1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • 3P
    Igen én is feladtam. Talán egy ködös utalás a későbbi sztorira, ami majd később nyer csak értelmet. Eddig csak ez a küldi került a bukták közé, így nem olyan vészes... :)
  • Csoder
    Épp most jutottam el idáig, hát a fene sem tudja. :S
    Talán majd a történet előrehaladtával fényderül a dologra, vagy a végigjátszás után derül ki, asszem egy interjúban olvastam, hogy a főszál kijátszása után is sok dolog vállik elérhetővé, aztán hogy ebből mennyi igaz, azt nem tudom.
  • bigfoot
    nah ma este 9 óra meló és egy kis kocsmázás után végre lesz időm játszani:))
    asszem 11 kor elkezdem és nyomom reggelig:)
  • b-type
    jahaj mekkora duma :DDD
    Ezt muszáj volt behányom Gonzo-nak :))))
    - duma
  • Csoder
    Kocsikat már próbált valaki moddolni? Engem az érdekelne, hogy milyen fegyvereket lehet rátenni. :) MG-3? Egyik kereskedőnél volt asszem.
  • b-type
    sajna nem tartok ott (elvileg most megyek tigrist mészárolni a C4-rt,..igaz van C4-m még a akasztott patkány részből, ott lelövöldöztem őket nem robbantottam, mindegy, levadászom a tigrincst, olyan szőröm még úgy sincs :)
    pár képet felraktam máshol mégis milyen, átlinklem:
    -Aén
    -éppen most tartok ott ahol abbahagytam az előző csapattal :)
    -Bowie Village
    -töktávol
    -tökközel
  • 3P
    Esetleg nem jött már rá valaki, hogy a Bowie Village-i Patkányok fegyverraktárában a széfükben található papir alapján, ami egy lemészárolt Humvee konvojhoz vezetett ott mit is kellene csinálni, illetve mire kellene rájönni? Egy csomó fegyvert találtam a hulláknál és a kocsikban, több napot futkároztam (hátha valaki illetve valami egy kötött időpontban mehjelenik), de semmi egyébb. Mi a megoldása? Ha elhagyom a térképet, akkor viszont bukottá válik a küldetés amiben ki kellene nyomoznom, hogy mi történt ott.
  • 3P
    Én is az elején feltoltam maxra a kereskedést és a szövegelést, így az összes boltos rosz üzletet köt velem ;). Ilyen is ritkán van egy játékban.
  • b-type
    megfelelő karizmával és kereskedelmi képességgeel felruházva kifejezetten jó üzleteket lehet csinálni a javítható fegyveerekből, nem nézted? :)

7 értéken vettem meg egy orosz gyártmányú nehézfegyvert, és megjavítva 36 értéken látja a kereskedő, persze van némi árrés, de így is kb. 150% haszon volt rajta. :)
    Nem mindegyiken van ennyi, de most már mindig felvásárolom a sérült és gyaníthatóan drága nehézfegyvereket, sajnos ez csak helytakarékosságra jó, mert egyenlőre több értékben vannak cuccaim mint amit lehetőségem van vásárolni...azaz nincs olyan páncél vagy fegyver amire elkölteném.
    Már filóztam hogy benzinbe fektetem :DDDD
    De darabja 10kg, így magammal nem viszem, lerakni pedig rizikó....benzin-alu mozgékony :)))
  • 3P
    Ááá. Én szimplán elloptam tőla ;)
  • 3P
    Kellene csinálni egy F.A.Q.-t ahova be tudnánk írni a különböző fegyver és egyébb cucc kombinációkat.
  • 3P
    Érdekes. Szinte pont ugyanilyen az én csapatom is, eltekintve a létszámtól... :)
  • b-type
    :))
    remélem lesz majd vmi angol/vagy olasz nyelvű fórum, mert a némettel nem bírok, és eddig csak semmit nem tudtam kombinálni :DDDD
    Jó mondjuk az a helyzet hogy újra kezdtem még odafigyelősebben 4 fős csapattal...a főkarakterrel nincs is baj, meg Milten és Vasquez is nagyon rendben van, 4.-nek, bébinek Ivana-t vettem fel, akivel nincs is baj, csak a minuszos int.-ből eredő képességpont hiány.
    Milten hozza a pénzt, a szőrőkből/sűlthúsokból (fogakat-karmokat kombinálni lehet azzal még nem tom mi lesz)..meg majd doki lesz, Vasquez üt vág mindenkit közelharcban/és majd vezet, főkarakter meg dumál-kereskedik/nyit/és könnyűt lő, és még amihez kedve lesz.
    Ivana nehézfegyveres lett, mert az Int--n kivűl jó statjai vannak, belőle lesz majd robbantó béb is.

De frankó a játék, rájöttem hogy szrok a hordókra :))), kitermelem a pénzt és inkább megveszek mindent mint hogy szöszöljek az összes tárolóként funkcionáló cucc átbogarászásával, a szórakoztatás még belefér, azzal is vannak jó cuccok. :)
  • Csoder
    Ha megnézitek a trailert (klikk), megfigyelhető egy másik kis barkácsolás: szegecsek, övszíj és egy másik összetevő (aminek nem tudom a nevét, még nem találkoztam olyannal) megbuherálásával egy páncélzat dobható össze. :)
  • haxoror
    "Dont worry. Someone is about to come along..."

btw
  • KH
    genyó hozzáállás tudom, de a Bowie Village-ben felvehető karakternél már ott van egy lézeres P90 SMG... szóval, fel kell venni, fegyver el, oszt kirúgni
    (bocsánat)
  • SötétBarom
    Másztszí a téma kedvelőinek, überhangulatos rövidfilm.
  • Marcinko
    Lézert azt ellenfélnél, VAGY

Árusoknak eladnak egybeépített ( bal felsősarokban piros jel ) lézeres pisztolyt 10 pénzért azt megveszed szétszereled és abban van a ragasztószallag, meg a lézer is. Más ötletem sajna nincs.
  • SötétBarom
    LoÁL most jött fel a szomszéd nénim, és monta hogy átvette O_o
    Yeah.. Már csak be kell üzemelni az olvasómat :)
  • SötétBarom
    Nem jött meg a gém -.-
  • bigfoot
    hol találtál lézert neg ragasztót?
  • Marcinko
    Na amire rájöttem,könnyűfegyver ( MP5, UZI etc ) + lézer + ragasztószallag egyenló léteres MP5.

Normál lőszer reszelővel megberhelve egyenlő ( ha van képességed ) Dum dum lőszer.

Hogy lehet lézert szerelni a tábcsőves puskára ez a nyag kérdés, vagy nehézfegyverre ?
  • b-type
    Van azért pár dolog amin én spec. változtatnék:
    1- zavar hogy a kereskedővel való beszédablakban nem lehet kitárazni...gyakran ez miatt kell megszakítani, és újra szöszölni a zsákban.
    2- Túl soka kacat mindenhol, és itt nem a sok kacat a gáz, hanem a mindnehol, a Divine Divinity-ben is here leesett amíg mminden bokrot átkutattam, minden követ megmozgattam amire elegendő volt az erőm.
    Itt is muszáj szétnézni, mert frankó cuccokat lehet találni, de öli az ideget végigbogarászni egy falut szvsz.
    3- pláne hogy szórakoztatás címén kisebb-nagyobb cuccokért végigkacagtatok megint mindenkit, meg ugye az alap párbeszédek. ..ha még zsebeskednék is már őszen ülnék a gép előtt.
    4- kicsit kevés az infó...mondjuk ez inkább tetszik mint nem :)))
    de szal a tköm tudja miket kombináljak, meg oké túlélő csáveszem fürgén ássa a kútakat na de aztán onnan tovább....
    ..nem baj majd rájövök egyszer :DDDD
    Vmint remélem nem tünnek el a ládából a cuccok meert pont most pakoltam le....kicsit kevés a hely, kell a páncélos daraboknak, kell a fegyvereknek (legalább kettő meg egy kötelező kés, és alig marad vmi hely a maradéknak..:(

Vmint a kéziköny ír vmi olyasmit hogy érdemes 100+ menni a hozzáértésekkel (legalább egyel gondolom) mert akkor adja meg a 100%-t, az adottságok kijönnek 99-s értéknél is.

Szívogatok néha, 6-n megyünk, sztem max 5 főre faragom vissza, ha a dokit ki tudom váltani (nagyon gyík szegényem, még egy inteligens meg nem kell a bandába)
    de nehéz szinten egyenlőre így oké ismerkedősbe.
    ...azért azt nehezen nézem el hogy 3 szarvast nem tudtam megvadászni mert kiszorultak a map szélére és nem kaptam rájuk ikont, csak a nagytérképet :(( grrr :DD
  • b-type
    kösz, én is még az elején lökögetem a történetet előre :)
    ..és jaja, eddig teljesen rendben van, jó is kicsit belenyúlni ebbe a hangulatba :)
  • 3P
    Örülök, hogy neked is tetszik. :)
    Teljesen biztos választ én sem tudok adni neked, lévén én is csak az elején vagyok, de úgy vettem észre, hogy a nehézségi szint a célzás pontosságát azaz a találati valószinűséget befolyásolja. Lehet, hogy mást is állít, de nem vettem eddig észre.
  • b-type
    Jó ez a játék :))
    A nehézségi szintekről van vkinek tapasztalata?
    Nehezebb szinten több xp, ellenség ai..ilyesmi?
    A játékban nincs ilyesmi, meg a kézikönyvben sem :( ...lehet nehezíteni és könnyíteni, vmint akármikor megváltoztatni..ennyi van :( :D
    De eddig desznyó, kicsit baltaapú de legalább érdekes.
  • SötétBarom
    holnap jön =)
  • Csoder
    Nah, meghozták nekem is, épp a kézikönyvet bújom! :))
  • Marcinko
    Köszönöm megtaláltam a tábort.
  • Lilithn
  • Lilithn
    Működik a félbehagyott telepítéssel az -o kapcsoló?

• Lammer
    valamit azert kell :D
    "tödömtödömtödöm, elektro modulá dvá" :DDDDDDDDDDDDDDDddddddd
  • 3P
    Azért érdekes lenne poplácsekül hallani az egészet... :)
  • Lammer
    hehe en neztem a konyvtarstrukturat :D
    van cseh install kulon, persze ami tartalmazza a SPEECHET! (jofejek minket lesz*rtak -.-)
    szal ha mindenkepp hangot akarsz hallani, akkor czech hangokat be tudod eroltetni lehet... [meg nem probalta]
    :D
  • bigfoot
    mármint balra fennt:), a prosti mögött
  • bigfoot
    ott lesz térkép alján lennt
  • rotator
    Talán a német változatból.
  • DeDy

Mivel nincs semmilyen szinkron alapból hozzá, nem is lehet szerezni hozzá sehonnan?
  • Lilithn
    Köszi hogy megkérdezted!
    Btw. ez biztos valami komoly állam szíkret hogy hány van még belőle!
    Vagy azt hitte, mind fel akarod vásárolni, és eladni jópénzért...;D
  • Lammer
    MEKKKVAN MEKKKKKVAN!
    kerdeztem a bóótba, hogy hany darab van meg, nagyon nem akart valaszolni...
    igy rakerdeztem ,hogy 10+ ??? es bologatott!

szal rendeljetek amig van meg a Cdgalaxisban belole!!4444!!!

[most keszit mindjart bizti masolatot a lemezrol, mert nem baratja a lemezhasznalatnak]