THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
De most van még egy kérdésem😊
Na szóval az újságírónak milyen sztorik kellenek?
Mert megvan a farkasos,a vissza a jövõbe,a falu megvédése,asszem ennyi hirtelen.
Elkezdem, kiváncsi vagyok rá, a zene az elején kegyetlen jó, ezt már hallom.<#wink>#wink>
1.Emlegettétek azt a küldit ahol farkast kell szelidíteni(ill nem tudom pontosan h az küldi-e),azt hol találom?Melyik városban,és ki adja?
2.Bowie Village-ben én nem tudtam beszélni Gonzoval a krumpliföldön,vagy ez is küldi csak ezt se vettem fel?<#vigyor0>#vigyor0>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
1990 Ft a magyar verzió ezért ezzel itt ne warezolj! Ha kell vedd meg!
Nekem angol verzio van meg a magyar nyelvi fájlokat nem tudná oadadni valaki nagynon megköszönném!!!!
Nekem nincs idegzetem kísérletezgetni, hogy mit lehet összebarkácsolni és mit nem. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na szal nekem is meglett végre pénteken a játék és azóta egyfolytába nyomom,(ki kell használni h asszony vidéken van<#vigyor>#vigyor>)!
Nagyon addiktív a dolog,és iszonyú jó hangulata van!<#kacsint>#kacsint>
Na szal én egy pár dolgot sikeresen kombináltam ill kreáltam magamnak:
Fogó+Kábelköteg=Ideiglenes tolvajkulcs
Szegecs+barna bõrszíj+fémlapok=Biztosíték(8as védelmi értékû páncél)
Fémfûrész+bármelyik soti=lefûrészelt csövû soti
Kenõcstartó üveg+aloe vera+méz=Aloe vera krém(de asszem ehhez kell az alternatív gyógymód adottság )
Nos valaki egyebet?
De induláskori 1-2-3 fõs csapatok sztem fõleg ezért szenvednek az elején 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A F.A.Q.-ra visszatérve...
Ha kirakod az oldaladon, akkor egy nagy gonddal kevesebb, hiszen nem kell saját weblabot építeni. Ha gondolod mail-ben elküldhetem, elküldhetjük az ilyen jellegû dolgokat, s te meg szelektálhatod, hogy mit érdemes kitenned.
vmint nem kéri a lemezt indításkor, és késõbb sem...így nyugodtan mehet vissza telepítés után a lemez a tokjába.
..és nálam spec piszok stabil, van hogy reggel elindítom, játszogatok vele, majd lerakom tálcára megyek dolgomra, hazajöttem fel 'alttabozom' megint tolom kicsit, megint le tálcára elmegyek-megjöttem megint fel...stb.
Minden gond nélkül.
és f@sza 😊) nekem tetszik 😊
más:
A kereskedelem kicsit érdekes, 4 fõs csapat alatt sztem õrület lehet rohangálni a cuccokkal a kereskedõhöz, legalábbis amíg nincs meg legalább két autó.
így négyfõs csapattal is odafigyelõs, magas kereskedelemnél érdemes becserélgetni kis helyigényû és nagy értékû, vagy egymásra pakolható lehetõleg nagy értékû cuccokra a kacatokat.
pl. így
cserpak:
lövésem sincs mi lehet a gond 😞
így ebben a felállásban feleslegesnek tartom, magamat nem fogom kirugni, másokat meg nem akarok arra megtanítani amit már fullosan vágok.
vmint a rábeszélés képessége az egyik olyan dolog amit elég ha egy ember tud a bandában, nem mint mondjuk a -csendes mozgás-, vagy netán a fegyverek képességei.
😞
...ez a Vasquez minden mértékkel mérve brutál fickó 😊)) 58 leölt ellenséget tudhat magáénak, messze õ öl arat a legjobban.
-a csapatban lévõ összes karakternek tud adni egy alkalommal 5 pontot a rábeszélés képességre.
(semmi más nem változik, sem alapstat., sem más képesség)
Na most lehet hogy ez egy nagy répaság (ebben a formában az), mert ugye minek fejlesszek egy másik karakternél olyan képességet amiben én már profi vagyok??
Vagy elképzelhetõ az is hogy ha másban is elérem a 100 pontot, akkor abban a képességben is taníthatom (?), vagy még esetleg minden szintlépésnél adhatok 5 pontot?.....nem igazán vágom.
Mindenesetre én visszacsináltam, és másképpen léptem ki a szintet.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu