THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Köszi. Akkor így már nekem is meglesz. 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hmm, elrontottam az elsõ képet, szal a rúd: itt.

Nah, ha cséplõgép elrontásához szükséges vasrúdat itt keressétek: klikk

Ezután Chuck ha leveszi a kabátját, és nekiáll szerelni, de a szemét a kabáton tartja, akkor kapcsoljátok be a tûzjelzõt ITT.

Érdekesség:

Ha 23:00 és 1:00 között a Vasútállomáson figyelitek a benzintartályt, akkor egy tolvaj figyelhetõ meg. 😊
Ebbõl egy újjabb mellék küldi válik elérhetõvé.

bigfoot
oks jó lesz a FAQ ba

Nah eljutottam a cséplõgépig én is, megoldás:
Egy picivel távolabb van egy hosszú vasrúd, mindjárt csinálok screenshotot.

bigfoot
aha én is észre vettem,hát végül is jah,de ennyi belefér😊

bigfoot
köszi!
a 3. beszélgetést sose nyomtam így nem jöttem rá a dolgokra,meglett a maci,elment fellépni,meglett a reszelõ😊)

egyebként most hogy ennyien játszunk tényleg kéne csinálni egy FAQ ot,meg berakni egy bannert,én most foglaltam el a patkány fõhadiszállást,és most a két testvért békítem

3P
Elég érdekes, de ahogy látom a helyiségek közötti utazástól a zöld csik megy le a kocsinál, azaz a páncél és a kék változatlan marad, ami a játék szerint a benzin lenne. Nem lehe, hogy fordítva írja ki a játék, vagy fordítva számolja?
A cséplõ gépet végül is sehogy sem tudtam elrontani, asszem marad a gyilkosság... 😞 Nem találtam egy vasrudat sem.

Áhh, thx, pedig meg is volt az adottság, hogy-hogy nem vettem észre az ikont. :S

bigfoot
igen,vezetõi képesség nél adottság,válatszható
utánna jobb klikk kocsira és tádám

b-type
reszelõt én Milten-nél vagy ki a rákomnál találtam a patkányok laborja részen, elvileg nem áll veled szóba, de ha segíted rávenni a búbánatos színészt hogy újra játszon akkor beajánlanak nála, és onnan szabad kereskedelem van (megéri).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Autót tudjátok hogy lehet javítani? Humveem már kicsit tropára ment, szegény egy bozótban is elakad. 😊

3P
Köszi.
A kinyirás nekem is ment, de azt hittem, hogy van etikusabb megoldás is. Minden kütyüvel megpróbáltam már lerohasztani azt a ro..dt cséplõgépet, de csak ott szerencsétlenkedik a karakter és azt hajtogatja, hogy ez nem megy. (Szerelés képessége is maxon van a fõ karakteremnek és vele is próbálom lerobbantani). Még egy kicsit kínlódom, de aztán jön a fegyver.

A fõ mappont tényleg megjelent az új hely, akkor elmegyek oda.

Én rávettem Adrient. 3 módja van:
1. Megkeresed neki a plüss maciját (a két falú közt féluton egy fa tövégben van (út mellett jobbra)
2. Adsz neki egy üveg pálinkát
3. Ha jó a rábeszélõ képességed, akkor el is zavarhatod.

bigfoot
egyebként itt van egy fellépõ valamilyen adrian,nah én azt nem tom rávenni hogy lépjen fel

bigfoot
1.én kinyírtam😊
2.nem ezen a pályán van,menj ki térképre ott van egy vasút as pálya,ott lesz a 3 pont

3P
Én egy kerekedõtõl vettem, de nem tudom, hogy kitõl. 😞
Casa Varde-ben vagyok, de itt senkinél sem látok.

Volna nekem is 1-2 kérdésem:

1. Itt Casa Varde-ben egy vasrudat kellene keresnem, amivel gallyra vághatok egy cséplõgépet, de nem igazán találok. Van acél csövem, van rozsdás csövem, de azok nem jók, illetve nem tudom vele a cséplõgépet tönkre tenni. Merre van ez a vasrúd?

2. Itt Casa Varde-ben Myriam bízott meg, hogy fel kellene térképezni a környéket. Azaz egy bázisról délre 3 hegycsúcson kellene egy földmérõt (monloit a neve a játékban) használni. Én már elmentem az összes buckára, de nem jöttem rá hogy hogyan lehet használni. Béna vagyok 😊.

bigfoot
reszelõ hol a rákban van?nem találtam sehol

3P
Jaja. Hangtompítot is könnyû szerelni, szakértelem kell és fegyver illetve hangtompító, de nem minden fegyverre mehet fel az sem.

b-type
eddig még csak a dum-dum golyók készítése van meg:
kell hozzá egy lõszerek manipulálása képesség, egy módosítható lõszercsomag, és egy reszelõ.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok!

Kicsit csalódtam a fallout után a játékban, ezért eladnám 1000Ft-ért az eredeti játékot.

Érdeklõdni a [email protected] címen lehet.
3P
Igen én is feladtam. Talán egy ködös utalás a késõbbi sztorira, ami majd késõbb nyer csak értelmet. Eddig csak ez a küldi került a bukták közé, így nem olyan vészes... 😊

Épp most jutottam el idáig, hát a fene sem tudja. :S
Talán majd a történet elõrehaladtával fényderül a dologra, vagy a végigjátszás után derül ki, asszem egy interjúban olvastam, hogy a fõszál kijátszása után is sok dolog vállik elérhetõvé, aztán hogy ebbõl mennyi igaz, azt nem tudom.

bigfoot
nah ma este 9 óra meló és egy kis kocsmázás után végre lesz idõm játszani😊)
asszem 11 kor elkezdem és nyomom reggelig😊

b-type
jahaj mekkora duma 😄DD
Ezt muszáj volt behányom Gonzo-nak 😊)))
- duma

Kocsikat már próbált valaki moddolni? Engem az érdekelne, hogy milyen fegyvereket lehet rátenni. 😊 MG-3? Egyik kereskedõnél volt asszem.

b-type
sajna nem tartok ott (elvileg most megyek tigrist mészárolni a C4-rt,..igaz van C4-m még a akasztott patkány részbõl, ott lelövöldöztem õket nem robbantottam, mindegy, levadászom a tigrincst, olyan szõröm még úgy sincs 😊
pár képet felraktam máshol mégis milyen, átlinklem:
-Aén
-éppen most tartok ott ahol abbahagytam az elõzõ csapattal 😊
-Bowie Village
-töktávol
-tökközel

3P
Esetleg nem jött már rá valaki, hogy a Bowie Village-i Patkányok fegyverraktárában a széfükben található papir alapján, ami egy lemészárolt Humvee konvojhoz vezetett ott mit is kellene csinálni, illetve mire kellene rájönni? Egy csomó fegyvert találtam a hulláknál és a kocsikban, több napot futkároztam (hátha valaki illetve valami egy kötött idõpontban mehjelenik), de semmi egyébb. Mi a megoldása? Ha elhagyom a térképet, akkor viszont bukottá válik a küldetés amiben ki kellene nyomoznom, hogy mi történt ott.

3P
Én is az elején feltoltam maxra a kereskedést és a szövegelést, így az összes boltos rosz üzletet köt velem 😉. Ilyen is ritkán van egy játékban.

b-type
megfelelõ karizmával és kereskedelmi képességgeel felruházva kifejezetten jó üzleteket lehet csinálni a javítható fegyveerekbõl, nem nézted? 😊

7 értéken vettem meg egy orosz gyártmányú nehézfegyvert, és megjavítva 36 értéken látja a kereskedõ, persze van némi árrés, de így is kb. 150% haszon volt rajta. 😊
Nem mindegyiken van ennyi, de most már mindig felvásárolom a sérült és gyaníthatóan drága nehézfegyvereket, sajnos ez csak helytakarékosságra jó, mert egyenlõre több értékben vannak cuccaim mint amit lehetõségem van vásárolni...azaz nincs olyan páncél vagy fegyver amire elkölteném.
Már filóztam hogy benzinbe fektetem 😄DDD
De darabja 10kg, így magammal nem viszem, lerakni pedig rizikó....benzin-alu mozgékony 😊))

3P
Ááá. Én szimplán elloptam tõla 😉

3P
Kellene csinálni egy F.A.Q.-t ahova be tudnánk írni a különbözõ fegyver és egyébb cucc kombinációkat.

3P
Érdekes. Szinte pont ugyanilyen az én csapatom is, eltekintve a létszámtól... 😊

b-type
😊)
remélem lesz majd vmi angol/vagy olasz nyelvû fórum, mert a némettel nem bírok, és eddig csak semmit nem tudtam kombinálni 😄DDD
Jó mondjuk az a helyzet hogy újra kezdtem még odafigyelõsebben 4 fõs csapattal...a fõkarakterrel nincs is baj, meg Milten és Vasquez is nagyon rendben van, 4.-nek, bébinek Ivana-t vettem fel, akivel nincs is baj, csak a minuszos int.-bõl eredõ képességpont hiány.
Milten hozza a pénzt, a szõrõkbõl/sûlthúsokból (fogakat-karmokat kombinálni lehet azzal még nem tom mi lesz)..meg majd doki lesz, Vasquez üt vág mindenkit közelharcban/és majd vezet, fõkarakter meg dumál-kereskedik/nyit/és könnyût lõ, és még amihez kedve lesz.
Ivana nehézfegyveres lett, mert az Int--n kivûl jó statjai vannak, belõle lesz majd robbantó béb is.

De frankó a játék, rájöttem hogy szrok a hordókra 😊)), kitermelem a pénzt és inkább megveszek mindent mint hogy szöszöljek az összes tárolóként funkcionáló cucc átbogarászásával, a szórakoztatás még belefér, azzal is vannak jó cuccok. 😊

Ha megnézitek a trailert (klikk), megfigyelhetõ egy másik kis barkácsolás: szegecsek, övszíj és egy másik összetevõ (aminek nem tudom a nevét, még nem találkoztam olyannal) megbuherálásával egy páncélzat dobható össze. 😊

"Dont worry. Someone is about to come along..." <#hehe>

btw <#eljen><#eljen><#eljen>

genyó hozzáállás tudom, de a Bowie Village-ben felvehetõ karakternél már ott van egy lézeres P90 SMG... szóval, fel kell venni, fegyver el, oszt kirúgni
(bocsánat)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

SötétBarom
Másztszí a téma kedvelõinek, überhangulatos rövidfilm.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Marcinko
Lézert azt ellenfélnél, VAGY

Árusoknak eladnak egybeépített ( bal felsõsarokban piros jel ) lézeres pisztolyt 10 pénzért azt megveszed szétszereled és abban van a ragasztószallag, meg a lézer is. Más ötletem sajna nincs.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

SötétBarom
LoÁL most jött fel a szomszéd nénim, és monta hogy átvette O_o
Yeah.. Már csak be kell üzemelni az olvasómat 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Nem jött meg a gém -.-

bigfoot
hol találtál lézert neg ragasztót?

Marcinko
Na amire rájöttem,könnyûfegyver ( MP5, UZI etc ) + lézer + ragasztószallag egyenló léteres MP5.

Normál lõszer reszelõvel megberhelve egyenlõ ( ha van képességed ) Dum dum lõszer.

Hogy lehet lézert szerelni a tábcsõves puskára ez a nyag kérdés, vagy nehézfegyverre ?

b-type
Van azért pár dolog amin én spec. változtatnék:
1- zavar hogy a kereskedõvel való beszédablakban nem lehet kitárazni...gyakran ez miatt kell megszakítani, és újra szöszölni a zsákban.
2- Túl soka kacat mindenhol, és itt nem a sok kacat a gáz, hanem a mindnehol, a Divine Divinity-ben is here leesett amíg mminden bokrot átkutattam, minden követ megmozgattam amire elegendõ volt az erõm.
Itt is muszáj szétnézni, mert frankó cuccokat lehet találni, de öli az ideget végigbogarászni egy falut szvsz.
3- pláne hogy szórakoztatás címén kisebb-nagyobb cuccokért végigkacagtatok megint mindenkit, meg ugye az alap párbeszédek. ..ha még zsebeskednék is már õszen ülnék a gép elõtt.
4- kicsit kevés az infó...mondjuk ez inkább tetszik mint nem 😊))
de szal a tköm tudja miket kombináljak, meg oké túlélõ csáveszem fürgén ássa a kútakat na de aztán onnan tovább....<#nemtudom>
..nem baj majd rájövök egyszer 😄DDD
Vmint remélem nem tünnek el a ládából a cuccok meert pont most pakoltam le....kicsit kevés a hely, kell a páncélos daraboknak, kell a fegyvereknek (legalább kettõ meg egy kötelezõ kés, és alig marad vmi hely a maradéknak..😞

Vmint a kéziköny ír vmi olyasmit hogy érdemes 100+ menni a hozzáértésekkel (legalább egyel gondolom) mert akkor adja meg a 100%-t, az adottságok kijönnek 99-s értéknél is.

Szívogatok néha, 6-n megyünk, sztem max 5 fõre faragom vissza, ha a dokit ki tudom váltani (nagyon gyík szegényem, még egy inteligens meg nem kell a bandába)
de nehéz szinten egyenlõre így oké ismerkedõsbe.
...azért azt nehezen nézem el hogy 3 szarvast nem tudtam megvadászni mert kiszorultak a map szélére és nem kaptam rájuk ikont, csak a nagytérképet 😞( grrr 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
kösz, én is még az elején lökögetem a történetet elõre 😊
..és jaja, eddig teljesen rendben van, jó is kicsit belenyúlni ebbe a hangulatba 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Örülök, hogy neked is tetszik. 😊
Teljesen biztos választ én sem tudok adni neked, lévén én is csak az elején vagyok, de úgy vettem észre, hogy a nehézségi szint a célzás pontosságát azaz a találati valószinûséget befolyásolja. Lehet, hogy mást is állít, de nem vettem eddig észre.

b-type
Jó ez a játék 😊)
A nehézségi szintekrõl van vkinek tapasztalata?
Nehezebb szinten több xp, ellenség ai..ilyesmi?
A játékban nincs ilyesmi, meg a kézikönyvben sem 😞 ...lehet nehezíteni és könnyíteni, vmint akármikor megváltoztatni..ennyi van 😞 😄
De eddig desznyó, kicsit baltaapú de legalább érdekes.

SötétBarom
holnap jön =)

Nah, meghozták nekem is, épp a kézikönyvet bújom! 😊)

Marcinko
Köszönöm megtaláltam a tábort.

Lilithn
<#nevetes1>

I can eat death like nobody\'s business.