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
es nem zavar be szerintem semmit, de mondjuk ez nem 100%, csakhat logikus
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
És még azis érdekelne, hogy be fog-e zavarni, hogy ha az 1. hadjáratot a hõsies fokozatot viszem végig, a 2.-at meg csak normál fokozaton?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mert leszedtem mind a 4 et és mindegyikbe más fájl van. Nem nagyon értem h. van ez most, vki világosítson fel pls.
Menni megy, de szerintem nem a legszerencsésebb ez a két pici görgetõnyíl. Ha már full flash, akkor is legyen inkább egy hagyományos görgetõsáv, azzal nincs gond, mindenkinek egyforma.
A fentieket kizárólag építõ jellegû észrevételnek szántam, természetesen hálás köszönet azoknak, akik erre áldozzák szabadidejüket.
Szal köszi a FAQ-ért!
Másnál sem megy a faq internet explorerbõl? Mert akkor nemcsak egyedi hibáról van szó.
engem a kötõjelek zavartak meg, úgy tûnt számomra hogy lépcsõnként végig kell zongorázni egyrõl a kettõre
Az oldal valóban nem lehet "gögetni", egyenlõre még nem jutottam el odáig, hogy egy csúszókát berakjak, a jobb oldalon találsz 2 gombot, ami olyan mint ami a heroes5-ben a feladatok megtekintésénél, azzal tudsz lefelle és felfele scrollozni (ha lenyomod és leviszed a kurzort a gombról, akkor magától scrolloz míg újra meg nem nyomod).
A full patch annyit jelent mint az összes többi játéknál, hogy nem verziónként kell felrakni egymás után, hanem közvetlenül mehet az 1.0-ás alapra is és akármelyik másikra is. Az 1.1-es, 1.2-es, 1.3-as patchek nem full patchek, egymás után kell feltenni õket. Az 1.4 kivétel, nem tudom, az Ubisoft miért így adta ki, azt sem tudom hol az a több mint 50 mega hiány, de nem hiszem, hogy az Ubisoft elrontotta volna, lehet jobban betömörítették (ez a legvalószínûbb), de az is lehet, hogy pár dolgot kiszedtek amik feleslegesek voltak az elõzõ patchekben, más oka is lehet. A lényeg ha felraktad a heroes5-öt, akkor elindítod a megfelelõ 1.4-es patchet (EU, Collector, HUN) és felteszed; vagy ha neked úgy jobb, akkor lehúzod mind a 4-et és sorrendben felpakolod egymás után, így biztos nem marad ki semmi, de mint mondtam nem hiszem, hogy az Ubisoft direkt akart volna kics***ni a játékosokkal azzal, hogy más lett az 1.4-es patch mérete. Eldöntheted melyik lehetõséget választod, minden patch fentvan ami csak szóba jöhet.
Más: a Hammers of Fate-el, nem volt senkinek sem StarCraftos érzése a játék során ???
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Heroes of Might and Magic V Collector's Edition verzióhoz:
1.1-es patch letöltése (1.0 -ról 1.1 -re)
1.2-es patch letöltése (1.1 -rõl 1.2 -re)
1.3-as patch letöltése (1.2 -rõl 1.3 -ra)
1.4-es patch letöltése (full patch; 1.0 -, 1.1 -, 1.2 -, 1.3 -ról 1.4 -re
ez sem egyértelmû
tehát utoljára mégegyszer felteszem a kérdést, elég az alapra csak a legnagyobb 1.4-es peccset rárakni és arra a kieget?
mert szeretném telepíteni, és nem akarom kétszer, meg sztem másoknak is segíthet a dolog
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Egyébként sztem a hammers of fate nem ír felül semmit az alapjátékban.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy a magyar heroesV-öm elindul-e az angol nyelven megvásárolható kiegészítõvel, vagy meg kell várjam, míg kis hazánkban kiadják magyarul a kieget.
Ha nem tudod valamire a választ inkább ne szólj hozzá.
Thx
nem ertem mi a gond
FeketeVipera 77 SS
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Minden lépést nem fogok elmentegetni, viszont az autosave-t még nem sikerült megtalálnom ha van egyáltalán... Van????<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
FeketeVipera 77 SS
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D
felraktam ezt a patchet http://www.filecloud.com/file/3454/Heroes+of+Might+and+Magic+V+v1.4+Patch+-+EU/
és mikor indítanám eefele a játékot, akkor kiírja h rakjam be a cd-t dvd-t...:S
most akkor szegyem le a patchet? v miafax...
Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Simán fut rajta?
Ha a magyar HeroesV van fent, azzal el fog indulni az angol kiegészítõ, vagy meg kell várnom a magyar kieg-et?
betutipus valtozni fog a faqban olvashatobbra (belso informacioinkat olvashattak, 2006.11.29)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy ez még korai kérdés?:-)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Beírom újra:-)
Elakadtam a következõ pályán:
Sylvan kampány/1. pálya - A menekültek
A végigjátszás szerint: "...és készülhetsz egy meglehetõsen kemény inferno csapat érkezésére, akiket Biara vezet. Az ellenséges hõs a második hónap elsõ heteiben érkezik."
Tehát elvileg egy démon hõs érkezik a második hónap elején, de már a 10. hónap kezdõdött el és még mindig sehol semmi. Miért nem jön a hõs?
Aki tud az segítsen! Elõre is köszönöm!