1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
SaGa Jr #910 Pedig rá kell húzni. Ha eltűnik de nincs változás, nézd meg a földön, mert lehet hogy csak letette. A benzines kannák ráhúzása a kocsira mindig változtat a töltöttségi csíkon (kék színű). -
Petko #909 nekem szerintem ráhúzással töltötte, viszont én meg javítani szeretném valahogy és azt nem tudom hogy lehet -
Joi #908 Sziasztok!
Tudom, hogy egy láma kérdés meg miegymás.. de hogy a fenébe lehet az autókat megtankolni? Van benzineskannám több is, de bárhogyan is próbálom nem tudom feltölteni a kocsit. Ha "ráhúzom" a kannát a kocsira, akkor az eltűnik, de a benzinszint mutató csík változatlan marad... pls help, mert a kocsit kénytelen leszek végleg leparkoltatni valahová lomtárnak :( -
#907 Sziasztok !
Pár napja van meg a játék. Kérdésem egyenlőre nincs, de egy képet beteszek.
Halott ! De nem baj, az a fő hogy egészséges.
-
#906 Miután folytattam a játékot a vége után már nem igazán esemény dús. Naszóval nemigazán találtam küldetést (3 településen voltam csak). Nem jelentek meg új és esetleg nehezebb ellenfelek nem lettek új cuccok, tehát eddig nem sok minden volt a vége után "szabad" játékrészben. Hmm, azért az ígéretek után ettől többet vártam volna fő sztori befejeztével. Na mindegy, még járkálok picit. -
#905 Na, befejeztem. Nekem tetszett. :)
Összeségében tényleg jó játék, kellemes küldetések voltak benne.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen küldik lesznek még benne így, hogy a fő szál után folytatni lehet.
3 bukott küldim lett, abból 1 elkerülhető lett volna, de túl későn vettem észre, és nem akartam visszatölteni. -
#904 lol -
#903 úgy jelent meg,1990ft,teljes magyar -
purk2 #902 hello memtud valaki hozzá magyarosítást?kösz
-
#901 Megtaláltam. Nem volt túl logikus helyen. -
Csoder #900 A sámántól (Aidan talán), nyugatra van a nomádok táborától. -
#899 altatót hol lehet szerezni az almába? -
#898 oks köszi megvan!
ma végre van időm játszani:)
most fogom a lovat elkapni,vhogy -
#897 Amikor elindulok az árnyak parancsnokságáról a rejtett barlang felé 2 út van én kíváncsiságból mindkettőt meg akarom nézni. A föld alatti kész, most csinálom a szurdok nevü átjáró pályát. Ott egy leszakadt híd van, amin át kell jutni. Ahhoz egy hajító gépet kellene megcsinálni, amihez kell 3 alkatrész. A kerék és a lánc megvan, de a kar nincs meg hozzá. Merre van ez a kar a pályán? -
Csoder #896 23:00-1:00 időtájt menj az áldozati sziklához. -
#895 az éden nél lévő indiánok temetőit kiturta fel?mert találtam egy gyűrűt ott,és az indiánok közül senkivel sem lehet erről dumálni,máshol meg nem találtam embert -
Nacitangala #894 Elkezdtem a játékot másodszor is végigtolni, de most kicsit más koncepcióval. Ki akartam próbálni egy közelharcos karaktert, és várakozáson felül bejött. Eredetileg egy csak közelharcosokból álló teamet szerettem volna, de a játék feléig nem lehet összeszedni ilyet. De nem is baj.
A főkarakterem mellett a halálos ázsiai ikerpár, Sand és Storm teljesít szolgálatot. Sand eleve 80 körüli dobófegyver-skillel rendelkezik, és érdemes kipróbálni, a dobókések is elég durvák!
A lényeg: szinte mindenkit a főkarimmal nyírok ki, ha lehet, tehát főleg neki osztom az XP-t. Az eredmény: nagyjából a játék felénél, a Keselyű-szurdok után most 13. szintű a srác! Az előző team tagjai a játék végére érték el ezt a szintet. Szóval van remény a 20-ra szerintem.
Most kezdett el keményedni a game, bizony már szükségem van bájos társnőim segítségére. A vicc az, hogy nagyon készültem Howard bandájára, mégis Bensonék izzasztottak meg ez esetben. Howwardék a másodperc törtrésze alatt szanaszét repültek, két jól elhelyezett C4-es töltet következtében... jó az a robbantás skill! -
Nacitangala #893 Aylakistigrisnek van igaza, és ezúton szeretnék gratulálni a felfedezéséhez. Nekem eszembe nem jutott volna a tornyokat piszkálni, de ő megtalálta a játék (eddig) egyetlen plazmafegyverét! NEM lézer. Ez valóban nehézfegyver, tegnap éjszaka találtam meg az új csapatommal. És valószínűleg a játék legbrutálisabb nehézfegyvere.
Az első végigjátszás során sehol nem találtam plazmafegyvert. -
Nacitangala #892 Akkor ez igen jól hangzik! -
#891 nekem ugy tunt nem. 60as es 30as lopakodassal is ugyanolyan kozelre tudtak eszrevetlen jutni a nehez es a konnyufegyvert hasznalo karijaim az alcazassal (es siman elpiknikeztek ott). ez kb 10 meter volt es ennyit is irnak a leirasban. -
#890 Megint túl gyorsan kérdeztem. Ott volt, ahol lennie kellett, csak annyira sötét szine volt, hogy előszört azt hittem, hogy nincs is a listában szélvéddő. Bocsi :) -
#889 Vasseltown-ban a kiszáradt tengerből ki akarok jutni, egy kis helikopter kell ehhez, amihez keresnem kellene rotort és szélvéddőt. Rotor van, de szélvéddőt nem találok. Merre van? -
#888 Valahogy elkerülte a figylmem az a kommented. -
Árnyvadász #887 :)
Én még sajnos nem tudtam igazából nekiülni, pedig megvan, karakter generálás is megvolt és a csapat is ki lett választva. De ahogy látom legalább másoknak van ideje vele foglalkozni. Számomra ez is öröm :) -
#886 Szép napot mindenkinek!
Vége a várakozásnak végre kezemközött tarthatom a játékot!(eredet :) )
Első benyomás :
Mivel első nekivfutásra azon kaptam magam hogy már 18 órája jáccok egyhuzamban úgy érzem nem vagyok csalódott egyszerűen nem bírtam abbahagyni a játékot! Ahogy olvastam ha végére érek utánna is jáccogathat az ember ami nem egy rossz ötlet úgy is marad még pár felderítetlen négyzetméter :).
4 fős csapattal tolom + 1 Hummer és nemigen akadnak problémák :)
Jó kis game lett! Kicsit hiányolom a karakterek haangját de ez lehet utólag egy javítással korrigálható lessz! -
#885 #839 -
#884 Egy kis segítség azoknak, akiknél hozzám hasonlóan a telepítés végén hibát jelzett a gép és így a options beállításokat nem tudja elérni.
Ha így indítjátok a játékot: thefall.exe -o , akkor bejön egy részletes options, ahol szinte minden fiomságot lehet állítani, így végre nem kell a reistry-t túrni. -
maniac001 #883 Nah megjött a game de még nem otthon vagyok sajna. Remélem tényleg megvan az a post-apokaliptikus hangulata amit várok a játéktól. Hogy értitek hogy az utolsó küldetés után folytatódik a game? Az ismert területeken járkálhatsz, vagy mi ennek a lényege? -
SaGa Jr #882 A wargos küldetésben 1 literes falkonokban kapunk benzint. Vésztartaléknak jól jöhetnek. Összesen 5 liter gyűjthető be onnan, ami fele a benzines kanna tartalmának.
Sajna azt meg kötve hiszem, hogy a nem német változatokban lenne új patch. A német verzióban úgy tudom vannak új területek, új feladatok, több új NPC és helikopter is. De sem angol, sem magyar patch nem jött ki még az alapjáték 1.10-es változatát bővítendő. :( -
diabologic #881 Szerintem Ágnes a nyárssal, a tepsivel, meg egy rúdra akasztott lábassal is tud sütni/főzni. Kipróbáltam mind a hárommal és működik. -
Nacitangala #880 A benzines témához még valami:
az utolsó pályán találtam két kanna kerozint. Nagyon megörültem neki, gondoltam, helikopter a láthatáron!
Erre 10 perc múlva vége volt a játéknak. De mivel folytatható a sztori, talán... talán... csak hogyan lehet vajon új helyszíneket találni, amiket a fejlesztők ígértek? -
Nacitangala #879 A mesterlövészetes álcázás csak akkor működik, ha mesterlövész fegyver van az illetőnél, nem?
Egyébként magas szintű lopakodásnál is választható hasonlóan hatásos skill! -
Nacitangala #878 A 10 kilós benzineskanna, amit egyes kereskedőknél lehet beszerezni korlátozott számban, az maga a benzin, amit be lehet tölteni a járművek tankjába.
Nem összekeverendő a benzinnel, ami, gondolom, tárgykombókhoz kell, ebből egyet találtam, zöld kanna. NEM lehet betölteni a járműbe.
Ellenben, a Warg-küldetésért kaphatunk benzint is, ha azt választjuk, ezeket gyógyszeres fiolákban adja Mr. Smith. Ezeket viszont be lehet nyomni a járműbe (csepegtetni, hehe).
Ismét egy baromi logikus húzás a fejlesztőktől -
SaGa Jr #877 A lézer simán könnyű fegyver. A sebzése elég magas 14-15 körüli, szóval elég jó. Csak marha nehéz (10 kg) és nehézkes beszerezni hozzá a lőszert ami szintén nagyon nehéz.
-
#876 lezerfegyver: a keselyu szurdokban az elso beszerezheto az egyik automata toronybol. mesterlovesz puska tavolsag es utos nehezfegyver tuzgyorsasag, de annal jobb sebzes. emlekeim szerint viszont nehezfegyver.
a kraftoloshoz: a forgattyu/inditokar a kurbli lesz a magyar verzioban. a dizelt pedig szerintem szimplan benzinre forditottak (legalabbis olyat mar talaltam vagonvarosban).
benzint lehet valahol talalni? vagy mi ertelme van a 10 kilos benzineskannaknak?
az edenes kuldinel az oreg csak nyunnyog az indianok taboraban (sirgyalazo es a kissarc ajandeka letudva), hogy menjunk tovabb, de nem mozdul. az uszoda korul meg semmi nem tortenik. ha tovabbmegyek valamelyik mapra nem tudok senkivel beszelni, mert a feliratok nem jelennek meg. mit kellene ott csinalni?
szerintem erdemes felhuzni a fobb tamodoembereknek (vagy akar a dokinak is) a mesterloveszetet 75re, mert akkor valaszthato az alcazas. nagyon hasznos, mert nem szamit ekkor mennyire tud lopakodni, siman az ellen kozelebe kuszik. -
#875 sajna mostanában meló miatt időm és energiám sincs játszani,mindenki lehagyott:)
sztem pénteken tudok legközelebb játszani,egyebként egyre népszerűbb a játék ahogy látom és ez jó:D -
#874 Itt készül KH jóvoltából. -
maniac001 #873 Van ennek valami végigjátszása?
ma rendeltem meg, holnapra hozzák a CD galaxisból remélem. -
Nacitangala #872 Igen, én is hasonlóan örültem a küldetésnek... az adott megoldáson kívül, KH listája alapján fabrikálni is lehetne, nem? -
#871 Nem szóltam megvan. Pont amikor beírtam eszembe jutott még egy ötlet és be is jött.