THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Hú most így nem emlékszem, de végig viszed a mappot, akkor lesz 6 sztorid minimum és az újságírónak csak 5 kell. Ha nem lesz meg az 5. akkor szólj és rákeresek.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Zsír!Megvan a kissrác,és kész a küldi is!thx
De most van még egy kérdésem😊
Na szóval az újságírónak milyen sztorik kellenek?
Mert megvan a farkasos,a vissza a jövõbe,a falu megvédése,asszem ennyi hirtelen.
No nemtom hány telefon után végre találta, egy helyet, ahol meg tudtam venni...(persze ott is az utolsó példányt)
Elkezdem, kiváncsi vagyok rá, a zene az elején kegyetlen jó, ezt már hallom.<#wink>
3P
Ez a küldit szerintem Új Safford: Az elveszet farkas küldi. Egy Bobby nevû kisfiú adja, akinek elkoborolt a farkasa, egy szelídített farkas. Ezt a farkast kell visszacsalogatnod egy darab hússal. A falutól emlékeim szerint keletre egy farakásnál volt.

Nem tudom, hogy az anyag magyar kiadásában közremûködõ srácok közül jár-e ide valaki, de ha ige, akkor nagyon jó lenne, ha a következõ peccsekkel a szövegeket is javítanák. Bizonyára nehéz meló ennyi sort átrakni magyarra, de sokszor elég értelmetlenül kapcsolódnak egymáshoz a dialógusok, illetve a fordítás is fura idõnként ("fúrásvezetõ" kiképzésvezetõ helyett? Nem'tom németül hogy van, de gondolom az angol drill szó két jelentéséhez hasonló ok miatt csúszott be a hiba...). Ettõl függetlenül az anyag szép/jó, az ára meg szintén el lett találva. Amennyiben más is ilyen áron jönne ki, igencsak csökkene a warezipar forgalma...
Nekem is volna egy két kérdésem:
1.Emlegettétek azt a küldit ahol farkast kell szelidíteni(ill nem tudom pontosan h az küldi-e),azt hol találom?Melyik városban,és ki adja?
2.Bowie Village-ben én nem tudtam beszélni Gonzoval a krumpliföldön,vagy ez is küldi csak ezt se vettem fel?<#vigyor0>
Marcinko
Nem halál rá. Nincs jelentõsége amennyire én érzékeltem.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

3P
A Patkány-vezérrel kapcsolatos spoiler gyanus(!) kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután leöltem a teljes Patkány bázist a fõnök Phoenix elköpte, hogy pontos nem tudja, hogy merre is van a húgunk, illetve rávilágított, hogy ki is volt az igazi áruló a falunkból (na igen elõre lehetett sejteni), utánna vagy meg lehet õlni, vagy el lehet engedni. Én szívem szerint megölném. De félek, hogy így elbukok 1-2 mellék küldit esetleg késõbb. Ti elengedtétek?

Marcinko
TEHÁT NEM

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Gyocsika
Légyszi!!!

3P
Tényleg! Nekünk meg az angol fileok kellenének, ugyanis angolul még nem jött ki...
1990 Ft a magyar verzió ezért ezzel itt ne warezolj! Ha kell vedd meg!

Gyocsika
Hali!!4
Nekem angol verzio van meg a magyar nyelvi fájlokat nem tudná oadadni valaki nagynon megköszönném!!!!

Medvahagymakenõcs,aloe vera helyett medvehagyma...
3P
Köszi! Ha rájösz még valamira, csak írd be! 😉

bigfoot
oks,jegyeztûnk
nah ma majd este jövök játszani újra addig jó gamet mindenkinek

Azért remélem van olyan akinek van...<#kacsint>
Király <#eljen>
Nekem nincs idegzetem kísérletezgetni, hogy mit lehet összebarkácsolni és mit nem. 😊

b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Heyho mindenkinek!
Na szal nekem is meglett végre pénteken a játék és azóta egyfolytába nyomom,(ki kell használni h asszony vidéken van<#vigyor>)!
Nagyon addiktív a dolog,és iszonyú jó hangulata van!<#kacsint>

Na szal én egy pár dolgot sikeresen kombináltam ill kreáltam magamnak:
Fogó+Kábelköteg=Ideiglenes tolvajkulcs
Szegecs+barna bõrszíj+fémlapok=Biztosíték(8as védelmi értékû páncél)
Fémfûrész+bármelyik soti=lefûrészelt csövû soti
Kenõcstartó üveg+aloe vera+méz=Aloe vera krém(de asszem ehhez kell az alternatív gyógymód adottság )

Nos valaki egyebet?
b-type
Bejön nálam is így, arra gondoltam hogy 2-3 fõs csapattal õrület lehet eleinte kereskedni, mert valszeg nem tud minden karakter mindent, tehát minimum: harci tulajdonságok-teherbírás-rábeszélés-fegyverek javítása..ilyesmi, és ha ezek nincsenek meg akkor kisfõs csapattal szenvedés lehet (késõbb ki lehet rúgni esetleg egy embert).
De induláskori 1-2-3 fõs csapatok sztem fõleg ezért szenvednek az elején 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Rájött esetleg már valaki, hogy miként lehet kiexportálni a játékból a küldetéssekkel kapcsolatos infókat? Nagy segítség lenne. Köszi.

3P
Egyébként tényleg így van. Mivel nincs pénz a játékban, így az árukban jelentett értékképviselet nagyon is fontos. Jó kereskedéssel nem is buksz az üzleten, s ha szemfüles az ember (pl. feljavít cuccokat, golyókat, stb...) még kereshet is azon. 😉 Nekem tetszik!

3P
Ne izgulj. Nekem is csinált 1-2 érdekes dolgot a játék. Lásd tegnapi szenvedésem. Most ha valami logikusan nem megy kiléápek és újra indítom a játékot.

A F.A.Q.-ra visszatérve...
Ha kirakod az oldaladon, akkor egy nagy gonddal kevesebb, hiszen nem kell saját weblabot építeni. Ha gondolod mail-ben elküldhetem, elküldhetjük az ilyen jellegû dolgokat, s te meg szelektálhatod, hogy mit érdemes kitenned.

Köszi a választ 😊 Majd csak rájövök.
3P
Igen. Én is így látom. Sajnos ez a képesség így nem az igazi.

b-type
19990ft. ...jobban megéri megvenni 😊)
vmint nem kéri a lemezt indításkor, és késõbb sem...így nyugodtan mehet vissza telepítés után a lemez a tokjába.
..és nálam spec piszok stabil, van hogy reggel elindítom, játszogatok vele, majd lerakom tálcára megyek dolgomra, hazajöttem fel 'alttabozom' megint tolom kicsit, megint le tálcára elmegyek-megjöttem megint fel...stb.
Minden gond nélkül.
és f@sza 😊) nekem tetszik 😊

más:
A kereskedelem kicsit érdekes, 4 fõs csapat alatt sztem õrület lehet rohangálni a cuccokkal a kereskedõhöz, legalábbis amíg nincs meg legalább két autó.
így négyfõs csapattal is odafigyelõs, magas kereskedelemnél érdemes becserélgetni kis helyigényû és nagy értékû, vagy egymásra pakolható lehetõleg nagy értékû cuccokra a kacatokat.
pl. így

cserpak:
lövésem sincs mi lehet a gond 😞

Csak egy gondom van, a játékban a magyar feliratok túl halványak nekem, nem olyanok mint nektek, kigúvad a szemem, hogy lássam, a mérettel nincs gond de a barna háttéren sárgás betûk vannak és belevesznek. Ezzel a problémával csak én találkoztam? Segítsetek a feliratok színváltoztatásában, kérlek!
csá! ti megvettetétek vagy letöltöttétek a progit? mert ha valaki tudna nekem linket dobni ahonnan leszedték megköszönném mert szívesen kipróbálnám ezt a játékot 😉
b-type
természetesen nem tartanám répaságnak, ha nem mint fõhõs veszem ki ezt az adottságot, vagy ha nem csak a rábeszélés képességére adna....hanem mondjuk választhatóan/vagy véletlenszerûen olyan képességekben amiben legalább 10 ponttal többem van mint a 'tanítványnak'.

így ebben a felállásban feleslegesnek tartom, magamat nem fogom kirugni, másokat meg nem akarok arra megtanítani amit már fullosan vágok.
vmint a rábeszélés képessége az egyik olyan dolog amit elég ha egy ember tud a bandában, nem mint mondjuk a -csendes mozgás-, vagy netán a fegyverek képességei.
😞
...ez a Vasquez minden mértékkel mérve brutál fickó 😊)) 58 leölt ellenséget tudhat magáénak, messze õ öl arat a legjobban.

b-type
Amikor egy karaktered megszerzi a -tanítás- adottságát, akkor egyenlõre ezt tapasztaltam:

-a csapatban lévõ összes karakternek tud adni egy alkalommal 5 pontot a rábeszélés képességre.
(semmi más nem változik, sem alapstat., sem más képesség)

Na most lehet hogy ez egy nagy répaság (ebben a formában az), mert ugye minek fejlesszek egy másik karakternél olyan képességet amiben én már profi vagyok??
Vagy elképzelhetõ az is hogy ha másban is elérem a 100 pontot, akkor abban a képességben is taníthatom (?), vagy még esetleg minden szintlépésnél adhatok 5 pontot?.....nem igazán vágom.

Mindenesetre én visszacsináltam, és másképpen léptem ki a szintet.

ok. ment, de nem tudom, mi volt a probléma, amikor elõször beírtam 😞

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bah, mondtam, hogy nincs hozzá érzékem, azt próbáltam, de meg se mozdul (most azt nem írta, hogy benzin kellene-e bele elsõre, szóval gondolom nem azzal van hiba)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bigfoot
wasd

bakker, nekem különösen nincs érzékem ehhez a játékhoz, hogy kell az autót vezetni?

szívesen kiteszem, ha lesz

Na srácok én is megvettem a hatásotokra, és nem bántam meg. Megy az option is, hiába írt ki egy hibát a telepítés végén, valamint azonnal csináltam egy biztonsági mentést is róla, biztos ami biztos és azzal játszom. Csak egy gondom van, a játékban a magyar feliratok túl halványak nekem, nem olyanok mint nektek, kigúvad a szemem, hogy lássam, a mérettel nincs gond de a barna háttéren sárgás betûk vannak és belevesznek. Ezzel a problémával csak én találkoztam? Ja és a tüzes hordók körül ahogy égnek egy téglalapot látok ami a kiterjedését határolja be a tûznek. Lehet hogy a 9800pronak kellene újabb driver majd próbálkozom. Segítsetek a feliratok színváltoztatásában, kérlek!
3P
Asszem technikai bibi volt nálam. Töbször próbáltam ezt is, de semmi. Fura volt, hogy egyre több a hülyeség aminek nem így kellene lennie, ezért újraindítottam a játékot és utánna kapásból ment. 😊

bigfoot
hát probáld ráhúzni az építményre,vagy jobb klikk használ,

bigfoot
nah elértem a labirintushoz,hosszúnak tûnik😊
megnézem a Mad Max 3 at és folytatom😊

3P
Egyébként neked használta is a vasrudat a cséplõ gépen? Nekm sajna ezt sem használta rajta. Nem igazán értem. Ennyire nem lehet béna. Ott van a cuccai között az a vasrúd amit ajánlottál. Ott állok a gép mellett, se a vasrúdra, se cséplõ gépre nem tudok olyan parancsot adni, hogy rontsa el a gépet.

3P
Vélhetõen. Egyébként én hogy is mondjam. Egyértelmû véget tettem az ügy végére. Nem sokan élték túl a mappon 😉

Nah, király, biztos valami script-bug volt vagy mi a szösz. 😊

3P
Közben sokadik visszatöltésre mûködött. De hogy elõõte miért nem volt ok, azt nemtudom, mert mindent ugayanúgy csináltam... 😊

3P
Nálam fordítva van elõször megjön a két ember, majd elrohannak, és csak utánna jön meg a kannás ember, aki megtõlti a kannát, majd elemgy és senkivel sem beszél.

Mikor tölti a kannát, menj picit messzebb a tartálytól, és amikor látod, hogy végzett, és sétál ki, akkor elvileg jönnie kéne kettõ embernek, akivel beszél a tolvaj, õket ki hallgathatod, ezekután a mission bekerül a naplóba.

3P
Én is csak azt a vallási fanatikuist találtam. Egyébként te mit csináltál azzal a tolvajjal? Mert nekem nem szól hozzá a karakterem, megjelenik az ikon, de semmi más. Megtölti a kannát és elsétál...

+ két felvehetõ NPC az állomáson, Sand és Storm, ott üldögélnek egy padon nem messze a sinektõl Konténerfaluban, az amerikai zászlónál.

Eddig még csak ezzel a benzintolvaj küldivel találkoztam, de több lehet nem lesz, nem találtam ott olyan NPC-t amivel beszélni lehetne.

bigfoot
tényleg ott a vasúton milyen küldik vannak?akkor kevés idõm volt így csak ott átrohantam méricskélni és vissza