THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • Nacitangala
    Problémás mellékküldetések:

- az időutazónak nem találtam Plix kiegyenlítőt, ha valaki összefutott vele, az kérem, ossza meg velem, hogy hol!

- Sean (aki valami ganját termeszt Vesseltownban) történetéről sem sikerült többet megtudnom, ötletem sem volt, hol keressek további nyomokat...

- az aréna biztos jó dolog, de 14-es szintű főkarakterrel kicsit lényegtelen volt a végére. Nem tudom, ki lehet-e hozni valami extrát, ha mindenkivel bunyózol, és meg lehet-e oldani, ha nem szuper erős a főkarid. Valakinek tapasztalata?

- A két lehetséges út közül én a földalattit választottam a Rejtett Barlanghoz: ott lövöldözni kell ezerrel . A másik elég unalmasnak tűnt, ha valaki esetleg megcsinálta, mesélhetne róla!

- A konvojos küldetés a játék elején a külföldi fórumokat is izgalomban tartja, mert állítólag meg lehet oldani. Azt rebesgetik, hogy egy bizonyos sorrendben kell megnézni/felszedni dolgokat, és kaphatsz egy szuper páncélt plusz szuper fegyvert (az akkori szinthez képest, persze), de ha kilépsz onnan, akkor megoldhatatlanná válik a küldetés. Valakinek sikerült esetleg?