THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
igazából sztem keresztbevágja magát a dolog.
Nekem a közelharcos az egyik legjobb karakterem, egy suhintás és feküdt a Warg is, legalábbis Hattori Hanzo pengével
.
Vmint nyúlazik is ha kell mivel sok az életpontja nagyon jó a védelme, magára vonja az ellenfeleket, a többiek meg lövöldöznek.
Jó teherhordó és gyorsan átképezhető nehézfegyveressé ha kell, bár én most a mozgékonyságra gyúrok, és a lopakodásra..:)) ha közel tud érni észrevétlen, és gyors is akkor sok problémát meg tud oldani :)
Milten-t is könnyű átképezni orvosnak, a túlélés mellé (túlélés jó a víz miatt), és a harci értékei sem rosszak, nálam a túlélés és a könnyűfegyverek már maxolva vannak, innen már orvosnak tanul.
A kezdő karakter az magánügy, nagyon sok pénzt megtakarít a rábeszélés képességgel, ami mostmár hogy több ezer van értékben nem annyira fontos, de így legalább nem kell a kukákat túrnom, nekem ennyit megér bebukni :))
Egyedül a csaj karakterem okoz problémát, mivel ő -2 képességponttal indult mert kissé hülye szegénykém (szépnek se szép, de ellenben bolha s'ggéről a pattanást ellövi) :)
Szal neki ezt a minuszos képességpontjait rendbe kellett hozni és addig ugye a hasznos tulajdonságait nem tudtam növelni :(
De végül is nem panaszkodom, ha fel tudok készülni akkor ütőképes a csapat szvsz...persze a játék azon szakaszán ahol tartok.