14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#12645 Milyen nehezsegi fokozaton viszed?
Azt a palyat mar nekem is easyn kellett csinalni, vert izzadtam, de meg lett kb. 10.edik nekifutasra. Arra emlekszem h. a demonseregeket alul kipucoltam. Meg ha jol emlekszem (de lehet nem), asszem van a palyan az egyszarvu ij, ami minden tavolsagi hatranyt csokkent "lovos" egysegeidnek. Na azt az artifactot vedd fel (de lehet keverem a sima heroes 5 Nyikolajos palyajaval). -
#12644 egy hasonlóság van csak a 2 game között hogy mind a 2-be harcolni kell XD -
#12643 :DDD
kösz, már Odex megismertette velem a lényeget PM-be:) -
#12642 Stratégiának stratégia, de annyi köze van Red Alerthez, mint hernyónak az e-mail kukachoz. -
boneyard #12641 hali. segítség kéne. a hof 3. hadjáratának 5. küldijében nem tudom elfoglalni a törpe várat sehogy se. hiába vártam ki a két hónap kiszabott időt, de úgyse tudtam akkora sereget gyűjteni, h legyőzzem a törpe királyt. legtöbbször a törpe hőssömmel próbáltam támadni, mert úgy tűnt vele a legesélyesebb. már kezdek megőrülni, h nem tudom végig vinni, úgyhogy nagyon kéne a nyerő stratégia!!! köszi -
#12640 ah zsír kösz.
és vmi skrimish van, vagy MP?
én ezt vmi stratégiának képzelem el mind pl Red Alert, csak + egy hőssel, de világosíts fel ha nem így van :D -
#12639 aha te rakod fel a téglákat de vigyázz mert még a végén sérved lesz! ;) persze hogy lehet csak elkell addigra jutnia az embernek! -
#12638 hali!
megkérdezhetem h ebbe a gémbe építkezni is lehet? -
#12637 de várj! nekem olyan hiba volt hogy aztírta ki hogy 5k de viszont alul van az a sor ahol vannak azok hogy ki a következő lény és oda volt a sarokba írva hogy 56000 -
#12636 Nemtom, én 1.4-el toltam végig és nem találkoztam 56k csontival. -
#12635 azért kipróbálomhogy a legújjabbal mert az lehetetlen hogy ennyi legyen még max 2 hónapja van mondjuk... kitdja 1.4-be van hiba ami volt eddig játékba patch szinte mindeggyiken rontott valami kis dolgot is! -
#12634 Hát, már az 1.1-nek ki kellett volna javítania. -
#12633 1.4-es és most épp pillanatnyilag lehetetlen hogy megnézzem hogy holtartok hónapba! 1.41-es patch remélem segít nekem! -
#12632 Most milyen patch van fent és hány hónap után támadtad meg Nyikolájt? -
#12631 vááá annyira örülök pedig már elment a heroes5-től ezmiattam a kedvem fojtatom xD -
#12630 Talált, süllyedt! -
#12629 bug? xD várjál akkor hogyha megmérkőznék nili bácsival és a legújjabb patch lenne fent akkor nemlenne ilyen bug? -
#12628 Az 56000 csontváz bug lesz, viszont nem tudom honnan szereztél ijjászokat. -
#12627 mármint 56ezer volt nikolájnak mert találkoztam vele a föld alatt! -
#12626 van 1 kérdésem a slyvan camping uccsó mapján arra törekedjek hogy az elején nagyon erős sereget vagy egy aránylag olyan sereget amivel lesz veszteségem de letudom nyomni a kapuőrt meg ilyenek szóval sietek ahogy tudok megpróbáljam leggyorsabban elérni az ellenség első várát? addig amíg a csontik nemszapodrodtak el? mert már amikor először elezdtem a csontiknak 56000 csontváz volt nekik szóval ez kicsit gázos amikor 200 íjjászom van! mit mondotok nekem erről? mert azért hétre pontosan se ír le semmit most ezúttal a leírás! több camapingba leírták azt! -
#12625 Igen? Érdekes, ilyennel még nem találkoztam. -
#12624 Jah, sikerált.
Kitöröltem a p3-texts.pak-ot.
:) -
#12623 Sziasztok!
A Hammerst nem bírom magyararításra bírni. Gondolom a dataa1-be kell másolni a fileket. (peccs megvolt)
Miért nem magyar? -
#12622 Szívesen máskor is! -
tibiszabo #12621 Jó müködik vele! Nagyon nagyon köszönöm szépen a segitségedet!!! -
Zóanagyvarázsló #12620 Magyarításnak olvastam a mentést, mondjuk eleve nagyon zavar a csupa nagybetűt központozás nélkül olvasgatni... -
#12619 Ezek az én mentéseim, nem tudom neked jók-e:
heroes 5 mentések -
Zóanagyvarázsló #12618 BANNER.
Egyébként: Magyarítás -
Zóanagyvarázsló #12616 Jujj!
Idézet:
"!! HAMMER OF FATE MAGYARÍTÁSÉRT IDE KATT (password: bgab80) !!"
A password magyarul jelszót jelent... -
tibiszabo #12614 a -
#12613 Tipp kell? Ne rohanj végig a pályán, szépen vérd meg amig összegyűlik egy használható sereg, addig járd körbe a térképet. Csak egyetlen gikszer van, az ellen megtámad a 2. héten asszem (és sokkal erősebb). Viszont szerencsére ezt is könnyen meg lehet oldani, add oda a teljes haven induló seregedet Markal-nak és menny be vele a nekro várba. Ott szépen bedarálod őket élőholtnak és nekimész az ellennek, simán megölöd. Ezután építkezés stb. és ha már úgy látod elég tápos a sereged berepülsz Godrichoz, esélye sem lesz -
#12612 Köszönöm!AtiRadish & TreDoR -
Rusy #12611 Hello
Valaki tud egy kis leírást adni a necro kampány utolsó küldetéséhet, ahol godricot kell kinyírni?
Minden megvan az első héten át is repülök hozzá, de megöl, nem sok hiányzik de kinyír mégis... -
#12610 2 kapu van, a felsőt ne támadd meg! -
#12609 Delkeleten van egy kapu, ott kuld at Godrickot -
Valaki tudja hol találom Nyikolájt?Köszi
-
#12607 Meg nincs. De szerintem a nagy sikerre valo tekintettel ruszki barataink ugyis csinalnak majd. -
#12606 Van valami hír újjabb kiegészítőről, vagy valami másról? -
Samsu #12605 Ott néha beakadnak a narancsjárőrök, igazából minden patch-nél /és patch nélkül is/ megvan rá az esély. -
Rusy #12604 1.41, de tuti valami bug volt, mert elejétől kezdtem a pályát, és utána át tudtam menni