1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
TeebyDnB #990 Nm!De mondom én is így voltam vele először,nekem is kimaradt... -
Noarpe #989 Tippek:
- Az éjjellátó készülékkel éjjel, hajnalban és szürkületkor is nappali fényviszonyoknak megfelelő a látótávolság.
- A távcsővel és a védőszemüveggel nappal, hajnapban és szürkületkor másfélszeres a látótávolság.
- Az ásó csak animáció, anélkül is lehet kutat kaparni a földbe.
- SR-800 mesterlövész fegyverrel +0.2 a fejlövés esélyére adottság nélkül is. Azzal együtt dupla esély. -
#988 dóóóóóóó! ezt az egyet hagyom ki és bukta?kész. Kösz a segítséget, megyek és falba verem a fejem. -
TeebyDnB #987 Azért mert csak 4et csináltál meg, az ötödik nem a keresők faluja hanem a Farkasszelidítés!Ezzel szívtam én is,ezt a küldit pedig a síró kissrác adja, a neve Bobby ha jól emlékszem...
A farkas meg ott van ahol a tehenek a karámba vannak zárva. -
#986 Lenne egy kérdésem. Az uj Saffordi riporter 5 küldit kér.Az öt uj-saffordi küldetés: Sara és uj-safford megmentése, idögép, patkányhus, keresök faluja. Ha mindet megcsináltam a naplo miért irja ki mégis hogy csak négyet találtam? -
Noarpe #985 Tipp: amíg nincs megfelelő túlélő karaktered, a vízkereső készülék 20m-re növeli a vízkeresés hatótávolságát. -
Noarpe #984 Egy kis módosítás a játékhoz: Leírás Letöltés
Észrevételeket, javaslatokat várok... -
#983 spam... -
#982 Így már működött, köszi !
Kombinálással nem is próbálkoztam (40% technikai képesség mellett), de azért összerakta a kulcsot. -
#981 ja én is most pont ott tartok. én hamar rájöttem h kulcs kell hozzá ( ja számba rágta a progi XD) de én elkerestem ár orát a kulcsokat, nekem ez volt gond :) összerakod a hármat majd aktiválod sorrendben(!)(gép megoldja neked a sorrendezést) a "hamutartokat". -
Csoder #980 Össze kell kombinálni a 3 tárgyat, majd úgy aktiválni vele külön-külön a 3 oszlopot, vagy hogy. -
#979 A katonai bunkerben vagyok. Van 3 hamutartó szerű oszlop, és van 3 tárgyam, bronz, ezüst és fekete, amit elméletileg belelehet illeszteni az oszlopokba, de nekem nem megy. Próbáltam ráhúzással, jobbklikk menüből a "használ", duplaklikk a tárgyakon. Csak azt mondja, nemtudom megcsinálni, nemértem...
Hogyan kell ? Vagy kell hozzá technikai képesség ? Mert az nekem csak 40%-os. -
#978 ez miez? -
BoKK #977 Itt van minden össze gyüjtve!!! -
#976 Jajj, Neo81!! Fontos! Bocsi hogy korábban nem mondtam, nem jutott eszembe, de a szövegfájlos *.ubn fájlaidat csomagold ki elötte. Pontosan nem tudom melyek azok, de Noarpe korábbi üzenetében taglalja, hogy a zones.ubn és scripts.ubn az. Nevezd át öket zipre és csomagold ki, a helyes verzioéval tedd ugyanezt és azt a listát hasonlitsd össze. Mégegyszer bocs!^^ -
#975 (nagyon gonosz) amugy vajon miért nem lehet kiadni? hát Amerika elpusztult! ugy kezdödött hogy mindennek vége! Olyan játék, ahol Amerika nem világelsöprö állam? Naneee... Ilyen nincs, a "nagy amcsik" mindent tulélnek, tudjátok! XD -
Noarpe #974 Fejleszteni valóban csak 99-es alapra lehet, de beleszámít a hírességből adódó bónusz, plusz még egyéb skillnövelő bónuszokat is össze lehet szedni. -
#973 o_O 150?? Akkor miért nem tudom egyáltalán feljebb tolni 99-nél? hányas stats kell hozzá? -
#972 Ha gonosz akarnék lenni, akkor azt mondom, hogy mivel USA-ba is el akarták adni (eddig ugye nem sikerült), nem akarták, hogy korhatáros legyen a játék. Egyébként elég érdekes az amcsik hozzáállása a dolgokhoz. Az mindig belefér, ha lövöldözés van a játékban, de a legkisebb erotikára már sátánt kiáltanak... :) -
Noarpe #971 Mert az kevés. A Script szerint a 150 a legnagyobb érték a belezéshez. -
#970 Ja biztos tuti lesz! Csak egy kis szorakoztato kérdés: Ujraélesztésnél miért nincs szájon át lélegeztetés? -
#969 Mert nem belezheted ki...legalábbis nekem ezt is kiírja, lehet lesz majd a későbbiekben erre is lehetőség.
Hej már alig várom, milyen jó lesz lavórnyi belekkel rohangászni.. -
#968 Én Casa Verde-ben már vehettem (volna) a kereskedönél, de lehet hogy már Bowie Village-ben is van. Sajnos bennem nagyon összekeverednek ezekde Casa Verde-ben már 3-4 is van.
Egy kérdés közösbe: Ha van 99-es tulélésem miért irja ki az állatokhoz miután még a fogait is leszedtem hogy "nem vagyok elég képzett" ?? -
#967 light00: köszönöm a válaszodat kipróbálom -
#966 Noarpe: Nem még nem próbáltam újra telepíteni, de friss telepítésű a játék. Hát megpróbálom újra felrakni, hátha sikerül. -
Noarpe #965 Állítólag van még egy készíthető tárgy: Társasjáték
Kell hozzá: fadeszka, kés, festék, töltényhüvely és dobókocka.
Nehézség: 95
Ha már tárgyak: a karkötőkhöz, nyakláncokhoz szükséges bőrszalagokat hol lehet találni leghamarabb?
-
#964 Ugyan, no para a fórum az ilyen kérdéseknek készült (na meg a support imélcime is XD)! Najo szerintem egyszerűen telepitsd ujra az egészet. Ez a legegyszerübb. Ha mégse és gyári hibás, össze kéne vetni egy jo fajtával, hogy talán a hivatkozás rossz (talán hiányzik a fájl maga is), vagy maguk a fájlok lehet crc hibás is, de az ilyen "text2" üzenetböl szerintem csak az lehet hogy hiányzik az a fájl illetve valami oknál fogva nem tudja megjeleníteni. Szerintem érdemes a fájllistádat összevetni egy helyes verzioéval. -
Noarpe #963 Konvojos küldetés: a scriptekben nem láttam semmi nyomát egy esetleges sikeres befejezéshez. A Zone3-ban a küldetést lehet megkapni, míg a SQZone2-ben szövegelések + sikertelen befejezés.
Biztos hogy megoldható? Ha mégis igen, akkor szerintem annak semmi köze sincs a helyszínhez... :( -
Noarpe #962 Neo81: Nem lehet, hogy sérült a zones.ubn vagy a scripts.ubn fájlaid valamelyike? Azok felelősek az adott nyelvű kommunikációért...
Újratelepíteni próbáltad már? -
#961 Senkinek semmi ötlete -
#960 lehet bizony. ha nem latjak-halljak, akkor nem tamadnak. ez igaz mas fegyverekre is. ha nincs riado, akkor nem fognak a tabor masik felebol odarohanni, mert addig azert nem hallatszik a lovoldozes. -
#959 Azért azt érdemes megnézni hogy ezzel az elvvel teljesen szembenáll az, hogy mikor én egyedül bementem a patkányok fegyvertárába és (tényleg) véletlenül meglöttem egy patkányt az nekemtámadt majd megöltem, de a többiek csak a fejüket vakarták hogy miért is esett össze a spanjuk. Ugyanis kedves hösömnek hangtompitos volt a kezében. Tényleg lehet így szellemként ölni ha hangtompítósod van vagy csak pillanatnyi bug volt? -
#958 Hát elhiheted hogy én sem rambóznék :))
...mondjuk hoztartozik hogy én spec. beszakézva/bevodkázva sem igazán lelkesedtem volna géppuskafészkeket rohamozni sem sebbel sem lobbal.
Ezek ilyenek, gondolom ki volt a t'kük a viharokkal, meg a posztapokaliptikával és akkor még ott kempel vki. :) -
#957 Uraim ez nem egy harci szimulátor, nincs valódi fizikai sérülés, ez egy RPG, sőt ráadásul nem is egy takitkai RPG akar lenni. Én így nem is akadtam, fenn azon, hogy miként reagál az ellen. Nem erről szól ez a játék... -
#956 Igazából ha valakit meglőnek mesterlövész puskával, még ha hallja is a becsapódást, akkor sem fogja tudni, honnan jött a lövés. Ezért ilyenkor a reális az, hogy a becélzott karakter azonnal fedezéket keres. Hősködni, keresni a snipert a valóságban egyenlő a biztos halállal. -
#955 Sziasztok, olvasgattam a fórumot és nem igazán találtam megoldást a problémámra. Így felteszem nektek, remélem nem vívom ki senkinek sem a haragját. Szóval a problémám az: a játékban a párbeszédeknél egy csomó szó helyén text1 vagy text2 szószerepel. Gyakorlatilag értelmezhetetlenek a párbeszédek. pl:(Siess a text1 , hogy text2-vel találkozz!). Ha valaki találkozott már ezzel a problémával, legyem szíves reagálni. Köszönöm. UI: A játék eredeti magyar. -
#954 probald ki a felterdel/felall, amjd visszafexik trukkot. emlekeim szerint ilyenkor "elvesztik szem elol". legalabbis mast kezdtek el loni. -
#953 :))
Valszeg azért amiért ha mellémlőnek én is megmozdulnék :D
oké nem hallom a torkolattűzet, nem látom a figurát, de becsapodást észlelek, hát tutter nem állok fejemet vakarászva, hanem inalok mint lángoló s'eggű majom (igaz én inkább fedezékbe). -
#952 Tipp (lehet hogy ezzel nem mondok újat) :
Ha harc közben a karakter élete nagyon leesik, fellehet gyógyítani akár maximumra is (feltéve hogy van nála elég gyógyító cucc). Nyomjunk egy pillanat áljt (space), és így, álló játéknál annyi gyógyító tárgyat használunk, amennyit akarunk.
Kérdés: Miért veszi észre az ellenfél a hasaló mesterlövészt, és indul meg feléje abban a pillanatban ahogy leadta az első lövést ? A fegyver hatótávolságának 60 métert ír ki, hallótávnak meg 40 métert. Ahogy pirosra vált a célkereszt, már lő is, tehát elvileg 60 méterről tüzel. Mesterlövész skill 99%-os, és az "Álcázás" adottság felvéve, és használja is, hiszen fekve adja le a lövést. -
#951 meg valami eszembe jutott a pihenessel kapcsolatban. ha mapvaltas kornyeken vagy, felesleges pihenni, mert az utazast is annak veszi. ha hp kell, inkabb gyogyits, vagy egyel-igyal, de pihenni csak akkor erdemes, ha varsz valami esemenyre, vagy harc elott vagy es nagyon panaszkodnak a faradtsagra.