THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Próbáld valamilyen multiban, hátha kaptak pár darabot.

Marcinko
Hol tudom megvenni hétvégén ( Budapesten ) !
Nem találom a neten sehol. hogy hol lehet kapni !
Segítséget kérek !

Elõre is kösz.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

rotator
Azért ez nem semmi, hogy egy ilyen "régi" játéknál ilyen alap dolgokat a registryben kell matatni! Újabb patch felmegy rá?

3P
Átállítottam a felbontást. Registry-ben. Most már tökéletesen fut 1280*1024-ben 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bigfoot
egyebként ahogy így játszom vele
Fallout ugrik be mindig!!
szal itt is vannak poénok😄,olyanok mint a Fallout ba😊
meg olyan küldik is!most pl szelíditett farkast keresek

bigfoot
nah faja!!
nekem is volt hibaüzenet!
sztem is furi a videó,de jó ez😊,megszokod!!
majd a generálás késõbb jön!!olvasgasd a kézikönyvet akkor!!

3P
Na feltelepítettem. A telepítés végén dobott egy hibaüzenetet, de mûködik a játék.
A videó egy picit fura volt így némán, de ugye ezt tudtuk már, hogy így lesz.
A felbontás állításra esetleg rájött már valaki? 800*600-as felbontás azért nem igazán ok egy 1280*1024-es TFT-n...
Fura hogy nem volt karakter generálás, legalább is a játék indulásakot (lehet, hogy hamarosan ez jön).

3P
Igen. Épp most kaptam meg. 😉

bigfoot
este már meglesz a game és tolod is?

bigfoot
hát nem,már elsõ küldire megkapod az egész szakaszt

viszont a csere kereskedelem olyan furi,én ajánlok értékben 60at õ meg ad 30at,és így fogadja el

3P
Ahogy látom kapásból csapattal indulunk, vagy ilyen gyorsan fel lehet állítania csapatot? Én úgy hittem, hogy szép lassan fog csak bõvülni a kis csapat.

3P
Nem jogilag gondoltam, hanem technikailag. A mostani védelmek ez néha elég remánytelen.

Shiwo
amennyire én tudom, ha megvan az eredeti, akkor lehet róla biztonsági másolatod..bár a fene se tudja..én biztos csinálnék..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bigfoot
nah semmi kérdés/hozzáfûzni való?

bigfoot
hát sztem 1024*768

az írányítás még kicsit furi,fõleg karakterek közti váltásnál,meg harcnál,lehet egyedül is menni,csak cuccok és ellenek miatt nem ajánlatos

a harc úgy néz ki hogy van egy ilyen idõsebesség beállító csúszka,ott le lehet akár állítani az idõt,látod ellent ,ráviszed a kurzort,klikk,azt lövi amig tudja
hát a térkép az olyan Fallout os,annyi hogy nincs ilyen véletlen találkozás,legalább is asszem,de lehet hogy van😊,

3P
Van egy fura kérdésem. Szóval lehet-e róla biztonsági másolatot készíteni (nem warez, én is megvetettem, csak este fogok vele elõször fizikailag találkozni). Szóval azért kérdezem, mert pl. a Gothic 3 kapcsán rengeteg embernek repedt meg a lemeze, s ezt itt el szeretném kerülni, mert ahogy látom 1 nap után hiány cikk lett a The Fall, úgy meg hiába cserélné ki elvileg a kiadó, de ha neki sincsa raktáron ugye...
Szóval jó lenne, ha lehetne róla valódi bizti másolatot csinálni.

Akkor ez fix. felbontású program, mint pölö a Silent Hunter. A monitorodon (monitor menu gombjánál) viszont megtudod nézni, hogy milyen felbontásban megy a játék. Bár nagyon félek, hogy 1024*768 lesz a dologból...
3P
Köszi a sok hasznos infót.

bigfoot
hát full nem látok beállításon belül semmi grafika állítást,rakok fel róla képet 1 perc!!

nagyon szívesen informálok mindenkit!én is nagyon vártam a gamet mint ti,szal ennyi a minimum hogy töltöm fel a képeket és írom az infot ezerrel nektek amíg meg nem lesz!
most egy egy harc,vége és jönnek a képek😊,+kis infó

Hát ez kész... Ez baszott jól néz ki, már elnézést! Oksa, várom az infókat még és megathx neked, hogy a játék helyett minket/engem informálsz! Asszem félre is teszem a munkámat, ráér az hétfõre is 😊
Lammer
ez jopofa

"nemzetiseg: magyar" 😄DDDDDDDDDDDDDDDddddd

izebigyo! kotelezo csapatban kolbaszolni??? nem lehet szingliben nyomni???
en meg a fallout BOSt is szinglibe nyomtam vegig, annyira antiszoc pszihophat vatyok!

<#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ha magával ragadott akkor már nem lehet gond 😊

Köszi a gyors értékelõt, de a felbontást légyszi még nézd meg. Lehet e 1280*1204-be is?

Meg az nem világos teljesen, hogy egy teljesen összefüggõ világban mászkálhatsz, vagy csak helyszíneken, amit a térképrõl jelölsz be?
bigfoot
nah rakok be két képet,azt pill és írok még bõvebben és rakok be harcról is képet!

bigfoot
nah bocsi csak kicsit magával ragadott a game😊)
nekem nagyon bejön!!!tök jó a város,a környezet
igaz az kicsit zavaró hogy nincs beszéd hang,de csak a videónál,de ez a legnagyobb probléma😊
karakteralkotás jó,hasonlít a fallout ra,itt is van túlélés jártasság=mennyi húst tudsz kiszedni egy lelõtt állatból😄
van benzin!!ami sztem egy külön jó pont!!
irányítás jó,lehet direkt bár úgy karaktert nem jó,kamerakezelést még szokni kell hogy jól lássak mindent!

Idõnként ALT-TAB-ozz és írd le ide, mik a benyomásiad 😊 90 oldalas kézikönyv... Ez igazán finom! Tegnap nagyon gondolkodtam rajta elmenjek e megvenni, de úgy voltam, majd ma, hiszen ma úgyis a CDG fele megyek. Erre elfogyott 😞 No majd a nagyobb multikban körbenézek és remélem lesz és ilyen alacsony áron, ahogy a CGD-be.

Ja igen: 1280*1024-es felbontásban is lehet játszani? Fontos lenne számomra a kérdés, mert a tft-m natívja ennyi és alacsonyabb felbontásban nem olyan szép a kép. BigFoot szóval a lecke fel van adva 😊
Lammer
rohattyatok mek... en hetvegere szokasosan bekoltozok melohelyre... csak hetfon szabadulok es a melohelyi gepembe nincs durva videocard, nomeg a szoftver sincsen mek... <#szomoru1> <#idiota>

3P
Remélem este én is ezt írhatom, addig munka... :-/

bigfoot
van hozzá egy jó vaskos 90 oldalas kézikönyv,most települ,már nagyon várom,visszagondolva milyen régóta várom ezt a gamet😊,nehéz elhinni hogy most települ😊)
(csak 1 a gond másnapos vok mint állat,és lenni is nehéz😊)

bigfoot
nah meg is jött,most telepítem minjá

3P
Nekem még mindig kevésbé lesz hülye érzés mintha német lenne (igaz anno középiskolában azt is tanultam az orosz mellett), de a magyar mellett, csak az angolt fogyasztom.

rotator
Na most már írjatok valami pozitívumot is. 😊

és német a nyelv?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lilithn
Baromi hülye érzés hogy magyar a szöveg....😞

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
És csak a start menüben csinált fall mappában a Fall beállításainál tudod megváltoztatni a grafikus cuccokat.

Lilithn
Az volt a baja, ja. Csináltam egy ékezettelen guest fiókot, és gond nélkül felnyomta.

3P
Azért ha sikerül felrtenned, akkor írd meg, hogy hogy, mert nálam is bejátszhat az "á" betü esetleg.

3P
Nemtudom, de biztosan lesz belõle pót rendelés. Az árból is jól látszi, hogy ha valami reális, vagyis inkább elfogadható áron jön ki, akkor meg is veszik a terméket. Khm. Követendõ példa...

Lilithn
Öööö, hányat hoztak belõle? 10-et? Ennyire be lett volna izgulva rá mindenki, vagy mi van?

Lilithn
Na szuper, rögtön installkor elszállt. Asszem nem szereti az 'á' betût a fiókom nevében. Marha jó.

rotator
Az jó, akkor - gondolom - vidékre nem is szállítanak. <#conf>

Lammer
lol csuggedve helyett izgatottat akartam irni 😄

3P
Van egy érdekes híram. Most szólt ide öcsém (õ vette meg nekem), hogy õ vette meg a CD Galaxisban az utolsó The Fall-t...

Lammer
csuggedve varom a fejlemenyeket 😉

3P
Ha minden jól megy holnap estére itthon is lesz az eredeti példányom. Hétvégén asszem minden ami amúgy sürgõs lett volna fel fogja venni a "rá ér az még holnap is" státuszt 😉.

Lammer
en visszakerdeztem a 3ik kerdesenel es o szallt el 😄DDDDDDDDDDDdddddd

Bárcsak ne olvastam volna el amit az rpg.hu-n írnak a játékról. Bárcsak ne néztem volna meg a CDG oldalát és bárcsak ne láttam volna az árát és amit itt is írtatok róla. Meg kell vennem 😊
Lilithn
És az Óz a csodák csodájából a bádogember!😄
Meg a lovagok akik azt mondják, hogy Ni!😄
Ehehehehe.

bigfoot
köszi!!
mert jármûben elég érdekes közlekedni bázison😄
egyebként FT sztem kurva jó kis game,csak az idegesítõ mikor mennék visszabázisra és 20mm en belül 50*er megállít hogy vkik letámadtak,de nincs kedvem megállni mivel ilyen gyenguszok,

egyebként a The Fall ban a menüben szól az a zene amit a trailer ben szól ugye??

Lammer
nyomod a controlt es rakattintasz a foldre ahova ki akarsz szalni 😉

bigfoot
hát én is éppen most kezdem ám el a FT ot😊
nah mind1,ott épp most mentem át a 3.bázisra,szal még van visszabõven😄
péntek megjön a game,azután sztem azzal játszom,FT utánna folytatom!
FT ban egyebként hogy lehet kiszállni jármûbõl?mert sehogyse tudok!!